دوستان یه سوال.با اتصال USB ان8 به PC حتماً باید Nokia suite رو نصب داشته باشیم تا به محتوای حافظه ی ان 8 دست پیدا کنیم یا مثل یه فلش مموری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
فرق این قابلیتهای جدید USB ان8 با سایر گوشیها چیه که اینقدر بزرگش میکنند؟
Printable View
دوستان یه سوال.با اتصال USB ان8 به PC حتماً باید Nokia suite رو نصب داشته باشیم تا به محتوای حافظه ی ان 8 دست پیدا کنیم یا مثل یه فلش مموری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
فرق این قابلیتهای جدید USB ان8 با سایر گوشیها چیه که اینقدر بزرگش میکنند؟
نه خیر بدون پی سی سوییت تو حالت دیتا ترنسفر میشه به اطلاعات دست پیدا کردنقل قول:
بحث بزرگ کردن نیست تها گوشی ای که بصورت کامل( و نه با تهیه کابل دستی و نه بادستکاری در سیستم عامل و..)یو اس بی هاست رو پشتیبانی میکنه فقط و فقط ان8 نوکیاست
راجع به یو اس بی هاست که صفحات قبل بصورت مفصل و جامع بحث شده
مطالعه کنین اگه سوالی داشتین جواب میدن دوستان
یو ای بی هاست یعنی میشه یه فلش مموری یا هارد اکستارنل بهش وصل کرد ؟نقل قول:
همونی که روی HD2
هم هست اگه اشتباه نکنم
آرهنقل قول:
یعنی می شه فلش وصل کرد و...
البته هر و هاردی رو نمی شه وصل کرد!
رو hd2 هم اطلاع ندارم هست یا نیست!
با تشکر
سلامنقل قول:
علی جان این پخش دایویکس توسط نوکیا تایید شده؟
نقل قول:اچ دی 2 یو اس بی هاست ندارهنقل قول:
ولی میتونه هاست وای فای بشه
اون روز دیمین گفته بود که اغلب کدک های دایوکس رو میتونه بدون تبدیل بخونهنقل قول:
تو فیلم هم مشخصه
ولی هنوز تو سایت نوکیا اعلام نکرده
البته میکنه :46:
نمیدونم تکراریه یا نه
N8 user manual:
کد:http://www.fileden.com/files/2008/2/20/1770538/Nokia%20N8%20User%20Manual.pdf
فکر کنم اون هاردهایی رو بشه وصل کرد که توانشونو از USB می گیرن. برای اون یکی هاردها باید از منبع تغذیه مستقل بهره ببرند!:10:نقل قول:
بلهنقل قول:
هارد دیسک های 2.5 اینچی احتیاجی به آداپتور ندارن و به ان8 وصل میشن
هارد های 3.5 اینچی هم با پاور (آداپتور) جداگانه باز هم به ان8 وصل میشن :31:
سلامنقل قول:
دوست عزیز لینک خرابه مثل اینکه!(حداقل برای من)
می شه یجا دیگه هم آپلود کنید؟
....
با تشکر
یک سؤال کوچولو: انگار که ان 8 مجوز داویکس پلیر هم گرفته میشه بهم لینک این پلیر رو معرفی کنید که بتونم رو ایکس 6 هم ازش اسفاده کنم!!! خواهش می کنم
واسه ان 8
MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
- DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
پخش کننده داخلی N8 میتونه Divx پخش کنه و نمیشه برنامه شو جداگانه استفاده کرد.نقل قول:
باید منتظر باشین تا شاید نوکیا با یه آپدیت این قابلیت رو واسه گوی های دیگهش فعال کنه. چون لیسانس Divx رو خریده.
درخواست نوکیا از روسیه برای پس گرفتن یک گوشی:
نوکیا از مقامات روسیه درخواست کرد به این شرکت برای پس گرفتن نمونه ای از یه مدل گوشی جدید کمک کنند که اطلاعات و تصاویر مربوط به آن از سوی یک وبلاگ نویس در یک سایت ارسال شده است.
این سناریو یادآور وضعیت مشابهی است که طی آن پلیس آمریکا مردی را که نمونه نسل جدید آیفون را به وبلاگ گیزمودو فروخته بود،ردگیری و شناسایی کرد.نوکیا در یک پست وبلاگی اعلام کرد از مقامات روسیه درخواست کرده به این شرکت برای بازگرداندن نمونه ای از گوشی ان 8 که در اختیار وبلاگ نویسی به نام الدار مورتازین قرار دارد،کمک کنند.این وبلاگ نویس در ماه آوریل مطلب کوتاهی در یک وب سایت بازبینی گوشی ارسال کرده بود که شامل تصاویری از گوشی ان 8 نوکیا بود.این گوشی نخستین گوشی خواهد بود که با نسخه کد باز سیمبین کار خواهد کرد.نوکیا میگوید که رسما از این وبلاگ نویس برای پس دادن گوشی درخواست کرده است اما پاسخی دریافت نکرده است.
این وبلاگ نویس که به نطر نمیرسد مجبور باشد نحوه به دست آوردن این گوشی را فاش کند،تایید کرده که نامه ای از سوی شرکت نوکیا دریافت کرده است.وی همچنین اظهار کرده که تلاش داشته تا با نوکیا در مورد این گوشی تماس بگیرد،اما پاسخی دریافت نکرده است.مورتازین برای وب سایت موبایل ریویو کار میکند،اما ظاهرا مشاور شرکت های تلفن همراه دیگر است که این مساله نوکیا را نگران کرده است.شرکت آمریکایی اپل در ماه آوریل به دنبال انتشار اطلاعات گوشی آیفون 4 در گیزمودو به پلیس در مورد به سرقت رفتن این گوشی گزارش دادو مقامات،یک دانشجوی کالج را به عنوان یابنده تلفن شناسایی کردند که در ازای دریافت 5000 دلار،گوشی مفقود شده اپل را به سایت گیزمودو فروخته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:روزنامه دنیای اقتصاد
سلام دوستان
آخر N8 به بازار اومد یا نه اگه اومده لطفا بگین قیمتش چنده؟
2 شهریور ریلیز جهانی میشه.2 هفته بعد هم ایرانه.نقل قول:
چند تا شات جدید از دوربین ان8
بفرمایید دوست عزیز:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/document/PzEyAjUr/Nokia_N8_User_Manual.html
تاحالا که بحث فقط سر دوربین این گوشی بوده بهتر سر مسائل دیگه هم متمرکز شیم
ولی خودمونیما عجب عکسهایی واقعا به به
دوستان دارم می بینم که دیگه اونایی که اول اولاش داشتن پدر خودشونو درمیاوردن واسه ان8 دیگه وداع کردند اینجا رو . میومدی حرفی می زدی فوری می کوبیدن تو سر آدم که انگار سهامدار نوکیا هستند.
دیگه حرفی واسه گفتم واسه ان 8 نمونده گرچه ان 8 حرفهای زیادی برای گفتن داره ولی تا دیگه نیاد و نبینیم هیچی!
منظور ؟نقل قول:
دوستان دارم می بینم که دیگه اونایی که اول اولاش داشتن پدر خودشونو درمیاوردن واسه ان8 دیگه وداع کردند اینجا رو . میومدی حرفی می زدی فوری می کوبیدن تو سر آدم که انگار سهامدار نوکیا هستند.
دیگه حرفی واسه گفتم واسه ان 8 نمونده گرچه ان 8 حرفهای زیادی برای گفتن داره ولی تا دیگه نیاد و نبینیم هیچی!
شما حرف حق زدی کسی زد تو سرت ؟
...
ما هنوزم از ان8 دفاع می کنیم ... ولی باید بیاد تا ببینیم چیه ... مثلا شما میگین در مورد سیستم عامل بحث کنیم .شده. هر چیزی که فعلا ازش منتشر شده تو صفحات قبل هست ... در مورد مسائل سخت افزاری هم در صفحات قبل بحث شده و مقایسات و بنچ مارک ها هم قرار گرفته ...!
چه نیازی هست بدون اینکه با سیستم عامل و گوشی کار کرده باشیم بیخود پست بدیم ؟!؟
سلام : 99 صفحه رو خوندم 20 صفحه فقط اسپم:41:
1 : بلندی صداش در چه حدیه ؟ چون خوندم Volume: 86 cc :20:
2 : به نظرتون پخش بیت ریت 320 تو موزیکش نباید این نتیجه رو بده که صداش استریو باشه؟:8:
به نظر من فکر کنم مثل N95 و N82 ماندگار بشه..........:19:
:دی :دینقل قول:
volume منظورش حجم خود گوشی هست نه حجم صداش
2 : نه ربطی نداره ... همه گوشیا 320 میخونن حتا اونا که اصلاً اسپیکر جدا ندارن
یه سوال دیگه : فرمت صدا توی فیلم برداریش چیه؟
تست صدای اسپیکر ان 8:
عجب صدای اسپیکری داره:18: باوجود این که یه اسپیکرداره صداش از نظر من عالیه.:8:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=sJqTUturP3g
تو نوشته ها متوجه شدین که قابلیت تعویض سریع سیمکارت رو داره؟ اونجوری که بنظر میاد شدنیه که آف لاین کنی بعد تعویضش کنی بعدش دوباره بری رو جنرال. ولی این تئوریکه.
کسی جایی مطلبی خونده با نام hot swap SIM kard?
حس تایپ کردن ندارم ولی چون خبر خوبیه
پست مستر رضا رو نقل قول میکنم
منبع نوکیا بلاگنقل قول:
دوستان یه خبر خوب.sdk qt برنامه های ایفون واندروید رو هم ساپورت میکنه و پورت کردن برنامه ها به این روش خیلی سریع و راحت بین این دو سیتسم و سیمبین3و4 میگو انجام میگیره.کسانی که [++C]آشنایی دارن می تونن qt دانلود واز برنامه های اندروید و ایفون در محیط qt استفاده کرد و پورت کنند.نوکیا اعلام کرده امسال 50 میلیون گوشی سیمبین 3 را وارد بازر میکنه و 41% گوشیهای هوشمند بازار در اختیار نوکیا که از 41% مقدار بیشتر گوشیهای سیمبین 3 هستند بعلاوه درصد کمتر میگو که میشه جای امید واری داشت برنامه نویسها به سیمبین 3 بیشتر نزدیک بشن
قضیه داره خیلی جالب می شه!نقل قول:
اونوقت بیاین از سیستم عامل ایراد بگیرید!
باتشکر
بچه ها یه سوال مهم
نوکیا اعلام کرده N8 آخرین گوشی هست که با سیمبیان عرضه میکنه
بنظرتون خرید یه گوشی با سیستم عاملی که میخواد متوقف شه و جاش meego بر پایه ی لینوکس بیاد عاقلانست؟؟
یا مثلاً برنامه های meego این قابلیت رو خواهن داشت که رو سیمبیان اجرا شن
نه عزیز گفته آخرین گوشی سری N هست که با سیمبین ارائه میشهنقل قول:
اینکه نوکیا گفته با اونکه شما برداشت کردی فرق فوکوله :دی
رم این گوشی 256 و رامش 512 هستش به نظرم این رم همون حافظه داخلیش باشه منظور از رام چیه؟ همون قسمتیه که برای نصب فریم ویر گوشی در نظر گرفته شده؟ بیشتر واسم توضیح بدید. این رام همان معادل رام در کامپیوتره ؟ واسه چیه؟
1.در مورد ND filter, geo-tagging که از ویژگی های دوربینه کسی توضیحاتی داره بده؟ البته گئو تگینک رو تو گوشی های دیگه هم دیدم ولی درست و حسابی نفهمیدم چیه!
2.در مورد RSS feeds که از قابلیت های باروزر اینترنت هست هم توضیح بدین
3. FM transmitter این گوشی در کشور ما با فریم ویر ایران کار خواهد کرد؟ آخه واسه بعضی از کشورها که مطابق با قوانین رادیویی نیست فعال نمی شد. در این مورد هر چی می دونید
بفرمایید.
4.Multi-touch input method این گوشی بجز در زوم کردن چه استفاده هایی در گوشی داره؟
1. geo: وقتی عکس رو می گیری موقعیت محل عکاسی هم به وسیله GPS در اطلاعات عکس ذخیره می شه! یعنی بعدا می تونی بفهمی این عکس رو کجا و کی گرفتی!!!نقل قول:
2. این ویژگی خیلی جالبیه که منم ازش استفاده می کنم! سایتهایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مطالب جدیدی رو که آپ می کنن رو به وسیله مرورگر شما به اطلاعتون می رسونند! مثلا من از اپرا استفاده می کنم! وقتی سایت مورد نظرم مطلب جدیدی آپ کرده باشه وقتی به نت وصل باشم و اپرا رو باز کنم؛ عنوان مطالب جدید رو به صورت pop up نشون میده و با کلیک روشون می تونی بری و اون مطلب رو بخونی! اینطوری نیاز نیست هر روز اون سایت رو برای فهمیدن اینکه مطلب جدیدی داره یا نه باز کنی!نقل قول:
ND Filter: يك نوع ----- نوری كه مقدار نور را بدون بر هم زدن تعادل رنگ تقليل می ده.
3. گفتی هرچی میدونیم: تا حالا که نوکیا برا ایران قطع نکرده! البته مواردی هم دیدم مثل n78 دوستم که براحتی قابل دور زدن هست!
4. هنوز سر مولتی تاچ جنگه! نتیجه مشخص نیست! ولی حتما هست! چون آندروید هم مجوز نداره ولی تو بازیهاش ازش استفاده می کنه و...
با تشکر
!!!نقل قول:
2. این ویژگی خیلی جالبیه که منم ازش استفاده می کنم! سایتهایی که از این تکنولوژی استفاده می کنند مطالب جدیدی رو که آپ می کنن رو به وسیله مرورگر شما به اطلاعتون می رسونند! مثلا من از اپرا استفاده می کنم! وقتی سایت مورد نظرم مطلب جدیدی آپ کرده باشه وقتی به نت وصل باشم و اپرا رو باز کنم؛ عنوان مطالب جدید رو به صورت pop up نشون میده و با کلیک روشون می تونی بری و اون مطلب رو بخونی! اینطوری نیاز نیست هر روز اون سایت رو برای فهمیدن اینکه مطلب جدیدی داره یا نه باز کنی!
این چه ربطی به لنز دوربین داره ؟!
توضیحش اینه : يك نوع فیلطر نوری كه مقدار نور را بدون بر هم زدن تعادل رنگ تقليل می ده.
NDfilter مخفف neutral density filter هستش و در واقع عملکردی مشابه با دیافراگم متغییر در ان86 داره
اینم توضیحات بیشتر :
نقل قول:
In photography and optics, a neutral density filter or ND filter can be colorless (clear) or grey filter. An ideal neutral density filter reduces and/or modifies intensity of all Wavelength orColor of light equally, giving no changes in Hue of color rendition
این نوکیا مسیجینگ هم بسیار چیز سر حالیه
فیس بوک فلیکر جی میل و یوتیوب رو مجتمع کرده ترد اس ام اس هم داره
با تشکر از تمامی دوستان که تو این صفحه جواب سوالات این حقیر رو دادند.
کسی نمی دونه رام این گوشی که بیشتر از رمشم هست به چه دردی تو گوشی ها میخوره؟ چه استفاده ای داره؟ همون فضاییه که واسه فریم ویر بکار می ره؟
سلام
1. این آخرین سیمبین برای سری N هست؛ نه برای همه گوشی های نوکیانقل قول:
2. نوکیا از این حرف ها زیاد می زنه. تا پارسال می گفت که می خواد بیش از 40% گوشی های هوشمندش رو بر پایه سیستم عامل Maemo بکنه؛ اما اکنون می بینیم که مائمو رو رسما تعطیل کرده و دیگه پشتیبانی نرم افزاریش رو نمی کنه. این حرف ها فقط ترفند های تبلیغاتی برای فروش بیشتره.
RAM: کوچک شده Random Access Memory به معنای حافظه دسترسی تصادفی است. اطلاعات مورد نیاز پردازنده در این قطعه جمع شده و در اکثر مواقع مورد استفاده قرار می گیره. با خاموش شدن دستگاه همه اطلاعات از این حافظه پاک می شننقل قول:
ROM: کوچک شده Read Only Memory به معنای حافظه فقط خواندنی است. اطلاعات این حافظه فقط خواندنی هستن. برای نوشتن نیاز به برنامه های ویژه ای دارن... مانند بایوس کامپیوتر یا حافظه فلش گوشی ها ( حافظه نصب فرمور )
Mass Sotrage Card: به معنای کارت ذخیره سازی انبوه می باشد. نام های دیگرش Memory Card و External Card هست. برای ذخیره سازی اطلاعات بیشتر هستش. به اشتباه ما ایرانی ها به این کارت، رم RAM می گوییم که نادرست هست.
Phone Memory: به معنای حافظه گوشی می باشد. نام دیگرش Internal Memory هست. همون حافظه درونی گوشی هست.
1. رو نمی دونمنقل قول:
2. با ثبت نام در بخش خوراک در سایت های گوناگون می تونی سرتیتر آخرین به روز رسانی ها رو به وصیله همین ویژگی بگیری.
3. هنگامی که برای N79 و و N97 و N86 کار کرده، پس مطمئنا برای این هم کار خواهد کرد.
4. برای بازی ها، تایپ دو انگشتی سریع، ترسیم ها و ... استفاده داره
:13:بنده اینجا اسپمری نمی بینم...نقل قول:
شاد باشین
عزیز جان این پاسخ شماره 2 هست!!! rssنقل قول:
تو قسمت سوال 1 تو نقل قول پاسخ دادم!!! همین چیزی که شما گفتید! دقت کنید!:10:
با تشکر
اصولاً سیستم عامل گوشی رو Rom گوشی قرار داره. :8:نقل قول:
Nokia N8 = :40:
خیلی ازت ممنون ولی حسابی گذاشتی منو سر کار؟ :31: اینا من دارم تدریس می کنم تو دانشگاه :5: میگم تو گوشی چه کاربردی داره ولی بازم هوار هوار ازت ممنون که سوالاتمو بی جواب نمی زارینقل قول:
سوالم اینه که رام واسه چیه تو گوشی؟ بنظرم سیستم عامل فریم ویر و .. روش نصب میشن. گرچه تو کامیپتر رام شامل سه برنامه پست و بایوز و لودر هستش که بایوس هم رو آی سی سی موس هستش و اونم با باتری بک آپ محافظت میشه و لودر کارش بار کردن سیستم عامل از حافظه های ثانیوه به رم کامپیوتره ... اینا رو میدونم ولی من منظورم رام تو گوشیه!:10:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
حالا اینجا سوال پیش میاد کم و زیاد بودنش چه اثری تو گوشی داره!!!!! فریم ویر که یه مقدار خاصیه مثلا 130 یا 40 مگ یا بیشتر این 512 بودنش چه بهره ای داره جای بحثه واسمنقل قول: