سلامنقل قول:
زیر 4000 میشوید ...
و شانس قبولی روزانه دارید ..
Printable View
سلامنقل قول:
زیر 4000 میشوید ...
و شانس قبولی روزانه دارید ..
من یه جستجو تو اینترنت کردم و متوجه شدم که امسال حدود 11 هزار نفر داوطلب زبان داشتیم!!!
من 3 سال قبل یعنی 1389 کنکور زبان دادم حدود 57 هزار داوطلب بودن! اون موقع رتبه م 16 هزار شد و جایی مجاز نشدم! دوستم با 19 هزار شبانه مجاز شد :|
الان با این 11 هزار نفر شرکت کننده، بنظرتون تا سقف چه رتبه ای میشه واسه دانشگاه روزانه یا شبانه قبول شد؟
خداروشکر بنظرم شانس بالاس! چون شرکت کننده کمه.
نظرتون چیه دوستان؟
up--up--up--up--up
سلامنقل قول:
کمتر بودن تعداد شرکت کننده ها تنها به معنی کمتر شدن نسبی رقابت هست ...
شاید سطه این 11 هزار نفر خیلی بالاتر از اون 57000 نفر باشه .و کار شختتر هم بشود.البته یکجانبه نمیشه نظر داد ...
در مجموع تفاوت رتبه ها خیلی محسوس نخواهد بود ...
دوست عزیز این یارده هزار نفر به غیر از اون تعدادی هستش که زبان رو به عنوان علاقمندی زدن
سال قبل 14 هزارو خورده ای اختصاصی زبان بود ( یکیش خودم ) + نزدیک 80 هزار نفر هم علاقمندی
درسته که میگن زبان تخصصی خیلی سخت میگیرن؟:n13:
از چه لحاظ؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت نکوره نه اصلا من دو سه ماه خوندم حدودای 40 زدم حالا اگه بتونی خوب بخونی راحت 70 میزنی
سلام برای سطح معمولی افراد سخت هست ..نقل قول:
ولی برای کسی میخواد رشته زبان رو بخونه سئوالات تخصصی تر مطرح میکنند نه سختتر ...
دوستان من یه سوال زبان داشتم
هیج جای فروم رو نتوسنتم پیدا کنم واسه طرح سوال
گفتم همینجا بپرسم
کلمه OK مخفف چه کلمه ای هست ؟؟
شکل کامل چه کلمه هست همین ok ؟؟
دقیق یادم نیست اما فک کنم مخفف all correct باشه. اینجا مخفف از روی حروف برداشته نشده. اگه اینطور بود میشد acنقل قول:
بلکه از روی صدای واج ها برداشته شده : all correct = اُل کارکت (ک (c) باید k باشه تا آوای اصلی "ک" رو برسونه.
ریشه ش هم فک کنم برمیگرده به سال 1839. بازم خودت یه جستجو بکن.
بله حق با شماست. یه جستجوی دقیق تر کردم دیدم 11 هزار داوطلب زبان داریم + حدود 108 هزار هم علاقمندی:n28:نقل قول:
خدا رحم کنه.. بتونیم قبول شیم...
سلام، میشه بگید با این درصد ها امیدی به قبولی در دانشگاه دولتی روزانه هست
ادبیات 0
عربی 0
دینی 40
زبان عمومی 70
زبان تخصصی 70
منطقه 2
ممنون میشم بگید
سلام اگر حداقل ادبیات و عربی رو هر کدوم 10 درصد زده بودید میشد گفت احتمال قبلی بالایی دارید ...نقل قول:
چون تراز درس صفر با تراز درس که 10 درصد زده شده باشه بسیار متفاوت هست ...
با این همه چون درصد درس زبان اخ شما خوب هست میشه امیدوار بود ....البته اگر شهر قبولی برای شما مهم نباشد ...
اعلام نتایج 12 مرداد هستش. یعنی 4 روز دیگه...
دوستان، تو این شبای عزیز دعا کنید دانشگاه روزانه قبول شیم...:n12:
2/7 زبان و ادبيات فارسي 1 0/0 زبان عربي 2 4/0 فرهنگ و معارف اسلامي 3 78/7 زبان خارجي 4 63/4 زبان تخصصي انگليسي،فرانسه،آلماني 5 :رتبه کل در سهميه و آخرين رتبه مجاز شده در دوره هاي روزانه و شبانه گروه آزمايشي زبانهاي خارجي
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 16538
ماکزيمم نمره کل زير گروه ها رتبه کل در سهميه آخرين رتبه مجاز در سهميه ( دوره هاي روزانه وشبانه ) 7093 7047 13220
کجا میتونم بیارم؟؟؟شیراز شبانه ؟؟:n08:
یکی راهنمایی کنه!
سلام. دوستان با این وضعیت امیدی هست واسه روزانه شهر خودم (زنجان) قبول بشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال قبولی در شهر خودتون خیلی کم هست ...نقل قول:
در شهرهای دور تر هم با احتمال قبولی متوسط ...
سلام دوستان لطف کنید راهنمایی کنید کجا میتونم قبول بشم با رتبه ی 9000 (با اعمال سهمیه)
؟
سلام بر همگی!!!!!!!!
خدا رو شکر
اصلا رتبم باورم نمیشه!!
رتبه کل در سهمیه 100 و خرده ای
خدایا شکرت
تبریک دوست عزیزنقل قول:
چه رشته ای و کجا میخواید بخونید؟
چقدر عجیبه ، ایشون به خاطر رتبه ی 3 رقمی شون خوش حال هستن منم به خاطر رتبه ی 5 رقمیم خوش حالم خیلی
خدا اخر همه رو خیر کنه ، تبریک به همه دوستان
راستی من آذر ثبت نام کردم مدرسه و از بهمن شروع کردم خوندنشو
شبانه چی؟ شبانه ی شهر خودم زنجان... اینم نمیشه؟:n28:نقل قول:
نقل قول:
ولی نمیشه به طور قطع گفت ولی با رتبه شما کمی بعید هست قبولی ....
ممنون داداش...نقل قول:
من تو سایت کانون دیدم واسه دانشگاه روزانه رشت با رتبه ۵۷۰۰ هم قبولی داشتن.
سنندج که تا ۶۰۰۰ هزارم بود!
شبانه ااش که اکثرا ۷۰۰۰ تا ۹۰۰۰ بودن!
من که ۵۹۹۳ آوردم بنظرت رشت روزانه درمیام؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
اصلا روی رتبه هی سایت کانون حساب نکن ....نقل قول:
رتبه شما در مرز قبولی و قبول نشدن هست پس نمیشه نظری داد ....
دوستان من رتبم شد 4044 منطقه 2. روزانه یزد قبول میشم؟
دوستان 3400 منطقه 2 به نظرتون بهترین جایی که می تونم قبول بشم کجاست ؟
اصفهان می تونم قبول بشم ؟
اينجا كه زده رتبه در سهميه، بهد جلوش ستون هاي يك تا چهار رو داره قضيه ش چيه ؟
منظور از زيرگروه ها چيه ؟
يا فقط اونكه زده رتبه ي كل در سهميه ملاكه ؟
اينهمه پرسيدم يكي ديگه هم بپرسم، با ٧٩٠ تو سهميه ٢ شهيد بهشتي ( كه فك نكنم بشه ) يا علامه رو ميشه اورد ؟
لطفا پاک شود .
من شدم 68 ه منطقه 1 . همین زبانمو دانشگاه تهران میرم . ولی اصلا حقم این نبود تو زبان . درصد زبان تخصصی من 86 هست که من بعید میدونم کسی تو کل کشور درصد منو زده باشه . من چون عربی رو زدم 15 اینقدر عقب رفتم .
فقط دوستان 68 ه سهمیه و 113 کشور که هیچ مشکلی واسه دانشگاه تهران نداره درسته ؟ پارسال تا 250 منطقه تهران رفتن ...
:n16:
درضمن رتبه ی اصلی کدومه ؟ 4 تا رتبست !
رتبه اصلی رتبه کل در سهمیه هست.نقل قول:
دانشگاه تهران قبولی میده ؟نقل قول:
باریک الله ... خیلی عالی آوردی. ناشکری نکن:n02:نقل قول:
با این رتبه همه جا قبولی...
رتبه اصلی هم رتبه کل در سهمیه س. یعنی مال شما 131 هستش. هر کی رتبه تو پرسید همین رتبه کل در سهمیه رو بگو.
داداش گلم اولا مرسی بابت جوابت /نقل قول:
دوما من ناشکری نمیکنم و ناراحت نیستم ولی فکر میکنم حقم بیشتر از اینا بود . من زبان عمومیم رو که زدم 78 رو متاسفانه جا به جا زدم و باید بالای 90 میشد . ادبیات فارسی گروه ریاضیم رو 87 زدم . اینجا 60 شده . معارف هم تو تمام سنجش ها بالا 90 میزدم . واسه همین میگم حقم بهتر از اینا بود . تازه عربی هم با اینکه بدم میاد دیگه 45 اینا میزدم همیشه ...:n02:
و میشه دوباره جواب بدید ؟ دانشگاه تهران هم قبولم ؟ صد در صد ؟
:n16::n16:
بازم مرسی بابت جواب .
ایشاالله و به امید خدا قبول میشی. اما تو کنکور چیز 100% نداریم! ولی رتبه ت خیلی عالیه.. غمت نباشه:n02: من که اگه رتبه م 131 بود دیگه مطمئن میشدم دانشگاه تهران قبولم. اما بازم بنظرم برو پیش مشاور. (ولی قبولی خوف نکن:n09:)نقل قول:
من خودم الان دانشجو مدیریت دانشگاه آزاد م... دارم انصراف میدم بیام ایشااله زبان. حالا با 5993 نمیدونم کجا درمیام:n02: شاید بشه روزانه ی رشت دراومد...
خدا خیرت بده مرسی بابت کمکت دوست عزیز . :n16:نقل قول:
برای شما هم من جدا آرزوی موفقیت میکنم .
------------------
درضمن دوستان کسی هست زبان تخصصی بیش از من زده باشه ؟
ممنون هنوز تصمیم نگرفتم. رتبه ی ریاضیم هم 3900 شده و نمیدونم ریاضی رو برم یا زبان رو.نقل قول:
تبریک میگم.نقل قول:
کانون کارنامه ها رو که گذاشت ببینید کسی 86 زده یا نه.
ولی به نظر من باید زده باشن.
مثلا خود من کلا نه زبان یه بار خوندم نه آزمون دادم.
فقط روز قبل کنکور 2 تا تست تخصصی زدم.
درصدم هم شد این:
عمومی 89 تخصصی 81
------
در مورد رتبه هم اون رتبه ای که باید به بقیه بگین رتبه کل در سهمیه هست.
ولی اون رتبه ای که در واقع اهمیت داره رتبه در زیر گروه 1(انگلیسی) هست. (زیر گروه های دیگه سایر زبان هاست)
(در ضمن رتبه ی کشوری شما 234 هست نه 113)
برای شانس قبولی برید سایت کانون.
تا جایی که یادمه 131 منطقه 2 پارسال تهران قبول شده بود و شما 131 منطقه 1 هستید و شانس قبولیتون زیاده.
نه قبول میشی حتما.خوش به حالت.حالا به نظرت من با 5300 منطقه 2 امام خمینی قزوین قبول میشم؟یا گلستان مازندران گیلان کاشان......؟؟؟؟ (فقط مترجمی انگلیسی یا ادبیات انگلیسی) قزوین امسال دختر هم میگیره آخه. راستی آقای شعارابوذری رتبه 2 کشور زبان تخصصی رو 96.2 زدن
درضمن رتبه کل در سهمیه من 6984 هست ولی در زیر گروه 1 شدم 5300 :n03: