باید به حضورتون برسونم که اسوس هم خودش تولید نمیکنه مانیتور لپ تاش هارونقل قول:
مانیتور مدل n61 محصول سامسونگ هستش
ضمنا حرف من اصلا فکر نمیکنم ارتباطی با کیفیت تصویر داشته باشه ....:13:
من فقط از رزولوشن صحبت کردم
Printable View
باید به حضورتون برسونم که اسوس هم خودش تولید نمیکنه مانیتور لپ تاش هارونقل قول:
مانیتور مدل n61 محصول سامسونگ هستش
ضمنا حرف من اصلا فکر نمیکنم ارتباطی با کیفیت تصویر داشته باشه ....:13:
من فقط از رزولوشن صحبت کردم
دوست گرامی لطفآ به عنوان این تاپیک دقت کنید و در مورد برندهای دیگه در جای خودشون نظر بدید.با تشکر.:46:نقل قول:
یه خواهش دوستانه از کلیه دوستان عزیز
لطفآ از زدن پستهای بی ربط خودداری کنید و کمی هم به عنوان تاپیک دقت کنید اگه همینطور پیش برید این تاپیک میشه محل ارائه خدمات اینترنتی.:41:
سلامنقل قول:
من با دو تا جوی استیک امتحان کردم مشکل از جوی استیک نیست از لپ تاپ هم نیست ولی من هم نفهمیدم چرا تو بیشتر بازیها جوی استیک کار نمیکنه! ممکنه بعضی بازیها با جوی استیک خاصی کار میکنند یا این گزینه موقع ریپک شدن بازی از کار افتاده باشه....
به هر حال جوی استیک من از جنس خوب و با ویبره هم هست اما تو چند بازی که نصب کردم متاسفانه کار نمی کرد و لی تو قسمت تست خود ویندوز و کالیبره کردن جوی استیک هست و کار هم می کنه!
اصلا با شما موافق نیستم!! اگر بگویید تمام بازیها رو اجرا میکنه قابل قبول هست اما اینکه بگویید very high خیر!!نقل قول:
خیلی از بازیهای گرافیک بالای جدید رو اگر رزولوشن رو به صورت HD و همه تنظیمات گرافیک رو روی آخرین درجه قرار دهید کم میاره!!
نمونه هاش زیاده اما حتی روی بازی باتلفیلد 2 که آنچنان گرافیکی هم نیست بعد از تنظیمات بالا صفحه از عرض جاهایی که سرعت زیاد هست کمی از هم جدا میشه...
نگید که درایورم قدیمیه یا ویندوزم خرابه یا ... که خودم آخرشم!
دوستان باز هم می گویم کرافیک این لپ تاپ نسبت به لپ تاپهای همرده همرده خودش بالاتر است ولی توقع خودتون رو خیلی بالا نبرید و فکر کنید دیگه آخرین بازی رو می تونید HD بدون هیچ افت سرعتی بازی کنید! اینطور نیست و در بیشتر بازیهای گرافیکی خیلی جدید گرافیک رو خیلی ببرید بالا حتی تو منوی بازی حرکت موس به صورت کند و با تاخیر صورت میگیره...
دیگه لپ تاپ همینه و بازی ها هم روز به روز احتیاج به سخت افزار قوی تری دارند... پس توقعتون رو قبل از خرید کمی بیارید پایین که تو ذوقتون نخوره...
البته قبلا هم گفتم سلیقه ای هست یکی افت کم کیفیت رو تشخیص نمیده یا براش مهم نیست و یکی دیگه نمی تونه حتی نگاهش کنه پس خودتون تست کنید بعد نتیجه گیری کنید
من نگفتم همش تبلیغاتیه. ولی گفتم با توجه به عددی که بالا میره و انتظاری که به وجود میاره هرگز تفاوت در اون حد نیست. یعنی مثلا سرعت از تک هسته ای 2 گیگاهرتز شده 4 هسته ای 2.5 آدم توقع زیادی داره که در عمل این انطور نیست و آنچنان هم فرقی نمیکنه.نقل قول:
البته در همان پست هم گفتم چیزهایی که می فرمایید آزمایشها نشون داده و .... در شرایط عادی و با نرم افزارهایی که شما روزانه اجرا می کنید به آن اعداد و ارقام دست نمیابید!
به نمره ویندوز اصلا توجه نکن معیارهای اون با چیزی که تو ذهن ماهاست از زمین تا آسمون فرق داره و ملاکی برای سنجش قدرت نمی تونه باشه. در ضمن از من روی جلدش نوشته بود باس رمم 1066 هست اما نرم افزار everest نشون میده 1333 هست!! یعنی اعداد روی کارتون لپ تاپ نیز معتبر نیستش... پس احتمالا خیلی از افرادی که فکر می کنند باس رمشون 1066 هست هم 1333 هستند.نقل قول:
آره به نظر من پارتیشن بندی کن. من با نرم افزار Acronis Disk Director Suite اینکار رو کردم. چون هم روی نسخه 64 بیت نصب میشه هم 32 بیت و حجمش برای دانلود زیاد نیست. اما نرم افزارهای دیگه نسخه 64 بیت و 32 بیتشون جداست که اگر هر دو رو بخواین باید حجم زیادی رو دانلود کنید. و خیلی از کارهایی که انجام میدهند و حجم هم به همین دلیل بالا رفته برای شما کاربردی ندارد. پس این نرم افزار با حجم نسبتا مناسب کار شما رو خیلی خوب راه می اندازه تازه کطکئنا کاراییش بیش از نیاز شما حتی هست...نقل قول:
دوست عزیز دوستمون گفتن تو Tv فول بازی کردننقل قول:
پست با دقت تر بخونید
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
قبول کن داری تعصبی پست میده کاملانم تعصبینقل قول:
همیشه قیمت بالا دلیل نمیشه جنس بهتر باشه
قبول کن دوست من
با چه کابلی به تلویزیون وصل میکنی؟(سریع جواب بده جمعیه یه حالی بکنیم)نقل قول:
نقل قول:
با كابل HDMI
دو طرفش hdmi داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من تا حالا همچین کابلی ندیدم. همش یه طرفش یه چیزی بوده یه طرفش hdmi
ببین دوست عزیز شما یه انتظار محیر العقول از لپتاپ داشتین و حالا حالتون گرفته شده ولی این لپتاپ یکی از بهترین لپتاپ های سری entertainment هست وقابلیت خوبی برای بازی داره. من با پی سی م که گرافیک 8800 gt روشه و رنکش کلی از این بالا تره هم همین کیفیت رو میگیرم.
دوست عزیز معلوم میشه شما کابل دیگری را با HDMI اشتباه گرفتید!! HDMI هر دو سرش HDMI هست دیگه مگه میشه یک سرش چیز دیگری باشه!!نقل قول:
باید LCD یا LED داشته باشید چون 99 درصد تلویزیونها ورودی HDMI ندارند... شما چون احتمالا تلویزیونتون این ورودی رو نداره فکر می کنید باید سر دیگر کابل به شکل دیگری باشه...
در ضمن اون کابل قیمتش بالاست و باید برید بخرید اما شما اگر LCD داشته باشید احتمال زیاد ورودی RGB هم دارید پس با کابل مانیتوری که تو خونه دارید با همون کابل وصل کنید و کیفیت خیلی هم بالاست.
درضمن مجبور نیستید حتما به TV که ممکنه اینچش مثل ما خیلی بالا باشه برای بازی وصل کنید چون حرکت زیاد ماهیچه های چشم رو داقون می کنه. مگر برای فیلم دیدن وصل کنید. اگر یک مانیتور full HD هم داشته باشید می تونید با همین کابل RGB وصل کنید و به صورت Full HD بازی کنید. البته اگر بازیتون خیلی گرافیکی و جدید باشه مطمئن باشید نمی تونید با سرعت طبیعی و بدون مشکل در این ابعاد بازی کنید!
البته این توضیح رو هم به شما بدم نمی تونید از روی ظاهر بازی بگید خیلی گرافیکی هست! بستگی به موتور بازی و نوع برنامه نویسی بازی داره که چقدر از کارت گرافیک کار بکشه بعضی بازیها با اینکه گرافیک ظاهریشون زیاد بالا نمیرسه اما پدر کارت گرافیک رو در میارند و بعضی با اینکه به نظر میرسه ظاهر بهتری دارند زیاد از کارت گرافیک کار نمی کشند
مثلا ASSASSINS CREED II وقتی وارد بازی میشید گرافیک بازی خیلی فوق العاده است بازی هم بسیار جدید هست ولی جالب اینجاست که با کارت گرافیک NVIDIA Geforce 8500 GT که قدیمی هم هست با بهترین کیفیت بدون هیچ افت سرعت و کیفیتی کار می کنه. این قضیه دیگه یکم مبحثش علمی هست. تو بعضی بازیها از لایه های فراوان استفاده شده شاید جزیئات زیاد خوب کار نشده باشه اما مثلا تو یک صحنه بالای 20 لایه دارید که افکتهای مختلف هست که فشار زیادی از لحاظ رندر سازی به کارت گرافیک میاره و البته مسائل دیگر....
من متوجه نشدم روی صحبت شما با کی بود؟؟؟؟نقل قول:
ببین دوست عزیز شما یه انتظار محیر العقول از لپتاپ داشتین و حالا حالتون گرفته شده ولی این لپتاپ یکی از بهترین لپتاپ های سری entertainment هست وقابلیت خوبی برای بازی داره. من با پی سی م که گرافیک 8800 gt روشه و رنکش کلی از این بالا تره هم همین کیفیت رو میگیرم.
عزیز دل اتفاقا داره hdmi ولی من پورتی که دوسر hdmi باشه ندیدم تا حال.
صحبتم با شما بود.
نقل قول:
عزی من مخالفم باهات
دیروز خودم CRYSISوNFS SHIFTوCALL OF DUTY
رو فول اچ دی بازی کردم بدون هیچ مشکل یا افت فریمی
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
چطور ندیدی :دینقل قول:
من کابلم دو سر HDMI هستش
تو بازار پره،فقط حواست باشه از این جنسای بی پدر مادر که 10-12 تومنه نخری،یه جنس خوب و مارک معتبر بگیر حالشو ببر:دی
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
البته ناگفته نماند کابل هایی هم داریم که مثلا یه سر HDMI و یه سر RGB هستن،اونها در واقع تبدیلن
نقل قول:
دوست عزیز این مسئله جای بحث نداره من گفتم شما هم گفتی. حالا دوستان برند و خودشون امتحان کنند.
کافیه شما بازی splinter cell conviction رو برید نصب کنید و تمام تنظیمات رو هم بگذاری روی فول و رزولوشن هم بگذاری HD بعد میبینی که داخل خود منو دیگه موس با تاخیر حرکت می کنه به گونه ای که قابل کنترل حتی نیست!
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم هر کسی خواست بخره خودش قضاوت می کنه
شما دوست عزیز که روی بحثت با من بود! من توقع اونجوری نداشتم اما حرفهای دوستان رو نمی خونی که میگن هر بازی رو با آخرین کیفیت و آخرین رزولوشن اجرا کردند؟؟؟ اصلا چرا بحث بیخود راه می اندازید کسی که بخواد لپ تاپ بخره فهمید من چی گفتم. توقع من و شما و ... رو چه کار دارید؟ من دارم واقعیت رو میگم کاری به توقعات ندارم
سلام ممنون از جوابتون از دوستان عزیزم به خاطر سوالات بی ربط به موضوع تاپیک معذرت میخوام ولی تنها جایی که پیدا کردم تا جواب سوالتم رو پیدا کنم همین تاپیک بود به هر حال ببخشیدنقل قول:
اقای pooria.rio عزیز من تا حالا دو تا جویستیک دیگه رو هم امتحان کردم این دو تا رو هم ویندوز میشناسه حتی تو بخشprinter & device هم دو تا جویستیک با تمام دکمه هاش امتحانکردم هر دو تاشون سالم بودن ولی توی هیچ کدوم از محیط های بازی جویستیک ها عمل نمیکنه ایا میتونه علت از ویندوز لب تاب باشه چون ویندوزم 7 هستش اونم 64 بیتی یا اینکه علت دیگه ای داره در ضمن میشه اون مدل جویستیک تونو برام بگید
باتشکر
من حتما این بازی رو میگیرم و نصب میکنم خبرش رو میدمنقل قول:
من گذاشتم در اون حد که میگی کند نشد ولی کند شد. تعداد فریم رفت حول و حوش 25-27نقل قول:
دوستان قضیه این مودم وایمکس مدل n61jv چیه؟
اون موقع که خریدم فروشنده میگفت مودم وایمکس داره؟
من که چیزی ندیدم!! حالا اگه همچین چیزی هم داشته باشه تو ایران قابل استفاده ست؟
ممنون میشم یکی که اطلاعات کافی داره یه نوضیحی بده:11:
در یه جمله بگم فروشنده چرت گفتن...نقل قول:
در مورد بازی ها منم با دوستان موافقم که این لپ تاپ اکثر بازی های روز رو با جرئیات بالا و بدون افت فریم آنچنانی اجرا میکنه. ولی مساله ای که منو نگران میکنه دمای کاریه CPU لپ تاپه. مثلا من امروز World of warcraft - BC رو اجرا میکردم که توی یه رید 30 نفره صدای فن بقدری زیاد شد که مجبور شدم دمای هسته رو چک کنم. دیدم که دوتا از هسته ها به دمای 85 رسیدن و دوتای دیگه هم دماشون 82 درجه شده. در نتیجه گرافیک بازی رو کاملا پایین آوردم تا دما به کمتر از 80 برسه.
حالا سوالم از دوستان اینه که معمولا زمان بازی دمای کاریه سیستمشون چقدره؟ و محدوده دمایی که میتونیم کارکرد طولانی مدت از سیستم تحت اون رو توقع داشته باشیم چقدره؟ یعنی با خیال راحت زمانی که CPU دماش به 85 میرسه به کارمون ادامه بدیم؟
من یه لپ تاپ سامسونگ رو با everest تست پایداری کردم و نهایتا دماش به 55 درجه رسید درحالیکه سیستم خودم دماش به 4-83 درجه میرسه. حالا اونایی که تجربشون بیشتره ممکنه راهنمایی کنن که این لپ تاپ واسه کار کردن تو چه دماهایی طراحی شده؟
برای من بالای 70 نرفته تا حالا.نقل قول:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
بعد دمای عادی cpu های 4 هسته ای 60 درجه هستشنقل قول:
آقا علیرضا VAIOMAN این رو از خود سایت اینتل پرسیده بود،گفته بودن که در خصوص این مدل از CPU دما تا 103 درجه هم عادیه و احتیاجی ب نگرانی ناره ،منم امروز رو فول اچ دی بازی شیفت دمام تا 85 رفت،نگران نباشین طبیعیه،ضمنا این کارت گرافیک هم تا حدود 95 درجه هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
من بازی های زیادی رو روی n61jq امتحان کردم cod 6 با بهترین کیفیت اجرا شد جوری که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و حتی یک گیر جزئی هم در شلوغ ترین صحنه ها نداشت . ولی cod4 نمی دونم چرا در بعضی از صحنه ها گیر یک ثانیه ای می کرد
snipper هم همینطور ربطی هم به تنظیمات نداشت و در بالاترین حالت و کمترین حالت هم یک جور بود و گیر می کرد . حدسم اینه که اشکال cod4 از directx ویندوز سون باشه اما sniper رو روی sony vaioe1 امتحان کردم این گیر رو نداشت با اینکه ویندوزش سون بود .splinter cell conviction به راحتی با بهترین کیفیت اجرا شد اما یکبار در حین بازی سیتم جوری هنگ کرد که مجبور شدم ریست کنم . درسته با بهترین تنظیماتش کمی کندتر میشه اما به نظرم تازه اینجوری طبیعیه و کیفیت پایینش خیلی تنده . اگر کسی از ابتدا با بالاترین تنظیمات بازی کنه اصلا چیزی احساس نمی کنه .pes 2010 رو هم با چند لب تاپ مقایسه کردم e1 , e17 کیفیت من واقعا سر تر بود .:21:بازی saboteur هم که چند لحظه که بازی می کردی گیر می کرد که در e1 امتحان کردم اونجا هم گیر کرد اما در سیستم شخصی با ویندوز Xp اجرا شد که به این نتیجه رسیدیم که اشکال ویندوز سونه .
اما بازی که دیدم کاملا کم اورد split second بود که وقتی تنظیمات رو روی آخر قرار میدادی کاملا کند می شد . ولی در حالت عادی خوب اجراش می کرد .
حلا یک سوال از دوستان داشتم اونم اینکه من هنوز درایور جدیدی برای گرافیک آپلود نکردم . با توجه به پست های قبلی و مشکلی که برای یکی از دوستان که درایور نصب کرده بود پیش اومده بود می خواستم بپرسم که با توجه به ریسکش آیا درایور نصب کنم یا نه ؟و می خواستم خواهش کنم از اساتید یک نفر لطف کنه و لینک دانلود یا روش دانلود یک درایور معتبر رو برای گرافیک بزاره واقعا ممنون می شم .:11:
بله موافقم اونقدر کند نمیشه که نشه بازی کرد اما به هر حال کند میشه یا نه؟؟ خوب این تازه یک بازیه. بازیهای دیگری هم من امتحان کردم که در اخرین رزولوشن اینطور میشه. در پست قبلی هم دوستمون تایید کردند.نقل قول:
یک بازی دیگر هم که نام بردم بازی باتلفیلد 2 اگر رزولوشن رو تا آخر ببرید بالا جاهایی که سرعت بالاست صفحه از عرض از چندجا از هم جدا میشه. من نمی خوام بگم این لپ تاپ بد هست خودمم گفتم از بسیاری از لپ تاپها بهتر هم هست ولی دیگه باید یک سری چیزها رو پذیرفت. اگر ما بیایم اینجا و بگیم هر بازی رو با آخرین ... خوب مشخصا این حرف درست نیست. ما حتی همه بازیهای جدید رو هم روش تست نکردیم.
البته در مودر گیر چند ثانیه ای برای من هم همینطور بود که در گرافیک پایین هم اتفاق می افته و فکر نمی کنم ربطی به کارت گرافیک داشته باشه احتمالا به خاطر لود از روی هارد باید باشه
در مو رد جوی استیک روی پی سی هم همین بازیها با جوی استیک کار نمی کنند مشکل از لپ تاپ نیست منتها احتمال داره با جوی استیکهای خیلی جدید سازگار ی داشته باشند... (فقط حدس می زنم)
عزیز من خودم از اینجا جدیدترین ورژن رو دانلود و نصب کردم،الان هم هیچ مشکلی ندارمنقل قول:
شما هم همیکنکارو اگه میخوای بکن
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx
Intel® Centrino® Advanced-N+ WiMAX 6250نقل قول:
وایمکس داره تو خودشه
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
دوست عزیز n61jv وایمکس دارهنقل قول:
قبول دارم فروشنده ها چرن میگن اما همشون نه :31:
جدا JV وایمکس داره ؟نقل قول:
مگه همه چیز JV جز CPU و GRAPHIC مث مال خودمون نیست ؟
اره تو مشخصاتش که زده وایمکس دارهنقل قول:
فرقایی دارن با هم دیگه
دوست عزیز اون فردی که میگیید من بودم. نه مشکلی از درایور نبود من توقعم از کارت گرافیک بالا بود و بعد که دیدم تو باتلفیلد اینجوری میشه (البته تو حرکتهای سریع ) فکر کردم درایور مشکل داره اما درایور مشکلی نداشت.نقل قول:
لینکی که دوستمون دادند درست هست.
می تونی از لینکهای زیر هم بگیری فرق نمیکنه همشون یکیه:
Full Catalyst Software Suite (Recommended)
کد:http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
دوستان من تا به حال از wirless استفاده نکرده بودم. امروز آمدم یک کانکشن وایرلس بسازم و اینترنتم رو برای موبایل share کنم. اما به محض اینکه وایرلس رو روشن می کنم و روی کانکشنی که ساختم میزنم کانکت بشه ویندوز هنگ میکنه و هیچکار ینمیکنه حتی خاموشم نمیشه و فقط باید چند ثانیه کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه!!
شما چنین مشکلی تا حالا نداشتید ؟ راه حلی به نظرتون نمیرسه؟
من درایورش رو هم یکبار دوباره نصب کردم اما درست نشد:
WLAN_AW-NE785_PNP_Win7_64_800238
اعصابم و ریخته به هم احتمالا این وایرلسش خرابه!! گاهی هم تا زمانی که با موبایل بهش کانکت نکردم هنگ نمیکنه اما به محض کانکت هنگ میکنه. جالب اینجاست که دیگه هیچ کاری نمیکنه و فقط باید کلید پاور رو بگیری نگه داری تا خاموش بشه!!!
میتونه اشکال از ویندوز هم باشه
مال من که هیچ مشکلی نداره، هم وایرلساش براحتی و بدون مشکل کانکت میشه و هم بلوتوث خیلی راحت با گوشی ارتباط برقرار میکنه.نقل قول:
شما کلا مث اینکخ لپ تاپتون مشکل داره...
اینجا هیچ کس از این لپ تاپ ناراضی نیست،فقط مال شماست که ...
سلام دوستان جدیدا قیمت این لپ تاپ چقدره شده؟
سلام
میخواستم ببینم ایا N61 بهتره یا سونی F11 ؟؟ به نظر شما چه چیز ایسوس اونو از سونی بهتر کرده؟
با تشکر
میشه از اینترنت موبایل برای پی سی هم استفاده کرده؟؟؟نقل قول:
اگه میشه راهش رو بگین
من از لپ تاپم ناراضی نیستم! اما در مودر کارت گرافیک حرفهایی که میزنم واقعیت.نقل قول:
در مورد وایرلس مشکل ممکنه از لپ تاپ من باشه اما این یک چیز کلی نیست که بگم لپ تا پ خوب نیست به این خاطر! تازه به احتمال زیاد این مشکل مربوط به ویندوز هست
در هر حال ویندوز رو ریاستور کردم به چند روز پیش فعلا دیگه هنگ نکرد اما اینترنت روی گوشی فعال نشد و میگه not get way من قبلا از این روش با لپ تاپ داداشم بارها استفاده کردم. ولی باید ببینم اینجا کجای کارم میلنگه که اینترنت حالا با اینکه share هست روی گوشی کار نمیکنه! هنوز نفهمیدم...
به نظرم بهتره شما این سوال رو نپرسینقل قول:
فک کنم بهترین کار اینه که وقت بزاری تاپیک هر دو رو بخونی چون بالاخره 1.5 میلیون پول ارزش 4 ساعت وقت گذاشتن رو داره :46: