باید اول بازی رو Unpack کنی بعد ماشین های جدید رو جایگزین ماشین های دیگر موجود در بازی کنی.
Printable View
باید اول بازی رو Unpack کنی بعد ماشین های جدید رو جایگزین ماشین های دیگر موجود در بازی کنی.
این لینک آمخوزش داده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی اکس باکس که نمیشه بعد اومدن این آپدیت لعنتی اخیر که موتور اضافه می کرد سیستم بازی رو تغییر داد یعنی تا قبل اینکه این آپدیت شماره 3 که حاوی موتور سیکلت و لباساش هست شما می تونستید ماشین ها رو بریزید و برید از گاراژ ماشین های کارکرده بگیرید و از اونجایی که گاراژ محدود هست شما بعضی ها رو می تونستید ببینید توی گاراژ این آپدیت شماره 3 که 30 40 رو ز پیش اومد یک سری تغییرات اعمال کرد که همگی جالب بود غیر از یه مورد که باعث شد دسترسی شما به کل ماشین های اضافه که قبلا دانلود کرده بودید و می تونستید از گاراژ بخرید قطع شد یعنی اگه من قبل ریختن آپدیت می رفتم اون سوپر اسپرت رو می خریدم بعد دانلود کردنش مشکلی نداشتم ولی حالا که نخریدم دیگه نمی تونم بخرم آپدیت دسترسی رو به قبلی ها هم قطع کرده دیگه تکلیف موتور سیکلت ها هم روشنه نمی تونید بخرید به طور قطع این مسئله آنتی پایریسی رو PC هم هست اون آپدیتی که موتور سیکلت اینا اضافه می کنه هم کاری می کنه که شما فقط زمانی می تونید بخرید ماشین ها رو که بابت گرفتن اونها از طریق داخل بازی Purchase کنید اینطوری نیست که فایل مربوط به بوگاتی سوپر اسپورت رو بگیرید کپی کنید بعد برید داخل بازی بخریدش نه باید فایل ماشین آنلاین دانلود بشه و از داخل بازی... خلاصه خیلی ضد حال بود سیوم هم آوررایت شده و راه بازگشتی ندارم موندم تو کف ماشین هایی که دانلود کردم ولی خرید نکردم
این آپدیت سوم کارای جالبی کرد البته مثلا شما می تونید ماشینهاتون رو توی گاراژ ها مدیریت کنید مثلا پورشه ها رو توی یه گاراژ جمع کنید کلاسیک ها رو به یه گاراژ یه کار دیگه اش هم اینه که دیگه ماشین های اضافی که شما دانلود می کنید مثل بوگاتی و ... دیگه نمی رن توی گاراژ ماشین های کار کرده براشون نمایشگاه های بخصوص ایجاد میشه و برخی ها هم به نمایشگاه مربوطه خودشون می رن یعنی وقتی یه مرسدس جدید دانلود می کنید کافیه برید به نمایندگی فروش مرسدس بنز
یه کاری می تونید بکنید از سیو دیگران استفاده کنید که آیدی آنلاینشون معتبره منم که رو اکس باکس می زنم نمی تونم برم لایو چون دستگاهم جی تگ هست پروفایلم ها دیگه تابلوئه
ای بابا من اون دوتا فایلی که گفت رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام اجراشون کنم به این ارور برخورد میکنم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فایل رو توی پوشه بازی بریزی و بعد اجراش کنی.
من بازی رو آپدیت کردم و چند تا ماشین و یک نمایشگاه موتور اضافه شد با کلی لباس، ولی کرکش مال این ورژن نیست یکمی قاطی پاتی شده، مثلن میری تو نمایشگاه موتور بازی کرش میکنه، یا اینکه قیمت بعضی لباسا 999و999و999 شده یا مثلن تو ماموریت ها که باید یک ماشین رو به مقصد برسونی مثلن یک فراری، به جای فراری با همون ماشین خودم مثلن لندروور باید برم که اصلن تو اون تایم با ماشین کندی مثل لندوور نمیشه به مقصد رسید.
برای اکس باکس هم فایل سیو های ه_ک شده وجود داره استفاده از اینا فایده نداره پروگرس دیگری رو من می خوام چیکار!
درست همین کارو هم کردم ! ولی نمیشهنقل قول:
شاید باید یک Unpack پیدا کنی که به ورژن بازیت بخوره، ببین ورژن بازیت چی هست آنپک اونو پیدا کن احتمالن بشه، من ورژن قبلی رو یه بار آنپک کردم.
آنپک من این بود TDU2_Unpack_MULTI2_MULTI5_DLC1v023.
رسیدم اونجا تو هاوایی A4 رو همتونستم اول بشم ولی B3 high رو هر کار میکنم تو مسابقه ی تایمیش نمی تونم بهتر از 6 ام بشم، راه حلی سراغ دارید؟
من یه مشکلی دارم با این ارور برخورد میکنم
منم وقتی تو بازی آلت اینتر میزنم و یا میرم تو موتور فروشی همینطوری میشود.
سلام کاربر جدیدم یه مشکلی پیش اومده شاید بخندین ولی مشکله دیگه . این لینک هایی که برای محل های ماشین قراضه ها گذاشتین مثلا این (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چه جوری؟ کجا؟ باید این لینک رو استفاده کنم تا بتونم عکس رو ببینم لطفا هر کی میدونه بگه هر چی زود تر بهتر. please!!!:41:
من فکر میکنم این ماله کرک هستش که ارور میده وقتی ترینر اشتباهی هم میزنی این ارور رو میده
تویوتوپ فیلم هاش هست.
سلام
من تازه وارد این تایپک شدم عکس های بازی رو که دیدم فهمیدم بازی جالبیه
دمت گرم
ببینم کسی ترینری داره یا میدونه جا هست که این بخش SOCIAL CLUB رو برام پر کنه بازیم هم V0.069هستش اگه کسی داره ممنون میشم.
باید بازی را بخری، اونا آنلاین کار میکنه فقط.
میشه توضیح کامل تری بدی
سلام بچه ها من این بازی را گرفتم وقتی بازی را اجرا می کنم Unlock Code می خواد خواهشا کمکم کنید سریع کار واجب هست
مشکلات نصب و اجرای بازی ها:نقل قول:
تاپیک مشکلات نصب این بازی
کسی نیست یادم بده:42:
کسی Unlock Code این بازی را نداره
Unlock Codeاین بازی را کسی نداره خواهشا :45:
سلام -سیو بازی رو میخوام اگه دارین؟پول نامحدود و مراحل هم تموم شده باشه
اگه ترینر دارین هم بزارین
ممنون
سلام میشه این BMW های که دانلود کردیو برای ما هم بزاری ؟؟؟ یا آدرس دانلودشو بگی؟؟نقل قول:
ممنون
ممنون از راهنمایی دوستان:n02:نقل قول:
خودمون پیداش کردیم
دوستان این بازی فوق العاده رو به زور بازی می کنن چه برسه دنبال مود هاش باشن BMW توی این بازی نیست به صورت رسمی فقط کسانی که توی کار ویرایش و مودینگ و .. هستند پی اینا هستند اتفاقا چند وقت پیش به یه سایت خارجی برخورد کردم که مود های جالبی برای این بازی ارائه کرده بود به هر حال منم این بازی رو به صورت اصلی روی اکس باکس بازی کردم واسه همین در مورد مودینگ و ویرایشش اطلاعاتی ندارم... ایشالا که از BMW سواری توی TDU2 لذت ببرینقل قول:
18 گیگ جامو گرفته 2 تا dvd
به نظر من نسخه ی اولیش از نظر رانندگی خیلی بهتره، بویژه وقتی با دنده دستی و فرمون بازی میکنی.
تو نسخه ی 2 نیم کلاچ که نمی تونی بکنی که هیچ هی ماشینت تا پا رو از روی گاز برمیداری خاموش میشه،پیچیدن ها هم که نید فور اسپیدی شده!
راستی نسخه Test Drive Ferrari کسی خریده و بازی کرده؟؟؟
فقط ماشین اضافه شده یا گرافیکم بهتر شده ؟؟؟
این بازی که شما می فرمائید هیچ ربطی به سری آنلیمیتد نداره درسته ناشرش آتاری هست ولی سری آنلیمیتد محصول استدیوی فرانسوی ایدن گیمز هست اینی که شما می فرمائید محصول Slightly Mad Studios هست.
مسلما TDU2 بهترین بازی حال حاضر سری تست درایو هست. و اگه بی انصافی ها رو کنار بگذارند برخی منتقدان یکی از خاص ترین و منحصربفرد ترین بازی های سبک ریسینگ هست که تا حالا پیدایش یافته اونقدر که امروز غولی مثل فورتزا هورایزن یک کپی پیست به تمام معنا از این بازی زده و هورایزن مو به مو از TDU2 تقلید کرده و دقیقا واسه همین الان با شایستگی تمام لایق بهترین ریسینگ سال هست
سلام.دوستان این دی ال سی شماره 2 یا 1 یا 3 رو کسی داره؟ چه تغییراتی توش هست؟ موتورم اضاف کرده؟ لطفا لینک بدین.
به نظر من که بازی ضعیفیه از نظر شبیه سازی رانندگی.
معایبش:
هندلینگ ماشین بد و غیر واقعیه.
کلاچ بازی آنالوگ نیست.
رانندگی تو آفرودش مصنوعیه.
تصادف و بد رانندگی کردن هیچ صدمه ای به ماشین نمیزنه.
با دنده دستی بازی کردنش هم که خیلی مسخره اس، وقتی ترمز میکنی حتی وقتی پات رو کلاچه ماشین خاموش میشه.
قوانین رانندگی هم فقط شامل تصادف میشه و گرنه راهنما زدن و چراغ قرمز و سرعت غیر مجاز و... بی معنیه.
نقاط قوت بازی حالت داستانی و پیشرفت کردن و خونه و ماشین و لباس خریدن و اضافه شدن ماشین های شاسی بلند و مهمتر از همه گردش آزاده تو شهر است.
وقتی آپدیت می کنید بازیتون رو 3 تا موتور مراحل جدید ماشین های کلاسیک کالکتیبل لباس موتور سواری ماشین های جدید از جمله بوگاتی سوپر اسپورت و ... اضافه میشه. فقط این وسط یه مشکلی هست! :نقل قول:
هیچ کرکی توی این حدود یک سال براش عرضه نشده الان این اپدیت اخیر حدود 10ماه هست که عرضه شده ولی براش کرک ندادن... منم روی ایکس باکس تونستم آپدیت کنم و بازی کنم روی PC نمیشه
مرسی. من که تو اینترنت میگشتم همش مشکل کرک داشتن!!!!!!اصلا خودش گیر نمی اومد! حالا اگه لینک خودشو دارین بدین.نقل قول:
من با کامپیوتر بازی میکرد لینک نداشت خودش آپدیت میشد.
اها. منم اپدیتش اومد ولی حجمش 1 گیگ بود؟؟!!!1
آره حجمش زیاد بود.
خب کسی لینکشو نداره؟ تا با ای دی ام دان کنم؟ چون مجبورم تیکه تیکه دانش کنم.نقل قول: