احسان جان من تو یاهو اومدم جوابو بگم که دیس شدم!:11:
10.0 میزان damping هست!نقل قول:
var vectorA : Vector3;
var vector3 : Vector3;
function Update(){
vectorA = Vector3.Lerp( vectorA , vectorB , 10.0*Time.deltaTime );
}
Printable View
احسان جان من تو یاهو اومدم جوابو بگم که دیس شدم!:11:
10.0 میزان damping هست!نقل قول:
var vectorA : Vector3;
var vector3 : Vector3;
function Update(){
vectorA = Vector3.Lerp( vectorA , vectorB , 10.0*Time.deltaTime );
}
قربونت برم اينم جواب ميده اما يكي درميون ميزنه تق تقي ميشهنقل قول:
مرسي اميد جان خيلي لطف كردي :ايكس:40:نقل قول:
اين جواب ميده اما مثلا براي حركت دوربين دومين vector3 رو چي بدم به نظرتون ؟
اوليش كه rotation خود دوربينه (ميدونم qua.... هست تبديل شدش منظورمه )
اگه ساخت كدشو بلد باشين خيلي خوبه ها من هرچي gamedev رو زير رو كردم نتونستم پيداش كنم قديما براي گيم ميكر ساخته بودمش (يادمه sinoos داشت)
شرمنده ام احسان جان دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
دادا میتونی برای حرکت دوربین از Mathf.SmoothDamp استفاده کنی.مثلا سه تا Mathf.SmoothDamp که برای x,y,z بکار میره.نقل قول:
اما مثلا براي حركت دوربين دومين vector3 رو چي بدم به نظرتون ؟
بعد هرسه تا رو تو یه متغیر از نوع vector3 بزاری و بعد با نسبت دادن این متغیر به transform.position دوربین رو به حرکت در بیاری.
و با transform.LookAt هم کاری کنی که دوربین هدف یا کاراکتر رو ببینه.
نمیدونم مشکل چی بود و این جواب هم بخاطر این سوالی بود که نقل قول کردم.
آقا یه سوال ابتدایی :31:
چه کار کنم از توی هیچ جسم و درختی رد نشه پلیر!!!
من تا الان دیزاینینگ تمرین کرده بودم باهاش اما الان میخوام برم تو کار گیم پلی :5:
میخوام یه بار تنظیمات رو انجام بدم و تمام.نه اینکه برای هر مدل اینکار رو بکنم.
هات سان جان از قسمت componet در قسمت phiycis >box coluder رو انتخاب کن و بعد اندازه معکب سبز ایجاد شده نسبت به مدل تنظیم کن.
البته اگه منظورت درخت درون Terrain هست حتما باید از CapsuleCollider استفاده کنی.نقل قول:
من برای اجسام گفتم حالا capule یا box فرق نمی کنه
آقا یک راه خوب ترکیب انیشمن تو یونتی سراغ ندارید؟
نميشه چون خود smoothdamp هم سه تا رودي ميگيرهنقل قول:
دادا میتونی برای حرکت دوربین از Mathf.SmoothDamp استفاده کنی.مثلا سه تا Mathf.SmoothDamp که برای x,y,z بکار میره.
بعد هرسه تا رو تو یه متغیر از نوع vector3 بزاری و بعد با نسبت دادن این متغیر به transform.position دوربین رو به حرکت در بیاری.
و با transform.LookAt هم کاری کنی که دوربین هدف یا کاراکتر رو ببینه.
نمیدونم مشکل چی بود و این جواب هم بخاطر این سوالی بود که نقل قول کردم.
كلا نرم كناي unity به يه ترگت احتايج دارن
من براي نرم كنش يه فانكشن نوشتم . از اين به بعد يه نرمكن معركه دارم :31:
تو گوگل انيميشن بلندينگ رو سرچ كردي ؟ animation blendingنقل قول:
آقا یک راه خوب ترکیب انیشمن تو یونتی سراغ ندارید؟
آقا راه درست حسابی پیدا نکردم من میام برای قسمت خاص مثل بالا تنه رو زیر یک شی خالی می کنم بعد با انیمشین خود یونتی شلیک و اینها می سازم.اما زیاد راحت باهاش نیستم.
آقا می تونید نسخه 2.6.1 را رو دانلود کنید؟
کد:http://parsian-programmers.vcp.ir/?viewpost=nc194gc100e
پستمون رو که پاک کردن. یعنی نمیشه این با 3 بسازم؟ حتما باید با این نسخه 2.6.1 برم؟؟
چیو با سه بسازی ؟ :20:نقل قول:
2.6.1 با 3.2 زیاد فرقی نکردن فقط لباس و چند افکت جدید اضافه شدند که بعدا اگه بتونی مشکل حل کنی می تونی پروژه روی 3.2 اجرا کنی !
3.2 که هر کاری کردم اجرا نشد آخرش هم روی 2.6 رفتم. نرم افزار باز شد. من یک متریال ساختم و بهش تکسچر دادم. یک ترین هم ساختم و کوه و اینا ساختم و..
چطوری به ترین تکسچر بدیم؟ چطوری متریال رو بیاریم توی محیط؟ ممنون
برای تکسچر دادن به ترین باید روی ترین کلیک کنید بعد یه سری قلم برای ادیت ترین بهتون داده.
همشون رو امتحان بکنید.یکیش هست که مخصوص رنگ کردن ترین هست.
پایین ترش میتونید برید ادیت تکسچر رو بزنید بعد Add تکسچر رو بزنید و بعد توی پنجره جدید تکسچرتون رو انتخاب کنید و سایزش رو بزنید(برای تکسچر های 512 پیکسل مربع من میگم باید X و Yش 5 باشه ولی شما خودت تنظیم کن)بعد این تکسچر به همه جاش داده میشه.
بعد هر تکسچر جدیدی که Add میکنید میتونید با قلموها یا همون Brush ها روی ترینتون بکشید.
اگه متوجه نشدید بگید بچه ها عکس بذارن چون من که سیستمم ترکیده فعلاً.همینشم ذهنی گفتم.:31:
3.2 نسبت به 2.6 خیلی بهتره. کیفیت کارت میره بالاتر :20:نقل قول:
من پیشنهاد میدم واسه ی شروع آموزش ببین. آموزشای شرکت تریدی باز که واسه ی گیم دیزاین هست دانلود کن.
اینجوری بهتر یاد میگیری تا اینکه بخوای به مشکل برخورد کردی سوالتو توی تاپیک بپرسی :11:
طریقه ی تکسچر دادن به ترین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت تنظیمات ترین همچین پنلی هست که باید به قسمت Paint Texture بری .
بعدش روی edit texture کلیک کن.
یه پنجره ای واست باز میشه که باید تکسچر مورد نظرت رو انتخاب کنی و سایزشو معین کنی و add کنی.
حالا میتونی با براش روی ترین با تکسچر مورد نظر نقاشی کنی.
متریال اوردن تو محیطم کاری نداره بلدی متریال بسازی ؟
بعد همونو درگ میکنی روی آبجکتت :11:
نقل قول:
اخه چرا نمیشه.کجای کار مشکل داره.من خودم ساختم.
برای ترکیب انیمیشن هم می تونی از AnimationState.AddMixingTransform استفاده کنی.
مثال خود یونیتی
کد:function Start () {
// Adds a mixing transform using a path instead
var mixTransform : Transform = transform.Find("root/upper_body/left_shoulder");
animation["wave_hand"].AddMixingTransform(mixTransform);
}
دوست عزیز یونیتی 2.6 با 3 کلی فرق کرده.مثلا اضافه شدن پنجره لایت مپ و استفاده از میان افزار umbra برای بهینه سازی.و همچنین اضافه شدن چندتا شیدر بهینه.چندین روش برای رندر صحنه.خروجی برای پلتفرم های متفاوت.اضافه شدن فیزیک پارچه.اضافه شدن mono develop. اضافه شدن api برنامه نویسی یونیتی.اضافه شدن asset store .اضافه شدن component های صدا.اضافه شدن متغیر های سیستم زرات.snap setting . اضافه شدن Web Player Streamingو IME وNET Class Libraries و View Modes و...نقل قول:
خودم تقریبا اینور میدونم در ضمن شما اضافه شدن ایجاد کننده درخت real time فراموش کردید ولی این دوست ما فعلا به دلیل نامعلموم نمی تونه از 3.2 استفاده کنه
ابجکت رو چطوری باید بسازم؟ ابجکت آماده جایی داره؟
الان من اینو ساختم.همون طور که می بینید
1-سمت راست greanade رو اوردم تو ولی نیست هیچ جای محیط.
2-بعدش دوربینو هرجا می برم نور هم همون جا میره!!!
3- چطوری سایز ترین رو بزرگ تر بکنم.
4- کلا مهم ترین سوال : باید یک ابجکتی رو بیارم که روش یک متریالی رو قرار بدم دیگه. ابجکت چطوری بسازم و از کجا بیارم؟؟
5- از توی تری دی مکس میشه ایمپورت کرد؟
6- زوم اش و تغییر دوربینش خیلی روی اعصابه! یکی رول موس رو پایین میاری سی هزار متر نزدیک میشه؟ چیکار کنم؟
ممنون
همه چیز طراحیشو خودم فهمیدم ممنون. اگه میشه چند تا نکته در مورد طراحی گرافیکیمحیط بگید. خیلی ممنون میشم.
حالا می خوام انیمیشندادن رو یاد بگیرم. چطوری باید یک چیزی رو حرکت داد؟؟؟؟ ممنون
دو راه داره.
اول اینکه داخل مکس یا مایا انیمیت بدی و بعد با فرمت fbx یا فرمت هایی که انیمیشن رو ساپورت میکنند وارد موتور کنی و بعد با
یک کد اونها رو اجرا کنی.
راه دوم هم اینکه از از منوی windows گزینه animation رو اجرا کنی.البته زیاد پیشنها نمیشه.بیشتر به درد کارهای دوبعدی و انیمیت دادن offset های تکسچر میخوره.و کاربرد فوق العاده بالا در event گزاری در انیمیشن داره و کار شما رو دقیق میکنه.
ممنون. یک سوال دیگه.
چطوری باید کار یک بازی دو بعدی با یونیتی شبیه limbo رو شروع کنم؟ باید همه چیز رو سه بعدی بسازم ولی دوربین دو بعدی یا نه؟
یکی از راههای خوب و کامل همینه که شما گفتی.یعنی مدل ها رو سه بعدی بسازی و دوربین رو به حالت دو بعدی در بیاری.اینجوری راحتر میتونی کد بنویسی و روی کاراکتر بازیت کار کنی.ولی خوب روش دیگه استفاده از تصویر دوبعدی هست که در این روش شما یک عکس دارید که بر فرض مثال 16 فریم از راه رفتن یک کاراکتر در اون قرار داره.و شما این تصویر رو به یک plane نسبت میدهید و این تصویر متریال plane میشود.و بعد با اسفاده از کدنویسینقل قول:
می تونید offset های تکسچر رو تغییر بدی تا کار شما شبیه به راه رفتن کاراکتر بشه.به نظر من برای شروع شما بر روی کاراکتر اول شخص کار کن.انیمیشن دوبعدی سخت تر از انیمیشن سه بعدی در یونیتی هست.
الان دوربین توی بازی رفته نمی دونم ماورا! :دی نمی دونم کجاست هرچی زوم و زوم اوت می کنم هیچی نمیشه! ای بابا چطوری دوربینو بیارم جای اصلیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روی هر آبجکتی که کلیک کنی و F رو بزنی نشونت میده :20:نقل قول:
اگه منظورت دوربینی هست که صحنه game رو نشون میده فقط کافیه در پنجره hierarvhy روش کلیک کنی و در قسمت inspector مکان یا position اون رو تغییر بدی.و یا اینکه روی دوربین کلیک کنی و از منوی gameObject گزینه ی move to view یا align view to selected
رو کلیک کنی.
سلام من تازه اومدم اگه میشه یکی بهم بگه چجوری به شخسیتم حرکت بدم
یه سوال اساسی:
چجوری میشه یه پارتیکل رو به دو جسم نسبت داد؟
یعنی یه پارتیکل از یک جسم شروع بشه و در جسم بعدی تموم بشه.
چون قراره پارتیکل اشعه بینشون باشه و جسم ها متحرک هستن(پلیر میتونه جا به جاشون کنه)من نمیتونم خودم دستی یه کار کنم به نظر بیاد از یکی شروع شده و به اون یکی ختم شده.
باید حتماً به هر دو نسبت داده بشه.
ممنون.
نقل قول:
اين مدل زمين رو خودت ساختي ؟ با چه برنامه اي ؟ براي دانلود داريش ؟
این که معلومه یک ترینه خود یونیتی داره که :18:
اي شيدر پارالاكسرو كسي نديد براي Unity ساختن يا نه ؟
چه چیزه توپیه؟ یعنی extrude میکنه؟یا یک جور 2.5 بعدیه؟
اصلا آرتاس جان exutede نمی کنه بلکه طبق زوایه دوربین میاد حجم میده
احسان جان یکی تو یونتی هست ولی انصافا من فرقی با bump mapping تو ش ندیدم.
اين پارالاكس رو مثل همه شيدر هاي خوش قامت ديگه سال 2005 ماكرو سافت در اختيار بازي سازا گذاشت
سيستمش آسونه اما زمان گيره
ببينيد بايد سمپل بندي شه
اگه 20 تا سمپل بخوايم ...
به اين صورت كه هر فيس 20 تا فيس جولوش ساخته بشه به طوري كه فاصله بينشون كم باشه
فيسي كه از همه دور تره ( به دوربين اما نزديك تره ) بايد تكسچر الفايي رو كه از بامپ مپ ساختيم رو داشته باشه و بزاره روي تكسچر اصلي البطه آلفاش بايد 20 برابر كنتراست بيشتري داشته باشه
و هرچي فيس به فيس اصلي نزديك تر ميشه بايد كنتراست كم تر شه
يه مثال عكس دار ميزنم ببنيد تو ضميمست
اسمم پارساست نه ارتاس :10::11:
سلام
یه سوال دارم یونیتی کجاییه ؟ آمریکایی هست ؟