اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرمنقل قول:
Printable View
اگه نصب کردی یه ندایی به ما بده! چون تو سایتش نوشته بعد از اینکه کد رو EADM دادی بعد گیم دانلود و نصب خواهد شد 8 گیگ حجم اینترنتم کمه نمی تونم دان کنم اگه بشه با همین نسخهای کرک شده CD-KEY کار کنه خیلی خوب میشه حتما میرم می گیرمنقل قول:
سلامنقل قول:
بله با همین نسخه های کرک شده من میشه بازی کرد. البته ممکنه به مشکل برخورد کنه ولی بیش از 90% نسخه های کرک شده برای بازی آنلاین با شماره سریال جواب می دهند.
10% اگه به مشکل بر بخوره اون موقع cd-key کارش ساخته میشه؟نقل قول:
نه فکر نمی کنم البته مطمئن نیستم . شاید نتونی بری تو سرور البته اکثر همین نسخه های کرک شده میشه باهاشون آنلاین بازی کرد ولی بهتره که نسخه دستکاری نشده رو از سرور EA دانلود کنید که البته اگر امکانش را ندارید نیاز نیست.نقل قول:
اینی که گفتی شاید کار نکنه چون وقتی این بازیو نصب میکنم کرک لامصب از قبل روش کپی کرده نمی تونم هم بردارمش چون یادمه MW UG UG2 و... یه فایل کرکی داشت ما از روش کپی میکردیم ولی این اینطوری نیست!!!....نقل قول:
خود نسخه شما که Auto Crack هست اگر فکر میکنید که کرک بازی معتبر نیست میتونید یک کرک معتبر دانلود کنید از اینترنت و جایگزین کنید.نقل قول:
نه با این کرک مشکلی ندارم از همین کرکای معتبره میگم چون بازی کرک شده ممکنه cd-key به مشکل بر بخورهنقل قول:
سلام بچه ها من بازی رو تازه خریدم موقع نصب سریال نامبر می خواد اما خوب میشه وارد نکرد وبازی رو نصب کرد اما من کریتکشن رو خوب میشناسم با وارد نکردن سریال دو تا بخش و چندتا ماشین رو حذف میکنه مثل بارن اوت پارادایس که بخش موتور سواری و چندتا ماشین ریسینگ رو برمیداشت اما تو دیسکت بازی سریال نامبر وجود نداشت اگه میشه لطف کنید بزارید تا ما کیف مون مثل شما کوک بشه
نه عرض کردم که با نسخه های کرک شده هم میتونید بازی کنید.نقل قول:
این هم پاسخ سایت فروشنده به نظر یکی از کاربراش
سوال:جوابنقل قول:
سلام اینطوری که شما میگید حتما بازی باید دانلود بشه؟ یعنی نمیشه کپی رو خرید و فقط توی اون برنامه سی دی کی رو زد؟؟؟ من چطوری 2 دی وی دی بازی دانلود کنم اخه؟
نقل قول:
با سلام
در ۹۵ درصد از موارد نیازی به دانلود بازی نیست و شما میتونین از دی وی دی های موجود در بازار هم استفاده کنین .نکته مهم این هست که سورس بازی باید سالم باشه و برای همچنین باید از ایمیج بازی برای شبیه سازی دی وی دی اورجینال استفاده کنینو در این صورت میتونین بدون دانلود بازی اون رو از روی دی وی دی بازی کنین
سلامنقل قول:
شماره سریال برای بازی های اصل هست البته سریال های کرک شده هم هست که میشه باهاشون بازی رو نصب کرد ولی میتونید بدون سریال نصب کنید و بعد کرک بازی رو نصب کنید تا مشکلی نداشته باشه.
سلام
این پچ چه کارهائی انجام میده؟
ضمنا لینکش رو بزارید لطفا
مشکلات بازی با CUP های Quad رو حل میکنه و بعضی مشکلات قسمت آنلاین رو درست میکنه.نقل قول:
لینک مستقیم دانلود :
کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/downloads/HotPursuit/NFS_HP_PC_Patch_1010.exe
سلام ...
ميشه بگيد توي اين بازي چه جوري مسابقه ميدن ؟؟
من رفتم ولي همينجوري خودم تنها توي بازي بودم ...
جريان چيه ؟؟
سلامنقل قول:
شما باید به قسمت Career برید. شما یا مپ ی را انتخاب کردید که باید تنهایی بازی کنید یا رفتید توی Open World .
در قسمت Career یکی از مپ ها را انتخاب کنید و مسابقه بدهید.
موفق باشید
سلام .
خب دیگه وقت ، وقت آنلاینه :دی
طریقه فعالسازی بازی :
اول از همه چون من نسخه ائی که کرک جدا بود و اتوماتیک کرک نمیشد بازی رو دانلود کرده بودم به خاطر همین بازی رو کامل پاک کردم و دوباره Clean نصب کردم .
همون اول نصب سریال بازی رو میخواد که وقتی بزنین سریال رو قبول و میکنه و عملیات نصب .
بعد در EAD هم شماره سریال رو ثبت کنین :
1 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 )
و وقتی سریال ثبت شد ، بازی به قسمت My Games اضافه میشه :
وقتی READY TO PLAY رو میزنین ، خود EAD بازی رو هرجا که نصب کرده باشین پیدا میکنه و اجرا میکنه ( به هیچ وجه نیاز به دانلود بازی نیست )
تو بازی هم همون اول مشخصات EAD و دوباره سریال رو میزنین و میرید عشق حال :دی
حالا واستون بعدا چندتا عکس میزارم .
مخلصیم .
سلامنقل قول:
البته اگر در EA Download Manager هم وارد نکردید مشکلی نداره میتونید خودتون بازی رو اجرا کنید و شماره سریال را در نرم افزار وارد کنید و آنلاین بازی کنید
من نمی دونم از کجا بازی بیارم که اتوکرک نداشته باشه؟؟؟نقل قول:
درسته ولی اگه ویندوزت پرید و سریال رو گم کرده باشی دیگه نمیخواد نگران باشی چون اینجا ثبتش کردی .نقل قول:
مشکل سرعت نت نداری دانلود کن ولی میتونی بری بگی من نسخه Reloaded میخوام که فولدر کرکش جداست .نقل قول:
این مشخصات فولدری بازی که دانلود کردم :
ممنون ...نقل قول:
من رفتم CAREAR ...
بعد دوتا بود ..
يه ژليس يكي ديگه هم كه نميدونم چي ...
ولي اون يكي كه من هيچ مسابقه اي چيزي نديدم ...
بغيذر از اين دوتا هم كه چيزي نيست ...
جريان چيه ؟؟
سلام .
آقا تو بازی چطور میشه اسم خودمونو عوض کنیم ؟!
دوستانی که آنلاین میزنن اسمشونو بدن تا بازی کنیم :دی
مخلصیم .
یکیشون تومایه های ابی هست که شما با انتخاب اون پلیس میشیدنقل قول:
ممنون ...
من رفتم CAREAR ...
بعد دوتا بود ..
يه ژليس يكي ديگه هم كه نميدونم چي ...
ولي اون يكي كه من هيچ مسابقه اي چيزي نديدم ...
بغيذر از اين دوتا هم كه چيزي نيست ...
جريان چيه ؟؟
ان یکی نارنجی هست ، که شما یا مسابقه میدید ، یا باید رکورد مسیری رو که توسط کامپیوتر پیش فرض گذاشته شده رو بزنید و از این قبیل مسابقات
تو اینترنت جایی نیست که نسخه Reloaded سفارش بدیم بیاره!!؟نقل قول:
دوستان من بازی رو نصب کردم بعد تنظیمات گرافیک رو در بازی که زیاد گزینه نداده بود بالا بردم تو بازی بافتها بی کیفیت بودند وتکستنچرها بخوبی کار نشده بود سبک گرافیکی شبیه به نقاشیهای آبرنگ داشت محیط گاه و بیگاه دیر لود میشه هر چند جزئی هست اما عصاب خوردکنه مثل درختها و خزه ها و اجزای ساختمانها ایراد از سیستم نیست همین هفته پیش آپگرید کردم تا واسه کرایسیس آمادگی داشته باشه شاید گرافیکش اینجوره به مذاق من خوش نیومده ولی از شما می خوام چندتا اسکرین شات از محیط بگیرید تا ببینم چطوره و از نگرانی دربیام و عیب نگیرم
بسیار سپاسگذارم
سلامنقل قول:
اینها ماله یکی از کاربران همین انجمن هست :
محتوای مخفی: عکس از بازی
این هم ماله خودمه
محتوای مخفی: عکس از بازی
نقل قول:محتوای مخفی: عکس ها
توجه : کیفیت عکس ها کمی بخاطر کاهش حجم کاهش پیدا کرده است
سلامنقل قول:
اگر ممکن است عکس ها رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدید تا تاپیک شلوغ نشود
ممنون:11:
توی تنظیمات گرافیکی Motion Blur رو غیر فعال کنین.
اینجوری گرافیک بازی قشنگ تر میشه.
جناب vista 7 میشه بگید کارت گرافیک شما چه مدل هست ؟؟
پ.ن: یکی از دوستان میگفت بلور افکت رو گرافیک های بالا تو این بازی نشون میدن ، تو چند تا از عکس های شما هم فکر کنم این قضیه مشهود بود .
با تشکر
سلام .
آقا این چیه ؟ :دی این پلیسها که قفل میکنن رو ما چطوری میشه از قفل بیایم بیرون تا نترکیم ؟ :دی و اینکه باز یه توضیح بدین این چیه :دی
عکس های بازی با کیفیت بالا : ( دیدن این عکس ها برای افراد زیر ADLS=>128 توصیه نمی شود ! :دی )
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
محتوای مخفی: عکس 4
محتوای مخفی: عکس 5
پلیسا قفل میکنن باید رادارشون رو قطع کنینقل قول:
اون هم بلاکه ، جادرو می بنده
گراف خوبه یا بد؟ :دینقل قول:
من لپتاپ دارم مدل : Sony VAIO FW 590 FVB
:46:
سلام
آقا گرافیک من برای بازی چطوره ؟؟ خوبه ؟؟ گرافیک من با بازی مشکل نداره ؟؟ یعنی بازی به گرافیک من میخوره و با کیفیت عالی اجرا میشه یا نه ؟؟ این هم عکس هاش ولی سایز عکس ها بالاست :
محتوای مخفی: عکس بازی
lممنون ...نقل قول:
ميشه بگيد اولين مسابقه نارنجي بايد چكار كنم ؟؟
نفهميدم ...يه چيزي داره كه 30 ثانيه توش هست ...
اینم یه عکس کف بر از طرف خودم برای دوستان
کد:http://img146.imageshack.us/i/nfs1120101128205914143.jpg/
نقل قول:
Wooooooooooooooooooooof !
اون "سی ثانیه تا مریخ" اسم گروه موسیقیه. اون بالاش هم نام ترک موسیقی همین گروهه که در حال پخش شدنه! :31:نقل قول:
نوع مرحله هم RACE هستش که مطمئنا نیازی به توضیح نداره...
سلامنقل قول:
آفا جواب ما رو هم بدید
من این بازی امروز گرفتم بازی که کردم نمیدونم ولی زیاد حال نداد.این سری داستانی چیزی داره یا خالیه.اگه داستان نداشته باشه که بدجوری رفته تو ذوق:13:
دیگه از این بهتر چی میخوای !!!!!نقل قول: