بچه ها ما حدود 4 ماهی میشه این ef7 رو داریم دیروز که روغن موتورو چک کردم دیدم تقریبا روغنش خالی شده هنوز نبردم نمایندگی از دیروز حرکتشم ندادم بنظرتون مشکلش در چه حدیه؟
Printable View
بچه ها ما حدود 4 ماهی میشه این ef7 رو داریم دیروز که روغن موتورو چک کردم دیدم تقریبا روغنش خالی شده هنوز نبردم نمایندگی از دیروز حرکتشم ندادم بنظرتون مشکلش در چه حدیه؟
والا چیز عجیبیه ! تقریبا خالی شده بود یعنی حدودا چند لیتر کم کرده؟آخرین باری که روغنش رو چک کردین کی بود ؟ و آیا روغن ریزی داره؟نقل قول:
دوست عزیز این بدبختیه تا 5000 تا دامن من رو هم گرفتهنقل قول:
موتور ماشینم سوخت و الان میگن چون 5042 تا رفتی باهاش نمیتونی موتور ماشین رو تعویض کنی باید تعمیر کنیمش
خاک بر سرشون کنن که یه ماشین بلد نیستن بسازن
اه اه اه
الان 1 هفتست ماشین تو تعمیرگاهه خبریم نشده که چکار میخوان بکنن
:41:
موندم بین زمین و هوا
اگرهم درست بشه با این که 700 تومن ضررشه بازم میفروشمش یه 206 اس دی میگیرم بازم ادم میدونه ماشین سواره نه لگن ماشینی که 5000 تا بره موتورش بیاد پایین تازه الان گارانتی داره وای به اون روزی که تموم شه این گارانتی
چه اشتباهی کردم همه گفتن 206 اس دی هم اسپرته هم موتورش درست حسابیه
من اشتباه کردم واسه موتور این ماشین اینو خریدم
از 5000 تا روغن ریزی شروع میشه تا بریم ببینیم چه شود
یکی به من گفت این موتوری که این داره باید هم پایه xantia /pershia elxقیمتش باشه بدون یه مشکلی هست پس من باورم نشد
تقریبا اومده روی خط دومی حدود 2 هفته پیش که خوب بودنقل قول:
الان که پارکه زیرش روغن میریزه
عصر داریم میبریم نمایندگی
این روغن ریزی من نمیدونم چه ایرادی هست برای عده ای پیش اومده
خیلی عجیبه من تا حالا با چند مورد خودرو EF7 که برخورد کردم همچین مشکلی نداشته
یه سوال سمند با موتورef7از چه سالی شروع به تولید کرده ؟
نقل قول:
این نوع موتور از سال 88 روی سمند قرار گرفت.
متاسفانه بعضی از ef7 ها این مشکلو دارن ولی چیز مهمی نیست ببر نمایندگی رفع میشه ! ما رو هم بیخبر نزار ببینیم نمایندگی چی جواب میدهنقل قول:
امروز بردیم نمایندگی یارو گفت این اشکال از "اویل ماژور oil major" یا همچین چیزیه که باید تعویض بشه گفتیم خوب تعویضش کن میگه نه این قطعه فعلا موجود نیست کارخونه هم گفته فعلا درخواست نفرستید گفتم خوب حالا تکلیف چیه؟نقل قول:
میگه نه ماشینو امشب بزارین همینجا ما فردا صبح تعمیرش میکنیم که فعلا روغن نریزه بعدم گفت تعمیرش 30 تومن در میاد گفتم مگه گارانتی نی میگه نه این آزاد حساب میشه آخرش چیکار میکردم مجبور شدم بزارم دیگه:13:
یعنی آدم میخواد هر چی فحشه نثار این ایران خودرو دزد کنه
یکی یه سورن آورده بود تمام سیستم برقیش اتصالی کرده بود فحش میداد میگفت خر میخریدم از این بهتر بود مثل اینکه رفته بود تو بارون آب رفته بود تو قسمتای برقیش اتصالی کرده بود
دوست عزیز برو خدا رو شکر کن بلایی که سر من اومده سرت نییومده دیروز از شکایتی که کرده بودم زنگ زدن گفتن اگه تو 1000 کیلومتر اول خراب شده بود موتور عوض میشد اما الان تعمیر باید بشهنقل قول:
به نمایندگی رفتم تا مکانیکه داشت موتور رو باز میکرد 1000تا چیز به ایرانخودرو گفت 2000 تا هم به من گفت مردم فکر میکنن این موتور همون سری اولیاست در صورتی که تموم چیزاش یه بار مصرف شده
اشغال شده به هیچ دردی نمیخوره حیف ایهمه پول که پای این دادی یعنی الان 5000 تاشه برو دوباره 7000 تا باید بیاری همین اش و همین کاسست
گفت یعنی اگه درست شد بردار ببر در بنگاه مونده 1 تومن ضرر بدی بفروش
گفتم چی بخرم حالا
گفت میخوای منو نبینی ماشینت یه عمر زیر پات باشه 206 اس دی بخر ولی اگه یه روز به خرج افتاد باید بفروشیش ماهه ماه
گفتم ال 90 چی گفت اوه اوه اوه اونم دقیقا افتضاح شده شده یه ماشین به درد نخور اشغال حیف پول
گفت وضع اوضای ماشین خیلی خرابه اما بازم الان 206 از همه بهتره
ماشین منم گفت اوضای قطعه ماشینت خرابه
حدود 1 ماهی باید پیش ما مهمون باشی
اعصابم داغونه اخه میدونی واسه حرف بعضی ادما توی همین سایت بود که خریدم این ماشینو چرا بعضی ادا که سر از چیزی در نمیارن میان حرف میزنن اخه
چکار باید کرد دیگه مغزم به هیچی نمیرسه
الان دیگه تو هفته ی دومیم که ماشین خوابیده تازه میگن 1 ماه باید صبر کنیم تا قطعاتش بیاد خدا به دادمون برسه با این ماشینی که خریدیم فقط میتونم بگم اینجا مردم نرن دیگه بخرنش ماشین نیست که خدا بگم چکارشون کنه با این ماشین ساختنشون یه بار مصرفه ای خدا :41::41:
هنگام خرید سمند ال ایس ef7مدل 89 باید به چه چیزی توجه کنم؟
منکه با این اوضاع کمبود قطعات میترسم EF7 بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که از شواهد پیداست پارس اتومات رو هم دیگه چکی نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم باید با همین 141 پیزوری تا بعد از عید سر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اگه شانسه منه تا اون موقع ماشین گرون میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مملکته داریم...!!!؟ :2:
من هم میخوام بگیرم یکی از دوستام توی نمایندگی ایران خودرو کار میکنه واسم پرس و جو کرد (همون مشکل روغن ریزی) مکانیک نمایندگی گفت LX بخر من هم موندم چه کنم اتفاقا یه EF7 هم انجا بود میگفت میخوای این را بردار روغن هم این چند روز که اینجا بوده توی جابجایی نداده ( آخه ماشین ها را واسه کمبود جا میزارن جلوی نمایندگی و شب میزارن توی تعمیرگاه نمایندگی) :19:
نه ef7 خوبه با اون مشکل روغن ریزی که حل نمیشه و کمبود قطعات و گرانی قطعت و مشکل ترمز abs
نه پارس با اون اتاقای جدیدش که صدا میوفته تو ستوناش بعد از چند وقت تبدیل به گاری میشه
به نظر من تو این قیمتا l90 گاز سوز
بعد 206 sd
بعد گاز سوزsamand lx
همشون اینطوری نیستن که عزیز ، پراید صفر رو خریدیم دنده عقبش آب هویج میگرفت موقع جا رفتن 2 روز نشده گیربکس اومد پاییننقل قول:
من خودم با 2 تا EF7 نزدیک 1 ساله که سرو کار دارم با جفتشم رفت و امد دارم خداروشکر هیچکدوم تا حالا همچین مشکلی رو نداشتن
سلامنقل قول:
به نظر من تو همه ماشینی شانس دخیله از بنز بگیر تا ژیان
یکی از آشنایان از 88 (همون سری اولیاش) داره والا این دو ساله بجز روغن وفیلترها تا بحال برای مورد دیگه ای تعمیرگاه نبرده ادم بی خیالی هم نیست که به ماشین توجه نکنه.
بخاطر اینکه ماشین نداشتم دو هفته این ماشین دسم بود همه جوره تستش کردم .راحت روی حالت گاز 170تا میرفت بدون اینکه بش فشار بیارم.
اینقدر ازش راضی بودم که رفتم یکی ثبت نام کردم.
این که شانس دخیله درست اما نه ماشین های خارجی چون درصد کمی داره که به مشکل برخورد کنند اگه خوب باشون رانندگی کنی مطمئن باش که بالای 10 سال وقتی کاپوت ماشین را زدی بالا جزء آب و روغن چیزی دیگه ای نمیخواد خودروی ایرانی سر تا پا مشکلند هر کار کنی باید یه سری به عمو تعمییر کار بزنی :31: به همین خاطر گارانتی انها خیلی کمه چون خودرو سازان داخلی میدونند چی تحویل مردم میدننقل قول:
حرف شما كاملا درسته
اما
من ميخواستم نهايت تا ٢٠ تومن هزينه كنم ، با بنزين ازاد هم مشكل داشتم. از خودرو هاي چيني مثل ليفان و mvm هم اصلا خوشم نمياد
بخاطر همين اين مورد رو بهتر از بقيه ميدونم
امروز کم مونده بود سرم کلاه بره سمند بنزنی را دوگانه کرده بودنند وداشتن به من پایه گاز سوز داشتن می انداختن خدا رحم کرد ولی امروز یه پایه گاز سوزش است مدل88 به قیمت 13.500ملیون.
من هم به سرم زد که برم یه کارکرده بخرم بعد پشیمون شدم آخه زیاد نمیشه اطمینان کرد به ماشین کارکرده
فقط درصورتی میشه اطمینان کرد که ماشین را از یه آشنا بخری و مطمئن باشی از ماشین و الی خرید ماشین کارکرده از قریبه اشتباه بزرگیه
بله با حرفتون کاملا موافقم چون یکسرس افراد هستن که از ماشین یکی دوسال کار میکشن بعد هم میفروشنشنقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز شما توي tt هم هستي درسته؟
تا ميتوني دنبال سمند ef7 مدل 88 نرو كه مشكل زياد داره:
1) ديسك ترمزش مدل قديمي هست و مشكل ترمز داري
2) ايموبلايزر نداره
3) مشكل دسته سيم داره
4) مشكل گاز خوردن داره
5) بازم بگم؟
يا علي
دوست گلم به نظر من واسه خرید ماشین بهترین گزینه 206 sd automaticنقل قول:
هم این که auto بودنش حساب شدست و حساب پس داده هم این که
واسه خرید ماشین حتما برو همیشه نمایندگی و از مکانیک سوال کن
من که پرسیدم از تنها 206 بود که فقط تعریف کرد
دوست عزیز متاسفانه الان بیشتر خودرو های داخلی هم چینی شده اما با یه تفاوت با lifan & mvmنقل قول:
این که این 2 تا مال 2 تا کارخونه معتبر چینی هستن
اما خودرو های ما معلوم نیست کجای چین و توسط چه شرکتی تولید میشن
و این که برو از مکانیک نمایندگی سوال کن
همیشه موفق باشی
و این که ef7 اصلا ماشین خوبی نیست من اصلا پیشنهاد نمیکنم خودم خریدم الان 3 هفتست سر 5000 تا موتور ماشین اومده پایین قطعاتشم نیست مونده همونطوری تو نمایندگی داره خاک میخوره
تورو خدا حواستو جمع کن
من که بیخیال این مدل سمند شدم میخوام همون LX دوگانه را بخرم به نظرم حالا هر چی هم باشه یه خورده خیالم راحت تره
سلامنقل قول:
شايد بعدا متوجه بشي كه اشتباه كردي
البته اون موقع ديگه ديره!
(قصد جسارت نداشتم)
يا علي
وضعیت مشاوره دادن ما هم خیلی جالب شده ، طرف مثلا میخواد پیشنهاد بده : یه BMW خریدم بنزینش تمام شد وسط راه خاموش کرد ماشین خوبی نیست نخر .
مشاوره شونده : آره منم همین فکر رو کردم ترجیه میدم یه پیکان بخرم خیالم راحته بنزینش تمام نمیشه !!!
دوست گلم انتخاب بسیار اشتباهی میکنی موتور اون ماشین حدودا مال 20 سال پیشهنقل قول:
برای شما به نسبت هزینه ای که میخوای بکنی انتخاب های بهتری هست
مثل :(206sd)(pars l4)(206auto)(405 tu5)و......
سلام .من اصلا نگفتم که ماشین های چینی ماشین های بدی هستند وماشین های ایرانی خیلی عالینقل قول:
من گفتم که نظر شخصی خودم اینه وخودم از نظر سلیقه ای از اینا خوشم نمیاد.دلیل اینکه این دو تا ماشین رو هم اسم بردم به خاطر این بود که با این مقدار که من میخواستم هزینه کنم ماشین صفر خارجی دیگه ای به نظرم نمیومد.ودر ضمن گفته بودم دلیل اصلی وعمده مسله ای که باعث شد من اینو بخرم گازی بودن است.
عوضش اینه که اگه قطعاتش خراب بشه خیالش راحته که قطعه گیرش میاد نه اینکه 17 تومن پیاده بشه یک ماه ماشین توی نمایندگی بخوابه بعد هم هزینه اش رو ازش بگیرن و هیچ تضمینی هم نیس دوباره مشکلی بهم نزنهنقل قول:
آقا این موتور 100% آزمایشی آلمان به ایران داده ولی این ایران خودرو واسه اینکه بندازه به ملت حول شده و بدون تست های دیگه موتور رو گذاشته رو سمند انداخته به ملت الان شما یه سر به نمایندگی ها بزنید بد نیست ببینید چن نفر ناراضی هستن
قطعا اگه صبر میکردن و آزمایشهای بهتری روش انجام میدادن موتور خیلی خوبی از توش در میومد همین الانش هم با وجود این همه مشکل کم صدا و خوب شتاب میگره
داداشی یه ماشینی مثلا 405tu5 هر 100km 7.5 لیتر مصرفشه میشه 3200 پولش با این تفارت ها که میگمنقل قول:
شتاب ماشینت عالیه موتور ماشینت خراب نمیشه یه دریا صندوق عقب داری
اما اگه موتور ماشینت پژو باشه هم مال 20 سال پیشه هم صندوق عقب نداری هم 100 کیلومتر 10 تا 12 لیتر مصرفته اگه گازی باشه نه شتاب داره بعد 1 سال نه موتور داره نه صندوق داری اینا که میگمو تجربه کردم که میگم یه سورن الان زیر پامه که نه موتور داره نه شتاب داره نه صندوق تازشم اگه هزینه ی موتورشم که باید تعمیر بشه بری از همین الان بنزین بزنی خیلی کمتر در میاد چون میدونی که موتور پژو نه واسه گاز ساخته شده نه خوب کار میکنه با گاز
منم گفتم انتخاب درستی تو ماشینای ایرانی باید کرد یکم تحقیق و برسی همین :8:
دوست عزیز چند تا نکته رو فراموش کردینقل قول:
1:واسه هر روز خواب ماشین تو نمایندگی به هر دلیلی 10 هزار تومن میدن به بنده
2:هیچ هزینه ای واسه من نداره کل هزینه با گارانتیه
3:منم از این ماشین دیگه خوشم نمیاد به محض این که بگیرم 1 ماه سوار شدم با قیمت 16500یا 16600 میفروشمش و میرم یا 405tu5میگیرم که به نظرم به قیمتش میارزه چون هم موتورش 206 هم اتاقش امتحان پس داده
یا 206sd
ماشین شما سورن ef7 است؟نقل قول:
نه داداش ما کلا تو خونه 5 تا سمند از 82 تا الان عوض کردیم هیچ کدومش تا الان یه بارم خراب نشده بود این اخریه سورن بود 87 تا الان موتورش همون مال پژو///// رو همین دلیل منم یه ef7 lxبرداشتمنقل قول:
که اشتباه بزرگی کردم الان پشیمونم سواریش واقعا عالیه اما متاسفم واسه ایرانخودرو که این ماشین به این نازی رو خرابش کرده
من روی صحبتم موتور پژو بود که حرف سورن زدم
با سیستم شما آدم بخواد ماشین بگیره باید حول ماشین دهه 80 میلادی دور بزنه تا قطعاتش پیدا بشه که فکر نکنم تو این دوره زمونه کسی پیدا بشه که بخواد به خاطر 3~4 روز خواب ماشین یه ماشین با تکنولوژی 30 سال پیش رو بخره که یه وقت بی ماشین نمونه !نقل قول:
این واژه موتور آزمایشی هم یه واژه جدید هست مثل همون حرف هایی که ثابق راجب وزن 206 میزدن که 2 تن سرب کف ماشین باید باشه تا ماشین چپ نشه و هنوزم که هنوزه از کله ملت بیرون نرفته و شما هرچی میخوای بگو که کمپانی های بزرگ دارن تو سر و کلشون میزنن تا از فیبر کربن استفاده کنن و حتی سیستم صوتی ماشین رو حذف میکنن تا 5 کیلو وزن ماشین کمتر بشه اینا هنوز رو حرف 2 تن سرب خودشون موندن .
چیه این موتور باید آزمایش میشده ؟ چی داره که بخواد آزمایش بشه بعد 5 سال نصب ؟
کل پروسه طراحی و تست یه موتور کمتر از 9 ماه طول میکشه اون تست ها هم بیشتر از نظر زیست محیطی و ستاپ نرم افزاری موتور هست نه سخت افزاری .
با 206sd موافقم ولی با 405 های جدید و پارس هایی که این دو سال میزنن کاملال مخالفمنقل قول:
دوستم یه 405 دو ماه پیش تحویل گرفت سر یک هفته فروختش اتاقش همه جور صدا میداد مثل اینکه پیکان سوار شده باشی
گیربکسش هم مشکل داشت
پارس هم از داخل ستوناش و جاهای دیگه صدا میوفته تو ماشین
l90 هم ماشین خوبیه سوخت پایینی هم داره.من بودم یا l90 میگرفتم یا 206 sd مدل 88 یا 89 تمیز پیدا میکردم و میخریدم
طرف ef7 هم نمیرفتم.
دوستان عزیز سعی کنید نقطه نظرات فنی رو بیان کنید.
سمند EF7 ماشین قابل قبولی بوده و الان با یک سری مشکلات مواجه هست.
مهمترین مشکلش کمبود قطعاتش هست که اونم حل میشه.
از نظر دادن و انتقاد شدید نسبت به هر خودرویی خودداری کنید تا مباحث به صورت منظم پیش بره.
اگه سمند EFL7 میخریدی بعد از چند سال کارکردن به تعمیر می افتاد این قابل قبول بود اما نه دیگه این که توی مدت گارانتی مشکل پیدا کنه (مشکل روغن ریزی ) و جالب نتونند رفعش کنند. یا بگن این یه ماشین شانسی هست حالا بماند تا لوازم یدکیش
ای کاش همین 3~4 روزی که شما میگن بود یا اصلا یه هفته نه اصلا 10 روزنقل قول:
طرف میشناسم ماشینش توی نمایندگی 32~33 روز خوابیده بود واسه یه مشکل و نبود قطعه !!!!
پس این موتور معلومه آزمایشی بیرون دادن وگرنه اگه تمام مشکلات رو بررسی کرده بودن که قطعا نباید این مشکل پیش میومد
کار ایران خودرو معلومه که درست نبوده به خاطر تحریم ها مجبور شد موتور نصف و نیمه و موتوری که هنوز مشکلاتی داره(روغن ریزی -دسته موتور مشکل داره و ....) به ملت بدن تا بلکه سودی به خودشون برسن مردم هم که مجبور و انتخاب زیادی پیش رو نداشتن خب چکار باید بکنن
در ضمن تا آنجائی که من میدونم اولین سری سال 88 اومد به بازار
اگه اشتباه نکنم !!!
پس توی این دو سال اصلا نمیشه روی موتور هیچ حسابی باز کرد
ولی موتوری که به قول شما واسه دهه 80 هس همه تستهای خودش رو پس داده در تمام شرایط رانندگی و محیطی
پس میتونه یه گزینه بهتری باشه در واقع انتخاب بین بد و بدتر پیش میاد
من که ترجیح میدم دور ور 17 تومن پول زبون بسته رو میدم دست اینا حداقل خیالم از قطعه و تعمیر ماشین راحت باشه و هر روز اعصابم خورد نشه تا اینکه ماشینم توی نمایندگی بخوابه به امید قطعه بعدش هم پولش رو از من بگیرن و توی این مدت هم از تاکسی و اتوبوس استفاده کنم !!!
در ضمن چیزی که معلومه کارشناسان و تعمیرکاران خود ایران خودرو هم صریحا میگن که این موتور یک بار مصرفه من چندین جا شندیم که میگفتن دو سال کار میکنه بعدش باید بی خیالش شد !!!!!:18: