آخرین ولیو که همه ی مرحله ها رو داره رو لطفا بذارین. در ضمن بگین کجا باید ریختش؟
Printable View
آخرین ولیو که همه ی مرحله ها رو داره رو لطفا بذارین. در ضمن بگین کجا باید ریختش؟
خب دیگه دروغ در این حد؟؟!!!!!!!نقل قول:
عزیز این بازی رویه cpu core 2 duo 1.8
فقط اجرا میشه یعنی دو هسته ای اونم 1.8
اونوقت با ای ام دی
تک هسته ای؟؟؟؟؟
اصلا بازی بالا نمیاد .
شاید دو هسته ای داره چون معمولا کسانی که گرافیک 1 دارن
حداقل یه doual core دارن.
که بازم اجرا نمیشه.
خالی بستهنقل قول:
امروز رفتم بازی رو بگیرم یارو گفت فعلا بیخیال شو کرکش نیومده
پس شما چه جوری بازی میکنید
اومده کاملش هم اومده:10:
من که خودم راحت روی آخرین تنظیمات بازی میکنم
سلام
من assassin's creed 2 را اجرا کردم ولی تو بازی وقتی روی برج ها میرم eagle vision میزنم ولی map بازی ,باز نمیشه !!!!!!!!!!
امکان داره از ویندوزم باشه؟
با سلام
بالاخره این بازی اجراشد
منم به آرزوم رسیدم
خدا ازشون نگذره با این قفل هاشون
داشتم از ترس اینکه باز نمی شه سکته می کردم
اول اینکه چرا توی بازی وقتی ESCرو میزنم سرعت موس کمه ولی در منوی اصلی این طور نیست
بعدش هم یه ترینر خوب آدرس بدید اگه شد از cheathappensباشه مال ورژن1.00
اگه هم نشد اشکالی نداره یه ترینر خوب بذارید دیگه
بعد هم در مورد سیو ها مثل این کرک ها روششو بذارید(دقیق)
باز هم ممنون
سلام بچه ها من تو این مرحله که باید 4 تا از اون کودکس ها رو جمع کنی موندم هیچی تو نقشه نمی بینم .البته 3تاش رو پیدا کردم از 4 .این مرحله هم شهر کوچیکی داره خیلی کوچیک ولی هر چی می گردم پیدا نمی کنم؟چی کار کنم؟؟
ممکن از ولیو باشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیو که فک کنم اوتوماتیک سیو شه !!! برا من که اینجوری بود در مورد خودم و فامیلم هم باید بگم که اونو نمیدونم دروغ میگه یا نه ولی خودم دارم میمیرم فکر نکنم با پایین ترین تنظیمات بشه 4 فریم بگیرم اونم به زور !!!
CPU : Intel Core i 7 /860 / 2.8 Gh /4 Core /8 Mb L 3 Cache /SSE 4.2 / 95 w
Gpu :9400 gt 1 gb
ram 2 gb
vista sp 1
خوب بگید مشکل چیه اوایل بازی خوب اجرا میشد ولی وقتی دزموند رو صندلی میشنه و میره تو خیال بازی افت فریم 90 درصدی داره !!!
من وقتی فایل server رو اجرا میکنم اینتوری میشه ب بعد هم که بازیو رو اجرا میکنم میگه اینترنت میخاد
بعد اگه میشه یه نسخه از فایل host دوستانی که بازی رو درست اجرا کردن آپ کنن
سلام به همه دوستانی که تا آخر کمک کردن که ابن بازی هم به خوبی خوشی تموم بشه .( البته فعلا برای من ).
خوب من این بازی رو 1 روزی هست تموم کردم ولی اینترنتم فعلا قطع هست . پس تلپ شدم خونه فامیلها.
گفتن آخر داستان خوب ممکنه برای خیلی ها خوشایند نیاد ولی در کل اگه می خواید بدونید که آخرش چی مش شه . همش و براتون می نویسم.
من منتظرم...
نقل قول:
این هاست من هست که دارم راحت باهاش بازی میکنم:
کد:http://hotfile.com/dl/36861295/1c89dd2/hosts.rar.html
کسی جواب این بنده ی خدا را نداد ؟؟؟:27:نقل قول:
همه چیز توی امضا هست و همچنین فایل سروری که بهترین value رو دارهنقل قول:
سلام توی مراحل اول پدر ازیو یه ماموریت بهش میده موندم توی نقشه که چیزی نیست چه کار کنم؟
سلامنقل قول:
مشکل شما احتمالا از value هست!!
اینو دانلود کن و بعد بریز تو فولدری که سرور توشه.
کد:http://rapidshare.com/files/372783151/values.db.html
سلام من سیو بعد از مرحله مسابقه ای که باید روی سقف کلیسا رفت رو میخام . من وقتی میخام بازیو اجرا کنم با این پیام روبرو میشم An internet connection is required و همه ی کار های توی پست 925 رو هم انجام دادم ولی درست نشد کمک کنید
از بازی خارج شو server رو ببندنقل قول:
به آموزش برو و value رو بگیر کپی کن توی پوشه ای که server.exe توشه
رمت پایینه درایور گرافیکتم حتما نصب کن اگه بازم بود مشکل رمه یا ارتقا یا xpنقل قول:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
UAC رو خاموش کن فایل host رو ویرایش کن یا UAC رو خاموش کن فایل هاست آموزش رو بگیر و کپی کن و رونویسی کن safemode این کارو بکننقل قول:
او مرحله:
پرچم اول و دوم تو پرچم سوم و چهارم رقیب آخرین پرچم تو
اتفاقن من طبق روش شما عمل کردم ولی همش اینتوری میشهنقل قول:
یکی جواب منو بده.نقل قول:
tab رو برن تا نقشه کامل باز بشه و بعد با رست کلیک روی علامت codex میاد توی نقشه ی کوچیکت و بهتره اگه توی نقشه بزرگ نبود value امضا رو بگیری و توی pause-> abort memory رو بزنی و مرحله رو از اول بیارینقل قول:
codex چهارمیه بیرونه شهره اونجا دنبالش بگرد :8:نقل قول:
سلامنقل قول:
این فایلو برای تمامیه دوستانی که هر اروری داشتند به غیر از اروری که مربوط به هاست و سرور
میشه اپلود کردم.
حتما دانلودش کنید و تویه درایوه ویندوز قسمت پروگرام فایل بریزید
بازم میگم هر اروری دارید غیر از هاست و سرور
بفرما:کد:http://rapidshare.com/files/373148699/Ubisoft.rar.html
خوب من چون این مشکل رو نداشتم فقط راه حل های دوستان رو میذارم بهتره فایل هی اجرایی رو هم دانلود و فایل های بازی رو در محل نصب و launcher رو هم درنقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
بریزید به هر حال error سرور یا برا launcher یا هاست
یه پیز دیگه drm server تو چه ورژنی هست؟ بهتره عوض کنی فکر میکنم کرک drm آموزش مشکلتو حل کنه
سلام
من 14 تا سکانس رفتم چند تا دیگه مونده؟
الان همین جا گیر کردم:
نوشته codex page found 16 که باید 30 تا بشن
اینا چین؟و باید چیکار کنم؟
سپاس
باید بری به همه ی شهر ها و با زدن tab نقشه ی اصلی اون شهر رو بیاری و با راست کلیک آیکون های codex ها رو علامت گذاری و همه رو جمع کنی تا 30 تا بشن احتیاجی به viewpoint دیدن نیستنقل قول:
14 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18: :18:نقل قول:
من سکانس 12 هستم و فکر میکنم با قتل بعدی بازی تمام بشه!!!!!:27::27::27:
چون 98 درصد بازی تمام شده...:5::5:
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
یعنی کسی نبود آخرین value رو واسه ما بزاره؟نقل قول:
توی آموزش همون خط پنجم لینک دادم من با این value بازی رو تموم کردم تازه واسه کشتن پاپ باید تلاش کنی بزرگترین مرحله ی بازیه برو پیغام آخر رو از زبون زنه گوش کن :18:نقل قول:
dvd بعضی از افراد دو تا سکانس نداره چون اوبی واسه این بازی دو نوع پکیج داده مال من 14 تا داره ولی 12 تایی هم دیدم
خب بلاخره ما هم تونستیم بازی کنیم .
عجب بازی باحالیه !
راستی تو این بازی باید لباس اصلحه و ... رو خودت بخری ؟
آره در کل بگم ac2 در مقابل ac1 مثل gta vice city در مقابل gta iv هستنقل قول:
دوستان عزیز
من همین چند دقیقه پیش بازی را تمام کردم.
با اطمینان میتوانم بگویم بهترین بازی بوده که تا به حال انجام داده ام.
شبیه سازی بی نظیر صده هزار و چهارصد میلادی
نزدیک بودن داستان و شخصیت به واقعیت
استفاده بسیار بسیار به جا از وقایع تاریخی مهم در بازی
در بر داشتن معماهای (تست هوش) بسیار جذاب، تاثیرگذار و سخت (واقعا دوستشون داشتم)
و...
اینها تازه بخشی از نکات جذاب و مثبت بازی بود
بعضی از دوستان از اسلامی نبودن محیط بازی گلگی داشتن
دوستان گلم این بازی دقیقا و بدون هیچ سوء قصدی فرهنگ و اداب سال های 1470-1490 میلادی را به تصویر میکشد و حتی نقاشی هایی که شما در فروشگاه ها برای خرید می بینید و شاید برایتان تصاویرش تعجب برانگیز باشد عینا نقاشی های نقاشان به نام دنیا است و افراد کمی در طول زندگیشان می توانند این اثار را در موزه های بزرگ دنیا از نزدیک ببینند.
در هر صورت باید از تهیه کنندگان این بازی قدردانی کرد که چنین با ظرافت و دقت دست به خلق این اثر زدند.
امیدوارم روزی در کشورمان ایران مردمان قدرت خرید کالاهای اصل را پیدا کنند تا با این کار خود خسته نباشیدی به صاحبان اثر گفته باشند.
دست تمام عزیزانی که در این چند ماه اطلاع رسانی میکردند درد نکند.
جا داره از دوستم AlexMercer که اگر اشتباه نکنم اولین شخصی بود که کرک افلاین را در فروم معرفی کرد تشکر و قدردانی کنم.
امیدوارم همه بتوانید این بازی را انجام دهید و از ان لذت ببرید.
دوستدار همه شما
نیما
:11:
تازه از من 68 درصده :31:نقل قول:
سلام.دوستان من اين بازي رو امروز خريدم فروشنده روي بازي قسم ميخورد كه درسته.منم بازي رو نصب كردم . بازي كردم ولي وقتي يكم توي شهر راه ميرم از بازي ميپره بيرون.مشكل چيه؟
بله من هم باید یه تشکر جدا از دوست خوبم mercer بکنم که اولین کسی بود که توی هنر سرچ خودش این کرک رو پیدا کرد و باز هم p30world رو توی بهترین ها اول کرد بله راجع به نقاشی ها هم من یه کتاب از موزه ی لوور دارم که تابلو ی sacred and profane love رو توش داره که یکی از معروف ترین آثار داوینچی بوده و خوب فرهنگ هر منطقه از جهان احترام خاص خودشو داره و خوب الان در کشور ما رانندگی رو با آلمان لبنان سوییس مقایسه کنید ما هم مسلمانیم
یعنی من الان 14 هستم این آخریشه؟نقل قول:
چون فک می کنم من الان بعد از 14 هستم چون مرحله ی قبلش نوشت که seqence 14 complated
ایراد از کرکه بازی رو طبق آموزش پاک کن و دوباره با کرک ما بازی رو نصب کننقل قول:
کودکس ها کدوم ها هستند؟نقل قول:
از این عکس بببیننقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
این کرک آفلاین واسه من کار نکرد.کرک آنلاین درست برای این بازی هست؟
من یک بار راست کلیک کردمنقل قول:
یک مربع اومد اما رفتم اونجا هیچی نبود
منظورم اینه کدکس ها چه چیزی هستند وقتی اونجا میریم چی میبینیم؟یعنی کلا چی هستند که باید برشون داریم؟
همیشه codex ها توسط 4 تا نگهبان مواظبت میشه یه خونه هست که توی صندوقچه هاش codex هست و 4 تا نگهبان مراقب درش هستننقل قول:
من دیروز بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا اون صحنه که زنه با دزموند حرف زد خیلی با حال بود ( اونجا من یاد برره افتادم که شیرفرهاد به کیانوش میگفت کجا رو نگاه میکنی :31: )
مگه میشه 12 تا سکانس باشه!!! :18: :18: اصل داستان توی دو تا سکانس آخر مخصوصا سکانس 14