آقا من میگم با سه تا اختلاف میزنیم:5:
راستی گذاشگر کیه؟؟
Printable View
آقا من میگم با سه تا اختلاف میزنیم:5:
راستی گذاشگر کیه؟؟
نقل قول:
هر کس باشه جز خیابانی....!
امیدوارم مزدک نباشه چون نفسش نحسه احتمالا فردوسی پوره چون چند بازیه که گزارش نکرده.
نقل قول:
حدس می زنم امروز عادل بره واسه انگلیسیا..!
مگه بازی قبل مزدک نبود؟
---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
آقا بزار هرکی رو دوست دارن بزارن.....مهم برای ما بردن بازی است وبس.
ولی فکر کنم خیابانیه.....:27:
راستی...شنیدم لوو میخواد این بادشتوبر روجابجا کنه...درسته؟معتبره؟
فکر نکنم..لوو خیلی یه دندس:41:
.
.
.
امشب با اختلاف 2گل میبریم....:31:
نگو پس این طوری یا خیابانیه یا مزدک کارمون دراومد خیابانی که هی گاف میده مزدک هم که وصفش شدنقل قول:
بازی انگلیس_ الجزایر عادل بود دیگه برای این بازی انگلیس نمیاد.بازی قبلی آلمان هم که مزدک بوده پس اونم نمیاد:27: خلاصه یا باید عادل باشه یا جواد! امیدوارم هرکی باشه جز خیابونی:2:نقل قول:
پژمان بجان خودم یه حسی میگه جواد گزارش میکنه.....گل بود به سبزه نیست آراسته شد..............
باید برای حفظ آبرو و یه جورایی (به قول جاودانی که همیشه میگه) انتقام بالاک, امشب آلمان حداقل سه چار تا بزنه تا بوتنگ هم دیگه حواسش جمع باشه که امشب خودش میره غنا نه اینکه با تمام وقاحت بگه آلمان رو به خونش می فرستیم.
آقا اگه خیابانی گزارش کنه دگمه mute رو می زنم...!
گفتم امشب محشرکبراست.......
این مرتیکه،بوتنگ چی گفته؟
غلط کرده مرتیکه احمق ***.***.***.***......
امشب بایه پرواز مستقیم میفرستیمشون غنا.:27:
راستی نگفتی این خبر درسته..
بادشتوبر جای خودش رو میده به ...(نمیدونم کی)
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
فقط حواست باشه یه موقعه عصبانی نشی بزنی تلویزیونت روبشکونی ها.....:31:نقل قول:
آلمانی های عزیز امید وارم که موفق باشین
چون از اینکه تیمتون خیلی با برنامه بازی میکنه خوشم میاد
اما بترسید از روزی که انگلستان بیاد بالا و رو در روی هم بازی کنیم.... وای به حالتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا کارلوس سیمون برزیلی به عنوان داور بازی آلمان و غنا انتخاب شد.
این داور 44 ساله برزیلی که سابقه قضاوت در دو جام جهانی گذشته را نیز در کارنامه خود دارد به همراه دو هموطنش آلتمیر هاوسمن و روبرتو براوتس وظیفه قضاوت بازی بین دو تیم آلمان و غنا را بر عهده گرفتند.
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
بازیکنان تیم ملی آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند.
بیرهوف گفت : درست است که بوآتنگ به قصد و از روی عمد میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان را در آستانه جام جهانی مصدوم کرد ولی بازیکنان تیم ما در بازی مقابل غنا به هیچ عنوان قصد تلافی کردن این حرکت زشت کوین پرانس بوآتنگ را ندارند چون ما پایبند به اصول بازی جوانمردانه هستیم
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
بازیکنان تیم ملی آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا الیور بیرهوف مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در مصاحبه ای گفت : بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان به دنبال تلافی حرکت زشت بوآتنگ نیستند.
بیرهوف گفت : درست است که بوآتنگ به قصد و از روی عمد میشائیل بالاک کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان را در آستانه جام جهانی مصدوم کرد ولی بازیکنان تیم ما در بازی مقابل غنا به هیچ عنوان قصد تلافی کردن این حرکت زشت کوین پرانس بوآتنگ را ندارند چون ما پایبند به اصول بازی جوانمردانه هستیم
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا یواخیم لو گفت : آمادگی جسمانی کلید پیروزی تیم ملی آلمان در بازی مقابل غنا است.
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان گفت : بعد از شکست مقابل صربستان و شکی که به تیم ما وارد شد خیلی سریع با انجام تمرینات منسجم و منظم شرایط تیم را به حالت عادی رساندیم و الان تیم آلمان از همه نظر آماده رویارویی با تیم غنا است.
لو افزود : کلید پیروزی در این بازی قدرت بدنی و آمادگی جسمانی بازیکنان ما نسبت به تیم رقیب است و امیدوارم با تکیه به این مزیت بتوانیم غنا را شکست داده و به جمع شانزده تیم راه پیدا کنیم.
یواخیم لو در ادامه گفت : در این بازی چند تغییر نسبت به بازی های گذشته در ترکیب تیم داریم که می توان به حضور کاکائو در نوک حمله آلمان از ابتدا اشاره کرد.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
يواخيم لو : ما مي خواهيم اين بازي را ببريم و به نظرم ظرفيت و كيفيتش را داريم
سایت گل :يواخيم لو سرمربي تيم ملي آلمان عقيده دارد بازي تيمش مقابل غنا در گروه D مسابقات يك بازي كاملا فيزيكي خواهد بود، آلمان كه با سه امتياز در دو مسابقه وضعيت خطرناكي دارد و حتي ممكن است از گروه خود صعود نكند از سال 1938 هرگز در مرحله گروهي حذف نشده است.
لو كه يكي از بهتريان مربيان جام جهاني ارزيابي ميشود در اين باره ميگويد : بازي ما مقابل غنا مسابقه اي پربرخورد خواهد بود، چرا كه آنها اصولا با اتكا به بدن هاي قويشان بازي ميكنند.
لو ادامه داد :ما مي دانيم غنا آخرين شانس آفريقا براي حضور در مرحله بعدي است. بقيه تيم هاي اين قاره خوب كار نكردند و در مكان هاي خوبي قرار نگرفتند بنابراين غنا بسيار با انگيزه خواهد بود و به نظر من آنها مي توانند اين فشار را تحمل كنند و همين كار ما را سخت مي كند.
در عين حال او تأكيد ميكند كه هدف او رسيدن به جمع 16 تيم به مرحله يك هشتم نهايي است : من تنش و هيجان را احساس مي كنم اما اين براي ما مثبت است. من از اين شور و حال حس خوبي دارم و به نظر من بازيكنانم هم عصبي نيستند، آنها آماده حضور در اين بازي هستند.
لو ادامه داد : ما مي خواهيم اين بازي را ببريم و به نظر من ظرفيت و كيفيتش را داريم.
لو همچنين اعلام كرد كه كاكائو مهاجم سياه پوست آلمان در اين بازي به ميدان خواهد رفت، با توجه به محروميت كلوزه كاكائو مي تواند در صف اول شروع كننده ها باشد
امشب به انگلیسی ها فوتبال باد میدیم...!
احتمالا مارسل یانسن مدافع خوب آلمان در بازی های یورو امشب جای بدشتوبر رو میگیره که خوب خیلی سرعتی تره و تو حملات هم بسیار بهتر از بدشتوبره کلا بدشتوبر فقط واسه کسب تجربه اومده و الا به نظر من در حد آلمان نیستنقل قول:
راهه خوبي پيشنهاد كردي :27:نقل قول:
بچه ها داره هیتلر خونم میره بالا برای دیدار غنا
امشب توپخانه المان فقط پودولسکی رو داره
سلاح امشب المان بیشتر اویزیل میباشد
زنده باد المان زنده باد اقای کلوزه
امیدوارم امشب ژرمن ها باختشون رو جبران کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپ مایر
سپ مایر (به آلمانی: Sepp Maier) (زادهٔ ۲۸ فوریه ۱۹۴۴ متن,باواریا) بازیکن فوتبال آلمانی است. وی به همراه شاگرد خود الیور کان نام آورترین و موفقترین دروازهبانی است که تاریخ این رشته در آلمان به خود دیده است.
او که سالها محافظ دروازه تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ بود،در دوره شانزده ساله فعالیت ورزشی حرفهای خود، به تمامی افتخارهایی که یک بازیکن فوتبال میتواند به آنها دست یابد، رسید
زندگی ورزشی
در هشت سالگی شروع به بازی فوتبال کرد. نخست در خط حمله بازی میکرد و حتا یکبار در نوجوانی آقای گل مسابقات محلی شد. چهارده ساله بود که در بازی نهایی مسابقات جوانان، با تیم خود اس.فاو.هار در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ قرار گرفت. در آن بازی، دروازهبان اصلی تیم او به دلیل آسیبدیدگی نتوانست حضور یابد و مربی تیم به ناچار سپ مایر را درون دروازه جای داد.مایر جوان و بیتجربه اگر چه نتوانست از شکست ۱۲بر صفر تیم خود در مقابل تیم جوانان بایرن مونیخ جلوگیری کند، اما در آن بازی با پرشهای شگفت انگیز و حرکات دلیرانه توانست مانع از شکست سنگینتر تیم خود شود. بیدلیل نبود که در همان بازی مورد توجه مربی تیم بایرن مونیخ قرار گرفت و وی به او پیشنهاد پیوستن به این تیم را کرد. سپ مایر در آن زمان این پیشنهاد را رد کرد و در تیم خود ماند تا همچنان در خط حمله بازی کند. اما هر چه بیشتر میگذشت، مربی تیمش از او بیشتر به عنوان دروازهبان استفاده میکرد و سرانجام در سال ۱۹۵۹به مونیخ رفت
دوران باشگاهی
سپ مایر در سال ۱۹۶۴دروازهبان ثابت تیم بایرن مونیخ و جزوی از محور اسطورهای \\\\\\\\\\\\\\\"مایر بکنباوئر مولر\\\\\\\\\\\\\\\" شد. با همین بازیکنان بود که باشگاه بایرن مونیخ به دسته اول صعود کرد. پس از آن این باشگاه سیر صعودی بی وقفه خود را در گستره ملی و بعدها در سطح اروپا آغاز کرد.وی در سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰ عضو ثابت تیمش بود و هرگز بایرن را ترک نکرد.او در ۱۵ سال حضور در بایرن مونیخ ۵۳۶ دیدار انجام داد و به تمامی افتخارات ممکنه در عرصه باشگاه دست یافت.
دوران ملی
سپ مایر به تیم ملی فوتبال آلمان دعوت شد و نخستین بازی خود را به عنوان دروازهبان این تیم در سال ۱۹۶۶در دوبلین مقابل ایرلند انجام داد. در آن بازی آلمان با نتیجه چهار بر صفر حریف خود را درهم کوبید.مایر در همان سال، در مسابقات جام جهانی فوتبال در لندن، همراه تیم ملی فوتبال آلمان بود، اگر چه به عنوان دروازهبان ذخیره.آلمان در رقابتهای آن دوره، در بازی نهایی در ورزشگاه ویمبلی و در نتیجه یک گل جنجالی، مقابل تیم ملی فوتبال انگلستان شکست خورد و به مقام دوم رسید.پس از آن دوره از مسابقات، عصر طلایی سپ مایر آغاز شد. او تدریجا با جاگیریهای تیزبینانه، واکنشهای سریع، شیرجههای شگفت انگیز، پرشهای تماشایی و حرکات ناگهانی و غیرقابل پیشبینی، به دروازهبان شماره یک و بیچون وچرای آلمان تبدیل شد. دیگر همگان با اشاره به دهستان زادگاه او، از گربه آنتسینگ سخن میگفتند.مایر در بازیهای جام جهانی مکزیک در سال ۱۹۷۰دروازهبان شماره یک آلمان بود. آلمان در آن دوره از مسابقات در دیدار یک چهارم نهایی در مقابل انگلستان با نتیجه سه بر دو پیروز شد، اما در بازی نیمهنهایی در مقابل تیم ملی فوتبال ایتالیا (در بازی قرن) با نتیجه چهار بر سه شکست خورد و در پایان پس از برزیل و ایتالیا به مقام سوم بسنده کرد. اگر چه این برای مایر افتخار کوچکی نبود، اما دریافت شش گل در آن دو بازی تاریخی ، بسیاری از کارشناسان فوتبال را به این نتیجه رساند که اگر چه تیم ملی آلمان دارای یک دروازهبان خوب است، اما این دروازهبان هنوز در اندازههای جهانی نیست.
هلموت شون مربی تیم ملی فوتبال آلمان، بیتوجه به منتقدان، همچنان به سپ مایر اعتماد کرد و او نیز در سالهای بعد شایستگی کامل خود را نشان داد و منتقدان را خاموش ساخت. مایر در سال ۱۹۷۲با تیم ملی فوتبال آلمان در بلژیک به مقام قهرمانی جام ملتهای اروپا رسید و دو سال بعد در مسابقات جام جهانی فوتبال در آلمان قهرمان جهان شد. مایر را در این دوره، یکی از بزرگترین و موفقترین دروازهبانان جهان لقب دادند.
فرانتس بکنبائر "قیصر" فوتبال آلمان، مایر را با فاصله زیاد نسبت به دیگران، بهترین دروازهبان تاریخ فوتبال آلمان میداند. در ستایش او میگفتند: هر گلی که وارد دروازه مایر شود، غیرقابل مهار بوده است! از ویژگیهای مایر، تمرینات غیرعادی او بود. برای نمونه مرغی را در میدان وسیع فوتبال رها میساخت و سپس با شیرجههای تماشایی تلاش میکرد پرنده را به چنگ آورد! در انتقاد از قصور بازیکنان خودی صریح بود. حتا زمانی که بکنباوئر، بازیکن استثنایی همباشگاهی او در دو بازی پی درپی، اشتباها دو گل وارد دروازه خودی کرد، مایر از مربی تیم خواسته بود که یکی از مدافعان تیم را مامور کنترل بکنباوئر کند تا او دوباره به تیم خودی گل نزند!مایر خیال داشت تا چهل سالگی درون دروازه بایستد و به رکورد ۱۰۰بازی برای تیم ملی دست یابد، اما در سال ۱۹۷۹بر اثر یک حادثه سنگین رانندگی که به آسیبدیدگی شدید او منجر گردید، به فعالیت خود در میدانهای ورزشی پایان داد. با این حال وی هنوز از فوتبال دل نکنده و امروز نیز مربی دروازهبانان باشگاه بایرن مونیخ است. افتخارات زیادی در کارنامه ورزشی سپ مایر ثبت شده است. وی علاوه بر قهرمانی جهان و اروپا، چهار بار با بایرن مونیخ قهرمان آلمان، سه بار قهرمان باشگاههای اروپا و یک بار قهرمان باشگاههای جهان شد. مایر سه بار به عنوان بهترین بازیکن آلمان انتخاب گردید و افزون بر آن، کارشناسان فوتبال او را به عنوان بهترین دروازهبان تاریخ فوتبال آلمان برگزیدند.نام سپ مایر از طرف فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا)، در ردهبندی بهترین دروازهبانان تاریخ فوتبال جهان، پس از لئویاشین دروازهبان افسانهای شوروی سابق ، گوردن بنکس گربهچالاک انگلستان و دینو زوف دیوار استوار تیم ملی فوتبال ایتالیا، در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
افتخارها
باشگاهی:
بایرن مونیخ (بایرن مونیخ)
جام حذفی آلمان: قهرمان ۱۹۶۷،۱۹۶۹،۱۹۷۱
لیگ قهرمانان اروپا: قهرمان ۱۹۷۴،۱۹۷۵،۱۹۷۶
بوندسلیگا: قهرمان ۱۹۶۹،۱۹۷۲،۱۹۷۳،۱۹۷۴،۱۹۸۰، ۱۹۸۱
جام برندگان اروپا: قهرمان ۱۹۷۶
جام باشگاهای جهان: قهرمان ۱۹۷۶
ملی:
تیم ملی فوتبال آلمان
جام جهانی فوتبال:
قهرمان ۱۹۷۴
نائب قهرمان:1966
سوم:1970
جام ملتهای اروپا:
قهرمان ۱۹۷۲
از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!
من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی
+
حیف دیگه نمیشه تگ ادیت کنم: دی
Hehنقل قول:
اشکال نداره حسین جان
بده من برات ادیت می کنم. :46:
+
اون بازی اینتر و بارسا که جریان خون منو واسه 1Min از کار انداخته بود
جان؟نقل قول:
وای به حال ما؟
انگلیس؟
بیاد بالا؟
بخوره به ما؟
بابا جون تمام هدف آلمان از شرکت کردن توی جام جهانی قهرمانی است وبس.
حالا میگی انگلیس؟انگلیس کیه دیگه؟ندیدمش تاحالا...شما دیدیش بگو جام شروع شده بزار زودی بیاد خودش روبرسونه:27:
برای ما فرقی نمیکنه آرژانتین.برزیل.اسپانیا.منت ب اروپا.منتخب جهان........هرکی بیاد جلو ،سوراخ برمیگرده...شوخی که نداریم با کسی ،آقاجان آلمانه آلمان.
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
نگران نباش دوست من،ما توی این بازی نیازی به شانس نداریم.فقط کافیه بچه ها15%انرژی خودشون روبزارن،غنارو مثل قناری پرمیدیم هوا:31:نقل قول:
تنها چیزی که ممکنه باعث ترس بشه این اتفاقات پیشبینی نشداست.همین.
چون تجربه ما خیلی پایینه.
نه حسین جان نگران نباش غنا رو به راحتی میزنیم حالا به راحتی نه ولی میزنیم : دینقل قول:
از بعد بازی اینتر و بارسا هنوز بازیی که شدیدا آدرنالین خونمو زیاد کنه ندیدم ولی بازی امشب گمونم کلی انرژی بگیره ازم... میترسم این کاکائو جو بگیردش نتونه تمرکز کنه زبون لال آلمان به فنا بره!
من یه عکس کوچیک آلمان نود که ماله 20ساله پیشرو امشب میذارم کنار تی وی شاید شانس بیاره: دی
خدا کنه اون گومز بی خاصیت رو نیاره تو زمین...
بادشتوپر رو هم بزاره چپ مطمئنا خراب میکنه... کاش یانسن مصدوم نبود :(
معلوم نیست چرا تونی کروس رو بازی نمیده... خیلی بازیکن خوبیه
مسوت اوزیل : من و تیم ملی فوتبال آلمان در جام جهانی از هیچ حریفی نمی ترسیم
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران و به نقل از سایت فیفا مسوت اوزیل هافبک تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه بازی حساس مقابل غنا به خبرنگاران گفت : من از هیچ کس ترسی ندارم.
اوزیل گفت : از عملکرد خود تا این لحظه در جام جهانی راضی هستم ولی می خواهم نشان دهم که توانایی های من بیشتر از این ها است و تلاش خود را می کنم تا با ارئه یک بازی خوب در مقابل غنا شایستگی های خود را نشان دهم و تیمم را به دور بعدی مسابقات ببرم.
وی گفت : تیم ما از همه نظر آماده بازی مقابل غنا هست و باید بگم که من و تیم آلمان از هیچ حریفی نمی ترسیم.
امشب وقت پرواز عقاب های اروپاست....
پیش بسوی قهرمانی
آقا یکشنبه ساعت 18:30 بازی با انگلیسو اوفتادیم:27::21: انگلیسم آبکش میکنیم میره پی کارش. همون کاری که قراره امشب بکنیم:27: این آمریکا هم عجب شانسی آوردا !!:18:
دوستان دیگه بهتراز این نمیشه........با شکست انگلیس قهرمانی دلچسبتره........
اصلا ماقهرمانی روبدون شکست انگلیس نمیخوایم.
پیش بسوی قهرمانی
شما هم دقیقا ن وضعیتتون مثل ما هست...
ببینم چه کار میکنید امشب
ممنون.نقل قول:
حتما بخاطر بازی باشما هرکاری میکنیم......
اخه میدونیکه معلوم نیست چندسال دیگه ممکنه همچین فرصت طلایی گیر بیاد.
درثانی این بازی جزوی از تاریخ ملت آلمان وانگلیس خواهد بود.
بهمین خاطر تمام بازیکنها میخواهند اسم خود رودراین بازی جاودانه کنن.
دوستان میشه توهین وفحش رو بزاریم کنار........
بچه ها کسی ترکیب رو میدونه چیه؟
چیزی اعلام شده؟
دیرک نوویتزکی : سطح رقابت های جام جهانی بالاست و ما هم باید سعی خود را بکنیم
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران دیرک نوویتزکی ستاره آلمانی و برنده 9 جایزه بهترین مهاجم از تیم دالاس در مسابقات بستکتبال NBA در مصاحبه ای گفت : سطح رقابت های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی بالاست و ما هم باید سعی خود را بکنیم تا در این مسابقات قهرمان شویم.
نوویتزکی گفت : دو سال پیش در جام ملت های اروپا به اسپانیا باختیم و دوم شدیم و در جام جهانی گذشته هم تا نیمه نهایی بالا آمدیم این ها تازه جزئی از نتایج درخشان آلمان در سال ها اخیر بوده است. نمی توانم بگویم که ما قهرمان می شویم چون سطح این رقابت ها بالاست ولی ما هم سعی خود را در این مسابقات برای کسب موفقیت خواهیم کرد. به هر حال آلمان همیشه جز مدعیان بوده و یک بار دیگر شانس خودش را در این مسابقات امتحان خواهد کرد. باید نشست و دید که چه اتفاقی می افتد.
نه بابا !! سردیتون نشه . بازی با غنا و صربستان رو با الجزایر و اسلوونی و ... یکی میدونی؟نقل قول:
اگه توهر گروه دیگه ای بودین حذف میشدین .
خب خب ميبينم كه هنوز اميدواريد .نقل قول:
زندگي يعني اميد
اميد تا دم مرگ هم قابل تحسينه :31:
آقا فعلا که انگلیس افتاده تو مسیر آرژانتین و تو یک چهارم ممکنه بخوره بهشنقل قول:
بهتره بری با اونا کل کل کنی :27:
امیدوارم تو گروه اول بشین بیاین طرف ما چون باید ازتون به خاطر 4 سال پیش و اون بازی مسخره انتقام بگیریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگلیس رو له کنید چون ما قبلاَ لهشون کردیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من طرفدار آرژانتين و ايتاليام
برام فرقي نميكنه كدوم قهرمان شن
به هردو علاقه دارم
به به به به به رعدخان خودمون.نقل قول:
خوبی دادا؟
چه خبر؟
هنوز که هیچی معلوم نیست که.
اومدی ببینی هستم یا نه؟
نگران نباش من در خدمت شما هستم.
خوب بالا خره فهمیدم کدوم وری هستی.