برادر صحابه ای rebنقل قول:
نگران نباش سهم شما پیش ما محفوظه.دیشب حدود 3 مگ سرعت داشتم جیگر.این سرعت بیرون 300 تومن پولشه!
ولی بعضی ساعتا مثل الان می شه 600
Printable View
برادر صحابه ای rebنقل قول:
نگران نباش سهم شما پیش ما محفوظه.دیشب حدود 3 مگ سرعت داشتم جیگر.این سرعت بیرون 300 تومن پولشه!
ولی بعضی ساعتا مثل الان می شه 600
سلام. منم میخوام برم بگیرم. الان از داتک دارم.به نظر شما خوبه برم بگیرم؟ با کارت دانشجویی 512 میدن؟
الان بزنم داتک جمع آوری کنه، تا چند روز دیگه وصل می شه؟ سرعت دانلودش و اینا ردیفه؟ ممنون از همه کسانی که وقت می ذارن و جواب می دن
از جات تکون نخور !نقل قول:
سرعت همیشه 13-14
یه وقتایی روی 6-7 ولی زود میره روی 12 و 13 خیلی متغیره !
کارت دانشجویی که هیچی کارت هیئت علمی هم ببری زیر قاضی جماعت نمیدن ! حداقل اون طوری که ما خبر داریم اصلا کسی بالای 128 ندادند. دادنش سخته !:31:
همون داتک بمون . اگر دانلود زیاد داری و حجمی به کارت نمیاد . و فقط سیستم رو بندازی رو دانلود همنی 128 خوبه میشه ماهی 36 گیگ ! البته بصورت 24 ساعت دانلود.
نقل قول:
سرعتها افزايش يافت تبارك الاه
من با حرف reb عزيز موافقم. مخابرات سرعت ها رو افزايش داده اينم UP و Down من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بزاريم رو دانلود تا كمش نكردن :31::31::31::31::31::31:
512 رو اگه راحش رو بلد باشی می شه.ولی اینکه بری یه کارت بگیری دستت نمی دن. چرا؟ چون الان بیشتر جوونا دانشجو هستن.اگه می خواستن به همه بدن که دیگه محدو دش نمی کردننقل قول:
در حد قیمتش می ارزه چون بیرون سرویس نا محدود 128 حداقل 25 تا پولشه و طبق تجربه خودم چون دزدی میکنن و زیاد شیر میشه بعضی اوقات سرعتش کمتر هم میشه
بچه ها سرعت باز هم افزايش پيدا كرد فوق تبارك الاه
بنظر میاد غیر از این که سپاه صحابه هستی عضو هیئت المی هم هستی :31:نقل قول:
حالا راهش چیه؟
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
[img]http://www.ecapic.ir/image/ECA-100522123311.gif[/img
اینم از مال ما.اون رقم های پاک شده فروخته میشه:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسارو جای دیگه آپ کنید اینو باید با ..باز کرد.
مگه چند بوده که حالا زیاد شده 126 63 زیاد شده؟
آره براي من از روز اول 120 تنظيم شده بود منطق شون هم اين بود كه مسافت شما از مركز مخابرات زياده در صورتي كه من با گوگل ارث اندازه گرفتم فاصله خونه ما تا مركز مخابراتي 1.4 كيلومتر هست و جز مسافت زياد محسوب نمي شه.
عكسا درسته فكر كنم براي شما ف ي ل ت ر هست.
پیگیری عزیز من.این که یه کارمند زپرتی بگه نمی شه و آدم بیاد خونش که نمی شه که.من پارسال خطم pcm بود .اول کارمند.دوم تقاضای کتبی.سوم رئیس منطقه و...نقل قول:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
اعداد dns سرور فروخته می شه1!آی بدو بدو حراجش کردم :31:
به گزارش سازمان خبری موبنا رضا تقی پوردر جمع خبرنگاران در باره رفع محدودیت دسترسی به سرعت اینترنت با سرعت مناسب دردانشگاه ها ، سازمان های تجاری و بانک ها اظهار داشت: ازنظر فنی این آمادگی وجوددارد تا سرعت اینترنت را برای کاربران خانگی ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به تعریف وضعیت فعلی سرعت اینترنت و محدودیت استفاده از اینترنت با سرعت بیش از 128 کیلو بایت در ثانیه گفت: تعریفی که نهادهای فرهنگی از اینترنت برداشت کرده اند،استفاده از دانشگاهها، سازمان های تجاری و بانک ها از پهنای باند پرسرعت است، اما زمانی که کاربردهای جدیدی بر روی این شبکه تعریف شود امکان ارتقا از نظر زیر ساخت های فنی وجود دارد.
وی با بیان این که سرعت فعلی اینترنت برای کاربران خانگی مناسب است، ادامه داد: در صورت نیاز امکان زیر ساختی حذف این محدودیت وجود دارد.
تقی پوربا اشاره به عواملی که سبب افزایش سرعت اینترنت خواهد شد، گفت: در حال توسعه ظرفیت اینترنت بین الملل هستیم به طوری که در ماه گذشته این ظرفیت به دو برابر رسیده و همچنین ظرفیت داخلی هم به تدریج در استان ها در حال توسعه است به نحوی که امروز در برخی از استان ها مشکل ظرفیت نداریم.
وی پیش بینی کرد: در برنامه پنجم توسعه تا دو سال آینده این ظرفیت به طور کامل در اختیار تمام کاربران قرار گیرد.
89/03/1متن كامل:
کد:http://www.tct.ir/home/fa/search.php?idnews=14295
اخوان دینی توجه کنن جناب اجل zoorg2 نه تنها هیئت المی هست بلکه عضو ارشد هیئت عملی با حفظ سمت و سردار سپاه صحابه نیز هست پس استنتاج منطقی اینه که با این دبدبه وکبکه 3 سوت میتونه براتون بالاتر از 128بگیره.
لطفا درخواستها رو با پیغام خصوصی ارسال فرمایید.
به نظرم كابل دريايي ايتاليا رو چسب زدن پهناي باند ورودي افزايش پيدا كرده
ای کلک!نقل قول:
شوخی شوخی میگی باور می کنن.کدوم سپاه سحابه.خودت که 20 مگ داری احتمالارئیس کل سحابه ای:31:
من از dns خاصی استفاده می کنم.دارم تحقیق می کنم ببینم رو سرعت اثر داره یا نه
زر مفت فرمودندنقل قول:
خودشون تشریف بیارند . جان نثار دیزاینر اعظم:31:نقل قول:
پس دوستان میگن نگیریم!من دانلود زیاد دارم در حد 24 ساعت. الان سرعت دانلودم متوسط 15عه با 128. 30 تومن داریم میدیم واسه نامحدود، حداقل اگه مال مخابرات خوبه هزینه یک سوم میشه. بگیریم یا نگیرم در آخر؟ :)
ببین داداش مخابرات برای من از 14 بالاتر نرفته ولی خیلی کم پیش میاد روی 6-7 رفته باشه ولی اگه بگم نرفته هم دروغ گفتم چون یه وقتی بود ه که فقط با 6 دانلود یمکرده اون هم برای 15 دقیقه و بلافاصله سرعت رفته روی 15 دلیلش هم ممکنه به اون هاستی که ازش دانلود میکردم باشه.
و ربط به مخابرت نداشته باشه
در کل اگه من جای تو بودم میگرفتم چون مفته ! :)
كينگ يه تست از اينترنت بزار ببينم امروز واشر شير فلكه مخابراتتون خراب نشده يكم سرعت بالاتر بره. بزار طفره نرو
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
نقل قول:
بگير آقا مخابرات مقرون به صرفه تره. سرعتش هم براي من به شخصه 14 الي 15 هست امروز كه نمي دونم چه اتفاقي افتاده سرعت خوب شده پينگ هم 170 ميلي ثانيه هست.
من با سرويس مخابرات، 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز دارم با سرعت حدودآ 14.5 دانلود ميكنم...نقل قول:
:11:
اینم مال بنده از سرور باکو همین الان گرفتم:13:
عحب پینگی رکورد جهانیه.
نقل قول:
نگیر آقا جان
من که شاخشون بودم امروز به جان اومدم.سرعت خیلی کم 8-9 -7از ظهر به بعد(حتی 4 هم داشتم)
مرتبا قطعی(چند بار) وارورهای بیخود.
من بیرون داشتم درسته که گرون بود ولی در کل 1 سال شاید دو دفعه به تنظیمات مودم دست زدم.
الان که من 128 دارم نامحدود از داتک اون هم همینطوریه سرعتشبین 14 و 15 هست. می خوام بدونم اتفاق افتاده برای شما که از مخابرات گرفتید سرعتش بیشتر از این هم بشه؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
شما قبلا از ISP دیگه ای هم گرفته بودید؟ اون هم قطعی داشت؟چون من وقتی ISPم رو از شهراد به داتک تغییر دادم مرتبا قطعی داشت که بعد فهمیدم مشکل از من بوده. شاید مال شما هم همینطوری شده باشهنقل قول:
احسان خان ! یه بار گفتم از 14 بالاتر نمیره !
قانونی 16 هستش هاااا
ولی تا 14 تا میره
فقط برای یکی از دوستان اتفاق اتفاده بود که دلیلش هم فکر کنم به خاطر این باشه که مشترکان اون مرکز کم بودند ( مشتکران اینترنت) واسه همین سرعشت زیاد بود حدود 20 تا 34 تا میرفت.
ولی برای من از روز ازل همین 14 تا بوده تف به روی رییس تا ابدارچی و دربونشون.
در مورد ارورها هم عرض شود که من از همه این دوستان ارورهای بیشتری داشتم هر روز یه ارور جدید پستهای قبلی منو بخونی میفهمی دروغ نمیگم ولی با تنظیماتی که بهم دادند تونستم برا ین مسئله راه حل پیدا کنم و مشکلاتمو حل کنم الان هم که مشکلین داره و راحت دانلودشو میکنه.
فقط یه مشکلی هست که اپلود خیل سرعتش پایینه اون هم راه و چاره داره باید با مرورگر اپرا کار کنید .
با اپرا مشکلاتتون حل میشه.
یه بار امتجحان کنید در حالت توربو ببینید چقدر سرعت تغییر میکنه.
نقل قول:
نخیر .من از فن آوا داشتم خیلی خیلی کم قطعی داشت مثلا 2بار تو 4 ماه.من هر موقع قطع می شد متوجه می شدم که حجمم تموم شده چون واقعا مشکل دیگه ای نبود
آقا یه پیشنهاد بفروشین بیاین اصفهان ....:31:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ربی جان منم مث توام
برادران ایمانی و ایضا سردار سپاه صحابه:
امروز اخوان سپاه صحابه کلی ما رو سرگرم کردن البته داستان طولانیه ولی بخشی از ماجرا رو از لاگ روتر براتون به ارمغان آوردم که خالی از تفریح نیست ولی مختصر این که زمانی که مودم روشن شد 3 تا آی مختلف که 2 تاش بواسطه بزم برادران سپاه صحابه اینولید بود و مودم مجبور میشد پاک کنه و ریبوت کنه تا آی پی ولید گیر بیاد یکیش با 78 شروع میشد و اون یکی با 80
ایضا با وجود شادمانی مهرداد و اعجاب افزایش سرعت که کارشناسان آنرا در ردیف پرتاب ماهواره بدون سوخت ایران ارزیابی کرده و عقلشان بجایی نرسیده میزان واقعی سرعت در آپدیت آنتی ویروس را به عینه میتوانید مشاهده کنید.
لازم به ذکر است که این حقیر سراپا تقصیر بمصداق قدمت در اشتراک اینترنت پارس آنلاین : السابقون السابقون اولیک المقربون میباشم تا کنون چنین پدیده را ندیده و نه شنیده ام.
جالبه.بعد از اینکه با هزار مکافات رفتم و دوباره مودم رو بریج کردم و کانکشن ppoe ساختم ، ونکته مهم تنظیمات dns رو همونطور که designer گفته بود کردم ، حالا دیگه نوسان سرعت ندارم.
سرعت واستاده رو 13-14 تکونم نمی خوره
یاد اون روزا که با 240 تا دانلود می کردم بخیر.
ای دوست اصفهانی تا می تونی فیلم دانلود کن تا زیر تیغ مخابرات نرفتی.من که تو 2 روز 10-12 تا فیلم زدم تو رگ:5:
والا حس فیلم دانلود کردن هم نمونده ...هالیوود هم یبوست گرفته چهارتا فیلم درست حسابی تحویل ملت نمیده بهترین فیلمی که توی این مدت دیدم همین اواتار بود البته HD !!!!
به نظرم اینترنتتون رو حروم فیلم دانلود کردن نکنید. خدایی ارزش نداره این همه اصطهلاک سیستم باری 4 تا فیلم ؟ ارزش داره خدایی؟
قربون آقایون :دی درکل، بگیرم یا نه؟zoorg2 عزیز، یعنی با تنظیماتی که کردی کلا دیگه از 14 پایین تر نمیاد؟ شاید به ظاهر نمیاد
نه.مثل اون فیلمه که تو صفحه اول این تاپیک گذاشتن شده.مال اکثر بچه ها این طوریه.بیشتر بین12 تا 14 هست و به طور میانگین روی 13 بیشتر وقتها میشینه.این رو با دانلود منجر تست کردم.دانلود منجر سرعت کامل خط رو نشون میده.چون کل باند رو می گیره.موقع دانلود تست درسته.نقل قول:
فقط اگه شانست مث من نشه.من الان که قطع کنم واقعا فردا نمی دونم راحت وصل میشم یا نه.نمی دونم چکار میکنن.ویندوز پیغام داد که آی پی شما با یه آی پی دیگه تو اینترنت کانفلیکت داره.نمی دونم چه بلایی سر آپی ها میارند.
در کل از نظر سرعت می تونی روی سرعت ثابت 12 حساب کنی .می مونه مشکلات فنی که ظاهرا بیشتر بچه ها ندارند جز ما ها.
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
ما ایرانی ها ببخشید رو سرعت اینترنت عقده ای شدیم از بس سرعتمون کم بوده.نقل قول:
من وقتی تو این 2-3 روزه 1 مگ داشتم ، همش خوره دانلود داشتم.انگار شیر آبی دستم بود که باز مونده و داره آبش هدر میشه .ما هم که چیزی برا دانلود ندارم زیاد فقط میمونه فیلم
به نظر من بهتره از دانلود منجر تا جایی که میشه استفاده نکرد.چون وقتی دانلود می کنه با مثلا 12 ،همیشه همون 12 میمونه و انعطاف پذیری نداره و اگه شما بخواید همزمان وبگدی بکنید اصلا نمیشه.از دانلودر فایر فاکس(اگه مرورگرتون فایرفاکسه) استفاده کنید .من تست کردم روی یک فایل سرعت رو همون 12 می موند ولی موقع باز کردن پیج سرعت تا 10 کم می شد و بعد باز شدن پیج دوباره به 12 برمیگ شت.این طوری از وبگردی هم همزمان لذت می برید و حوصلتون سر نمی ره.
دروغ چرا ؟ خودمم عشق دانلودم ولی دیگه حس فیلم دانلود کردن ندارم .نقل قول:
فقط 2-3 تا فیلم توی این مدت دانلود کردم . ولی الان فقط وبگردی میکنم و عکس جمع میکنم
مثل بچگی ها که پاسور جمع میکردم:31:
پس منتظر می مونیم ببینیم شرایط مخابرات تغییر می کنه یا نهممنونم از پاسخ هاتون
اکانت گلد depositfiles
سرعت دانلود:8-10-13-15
امروز کلا دیگه نتونستم کانکت بشم همون ارور 678 قدیمی باز شبکه دیتا خوددرگیری پیدا کرده...:27:
راه اندازی شبكه اینترنت ملی؛ امسال
تهران ، شبکه خبر ، اقتصادی - خدمات 1 خرداد 1389 21:17
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه شبكه ملی اینترنت كشور امسال به بهره برداری می رسد ، گفت: این شبكه در استان های كرمان و قم راه اندازی شده و در دیگر استان ها نیز به زودی راه اندازی می شود.
رضا تقی پور ، پهنای باند زیاد را از ویژگی های این شبكه اینترنتی برشمرد و افزود: با بهره برداری از این شبكه ، تمام خدمات تجاری ، اداری و سلامت در كشور با اینترنت انجام خواهد شد.
وی تاكید كرد؛ تا پایان برنامه پنجم توسعه ، صددرصد خدمات دستگاه های دولتی و 70 درصد خدمات دولت به مردم با اینترنت انجام می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به اینكه سیم كارت های اپراتور همراه سوم كشور نیز تا پایان امسال واگذار می شود، افزود: پروانه فعالیت اپراتور همراه سوم از اول اردیبهشت برای یك شركت ایرانی صادر شده است كه این شركت می تواند 49 درصد از سهام خود را به شركت خارجی واگذار كند.
حتما بعدش هم می خوان کل آدرسهای جهان رو فیل کنن و بگن از این استفاده کنید!نقل قول: