من های وب هستم
میخواهم شرکت را عوض کنم
پیشنهاد میدید کدوم شرکت برم؟
برای بازی میخواهم (دوتا 2 )
Printable View
من های وب هستم
میخواهم شرکت را عوض کنم
پیشنهاد میدید کدوم شرکت برم؟
برای بازی میخواهم (دوتا 2 )
بیا پیشگامان!!!نقل قول:
واسه بازی عالیه!!!
به شدت پینگ خوب و باثباتی داره!!!
کوچکترین تغییری من ندیدم تو 40 روزی که اومدم!!!
سرعت و چیزای دیگه هم خوبه منتها این که کدوم مرکز هم باشی مهمه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شهر یزد هستم
نقل قول:
از سرور های زیر تست بگیر
vie.valve.net
lux.valve.net
146.66.158.1
پیشگامان مال یزده!!! اونجا که باید قطعا خوب باشه!!!!
استریم از Twitch رو 1080P بدون قطعی! همراه با ست کردن DNS خود پیشگامان!
5.202.100.101
داداش از های وب بیام؟:n02:نقل قول:
نمیدونم رشت هم ساپورت میکنه یا نه
من یه شماره رندوم رشت زدم ساپورت داره نمی دونم شما تو این مرکز هستی یا نه!
نقل قول:من یه سوال واسم پیش اومدهنقل قول:
تو تاپیک طرح تعرفه شما گفتید که نماینده اصلی تو تهران اسرار داره که مشترک از طریق نمایندگی استان سرویس بگیره
بعدش رفتم تو سایتشون چک کردم قسمت نمایندگی ها
اصلا پیشگامان تو رشت و لاهیجان نمایندگی مستقل نداره !! :n29: مثلا دفتر خود شاتل به اسم نمایندگی شاتل هست
تو رشت و لاهیجان توسط نمایندگی های اندیشه سبز خزر و دامون نت و فست وی دارن نت میفروشن !!! (( این شرکت ها خودشون تو گیلان خدمات اینترنت میدن ))
سوالم اینه اگه از این نمایندگی ها سرویس بگیرم نت خود پیشگامان رودریافت میکنم ؟؟؟؟
تاحالا اینجوریش رو ندیده بودم ! :n29:
دقیق نمی دونم!نقل قول:
زنگ بزن 1577 بگو میخوام درخواست منو مستقیم ثبت کنی!!
اگه اومد شماره نمایندگی بده بگو من خوشم نمیاد ازشون و میخوام که ثبت نام مستقیم بشم!
بعد میزارتت رو هولد میره از سوپروایزر میپرسه بعد میاد کارو انجام میده!
نقل قول:
مرکز ما هم ساپورت میکنه اما نمیدونم چرا نماینده رشت شرکت اندیشه سبز خزر هست!!!!! مث شاتل و پارس انلاین و های وب دفتر مستقل یعنی نداره؟؟؟؟
باس ی تماسی بگیرم
این مشکلی ندارهنقل قول:
تو بعضی از شهر ها یه شرکت خاصی میاد نمایندگی شرکت اصلی را میگیره و کاراش را میکنه
از این لحاظ نمونه دیگه دیدم
pinterest واسه من بدون xpn باز میشه!!!
مال شما هم همین طوره ؟
عزیز ،نقل قول:
میشه از آیپی 10.48.9.130 یه پینگ بگیرید
سرویس گیمتون فعال هست ؟
کدوم شهر هستید ؟
پینگ 20 هست با آی پی مورد نظر!نقل قول:
بله فعاله ولی به درخواست خودم نبوده پرسیدم گفتن فعاله! نمی دونم چرا اینکارو می کن!!
شهرم معلومه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان فک کنم پیشگامان شبانه ش رایگان نیست علی رغم اینکه زده رایگان من الان هزار گیگ دارم برام مهم نیست کم کنه یا نه ولی اونایی که سرویس پایین تر دارند قطعا براشون مهمه!
چلوی سرویس من زده شبانه رایگان ولی کم می کنه .
QOS فعال!!!!
پینگ در حالت دانلود تغییر نمی کنه!
تست سرعت شبکه پیشگامان از مشهد مرکز فرشچی (مشخصات خط 16Mbps با فاصله حدود دو کیلومتر تا مرکز مخابرات) :
محتوای مخفی: تست داخلی
محتوای مخفی: تست خارجی
تست تک کانکشن ویدیو
محتوای مخفی: ودیو لایو
از این مرکز در وضعیت معمولی پینگ DNS گوگل 8.8.8.8 مقدار 130میلی ثانیه است
در وضعیت و تنظیم گیم برای خط مقدار این پینگ تایم 100ms در وضعیت مناسبی قرار دارد و ارتباط جهانی با اروپا و آمریکا از مسیر آذربایجان برقرار می شود .
اما متاسفانه با وجود کیفیت اتصال مناسب و خوب به شبکه ، داری پاکت لاست و نوسان پینگ است و برای بازی مناسب نمی باشد.
آقا ساساننقل قول:
منم دامون داشتم از چن سال پیش. الان شده پیشگامان
یعنی فک کنم از اولشم تحت نظر اونا بودن اما الان دیگه علنی شده
دوباره سرعت تک خراب شده!
چند روز بود خوب بود!
شرکتا به شدت مشکل پهنای باند دارن و اصلا آمادگی این طرح جدید رو نداشتن!
الان به هیچ عنوان نمی تونم از طریق کلاینت چیزی رو اپدیت کنم مگر با سرعت حلزونی!!!
این QOS چیه جریانش میتونی یکم توضیح بدی و بگی نحوه استفادش چطوره ؟ ممنون :n02:نقل قول:
یه نوع مکانیزم هست برای تخصیص پهنای باند به سرویس های مختلف!!!نقل قول:
مثلا بازی / استریم ویدیو و ..
مخفف Quality of Service هست!!!
مثلا من دارم بازی می کنم و همزمان میخوام دانلود کنم!!! در حالت عادی اگر بزارم رو دانلود پینگ میره بالا ولی اگر QOS فعال باشه پینگ تغییری نمی کنه و دانلود هم انجام میشه!!! طبق شاتی که گذاشتم معلومه!!!
البته مودم باید چنین قابلیتی داشته باشه که معمولا داره!
تکراری حذف شود
سلام
دوستان مهاجرت از مخابرات به پیشگامان و انتخاب سرویس 8 مگ که 42.500 زده رو توصیه می کنید؟
مخابرات دیگه رسما گندشو درآورده با این تعرفه هاش! مصرف دو برابر ترافیک بین الملل دزدی تو روز روشنه. تا به خودت میای میبینی 60 گیگ ترافیک خریداری شده به باد رفت! البته بقیه شرکت ها هم همینن فقط میزان دزدی متفاوته. ایران شده دزدخونه!
سلام من شنبه ثبت نام کردم امروز چراغ adsl مودم روشن شده و ثابت هست تنظيمات رو ست کردم ولي چراغ اينترنت مودم روشن نميشه تماس گرفتم پشتيباني ميگه از سمت مخابرات هنوز رانژه نشده و 7 روز زمان ميبره ،ولي از هرکي سوال کردم ميگن چراغ که روشن هست پس رانژه شده الا من چطور بفهمم مشکل از مخابرات هست يا پيشگامان؟
يه چيزه ديگه ام اينک تو پنل من تاريخ شروع سرويس رو زده 21 بهمن در صورتيکه من 14 بهمن ثبت نام کردم
من پشنهاد می کنم صد درصد ولی من الان 1000گیگ دارم ولی شبانه رو کم می کنه نمی دونم شاید مشکل نرم افزاری هست!نقل قول:
زنگ بزن بگو یکی از کاربرا اینجوری میگه!
سلام
الان با این مسخره بازیای جدید که ترافیک داخلی/خارجی گذاشتن. من اگه سرویس زیر رو بگیرم و فقط برای سایت های خارجی استفاده کنم. حجم دوبرابر کم میشه و در واقع 100 گیگ نصیبم میشه؟ یا 200 گیگ بدوم دوبرابر کم شدنه ؟
روشن شدن چراغ به معنای دایری کامل خط نیست و کارای نرم افزاری هم داره!نقل قول:
باید تایید شه!
اون تاریخ مهم نیست وقتی سروس دایر شد ریست میشه!
نقل قول:
200 گیگ خارجی داری ! اگر کلا از سایت هایی استفاده کنی که روی خارج از کشور میزبانی میشن کلا 200 گیگ میتونی استفاده کنی اما اگر داخلی بری میشه 600 گیگ!
اگر هم ترکیبی استفاده کنی یک سوم کم می کنه! به شرطی که از سایت های تو لیست استفاده کنی!
مثلا اگر از سایت شاتل لند که تو لیست هست 10 گیگ دانلود کنی 3300 مگ کم میشه یعنی یک سوم!
ظاهرا قرار شده کلا سایت های داخلی بره تو لیست! نه فقط اون 500 تا!
بعد از تماس با پشتیبانی مسئله نوسان پینگ و پکت لاست در این مرکز حل گردید و دو روز است که وضعیت بسیار باثبات و بدون پکت لاست را شاهد هستم.نقل قول:
امروز وضعیت گیم را هم فعال کردم بر روی خط 16 مگابیت اعمال کردند ! و هیچ کاهش پهنای باند نیز انجام ندادن.
کاملا راضی هستم ، سرعت و پهنای مناسب خوب که جای خود دارد.
وضعیت باثبات و ثابت پینگ تایم ؛ بدون نوسان رضایت من را جلب کرده است.
چراغ لینک روشن میشود و چراغ اینترنت به وضعیت قرمز رنگ در خواهد آمد .نقل قول:
پس از آن با پشتیبانی تماس گرفته و نام کاربری و رمز خود را دریافت کنید . (نام کاریری ، شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون پیش شماره صفر ابتدایی می باشد)
VPI=0 / VCI=35 به همراه نام کاربری و رمز دریافتی از پشتیبانی را در مودم وارد نمایید (بخش ADSL و PPPoE ) میبایست به اینترنت متصل شوید.
زمان ثبت نام شما اهمیت ندارد ، از زمانی که اولین ارتباط داده شما از روی خط به سمت شبکه ارسال میشه ، تاریخ شروع سرویس شما خواهد بود.
با توجه به اینکه به پنل خودتون از روی خط رانژه شده دسترسی دارید ، میبایست اینترنت شما متصل شده باشه مگر اینکه پنل خودتون رو با اینترنت دیگه ای باز کرده باشین که در اینصورت ارتباط شما هنوز برقرار نشده .
تنظیمات مربوط به NAT در مودم باید فعال باشد ، همچنین DNS خود را در حالت اتوماتیک و یا آدرس ip مودم 192.168.1.1 در کامپیوتر و دیگر دستگاه های متصل باید قرار بدین.
در ضمن مدت زمان قانونی رانژه طبق اعلام رئیس سازمان تنظیم مقررات 12 ساعت کاری است و تمام اوپراتور ها ملزم به اجرای قانون شده اند .
و گفته شده عدم پیروی از قانون رو به رگولاتوری انعکاس بدین تا برخورد های لازم با سرویس دهنده انجام بگیره .
البته پیشگامان به من اعلام کرد که بخش نامه ای در این خصوص هنوز دریافت نکرده اند اما به هرحال این موضوع برای سریعتر انجام شدن نیاز به پیگیری بیشتری از طرف شما دارد.
(درخواست رانژه من از پیشگامان به مخابرات در کمتر از 20 دقیقه ارسال شد و طی زمان حدود یک ساعت نیز شرکت مخابرات رانژه را برای من انجام داد.)
خب الان من 5 مگ از سایت خارجی دانلود کنم 10 مگ کم میشه. پس از اصل 100 گیگ میدن دیگه ؟ (فقط استفاده خارجی)نقل قول:
نقل قول:
شما دقیق نخوندی پاسخ قبلی من رو!
عرض کردم که یک سوم هست در صورت داخلی استفاده کردن!
شما سرویس 8 مگ رو اگر بگیری 204 گیگ و 800 مگ حجم خالص تو پنل داری!
اگر فقط از ترافیک خارجی استفاده کنی مطابق مصرف شما حجم کم میشه!
مثلا یه فایل 1 گیگ دانلود می کنی از سایت خارجی عینا 1 گیگ هم کم میشه!
اما!
اگر مثلا بری تو سایت شاتل لند که تو لیست سایت های منتخب هست و یک فایل یک گیگ دانلود کنی به جای 1 گیگ ازت 300 مگ کم می کنه( البته بدون در نظر گرفتن اپلود ) !!!!
حالا چرا 300 مگ کم می کنه ؟ چون ترافیک داخلی یک سوم هست!
یا 200 گیگ خارجی میتونی استفاده کنی یا 600 گیگ داخلی!
من اوضاعم افتضاح شده !!!
تک کانکشنم فاجعه ست!
از استور با 50 کیلو بایت دانلود می کنه!
مرکز پهنا نداره ظاهرا!
سلامنقل قول:
با چی لود بالانس کردید ؟ میکروتیک ؟؟
با connectify dispach لودبالانس کردمنقل قول:
اگه دستگاه روتر داشته باشین واسه لودبالانس سرعتتون از این بالاتر میره .
یه مقدار تعجب کردم چون دوتا خط 16 رو دیگه دست کمش باید 30 مگابیت در ثانیه به شما بده
تست سرعت خودشون رو هم انجام بدین چقدره .
سلام دوستان
ببخشید کسی در محدوده دولت پاسداران پیشگامان داره؟ راضی هستید؟
من پاسداران هستم بسیار عالیست .
محاسبه مقدار ترافیک شرکت پیشگامان مقداری عجیب هست .
مقدار ترافیک مصرفی خودم رو محاسبه کردم ، شبکه داخلی من بطور دقیق مقدار مصرفش ثبت میشه و علاوه بر اون یک دستگاه کامپیوتر جداگانه خارج از این شبکه دارم که تست سرعت شبکه و علاوه بر اون مقداری مصرف داشته که مجموع اون حدود 5 گیگابایت میشه . در نهایت و مجموع عدد مصرف من 37 گیگابایت است .
محتوای مخفی: محاسبه مصرف داخلی
حالا در پنل پیشگامان بخش گزارشات ، میزان مصرف
با عددی تقریبا مشابه و درست روبرو می شوم که با محاسبه مقدار مصرف من برابری می کند :
محتوای مخفی: میزان مصرف
اما مسئله بر سر بخش گزارشات / ترافیک مصرفی است .
در این محل من تمام بازه زمانی از آغاز فعالیت سرویس تا امروز را انتخاب کردم و همانطور که مشاهده میکنید تعداد آن نیز از 500 رکورد بیشتر نشده است .
البته مسئله مهم این است که کل ترافیک مصرفی من را چیزی در حدود 70 گیگابایت ثبت کرده است که این عدد بسیار عجیب و غیرواقعی است.
و البته جالب تر این هست که مقدار ترافیک کسر شده من را کمتر از مقدار واقعی مصرف من ثبت کرده است که برابر با 31 گیگابایت است.
محتوای مخفی: ترافیک مصرفی
حاالا این مقدار کسر شده و نمایش داده شده را در پنل با مقدار ترافیک کسر شده واقعی از سرویس خودم مقایسه میکنم :
همانطور که مشاهده میکنید از مقدار کل ترافیک بین الملل من 55 گیگابایت کسر شده است ! که این عدد حتا در پنل خود شرکت نیز ثبت نگشته است !
و همچنین مقدار بیشتر از مقدار واقعی مصرف ترافیک من است .
محتوای مخفی: نتیجه
به همین دلیل محاسبات من با مقدار ترافیک کسر شده و محاسبه شده پیشگامان همخوانی ندارد .
اگه کسی از دوستان کار با این پنل رو بلد هست ، و میتونه اگه خطایی در محاسبه من وجود داره اون رو به من نشان بده بسیار ممنونش خواهم شد.
ویرایش - توضیح :
اگر ترافیک کل سرویس را هزارگیگابایت درنظر بگیریم مقدار کسر شده ترافیک همان 31 گیگابایت می شود و درست خواهد بود اما مسئله این است که در ابتدای پنل و زمان راه اندازی سرویس مقدار ترافیک 1024 مگابایت ذکر شده بود (بگذریم از این که اشتباه تایپی دارد و باید گیگابایت نوشته می شد)
اما این مقدار به سرعت کم شده؛ و همان 55 گیگابایت را از سرویس کم کرده است ، جالب تر اینجاست که مقدار کسر شده آن از مقدار ثبت شده درپنل میزان مصرف(ترافیک باقی مانده) نیز کمتر است و سریع تر کم می شود.
محتوای مخفی: پنل ابتدایی ورود