به نظر من صبر کنی بهتره !نقل قول:
چون چاره قیمتشو جدید زده و زیر قیمت الماس پس حتما قیمتای الماسم میاد پایین.
Printable View
به نظر من صبر کنی بهتره !نقل قول:
چون چاره قیمتشو جدید زده و زیر قیمت الماس پس حتما قیمتای الماسم میاد پایین.
با سلام به همه ی دوستان و کاربران مکینتاش ،
خواستم بدونم ، غیر از بچه هایی که پا به پای من جلو میان ، کسی هست که بخواد به بخش اپل فروم کمک کنه ؟؟؟
یعنی مثلا ، تو بخش مشاوره و یا ... کمک کنه ؟؟؟
اگر کسی دوست داشت ، پیغام خصوصی بده!
اول به گروه اضافه میشه ، بعد یک هفته آزمایشی فعالیت میکنه ، بعد ش هم می تونه از امضای سیب مدرن استفاده کنه!
موفق باشید ،
امید
دوستان 2 تا سوال..
1. پس به نظر شما صبر کنیم تا تیر ماه؟ و بعدش اقدام خرید به کنیم؟
2. و یه سوال این موسای مجیک برای وصل شده به لپتاپ به چیزی احتیاج دارن یا با خود بلوتوس لپتاپ میکنه ؟
اگر بتونی صبر کنی صد در صد بهتره و قیمت ها کاهش پیدا می کنهنقل قول:
سوال دوم هم نه به چیزی احتیاج نداره فقط به بلوتوث وصل میشه
سلام و خسته نباشید.
میخواستم بدونم کدوم نوع از لپ تاپ اپل (نهایتا 2میلیون) میتونه برای انجام کارهای سنگین مثل برنامه نویسی و اجرای همزمان برنامه های سنگینی مثل dreamweaver و photoshop با هم مناسب؟ و سیستم هنگ نمیکنه من اول میخواستم pc ایم رو ارتقا بدم بد گفتم خرید لپ تاپ بهتر و همیشه ارزو داشتم که اگه روزی لپ تاپی بخرم از شرکت apple باشه ولی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی که ایا میتونه جواب گوی نیاز های من و جایگزین پی سیم بشه یا نه یا باید چیز دیگه ای بخرم؟ خواستم سوالم رو اینجا مطرح کنم. از راهنمایی هاتون پیشاپیش تشکر
منتظر جواب هاتون هستم.
ممنون...:11::11:
سلامنقل قول:
بخش ايفونم ميشه
:27:
يه تاپيكم براي بازي برنامه هاي ipad بزارين
تشکرنقل قول:
من که سر در نیوردم میشه بگید MAC BOOK PRO 374 چندمه از نظر قدرت ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
خلاصه بعذ از مدتی تونستین برگردیم
من میخواستم یه مک مینی بخرم میشه دوستان قیمت بدن در ضمن به نضر شما مک مینی بیشتر میرزه یا آی مک
در ضمن آخر سر آیپد خریدم اگه دوستان سوالی داشتن ما هستیم
سلام
برادر من امروز تو پايتخت (فروشگاه تخت جمشيد) مك بوك پروي جديد 17 اينچي كاستومايزد (سي پي يو آي 7 2.66، رم 4، هار د 500 با دور 5400، ال سي دي آنتي گلير، گرافيك 330 -512 مگ) رو قيمت كرده، 2600 گفتن. با توجه به اينكه اين قيمت فقط 100 تومن از خود اپل استور بيشتره شك كردم. تازه گفته رم رو به 8 ارتقاء ميده و 200 تومن هزينش ميشه. اولا اين ارتقاء روميشه تو ايران انجام داد و كلا نظرتون چيه؟ بگم بگيره؟ با توجه به اينكه من تهران نيستم اساتيد تهراني مي تونند در اين زمينه تحقيق كنن و نتيجه رو بگن؟؟
يك درخواست ديگه... با 1200 ميشه يك لپ تاپ خوب براي دوستم بگيرم؟
مرسي از لطفتون پيشاپيش
میگم این لپتاپ که مثل کنسول های بازی نیستن که تابستون گرون بشن؟
:31:نقل قول:
نه
تابستون بچه ها تعطيل ميشن كنسول ميره بالا
ولي به جاي بچه ها بزرگترا بيشتر كونسول ميگيرن:31::31:
cpu بکار رفته در مدل 374 از نوع core 2 duo 2.4 3m cash هست که طبق رده بندی در رتبه 51 قرار دارهنقل قول:
خوشحالم که برگشتیننقل قول:
اما در رابطه با سول شما خوب در مقایسه مک مینی و آی مک خوب مشخص هست که آی مک هم از نظر cpu هم گرافیک و هم ظرفیت هارد و رم بسیار سر تر از مک مینی هست و از نظر کانفیک و قدرت پردازش قابل مقایسه با مک مینی نیست
اما این دلیل نمیشه که مک مینی رو به کسی توصیه نکرد یا نخرید من تو سایت ها دو سه مدل مک مینی دیدم قیمت ها هم از 880 بود تا 930 حالا شما هم میتونی ببینی من مدل هاشون رو برات میزارم
Mac Mini MC238
Mac Mini MB464
Mac Mini MB463
اگر کانفیگشون هم خواستی بگو تا برات بزارم
یادم رفت آیپدت مبارک
در مورد مک مینی اگر چه یک محصول فوق کامپکت هست و میتونه جایگزین خیلی خوبی (از نظر ابعاد) برای کیس های هیولای امروزی باشه ... ولی به طور کلی چند مساله وجود داره :
۱) اختلاف قیمت این محصول (در همه مدل هاش) در ایران نسبت به قیمت های اصلی خیلی زیاد و غیر طبیعی هست ...
۲) به دلیل وجود iMac در سری محصولات اپل عملا Mac Mini کمتر مورد توجه واقع شده و این امر در فاصله زمانی زیاد بین آپدیت های این محصول و همینطور ضعیف بودن نسبی قطعات (کانفیگ) نسبت به عرف متداول روز میشه مشاهده کرد ...
۳) یادمه در سالهای قبل (۲۰۰۸ و ۲۰۰۹) دائما صحبت از این بود که به زودی اپل مک مینی رو از رده محصولاتش خارج میکنه ... ولی خوب علی الحساب که هنوز هست ولی به نظر من داره نفس های آخرش رو میکشه و با حضور مک بوک ها و آی مک های قدرت مند نمی تونه خیلی رقابت بکنه ...
ببخشيد كسي به پست 969 جواب نميده؟؟!
یه نکته که شاید برای خیلی از بچه ها جالب باشه، بازگشت Autocad بعد از ۱۸ سال به مک هست ...
Autodesk بعد از مدت ها، نسخه ای از اتوکد رو که هم امکان پردازش ۶۴ بیتی در اون فراهمه و هم از Gesture های مالتی تاچ پشتیبانی میکنه به developer ها و tester های خودش عرضه کرده .. اسم رمز این نسخه Sledgehammer Beta 1 هست ...
(تصور کنید با Multi-Touch Gesture های ترک پد مک بوک ها یا با استفاده از مجیک ماوس بتونید توی محیط سه بعدی طراحی مهندسی بکنید ...)
قطعا الان nemetschek با VectorWorks (تنها محصول حرفه ای طراحی سه بعدی و دو بعدی مهندسی موجود برای Mac OS X) دیگه روزهای شیرین یکه تازی در پلت فرم مک رو به فراموشی خواهد سپرد و خودش رو برای به رقابت سنگین با Autodesk آماده خواهد کرد ...
یه نگاهی به دو تصویر زیر بندازید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از به روز رسانی Macbook Pro ها در چند هفته پیش و همین طور بروز شدن White Macbook در چند روز پیش، مساله ای که بیش از همه به چشم میومد افزایش عمر کارکرد باتری از ۷ ساعت به ۱۰ ساعت در هر بار شارژ کامل بود ...
در این جا لازمه چند نکته رو بهش توجه کنید:
* مدت زمان مطرح شده (۱۰ ساعت) ، برای شرایط Balanced در Power Management سیستم هست. به زبان ساده یعنی در حالتی که فشار متوسطی روی پردازنده و GPU تحمیل میشه و در ضمن استفاده نرمال از دستگاه صورت میگیره (مرور کردن وب با وای فای روشن البته! ، استفاده از نرم افزارهای روزمره و نه مثل Application هایی که موتورهای رندر سه بعدی دارند یا محاسبات ریاضی فراوانی رو بر CPU سوار می کنند) ... پس اگر شروع به دیدن یک فیلم High Definition کردید و دیدید که باتری شما در کمتر از ۳-۴ ساعت خالی شده، نه نگران مشکل دار بودن دستگاه باشید و نه به Steve Jobs بیچاره بد و بیراه نثار کنید !!
در هر صورت بدونید که عمر باتری محصولات مک (به طور خاص مک بوک ها) حقیقتا در سطحی بالاتر از سابر Brand ها قرار داره ...
ادامه در پست بعدی ! فعلا کف کردم !! :31:
برای این کارا لپتاپای اپل اکثرشون میتون انجام بدن، ولی با بودجه ای که داری macbook pro 375 میتونه خوب باشه یا یه خورده رو بودجت بذار 371 و بگیر که صفحه ی بزرگتری داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببينيد قيمت مك بوك پرو ١٧ اينچ با سي پي يو ي i7 و رم ٨ گيگ و صفحه مات در سايت اپل ٢٩٤٩ دلار ميشه... ولي طبق حرف شما اين فروشنده اين مدلو ٢٨٠٠ ميفروشه كه ميشه نتيجه گرفت فروشنده مشكل داشته:31:
با ١٢٠٠ هم در لپتاپ هاي اپل مك بوك و ميتونند بگيرند كه به تازگى آپديت شده واحتمالاً تا دو سه هفته ي ديگه تو بازار ايران پيدا ميشه... در مورد گزينه هاى ديگه با اين قيمت هم به تاپيك هاي مربوطه مراجعه كنيد.:11:
عدم ارتباط مطلب با تاپیکنقل قول:
دقت کنید
این تاپیک برای مشاوره و راهنمایی خرید لپ تاپ های اپل هست نه معرفی نرم افزار و بررسی باتری لپ تاپ های اپلنقل قول:
دقت کنید
روزبه تو که بچه کرمونشاهی میدونی که تو بانه اپل هست یا نه؟
میگن لپتابای بانه ارزون تره!!
به هیچ وجه خرید از فروشگاههای اینترنتی مثل چاره و ... توصیه نمیشهنقل قول:
خیر آقا حامد .نقل قول:
اینو بدونید جنس های بانه درجه 2 و 3 هستند و محصولات اپل چون واقعا با کیفیت و گران قیمت هستند در چنین جاهایی یافت نمی شود . اگر هم پیدا بشه از تهران خیلی گرونتره :18:
اینم اضافه میکنم :
وقتی اسم بانه میاد همه میگن جنس هاش ارزون ه! خصوصا در مورد ال سی دی ها خیلی ها بر این باورند :41:
ولی من در همین تهران هر مدلی که بگید براتون از بانه ارزونتر پیدا می کنم :18: جالبه نه :18::18::18:
من 3 ماه پیش بانه رفتمنقل قول:
لپ تاپ هم قیمت کردم،اولا که مدلاش خیلی محدود هست
دوما از تهران حتی گرون تره و علاوه بر گرونی گارانتی هم نداره
سوما به احتمال زیاد مشکل داره
تو بانه فقط ال سی دی و کولر گازی بخرید،چیزهای دیگه هیچ فرقی نمی کنه
نقل قول:
سیستم های اپل همیشه از نظر قیمت سرترند!
این خبر توسط استیو جابز ، در سپتامبر ۲۰۰۹ تکذیب شد!نقل قول:
۳) یادمه در سالهای قبل (۲۰۰۸ و ۲۰۰۹) دائما صحبت از این بود که به زودی اپل مک مینی رو از رده محصولاتش خارج میکنه ... ولی خوب علی الحساب که هنوز هست ولی به نظر من داره نفس های آخرش رو میکشه و با حضور مک بوک ها و آی مک های قدرت مند نمی تونه خیلی رقابت بکنه ...
اولا ، این حرف بیخوده!نقل قول:
من ، با وایر لس کانکتم ، موس کیبوردم هم با بلوتوث کانکتند ، یک Display اکسترنال هم به مک بوکم کانکته!
۶ ساعت باتری نگه می داره!
در حالت عادی هم زده ۷ ، ولی بعضی وقت ها بیشتر هم میشه!
در حالت ، پخش ویدیو هم تا ۶ ساعت ه!
در مورد آخر هم ، باید خدمتتون عرض کنم که ، هیج کس به استیو توهین نمیکنه! (مگر اینکه بالا خونه رو اجاره داده باشه!)
و در این انجمن هم ، در صورت مشاهده ، بن میشه!
موفق باشید ،
M24
من خودم ساعت ها تحت ویندوز با متلب رو مک کار کردم به هیچ عنوان افت توان باتری محسوس نیست حداکثر 1.5 ساعت
جالب اینه که اکثر منتقدان مک بوک پرو کسانی هستند که تا به حال باهاش کار نکردن! امیدوارم شما جزو این دسته نباشید:11:
اپل با برندهایی(خودتون میدونید کدومو میگم) که رو سایت رسمی شون عمر باتریی لپ تاپ 16.4 اینچ زده up t0 4 h اون وقت می خرید میبینید standby هم انقدر نگه نمی داره فرق میکنه!
7 ساعت یعنی 7 ساعت+wifi +bluetooth
سلام آقا ما موندیم اپل بخریم یا سونی
فکر کنم تمام صفجات این فروم را خط به خط خوندم از قسمت مشاوره وتبادل و....
ولی وقتی قسمت نرم افزار را با اون همه مشکلات مطرح شده در مورد سیستم عامل مک می بینم
می ترسم کلی پول بدم بابت این نوت بوک (MC375LL/A )بعدا هرروز باهاش در مورد نرم افزار مشکل داشته باشم اونم توی یک شهرستان کوچیک دور از تهران وافسوس بخرم که چرا (Sony CW2 QGX/B) را نخریدم .
از خود سیستم عامل ها هم ماهرت ندارم. فقط با برنامه های مهندسی مثل ABAQUS & ANSYS & ETABS & SAP & OFFICEکار می کنم.
واقعا اگر با شرایط بسیار ضعیف بنده بودید اپل می خریدید؟
ممنون می شم پیشنهاد بدید کدومشون را بخرم؟
Mac Book Pro MC375LL/A
· 13.3-inch LED-backlit glossy widescreen display with edge-to-edge, uninterrupted glass (1280 x 800-pixel resolution).
· 2.66 GHz Intel Core 2 Duo dual-core processor with 3 MB shared L2 cache for excellent multitasking
· NVIDIA GeForce 320M graphics processor with 256 MB of DDR3 SDRAM shared with main memory.
· 320 GB Serial ATA hard drive (5400 RPM)
· 4 GB installed RAM (1066 MHz DDR3; supports up to 8 GB)
· 8x slot-loading SuperDrive with double-layer DVD support (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
· Built-in iSight camera for video chatting
· Wi-Fi wireless networking (based on 802.11n specification; 802.11a/b/g compatible)
· Gigabit Ethernet wired networking (10/100/1000)
· Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) for connecting with peripherals such as keyboards, mice and cell phones
· Two USB 2.0 ports, one FireWire 800 port
· SD card slot
· Mini DisplayPort video output with optional adapters for DVI, VGA, dual-link DVI, and HDMI output
· Multi-Touch trackpad for precise cursor control with support for inertial scrolling, pinch, rotate, swipe, three-finger swipe, four-finger swipe, tap, double-tap, and drag capabilities
· Full-size backlit keyboard
· Stereo speakers with subwoofers
· Dimensions: 12.78 x 8.94 x 0.95 inches (WxDxH)
· Weight: 4.5 pounds
· Up to 10 hours of battery life
· Mac OS X v10.6 Snow Leopard
· Meets Energy Star 5.0
قیمت :000/700/ 1 تومانSony CW 2 QGX نوت بوک سونی
CPU
:Ci7 2.6کورآی سون 2.6 :سی پی یو
Cache
:3MB3مگابایت:حافظه
Ram
:4096 MB4096 مگابایت :رم
HDD
:640GB640گیگابایت :هارد دیسک
Drive
:DVD RWدی وی دی رایتر:درایو
LCD
:14" W14 اینچ :صفحه نمایش
VGA
:830 MB G 320 GS 512 DDR2جی فورس 320
:کارت گرافیک
webcam
: Availableدارد :وب کم
bluetooth
: Availableدارد :بلو توس
wireless :Availableدارد: وایرلس Guaranty :Internationalبین الملل: گارانتیos
:w 7, pسون
:سیستم عامل
weight :2.2 kg2.2کیلوگرم:وزنAssemble
:USAآمریکا:مونتاژ
CPU
:Ci7 2.6کورآی سون 2.6 :سی پی یو
Cache
:3MB3مگابایت:حافظه
Ram
:4096 MB4096 مگابایت :رم
HDD
:640GB640گیگابایت :هارد دیسک
Drive
:DVD RWدی وی دی رایتر:درایو
LCD
:14" W14 اینچ :صفحه نمایش
VGA
:830 MB G 320 GS 512 DDR2جی فورس 320
:کارت گرافیک
webcam
: Availableدارد :وب کم
bluetooth
: Availableدارد :بلو توس
wireless :Availableدارد: وایرلس Guaranty :Internationalبین الملل: گارانتیos
:w 7, pسون
:سیستم عامل
weight :2.2 kg2.2کیلوگرم:وزنAssemble
:USAآمریکا:مونتاژ
Ci7 2.6 up to 3.334GB DDR3HD 640DVD RW14.1 LEDG320 Geforce 5127-PKG 2.4USABT\WebCam\1,500,000
:21::puke:
نقل قول:
صد در صد اپل توصیه میشه
و اصلا نگران نباشید شما میتونید در لپ تاپ اپل در کنار مکینتاش ویندوز هم نصب کنید و به راحتی استفاده کنید
دوستان
میشه مشخصات و دم و دستگاه مدل
MC373LL/A رو بگید؟مثلا چقدر رم و سی پی یو و ... داره
آخه یه لپ تاپ MSI دیدم که 1 گیگ گرافیک داشت!12 گیگ رم ddr3 و سی پی یو یادم نیس!یا Core5i بود یا 7 و 500 گیگ هم هارد داشت!!
بنظرتون این بهتره واسه کار سنگین یا
MC373LL/A ؟؟؟
مرسی از شما...
خب ، ببینید ، مک بوک پرو با پارت نامبر MC373LL/A دارای : پردازنده ی دو هسته ای Core i7 620M 2,.66GHz ، رم 4GB DDR3 1066MHz و دو چیپ ست گرافیکی اینتل 4500HD و انویدیا 330M GT است! (هاردش هم 500GB 5400rpm ه!)نقل قول:
اپل با هیچ برندی قابل مقایسه نیست!نقل قول:
آخه یه لپ تاپ MSI دیدم که 1 گیگ گرافیک داشت!12 گیگ رم ddr3 و سی پی یو یادم نیس!یا Core5i بود یا 7 و 500 گیگ هم هارد داشت!!
بنظرتون این بهتره واسه کار سنگین یا
MC373LL/A ؟؟؟
مرسی از شما...
ولی خب ، کانفیگی که شما میگی وسوسه کننده است! (اینو قبول دارم!)
ولی برای کار سنگین ، بازم مک بوک پرو رو پیشنهاد مبکنم!
از نظر زیبایی و.... هم که دیگه حتما خودتتون می دونید ، اپل در دیزاین ، همیشه حرف اول و آخر رو میزنه!
به برندی مثل MSI نمیشه اعتماد کرد ! (جنوب شرق آسیاست دیگه!)
دیگه خود دانید! من نظرمو گفتم!
موفق باشید ،
امید
اقا ما دچار یه پارادوکس های فجیعی شدیم امروز چن تا مورد هست که باید بپرسم ازتون :
یکی از بچه ها میگفت که نباید ویندوز رو کنار مک نصب کرد و به سیستم آسیب میزنه ؟ این درسته ؟ میگفت نسب کردن ویندوز کنار مک درست نیست و سخت افزار بهش فشار میاد و برای همین گرم میکنه . نظرتون چیه ؟
مورد بعدی اینکه من برای رایت سی دی از برنامه نرو استفاده میکنم . توی مک از چی استفاده باید کرد ؟
مورد بعدی اینکه من سی دی های موسیقیم رو با یک برنامه توی ویندوز به ام پی 3 تبدیل میکنم و همینطور بعضی فیلم هامو با جت آئودیو به ام پی 3 تبدیل میکنم تا گوش بدم . توی مک با چی این کارو باید بکنم ؟
مورد بعدی اینکه من عکسامو توی ویندوز با برنامه ای سی دی سی نیگا میکنم توی مک با چی باید نیگا بکنم ؟
اینا فلن به مغزم رسید گفتم بپرسم ازتون که تو مک یه وخت مشکل پیدا نکنم
دوستان تا 3 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
فقط و فقط mc373ll/aنقل قول:
دوستان من از اصفهان 374 رو با گارانتی و بدون هیچ تجهیزات جانبی 1560 قیمت گرفتم. نظرتون چیه؟
مبارکه .نقل قول:
شما هم به دنیای بزرگ مکینتاش وارد شدید . اگر مایل باشید به زودی به گروه دعوت میشید :10:
خوب خریدید :20: تهران هم همین قیمته :20:
به موقع دست به کار شدید :
دوستان دلار بالا رفته و با بالا رفتن دلار قیمت ها میره بالا :41:
نه هنوز، تا چند ساعت دیگه
بله، گروه دوست دارم:31: