سلامنقل قول:
میشه بگی چجوری بدست آوردی؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
میشه بگی چجوری بدست آوردی؟؟
خودم فهمیدم:31:
2^2=3+1
3^2=6+2
4^2=15+1
5^2=30+2
6^2=63+1
.............
===>دو به توان هر عدد زوج - 1 بر 3 بخش پذیر است:5:
===> 100^2-1 بر 3 بخش پذیر است.
با جمع کردن عدد فوق با 3و6و9 عدد های مورد نظر بدست میاد
نیاز نبود این همه خودتون رو زجر بدید تا یه قاعده بسازید.:21:نقل قول:
کافی است باقیمانده تقسیم 2 به توان 100 رو بر 3 بدست بیارید. میشه یک. برای اینکه عدد بر 3 بخشپذیر باشه، باید 2 تا بهش اضافه کنید. یعنی 2 به توان 100 بعلاوه 2. برای تولید عدد بعدی باید 3 تا بهش اضافه کنید و ....:46:
خوب این باقیمانده رو بدست آوردم دیگهنقل قول:
همش یک دقیقه هم نشد.
شما روش دیگری برای بدست آوردن باقیمانده دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من می دونم 2 تا روش برای محاسبه باقیمانده هست. (البته فکر کنم دو تاش در واقع یکی باشه)نقل قول:
یکی روشی که به کمک هم پیمانگی باقیمانده رو محاسبه میکنیم که من این رو بلد نیستم. (توی گسسته پیشدانشگاهی میخونیم)
یکی دیگه که خودم استفاده میکنم و توضیح روشش یکم طولانی هست ولی خیلی جاها باهاش راحت میتونی باقیمانده رو محاسبه کنی. با اون روش جواب سوال شما زیر 5 ثانیه داده میشه.:46:
سلامی دوباره
جواب این تست چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم گزینه 3 ولی توی پاسخ نامه نوشته گزینه 4
SuB عزیزنقل قول:
اول بابت دعوت نامه باز تشکر میکنم:11:
در مورد همنهشتی درسته توی گسسته می خونید وخیلی هم زیبا هستش و ساده
ولی چون اول باید تعریف همنهشتی رو بخونید من اینجا نمی گم
در مورد سوال تستی هم باید بگم چه خوب بود راه حلت رو میذاشتی چون من که
این جوری حل کردم و جواب هم گزینه 4 بود
خیلی از این خلاصه تر هم میشد بگم ولی گفتم کامل باشه!
احتمالا اشتباه محاسباتی داشتی
مگه خبر ندارید سال 79 سخت ترین کنکور رو گرفتن...نقل قول:
ضمناً می شه روش محاسبه باقی مانده توی اون سوال رو توضیح بدید؟
ممنون
سلام خدمت دوستان
دوستان می خواستم بدونم اونی که تو ایران خیلی سریع به سوالات ضرب تقسیم جذر لوگاریتم و ... جواب می ده و کچل هم هست البته پشت سرش مو داره اسمش چیه ؟
سلام.
لطفاً یکی لطف کنه و به این سوال پاسخ تشریحی بده...
سوال:
سه به توان 20 در مبنای 10 چند رقمی است؟
1)20
2)19
3)18
4)17
5)21
سلامنقل قول:
لگاریتم بلدی عزیزم ؟
لگاریتم 10 میشه 1
لگاریتم 100 میشه 2
لگاریتم 1000 میشه 3
پس اگر عدد p تعداد ارقامش n باشه نتیجتاً
بنابراین اگر میخوای بدونی یک عدد چند رقمیه لگاریتمش رو بگیر و جزء صحیح حاصل رو با یک جمع کن.
بنابراین تعداد ارقام p برابر است با
لذا تعداد ارقام 3 به توان 20 میشه :
و برای چک کردن
که می بینید 10 رقمیه.
اشتباه نمی کنی امیر جان؟نقل قول:
من با ماشین حساب چک کردم شد 19 رقم!!!
من نه لگاریتم بلدم نه جزءصحیح...
اون سوال مال المپیاد ریاضی ویژه سال اول دبیرستان بود سال 85
راه دیگه ای نیست...
شایعاتی درخصوص تقسیم توان بر عددی گویا نفوذ کرده بود...
اما برو بچ سال دوم بلد بودن....
به هر حال ممنونم
من صورت سوال رو اشتباه نوشته بودم،سه به توان 40 هستش...
به هر حال مهم یادگرفتن پاسخ تشریحی بود...
ممنون
سلام دوستان...
لطفاً اینا رو هم پاسخ تشریحی بذارید..
ارادتمند شما..
1)چند عدد چهار رقمی abab کم تر از 4000 وجود دارد که دقیقاً 4 مقسوم الیه داشته باشد؟
1)4
2)5
3)6
4)7
5)8
2)به چند طریق می توان 7تا از اعداد 1تا 9 را انتخاب کرد که جمع آن ها بر 3 بخش پذیر باشد؟
1)کمتر از 10
2)10
3)11
4)12
5)بیشتر از 12
3)به چند شکل می توان در جدولی 3*3 سه مهره سفید و سه مهره سیاه را طوری قرار داد که در هر سطر و هر ستون یک مهره سفید و یک مهره سیاه وجود داشته باشد؟
1)6
2)12
3)18
4)24
5)36
4)در اتاقی 5*5 حداکثر چند کاشی 1*3 می توان قرار داد؟
1)5
2)6
3)7
4)8
5)9
با تشکر از توجه تان!:11:
سلام سوال 1:
عدد شما:ab+100ab=101ab هست. پس هم 101 وهمab وهم خودش و 1 رو تو مقسوم علیه هاش داره. پس ab باید اول باشه واز 40 هم کمتر. از طرفی a>0 پس ab>9 تعداد اعداد اول بین 10 و40 میشه:گزینه:5)8
سوال 2:
مجموع اعداد 1 تا 10 میشه :45 که بر 3 بخش پذیره از طرفی واضحه اگه جمع 7 عدد انتخابی بر 3 بخش پذیر باشه . جمع 2 عدد انتخاب نشده هم باید بر 3 بخش پذیر باشه. از طرفی برای اینکه جمع دو عدد بر 3 بخش پذیر باشه یا هر دو بر 3 بخش پذیرند( 3 حالت) یا باقیمانده هاشون بر 3 1 و2 ( به پیمانه 3 بشن 1و 2) که این هم9 حالت داره ( 3تا برای باقیمانده 2 و 3 تا برای 1) پس در کل میشه: گزینه:4)12
سوال 3:
برای سطر اول 6 حالت داریم( 3 برای مهره سیاه و2 برای مهره سفید.) حالا توی سطر دوم مهره سیاه یا زیر سفیده یا زیر خونه خالی. در حالت اول خونه خالی باید زیر مهره سیاه باشه ( چون بنا بر لانه کبوتری اگه نباشه تو سطر آخر یکی از سیاه و سفید توی ستونی که قبلا از اونها داشته میان ( در واقع مهره سیاه و سفید فقط می تونن توی ستون دارای دوتا بدون مهره بیان) اگر هم توی سطر دوم مهره سیاه زیر بدون مهره بیاد برای سفید فقط یک جا می مونه. واضحه که برا سطر آخر هم فقط یه حالت داریم. پس جواب میشه6*2=12(6 سطر اول و 2 سطر دوم) یعنی :گزینه:2)12
سوال4:
واضحه جواب حداکثر 8 هست. من راهی می دم که جواب همین بشه( شرمنده عکس نذاشتم عدد های یکسان یک کاشی اند.): پس جواب میشه: گزینه:4)8
1 1 1 2 3
4 4 4 2 3
5 6 * 2 3
5 6 7 7 7
5 6 8 8 8
سوال های خوبی بود. مرسی.
ممنوننقل قول:
انگار اشتباه محاسباتی بوده.:18:
دیگه زیاد درس خوندن این نتایج رو هم داره.:21:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون از راه حلتون...نقل قول:
شما دارین برای المپیاد می خونید؟
می تونم بپرسم که کلاس چندمید؟
خواهش می کنم مرسی از لطفتون. راستش من قبلا واسه المپیاد می خوندم. البته الان نه دیگه. سنم یک کم از این کار گذشته ول خب ریاضی رو تاحدی دوست دارم. از شما هم ممنونم.
ببخشید اینقدر سوال می پرسما!!نقل قول:
با اجازه ی آقای مفیدی فقط یه سوال دیگه می پرسم(آخه من سابقم تو چرت و پرت نوشتن تو تاپیک ها و انحراف زیاده!)
شما وقتی که داشتید واسه ی المپیاد می خوندید از چه کتاب استفاده می کردید؟
ممنون
با سلام. چند تا سوال داشتم:-)
1-
میشه یکی یه کم درباره اندازه گیری سطح زیر نمودار توضیح بده؟؟
مثلاً سطح زیر سهمی رو چه جوری اندازه می گیرن؟؟
با عدد "پی" سر و کار داره؟؟
مرز اندازه گیری محور x'ox و y'oy هستش؟؟
میشه این مرز رو به یه خط دیگه انتقال داد؟؟
2-
این سوال رو از خیلی وقت پیش ها داشتم و سال اول برام پیش اومده بود که تو پاورقی کتاب ریاضی 1 خونده بودم...
نوشته بود " بعضی از کتاب ها عدد 0.25 که تحقیقی است را به صورت 0.25000.... یا 0.250(بالای صفر خط=یعنی
صفر در گردش) و یا 0.2499999..... یا 0.249(بالای نه خط=یعنی نه در گردش) می نویسند و می گویند که هر عدد
گویا دارای بسط اعشاری متناوب است."
ولی نویسنده نگفت که این کتاب ها کار درستی می کنند یا خیر؟؟
3-من کلاً " چند تا...می توان یافت" ها رو مشکل دارم...
چند عدد طبیعی را می توان به صورت جمع تعدادی عدد طبیعی متمایز کمتر از 100 نوشت؟
الف-4950 ب-1440 ج-4851 د-5050 ه-بیش از 10000
4-
یک غلتک مخروطی شکل رنگی،با زاویه راس 60 درجه و طول یال یک متر،یک دور روی سطح زمین غلت می خورد.با
فرض این که راس مخروط ثابت است،مساحت رنگ شده سطح زمین چند متربربع است؟(نیاز شدید به شکل دارم)
الف)1 ب)2/پی ج) 2/پی ضرب در رادیکال 3 د) پی ه)0.5
5-
می دانیم که نمایش !20 در مبنای 10 به این صورت است:24329020081766xy000 که x و y رقمند.کدام درست
است؟
الف)x=0,y=0
ب)x=5,y=8
ج)x=8,y=5
د)x=4,y=0
ه)x=8,y=0
6-
A,B و C سه زیر مجموعه دلخواه مجموعه اعداد طبیعی هستند.با دو عمل اجتماع و مکمل(مکمل دیگه چیه؟؟؟)،حداکثر چند مجموعه مختلف می توان ساخت؟
الف)7 ب)8 ج)18 د)128 ه)256
7-
مجموع عناصر جدول ضرب 10*10 چند است.در صورتی که در ستون i و سطر j این جدول i*j نوشته شده باشد؟
اول بگم که سطح زیر نمودار الزاماً زیر نمودار قرار نداره. بلکه سطح زیر نمودار تابع f در بازه [a,b] برابر است با مساحت محصور بین خطهای x=a و x=b و y=0 (محور xها) و نمودار تابع f در آن بازه.نقل قول:
برای تابعهای ساده مثلا تابع همانی (با ضابطه y=x)، به راحتی با استفاده از روابط هندسی، مساحت زیر نمودار رو اندازه گیری کنید.
مساحت زیر نمودار توابع با انتگرال معین توابع رابطه بسیار نزدیکی داره. در واقع سطح زیر نمودار برابر با قدر مطلق انتگرال اون تابع هست.
برای محاسبه انتگرال معین دو روش هست. 1- استفاده از تعریف انتگرال معین 2- استفاده از انتگرال نامعین و قضیه 1 و 2 اساسی حساب انتگرال. (انتگرال نامعین با انتگرال معین خیلی تفاوت داره و فکر نکنید انتگرال نامعین مساحت زیر نمودار تابع است که در بازه مشخصی داده نشده است! یا این جور چیزها (شنیدم که دارم میگم!!!!))
روش اول بسیار وقت گیر و گاهی غیر ممکن است. ولی روش دوم بسیار ساده و کوتاه هست. البته با روش دوم نمیشه انتگرال معین هر تابع رو مشخص کرد.
مرز اندازه گیری رو به راحتی میتونید تغییر بدید. حتی شما با استفاده از انتگرال معین میتونید مساحت محصور میان نمودار دو تابع رو بدست بیارید. یا حجم حاصل از دوران نمودار یک تابع رو توی 3 بعد محاسبه کنید.
برای درک انتگرال معین نیاز به یادگیری دست کم حد و مشتق و دنباله دارید. (2 تای اولی میتونند پدر آدم رو در بیارند)
شما بهتر بود این سوال رو توی اتاق حساب دیفرانسیل و انتگرال مطرح میکردید. چون این سوال مربوط به اون تاپیک میشه. اگه سوال دیگهای در این زمینه هست لطفاً توی همون تاپیک مطرح کنید.
یه دنیا ممنوننقل قول:
راجع به قسمت قرمز:گفتم اسم این تاپیک تاپیک طرح سوالاته برای همین اینجا مطرحش کردم...
دوستان سوالا سخت بود بقیه رو جواب ندادین؟؟؟
ولی عوضش الان یه سوال المپیادیه 5 گزینه ایه استاندارد شده درست کردم؛می خوام ببینم کدومتون می تونید جواب درست رو بدید!!
سوال:
احتمال اینکه همین حالایی که شما در حال خواندن این سوال هستید،زلزله بیاید و سقف روی سرتان خراب شود و شما با سرعت نور به سمت جهت مثبت محور y ها حرکت کنید(بمیرید!!!)،چند درصد است؟
1)25%
2)33.3%
3)50%
4)75%
5)نمی توان تعیین نمود
منتظرم:5:
این سوالها که در تخصص من نبود. بعضیهاش رو بلدم جواب بدم. ولی حوصله و وقت حلش رو ندارم. بهتره بقیه دوستان صاحبنظر جواب بدند.نقل قول:
دوستان سوالا سخت بود بقیه رو جواب ندادین؟؟؟
ایول به سوال.:2::27:نقل قول:
ولی عوضش الان یه سوال المپیادیه 5 گزینه ایه استاندارد شده درست کردم؛می خوام ببینم کدومتون می تونید جواب درست رو بدید!!
سوال:
احتمال اینکه همین حالایی که شما در حال خواندن این سوال هستید،زلزله بیاید و سقف روی سرتان خراب شود و شما با سرعت نور به سمت جهت مثبت محور y ها حرکت کنید(بمیرید!!!)،چند درصد است؟
1)25%
2)33.3%
3)50%
4)75%
5)نمی توان تعیین نمود
اول بگو سه بعدی در نظر گرفتی یا دو بعدی؟ (اصلاً میخوام بدونم کدوم محور رو محور y ها در نظر گرفتید؟):21:
شوخی بود:46:
چی؟
سوال؟
سوالم جدی بودااا!!
راه حلشم خیلی خفنه!!
عزیز همون دو بعدی خودمون که عمود بر محور x'ox هستش محور y دیگه!!!!
پسر برو بیشتر تست بزن و درس بخون(شوخی!!)
سلام سوالی داشتم
در قسمت خطوط قرمز آيا اگر مقدار بازه راست در چپ ضرب شود و کوچکتر از صفر شود هميشه يک ريشه دارد
اگر قضايای ديگری نيز صادق است نيز بفرماييد
در این مورد خاص یک ریشه شده. ولی به طور کلی اگه حاصلضرب مقدار راست بازه در مقدار چپ بازه کوچکتر از صفر بشه، حداقل یه ریشه داره.نقل قول:
در این مورد چون تابع درجه 3 بود و مشتقش مثبت هست یعنی تابع اکیداً صعودی هست، پس این تابع تنها یه صفر داره ولی چون حاصلضرب (f(1 در (f(-1 منفی هست، پس این یه ریشه حتماً در همین بازه هست.
منظورتون چیه که اين تابع حتماً يک صفر دارهنقل قول:
صفرهای یک تابع، x هایی از دامنه اون تابع هستند که به ازای آنها مقدار تابع صفر میشود. مثلاً تعداد صفرهای تابعهای درجه 2 حداکثر برابر 2 و تعداد صفرهای تابع درجه 3 دستکم 1 و حداکثر 3 تاست.نقل قول:
بهتر بود این سوال رو توی اتاق حساب دیفرانسیل و انتگرال مطرح میکردید.:11:
با عرض سلام به همه ی ریاضی دوستان عزیز
به خصوص آقای مفیدی
من هم ورودم را با ساده ترین سوال سخت شروع میکنم
ثابت کنید هرعدد حقیقی غیر صفر ، به توان صفر برابر یک می باشد
سوال من در مورد بحث مجموعه ی اعداد است.چرا فقط یک مجموعه ی تهی وجود دارد؟و اینکه جرا تنها یک مجموعه ی مرجع برای تمام مجموعه ها وجود دارد؟با تشکر فراوان
اگه بخواد دو یا بیش از یک مجموعه مرجع وجود داشته باشه یا با هم مساوی هستند که در این صورت متمایز نیستند و در این صورت چند مجموعه نبوده و یه مجموعه بوده. اگه بخواند مساوی نباشند، عضوی توی یکی هست که تو دیگری نیست، پس یکیشون مرجع نیست چون تمام اعداد و مجموعهها رو در بر نگرفته. پس مجموعه مرجه یکتاست.نقل قول:
یه سوال ساده دارم اگه میشه با توضیح بگین :
ثابت کنید رادیکال 3 اصم است.(با توضیح)
جوون ترکه بودیم فکرکنم بابرهان خلف اثبات میکردیم!!!:10:نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید جواب این چند مساله
1.حد X+1 بر روی X-1 کل عبارت کسری به توان 2X-1 وقتی X به سمت مثبت بینهایت میل میکند چه جوری میشه e به توان 4
2.حد X+1 بر روی X-2 کل مجموعه کسری به توان 2X-1 وقتی X به سمت مثبت بینهایت میل میکند چه جوری میشه e به توان 6
لطفا اگر ممکن است واضح توضیح دهید چون جواب را دارم ولی متوجه نمیشوم
سلام راستش امروز یک نفر از من این سوال رو پرسید:
دامنه و برد f(-1)chi میشه؟
منم موندم اگه میشه شما کمکم کنید
باتشکر:20:
ویرایش شد...........
خیلی ممنون از کمکتون ولی اون( 1- ) که گذاشتم به جای x هستش یعنی( f(x نه f وارون