البته نه با روش هميشگي يك روش سريع ميخوام:41::31:
البته نه با روش هميشگي يك روش سريع ميخوام:41::31:
يك روش هست كه تو كتاب ديفرانسيل هم بهش اشاره شده(قضيه ريشه نيوتون) كه با دقت قابل قبولي جواب رو بهتون ميدهنقل قول:
در حالت كلي براي حساب كردن مقدار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي a>0 مي دانيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ريشه ي مثبت معادله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است كه با روش نيوتون داريم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين روش سريعتر از روش معموليه ولي شايد سريعترين روش نباشه
موفق باشيد
توی این روش n چیه؟:31:(من میرم سوم.رشته ام تجربی است).نقل قول:
دوستان سایتی یا کتابی مد نظر دارید که همچین روش ها ساده ای رو برای درسایی مثل فیزیک و ریاضی داشته باشه؟
n دقت رو مشخص مي كنه اگه n به سمت بي نهايت ميل كنه ريشه رو با دقت بالايي مي توان مشخص كردنقل قول:
عبارت : « سید محمدعلی جمال زاده ، فرزند سید جمال الدین واعظ اصفهانی ،پدر داستان نویسی جدید ، با زبان ساده و عامیانه و بهره گیری از لغات متداول و رایج در میان مردم نوشته های خود را شاخص و ممتاز ساخت . »
تو عبارت بالا :« سید محمدعلی جمال زاده» چند تکواژ و واژه است ؟ ( لطفا جدا جدا بنویسیدش :11: )
« سید جمال الدین واعظ اصفهانی »چند تکواژ و واژه است ؟ ( لطفا جدا جدا بنویسیدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
«عامیانه» چند تکواژه ؟
ممنون:11:
اگه اشتباه نكنم سراسري هنر 87 وسراسري رياضي 88 :31:نقل قول:
تو يه تعريف براي واژه يه جا ديدم كه اگه چندتا كلمه يه معني رو تداعي كنند يه واژه محسوب ميشن(با اين حساب 1 واژ هست) البته مطمئن نيستم
سيد/محمد/علي/e/جمال/زاد/ه
سيد/جمال الدين/e/واعظ/e/اصفهاني
البته براي نقش نماهاي اضافه مطمئن نيستم چون بستگي به تلفظ هم داره(من معمولش رو نوشتم وصد البته اينطور تستاي اختلافي تو كنكور نمياد)(جمال الدين هم يه واژه هست چون براساس يكي از درساي املاء اينگونه كلمه ها يه واژه در نظر گرفته ميشن)
عاميانه هم سوال كنكور سراسري بوده و 3 تكواژ هست عام+ي+انه (البته خودم يه مدت توش گير كرده بودم كه يكيه يا دوتا)
البته من فارسيم زياد قوي نيست از دوستان هم ميخوام كه نظراتشون رو بگن
یه سوال عربی:
موده معنی دانشم میده؟؟؟
تا اونجایی که من دیدم فقط به معنی عشق و دوستی و محبت بوده ، حالا اگه جمله ش رو بذاری بهتر میشه گفتنقل قول:
با عرض معذرت این معنیش جواب نبود............نقل قول:
سلام بچه من ریاضیا 92 زدم اگه کمکی از دستم بر میاد در خدمتم
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
یک روش ذهنی هستش که با توجه به مربع کامل و مکعب کامل میشه ذهنی ریشه دوم وسوم گرفت.نقل قول:
1- مگه معنی بحث عن،جستجوکردن و معنی بحث،صحبت کردن نمیشه؟ولی یه جا دیدم که معنی بحث عن صحبت کردن بود:18:
2- برای سخاء فعل و صفت مونث میاد؟اگه نمیاد چرا؟
3- عشرین مبنیه؟؟یعنی نونش همیشه فتحه داره؟
4- چرا واسه شعوب(ملت ها)صفت و فعل مونث میاد؟؟
5- ابوک در اصل ابوین بوده که یا و نونش افتاده؟؟؟
ممنووون
1- تو عربی اگه حرف اضافه بعد فعل بیاد معنی فعل عوض میشه(معمولا) "بحث عن" هم به معنی جستجو کردن هست(تو یکی از کارگاه ترجمه ها اومده)نقل قول:
2- نمیدونم ولی فک کنم بیاد !!!:31:
3- تو عربی اسمهای جمع نقش مفرد مونث دارن
4-ابوین غلطه!!! ابو جز اسماء خمسه هست که ضمیر متصل "ک" بهش اضافه میشه
موفق باشید
یه روش اتفاقی از کتاب دیفرانسل خوندم البته من رشته م تجربی بود و زیاد با اصول این روش آشنا نیستم. فقط روشش و بهت میگم :46: مثلا میخوای جذر 52 رو بگیری. نزدیک ترین مربع کامل قبل از 52 چیه؟ 49 ! جذرش میشه 7. این 7 و نیگه دار. حالا 49 رو از 52 کم کن. میشه 3. حالا این 3 رو تقسیم بر کل ( اون 7 که گفتم ضربدر 2) این 2 همیشه همین 2 هست! حالا یه 7 داریم و یه 3 جهاردم. میشه 7 و 3 چهاردم یا همون 7 و 21 صدم. امیدوارم متوجه شده باشید.نقل قول:
نقل قول:
1. من فقط جستجو رو شنیدم.
2. الف و همزه زاید در آخر مصادر باشه مونثن!
3. نمیدونم اعداد عربی چیز مزخرفیه. این سوالتم فک نمیکنم زیاد مهم باشه واسه کنکور.
4. چون جمع مکسره!!
5. خیر. ابوین یعنی دو پدر. ابویک یعنی دو پدرت. اب یعنی پدر. ابوک یعنی پدرت. البته نقششون متفاوته.
موفق باشی!
1- بله، "بحث عن" در بعضی موارد (که خیلی کم پیش میان) معنی بحث رو میده. فکر نمیکنم تو کنکور همچین چیزی بدن.نقل قول:
2- احتمال زیاد میدم که نمیاد. سخاء خودش مذکره و اگه براش صفت بیاد، صفتش از لحاظ جنسیت باید تابع موصوفش باشه، پس مذکر میاد.
3- مبنی یا معربش رو نمیدونم (یادم رفته دی: ) اما اینو میدونم که بله، حرکت نونش همیشه ثابته و فقط "ی" تغییر میکنه، یعنی به این دو صورت میاد:
- عشرین
 - عشرون

4- خیر. اَبَوَین مثنی اَب هست و فکر نمیکنم که برای سوالات کنکوری بکار بره.
نقل قول:
الف ممدوده اینجا اگه "سخ" معنی بده نشانه مونثه ... ولی فکر نمیکنم سخ معنی بده
هیچوقت "ی" نشانه مثنی یا جمع نمیفته .. اون نون ه که وقتی اضافه میشه میفته
1-بحث عن یعنی جستجو کردن تو عربی معمولا فعل با حرف اضافه معنی فعل رو عوض میکنه
2-برا سخاء فعل وصفت مذکر میاد چون خود این کلمه مذکره و فعل و صفت هم تابع اسم
3-عشرین مبنی نیست (عشرین و عشرون) هر دوشون داریم
4-شعوب جمع غیر عاقل است و جمع غیر عاقل مانند مفرد مونث است
5-ابوک در اصل :اب +و+ک هست که این باید در نقش مبتدا یا خبر یا فاعل باشه
اب :اسماءخمسه و : نشانه رفع(فاعل یا مبتدا یا خبر) ک : مضاف الیه
بعدش هم در مثنی یا جمع هیچ وقت "ین" باهم حذف نمیشه هنگام مضاف شدن فقط و فقط "ی" حذف میشه
ابوین +ک=ابویک
سه کار برا تشخیص تابع یک به یک میشه انجام داد
1-مثال نقض:باید ثابت کنی یک به یک نیست
2-محاسبه X بر حسب Y :اگه دو جواب به دست اومد یک به یک نیست
3-با استفاده از تعریف:(اصلی ترین راه): یعنی بگی اگه (a,b) عضو دامنه تابع و (a,c) هم عضو دامنه تابع برا یک به یک بودن چون a=a فقط باید b=c بشه اگه شد یک به یک اگه نشد غیر یک به یک
sinx=-1/3 هم تو ناحیه سوم مختصات هم تو ناحیه چهارم جواب داره
پس میشه 2 جواب با شکل راحت متوجه میشی
عزیز اگه اسم ظاهر نباشه میریم سراغ ضمیر بارز اگه اونم نبود میریم سراغ ضمیر مستتر
حالا که عاقبه به این ظاهری هست چه نیازی به ضمیر مستتر!!!
برا پیدا کردن اسم افعال ناقصه و فاعل و...
اول اسم ضاهر
دوم ضمیر بارز
سوم ضمیر مستتر
مثل خبره ها
1-خبر مفرد
2-خبر جمله
3-خبر شبه جمله و ظرف
نقل قول:
limx^2 وقتی x به 1- از راست میل کنه میشه 1 ولی چون از راست میل کرده از 1 کمتر میشه پس براکتش میشه 0 حالا 0+2=2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ضرورت معاد یعنی به بعضی از دلایل مثل حکمت و عدل الهی باید قیامتی باشه یعنی براوجود قیامت و معاد لازمه
امکان معاد یعنی این که خداوند میتونه دوباره انسان رو زنده کنه
ضرورت معاد در مورد لزوم وجود معاده
امکان معاد در مورد توانایی زنده کردن موجودات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو قسمت اول که چون گفته از وقتی پابوس تو شدم همه در مقابل من سر به زمین گذاشتن تناقضش اینه که تو با سر به زمین گذاشتن همه در مقابل تو سر به زمین گذاشتننقل قول:
قسمت دوم هم که تابلویه گفته درد عین درمانه که این تناقضه
گزینه 2 گفته انسان زنده بی جان نمیتئاتپند باشد که تناقضی نداره
حسابان در خدمتیم
نبودم بخ بدبد
اگه سال 89-90 پیش باشین اول و آخر بازه نقطه بحرانی هستنقل قول:
اما اگه 89-90 سوم هستید به دلیل برخی از تغییراتی که در تعریف های کتاب حسابان نسبت به سال قبل پیش اومده اول و آخر بازه نقطه بحرانی نیست
و به جز اینا جایی که مشتق صفر باشد یا موجود نباشه بحرانیه
سلام من تازه اين تايپيك رو ديدم فك كنم بتونم تو خيلي درسا راهنمايياي خوبي براتون داشته باشم
البته اين پست رو دادم تا از به روز شدنش باخبر شم و بيام تا كمكتون بكنم:31:
منم اگه کمکی خواستید درخدمتم...
سلام
براي اينكه تاپيك نخوابه يه سوال مي پرسم:31:
BaF2 (باريم فلوئوريد) نمك محلول در آب هست يا نه و اينكه آيا ميتونيم اونو برقكافت كنيم ؟؟؟؟
سلام دوستان. من فارغ التحصیل هستم. کتاب های پیش دانشگاهی امسال رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟ ( دوست و آشنا و کسی که امسال پیش دانشگاهی بخونه ندارم ). :11:
سلام.
دوستان من یه اشتباهی کردم و الویت اولم رو تو کنکور زدم غیر انتفاعی قزوین.
در حالی که من کنکور رو خیلی خوب داده بودم و به راحتی میتونستم تو روزانه قزوین قبول شم.
دوستم که از من ضعیفتر کنکور رو داره قزوین دولتی قبول شده.
حالا من باید چیکار کنم.به خدا دارم دیونه میشم.
ایا اگه کارنامه رو ببینند دولتی قزوین به عنوان ذخیره ثبت نام میکنند؟؟؟
وستان سوال برای حسابان بود نمی دونم راه حلش چیه اگه میشه با راه حل تو ضیح بدید ممنوووووووووون
سوال مورد نظر شماره 141 و سوال 142 هست که دوره سوال دایره کشیدم
باسلام خدمت دوستان
من امسال سال سومم و همین اول تو شیمی گیر کردم
تو نوشتن نماد شیمیایی این حالات ماده رو چه جوری باید تشخیص بدیم؟
مخصوصا نمیدونم کی باید اون aqرو بنویسم
اگه میشه یکی یه کمکی بده
(ضمنا کتاب شیمی3 مبتران و خیلی سبز دارم خودم چیزی پیدا نکردم اگه کسی میدونه چیزی توش نوشته شده آدرس صفحه رو بده)
نقل قول:
تو فصل سوم شیمی سال سوم یه چند تا جدول کشیده شده که بر اساس اونا میشه محلول بودن یا نبودن مواد رو تعیین کرد....
QUOTE=M-I-L-A-D;6525117]وستان سوال برای حسابان بود نمی دونم راه حلش چیه اگه میشه با راه حل تو ضیح بدید ممنوووووووووون
سوال مورد نظر شماره 141 و سوال 142 هست که دوره سوال دایره کشیدم[/QUOTE]
کدوما رو؟؟؟
خیلی ممنون
دقیقا کدوم صفحه؟
بقیش چی؟
مخصوصا H2Oکه یه موقع مایعه یه موقع گاز (حالا خوبه جامد نیست)
سلام دوستان ، خسته نباشید
امروز امتحان شیمی داشتیم ( شیمی 3 ) در رابطه با موازنه، باید به روش وارسی حل میکردیم اما فقط 2 تا از سوال های موازنه رو میشد با روش وارسی حل کرد، بقیه به هیچ وجه نمیشد !! وسطش گیر میکردی و اصلا نمیشد حلش کنی ! میخواستم ببینم قلق این روش چیه ؟ یکی از بچه ها میگفت معلم توی کلاس خصوصی حل به روش معادله رو گفت و با معادله میشد همه رو حل کرد !!
اول سال هست ، معلم شیمی هم تشنه ی کلاس خصوصی !! 50 تومن هم تخفیف داده و گفته 250 تومن میگیرم !! ( لعنت به این نظام آموزش مزخرف )
میشه یکی از دوستان بهم کمک کنه ؟ دیروز کلی موازنه خوندم اما امتحان زیر 10 میشم : )
داداش h2o که آبه!نقل قول:
مخصوصا H2Oکه یه موقع مایعه یه موقع گاز (حالا خوبه جامد نیست)
علاوه بر مایع و گاز، جامدم هست دیگه!
سوتی دادیا :31:
حالا واکنش ها رو بذار تا ببینیم قضیه از چه قراره!نقل قول:
میشه یکی از دوستان بهم کمک کنه ؟
چیجوری میتونم توی کامپیوتر واکنشی رو بنویسم ؟نقل قول:
حالا واکنش ها رو بذار تا ببینیم قضیه از چه قراره!
اگه بخوام تایپ کنم، زیروند ها و ضریب ها قاطی پاتی میشن !
نه قابل فهمه مثلا
Sn+2HCl ---> SnCl2+H2
فقط کوچیک بزرگ بودن حروف رو رعایت کن
تازه میتونی حالت ماده رو هم تو پرانتز بیاری: Sn (s) +2HCl(aq)---> S
بله درسته ،
مثلا این واکنش رو ببین دوست من ، اون وسط ها ضریب ها تقریبا قاطی پاتی میشن ! معلوم نیس باید چیکار کرد !
Ca5(PO4)3F+H2SO4--->Ca(H2PO4)2+CaSO4+HF
ضریب ها قاطی نمی شه دوست عزیز!شما شیمی 2 رو بخونید اونجا ظرفیت ها رو نوشته و در ضمن ظرفیت ها ضربدری برای هر عنصر نوشته می شه!نقل قول:
من ظرفیت هارو تقریبا بلدم هستم ! ( مگه اینجا با ظرفیت هر عنصر کار داریم ؟! )
یون های 2 بار مثبت ، 3 بار مثبت ، 2 بار منفی و 3 بار منفی منظورتون هست دیگه ؟ تقریبا همه رو حفظم ! اما باید باهاشون چیکار کنم ؟!
من شیمی 3 مبتکران رو هم خوندم اما نفهمیدم آقای بازرگانی چیجوری موازنه میکنه !
عجب گیری کردما ! : دی