اردن گل زد :41::41::41:
سوریه 1 اردن 2
Printable View
اردن گل زد :41::41::41:
سوریه 1 اردن 2
آخ چه حالی میداد عربستان امسال به ایران میخورد
اردن 2- 1 سوريه
عربستان 0 - 4 ژاپن
از تحقیر عربستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسی ذوق زده ایم:دی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای . من از دقیقه 65 دارم میبینم. عربستان همه مدله له شد که بابا. چه حالی میده. پوووووووووووووفففففففف :27:
حالا ژاپن با اردن میان بالا؟
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
هو هو 5 تایی ها. :27:
ای ول گل پنجم:دی!×!
ما منتظر 6 امیش هستیم:دی××
گل پنجم رو هم عربستان خورد
لذت می بریم این عرب ها له میشن :5:
آرهنقل قول:
حالا ژاپن با اردن میان بالا؟
باز هند 2 تا زد:دی
چه حالی میده بهترین فوتبالی هست که تو عمرم دارم می بینم
ژاپن 5 عربستان 0
هند؟!!!؟!؟!؟!؟!نقل قول:
تو بازی با بحرین دیگه ...نقل قول:
هند؟!!!؟!؟!؟!؟!
5 تا خوردن، عوضش دو تا زدن!
این عربا عرضه ی همون رو هم ندارن! :27:
عربستان تو این مسابقات یه گلم نزد ! :27:
خالي شديم
:31:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
خالي شديم
:31:
یه دونه به سوریه زد...نقل قول:
تفاضل گل= -7 :دی
اِ ... من خیال کردم نزده ! :31:نقل قول:
یه دونه به سوریه زد...
همون -7 رو بچسب ...! :27:
فایل اکسل مسابقات آپدیت شد...کد:http://www.4shared.com/file/f8kyFg5G/Asian_Cup_2011_20110117_.html
ارزش یه بار دانلودو داره...
عربستان==اولین تیم حذف شده --- بدترین تفاضل گل----....
دوستان لطفا اسم تیم هند رو خراب نکنن....
خداحافظ شاهزاده های حر.م زاده سعودی
باید بدونید زمانی که در اسیا حکومت می کردید امثال بحرین و امارات و ... اینها + داوران جیره خوار شما بودن اما حالا ....
از اردن یاد بگیرید .
فقط به ما که میرسن شیر میشن هنوز 8 فروردین یادم نمیره چطور ما رو تو ازادی ....
8 فروردین همونیه که تو آزادی شادی کردن؟یکی عکسشو گذاشته بود.نقل قول:
نه؟
باخت غرورآفرین عربستان رو به عموم سوسمار خورهای عزیز تبریک عرض مینمایم!:22:
اره.نقل قول:
میگم دوستان از معین کدوم اهنگشو میزارن؟اهنگ های مختلف هست یا فقط یه دونه؟
البته چون معین خواننده ای هست که هیچ وقت کاری به سیاست نداره و همیشه مخاطبان عاشق خودشو(از جمله خود من) حتی با شبکه های با گرایش سیاسی هم مصاحبه نمیکنه
فک کنم فدارسیون هم خیلی گیر نمیدن.البته این استنباط من هست
دوست عزیز این مدلی باس مینوشتینقل قول:
باخت غرورآفرین سوسمار خور بزرگ (اخیرا دیگه شده تمساح خور ) رو به عموم سوسمار خورهای عزیز تبریک عرض مینمایم!
------------------------------------------------------
البته جدیدا مث اینکه قضیه برعکس شده..
گهی پشت به زین گهی زین به پشت ....
page=1&ndsp=6&ved=1t:429,r:1,s:0"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
lمن تبریک میگم با بربچه این بازی رو نگاه کردیم کلی حالا داد :31:
برای ورد 2003 هم میشه بزاری ؟نقل قول:
موفقیت و عدم موفقیت تو جام ملتا یه چوب دوسر طلاست
اگه موفق نشیم که دوباره همون جو مرده برمیگرده به فوتبالمون
اگه موفق بشیم پشت سر این عنوان امثال سعیدلو و کفاشیان وقایم میشن و جاشون مستحکم تر میشه و تمام افتضاحاتی که به بار اوردن فراموش میشه
یکی از دلایلی که من هنوز رای ندادم تو این نظرسنجی همینه که نمیتونم خواسته قلبیم یا خواسته عقلیم رو برتری بدم به هم.
اینکه گند کاری داشتن درسته ولی اگر تیم ملی موفق باشه کسی نمیتونه ادعا کنه به خاطر مدیریت اونها نبوده .همونطور که عدم موفقیتو نمیشه گفت اونها بی تقصیرن.نقل قول:
منکه امیدوارم امسال قهرمان بشن چون لیاقتشو داریم
کاش این عربستان توی گروه ایران بود ایرانم اینطوری می ترکوندش شادیمون دوصد چندان میشد:دی
نه بابا شانش که نداریم! تو گروه ما می افتاد، از همه اگه 5 تا 5 تا می خورد، جلو ایران شاخ میشد و حیثیتی بازی می کرد !!نقل قول:
کاش این عربستان توی گروه ایران بود ایرانم اینطوری می ترکوندش شادیمون دوصد چندان میشد
ناصر الجوهره بعد بازی یه تخته هم گرفته دستش هرکی ندونه فکر میکنه مورینیو داشته نت برداری میکرده:31:
نت برداری ؟
داشته کوه و درخت و جنگل می کشیده ! (کشیییدیم ! :31: )
منم به همین دلیل دچار پارادوکس شدمنقل قول:
هم دوست دارم قهرمان شیم
هم دوست دارم حذف شیم
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
من صد در صد مطمئنم به کره میخوریم
اي بخشكي شانس! اي كاش ايران اونا رو اينطوري ميبرد.
اما عربها با ايران عقده قديمي دارن اگه يادتون باشه تو سال 96 ما عربستانو لوله كرديم اما اونا برگشتن و با بي عدالتي حال ما رو گرفتن. اين نشون ميده اگه ما رو فرم هم باشيم اونا از حربه هاي ناجوانمردانه استفاده ميكنن و نميذارن ما پيروز بشيم.
البته هميشه خدا اونا رو ميزنه ولي اگه فهميدن!
مثلاً اگر ايران با همچين اختلافي به ژاپن ببازه اصلاً فكر نكنم كسي روش بشه تا آخر بازي تو زمين بمونه ولي عربها پوستشون كلفته.
جیگرم حال امد
سر دسته این کشورهای عربی با این فضاحت حذف شد
5 هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچ
خخخخخخخ
والله من نمیدونم اینارو چطوری میشه به هم تبدیل کرد؟!نقل قول:
اصلا میشه؟
اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه....
سازندش هم من نیستم.زیاد اطلاعی ندارم:11:
نه عزيز من در اكسل با VBA روش برنامه نويسي شده تو Word كه همچين امكاناتي به اين وسعت نداره. در ضمن مگه اكسل چشه؟نقل قول:
خیلی حالیدم کلی هم ذوق کردم 5-0 :27:
میگم اگر ایران مرحله بعد رو رد کنه فکر نکنم از این ژاپن عبور کنه :27:
آقا نمیدونی این پستت چقدر حال داد...ها ها .. شاهزاده های حرامزاده ... :27:نقل قول:
منم یه اطلاعیه به دستم رسیده از طرف انجمن سوسمارهای قطر. که ابراز داشتن از اینکه عربستان (سر دستۀ سوسمار خورها) حذف شدن خیلی خوشحالن چون الان دیگه اشتهاشون کور شده و گر نه نسل سوسمارهای قطر منقرض میشد :27:نقل قول:
من فکر میکنم لذت و افتخار بردن بیشتر ارزش داره و من اون رو انتخاب میکنم. اگه مسولان مملکتی ما از اشتباهات گذشتشون درس میگرفتن یه چیزی. اما اینها... بذار ببریم و شاد باشیم. یه جمله خوندم چند وقت پیش که حتی اگه حق با شما باشه، در راه ثابت کردن این موضوع به یک آدم نفهم که نمیخواد قبول کنه، چیزی غیر از اندوه و استرس گیر شما نمیاد.:11:نقل قول:
این بیشتر یک مساله (بخونید عقده) روحی خودمون هست. عربستان ی ها هم درست به اندازه بقیۀ کشور های عربی از ما متنفر هستند که البته هممون میدونیم ... هم نمیتونن بخورن ... شاید هم فوقش بخورن :27:نقل قول:
و این بار چوب خدا صدا داشت...
انتقام فوتبال آسیا از دو دهه ضد فوتبال
حذف تیمی که به گواهی تاریخ نه چندان دور چهار بار با اشتباه داوری( بخوانید کمک داوری) به فینال جام ملتهای آسیا راه یافته بود
برای کشورهایی که تلخی این ناداوریها را چشیده بودند شیرین بود
تیمی که هرگاه به مصاف ایران می آمد صدها ترفند و حیله کثیف را همراه خود به زمین می آورد
تیمی که بازیکنانش بعد از گل زدن به ایران زبان در می آوردند و دلغک بازیهای مرسوم شبهای بادیه نشینها را به رخ ما میکشیدند
تیمی که بارها کاممان را بعضا به حق و اکثرا ناحق تلخ کرد
کشوری که مردمش خون بارها ریخته شده مارا حلال میدانند
حذف چنین تیمی آنهم به این شکل برای ما شیرین است
این بار چوب خدا صدا داشت
شاید این بادیه نشینهای گاها کر بشنوند و آینده را مثل گذشته کثیف نکنند
خیلی خوب نتیجه گرفتن ولی قرعه ی بدی واسشون افتاده
خدا کنه بتونن قهرمان شد:31:
فکر کنم منظورش اکسل 2003 بود...نقل قول:
بابا ما هرچی دنبال این 8 فروردین میگردیم چیز خوبی پیدا نمیکنیم!کاشکی یه فایل تصویری ازش بود...
کمک کنید ممنون میشم....
اما اینو پیدا کردم:دی تیم ملی که شاید نتونه اینطوری کنه اما دم ذوب آهنیا گرم:دی
آخرین نیوز:این تصویر یادگاری به یاد ماندنی پیروزی ذوب آهن در ورزشگاه کینگ فهد است ، زمانی که ذوبی ها با شیطنت برد را با حرکتی جالب جشنمی گرفتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]