بنده قبلا خوش اومده بودم :دي اکانتم رو بنا به دلایلی عوضیدم ... کوروش هستم--> SI-SA اسبق :دینقل قول:
سلام آقا مهدی و KOoRi جان . به تاپیک روبیکر های p30 خوش اومدین .
Printable View
بنده قبلا خوش اومده بودم :دي اکانتم رو بنا به دلایلی عوضیدم ... کوروش هستم--> SI-SA اسبق :دینقل قول:
سلام آقا مهدی و KOoRi جان . به تاپیک روبیکر های p30 خوش اومدین .
سلام بچه ها
چند صفحه قبل بحث نحوه ی تشخیص روبیک های Dian sheng TM اصل و تقلبی بود.
گفتم یه پست بدم و اینو برای دوستای گلم توی پی سی ورلد توضیح بدم
یکی از تفاوت ها که یکی از بچه ها هم گفت اینه که تقلبی ها بعد از باز کردن پک نسبتا سفته !!
ولی اون ملاک خوبی برای تشخیص نیست
روبیک های dian sheng R که توی بازار هست , توی تقلبی بودنش شکی نیست !!
وقتی می خواین روبیک R بخرید فروشنده باید ازتون بپرسه پشت سفید دوست دارید چه رنگی باشه !!! :31:
آخه توی هر بسته 70 تائی تمام حالت های موجود برای رنگ بندی وجود داره :2: و اکثرش اصلا استاندارد نیست
بریم سراغ TM ها
روبیک های دیان شنگ TM به چند صورت مختلف توی بازار وجود داره
بحث ما سر پک های بدون آچار و روغنه
روبیک های TM که به صورت کج در بسته بندی قرار گرفته اند 100 درصد اصل هستن
چون من 1 ماه دنبال تقلبی این مدل گشتم پیدا نکردم
پس اگه dian sheng TM که به صورت کج توی بسته بندی هست دیدی. مطمئن باشید اصله (فقط دقت کنید که dian sheng های R هم توی بسته بندیشون به صورت کج قرار داده شدن)
اما
dian sheng TM که صاف توی بسته بندی قرار گرفته هم تقلبیش هست و هم اصلی !!!
برای تشخیص دادنش باید به قطعاتش دقت کنید
من براتون عکس گرفتم
تفاوتش رو خودتون نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیان شنگ TM های تقلبی رنگش زود میره . وزنش استاندارد نیست . و قطعاتش وقتی می خواین سریع بزنید میریزه بیرون.
:46:
:11:
سلام با اجازه من چند عکس Pretty Paternاز روبیک گذاشتم برای دوستانی که مشتاق به یادگیریشون هستند مطمئنم که شما اساتید ان هارو فوت آبین ولی شاید کسانی باشن که ندونن
این هم بگم که بجز یکیش بقیه رو خودم یادگرفتم
به نظر من شما زود رفتی سراغ فردریک !!نقل قول:
با روش لایه ای هر وقت رکوردت حدود 40-45 شد اون موقع با فردریک حل کن , چون تمرین کردن با روش لایه ای باعث بالا رفتن سرعت دست میشه !
تو مسابقات 3*3 رکوردت باید زیر 30 باشه تا یه حرفایی واسه گفتن داشته باشی ( البته بستگی به سطح مسابقات داره , تو مسابقات مشهد نفر اول که یه بچه راهنمایی بود فکر کنم 42 زد)
به نظر من شما زود رفتی سراغ فردریک !!
با روش لایه ای هر وقت رکوردت حدود 40-45 شد اون موقع با فردریک حل کن , چون تمرین کردن با روش لایه ای باعث بالا رفتن سرعت دست میشه !
یعنی الان دوباره برم روش ابتدایی کار کنم ؟ چون الان نصف F2L با80% OLL رو یاد دارم:41:
انواع روبیک
کد:http://www.tabbykat.com/rubik.htm
سلامنقل قول:
آره تونستم حلش کنم. با حفظ کردن دو تا oll و یه دونه pll کارم راه افتاد.
الان حدودا 10 دقیقه طول میکشه. ولی وقتی همه حالت ها رو حفظ کنم قطعا میاد پایین خیلی. خیلی وقتم رو لایه آخر تلف میشه.
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
سلامنقل قول:
روبیک های TM که به صورت کج در بسته بندی قرار گرفته اند 100 درصد اصل هستن
چون من 1 ماه دنبال تقلبی این مدل گشتم پیدا نکردم
پس اگه dian sheng TM که به صورت کج توی بسته بندی هست دیدی. مطمئن باشید اصله (فقط دقت کنید که dian sheng های R هم توی بسته بندیشون به صورت کج قرار داده شدن)
اما
dian sheng TM که صاف توی بسته بندی قرار گرفته هم تقلبیش هست و هم اصلی !!!
برای تشخیص دادنش باید به قطعاتش دقت کنید
در تکمیل صحبت های دکتر رامین باید بگم که اون TM هایی که صاف قرار دارند تو جعبه و اصل هستند هم باز به پای اون TM های کج نمیرسند.
من هر دو رو امتحان کردم. اون کج ها یه چیز دیگست.
ممنون رامین جان:40:
خواهش می کنم مجید جاننقل قول:
آقا روبیک ها راحت به دستت رسیدن ؟
اذیت که نشدی ؟
چون عجله داشتی مجبور شدم اینجوری بفرستم
از کیفیت روبیک ها راضی هستی ؟
شاگرد ها راضی بودند؟
این روبیک تی ام اصل متاسفانه خیلی بد گیر میاد. ولی کیفیتشون عالیه
کار دیگه هم داشتی ما در خدمتیم
من یه ممشکلی تو حل روبیک پیدا کردم که هرکاری میکنم درست نمیشه تا حالا چند تا مقاله هم خوندم ولی نشده...
من تا مرحله ای که عکسش پایین میرم یعنی سطح اول و دوم و + کردن زرد ولی ادامش رو ...
لطفا" کمک کنید.!:19:
سلام کوروش، خودتی ؟! چرا زودتر نگفتی :5:نقل قول:
نقل قول:
سلام مجدد به اساتید گرامی
من تازه اول خرداد روبیک رو شروع کردم و الان با روش فردریک تونستم 1:00 بزنم ولی امروز امتحاناتم تموم شده می خوام در عرض دو سه هفته رکوردم و نصف کنم
راستی یک آماری هم از رکورد مطلوب برای مسابقات بدین تازه بدونیم اوضاع از چه قراره!
علیکم السلام !نقل قول:
یعنی الان دوباره برم روش ابتدایی کار کنم ؟ چون الان نصف F2L با80% OLL رو یاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من مشکلی نداره که الان فردریچ رو شروع کنی . ماشاالله شما هم که استعدادت عالیه ، شروع نکرده 80 % OLL رو حفظ کردی !
ولی در کنار یاد گرفتن فردریچ حتما با یه روشی که کاملا مسلطی مثلا همون روش مبتدی فقط رو سرعت دستت کار کن . هم فردریچ رو یاد بگیر هم سرعتو .
و در ضمن به جای حفظ کردن 20 % باقی مونده ی oll برو حتما PLL ها رو حفظ کن . و بعدش برگرد به F2L و خودت رو توی F2L قوی کن .
برای هزارمین بار : مهمترین بخش روش فردریچ F2L هست .
سلامنقل قول:
اذیت که چه عرض کنم... :دی
ما کجا و ترمینال آرژانتین کجا؟ :دی
این معاون آموزشی مدرسه هم هر چی بهش گفتم ساعت کلاس منو جابجا کنه گوش نکرد که نکرد...:13:
یه ساعته کل تهرون رو مجبور شدم دور بزنم :19:
ولی دستت درد نکنه. کیفیتش که خیلی خوبه. مخصوصا با سیلیکنی که فرستادی... روبیک TM اصل و نو همینجوری نرم هست. وای به وقتی که سیلیکن کاریش هم بکنی. الان با یه انگشت هم میچرخه :دی
ما که همیشه مزاحم شما بوده ایم و هستیم و خواهیم بود.... چه کنیم دیگه؟ یه آقا رامین که بیشتر نداریم... باید تا میتونیم اذیتش کنیم :دی :10:
برو بچه های روبیک باز پی سی ،
2 تا سوال دارم دوست دارم نظرتون رو حتمن بدید :
1- چند درصد مردم دنیا می تونن روبیک رو حل کنن ؟
به نظر من زیر 2% !!
2- حل روبیک ( معمولی-سرعتی) چه فوایدی از لحاظ بیولوژیکی و روان شناسی واسه انسان داره؟
من روان شناسی یه نوک سوزنی مطالعه کردم، به نظرم این فواید رو داره :
بالا بردن کارایی مغز
افزایش تمرکز فکر
افزایش هوش هیجانی
تقویت حافظه و کاهش احتمال ابتلا شدن به آلزایمر در پیری
افزایش توانایی قدرت حل مسئله
بالا بردن اعتماد به نفس ( مخصوصن هنگامی که تو جمع دارید روبیک می زنید!)
افزایش خلاقیت ذهنی
استفاده از دو نیم کره ی مغز به صورت همزمان ( در حل سرعتی)
حس شادی و آرامش!!! - وقتی روبیک رو حل می کنیم هورمونی در مغز ترشح می شه که دوپامین نام داره که باعث احساس نشاط و آرامش میشه که در نتیجه ی انجام یه کار درست بوجود میاد ، به بیان دیگه این هورمون حس لذت از انجام هر کاری که ما دوست داریم رو بوجود میاره ؛ مثلن ورزش - مطالعه کردن - خوردن - فیلم دیدن...این همون هورمونیه که باعث اعتیاد به مواد مخدر میشه !!! حالا اگه یه نگاهی به خودتون بندازید میبینید که 1-2 روز بدون روبیک چه بدن دردی می گیرید!! آره ، درسته ! منو شما به روبیک معتاد شدیم واسه همینه وقتی اعصابمون خورده یا فکرمون درگیره میریم روبیک میزنیم ! که یه طورایی تسکینمون میده. :8:
( زندگیه ما وابسته به اعتیاده! البته اعتیاد طبیعی و مثبت ؛ مثه کتاب خوندن ، ارتباط با دوستای خوب... ..روبیک حل کردن!:31:)
اگه فواید روبیک رو بدونیم خیلی بهتر می تونیم این پدیده ی سرگرمی ارزان قرن 20 رو به بقیه معرفی کنیم و این دید غلطی که تو ایران هست که این : سرکاریه - بچه بازیه - فقط واسه نابغه هاست ..... رو بتونیم اصلاح کنیم.
( دوستان بعضی ها فقط با ذکر منبع یعنی فرومp30world حق دارن از این مطلب استفاده کنند.:46: )
سلام امروز صبح که داشتم روبیک میزدم به حالت جدید برخوردم
اشتباهی جای رنگ سفید قرمز و با سفید نارنجی جابجا گذاشتم بعد که به لایه ی اخر رسیدم و زرد ها رو اوردم رو فقط دو تا سه وجهی مجاور جابجا بودن برای این حالت فردریک که الگوریتمی نداشت شما میدونین چکار باید کرد
ها ؟ :دینقل قول:
من که نفهمیدم چی شد، یا عکس بزار، یا با paint نقاشی کن :دي شکل باید باشه، اینجوری نمیشه فهمید.
مگا مينيكس رو کسی الگوریتمشو داره؟؟؟ :8:
صفحه اول تاپیک میتونی دانلود کنی دوست عزیز...
من میگم یه جی دور و ور 25 % مردم میتونن حلش کنن که از این درصد 10% میرن سر حل سرعتی .نقل قول:
به نظر من زیر 2% !!
کاملا موافقم .نقل قول:
بالا بردن کارایی مغز
افزایش تمرکز فکر
افزایش هوش هیجانی
به نظر من فقط تو ایران و چند تا کشورای بدبخت بیچاره مثل کشور های عربی این موضوع صدق می کنه ولی بقیه دنیا نه .نقل قول:
من خیلی با این دو تا موافق نیستم ولی به هر حال شنیدن یه دلیل قانع کننده حتما استقبال میشه :46:نقل قول:
افزایش خلاقیت ذهنی
اصلا شک نکن .!نقل قول:
حس شادی و آرامش!!!
امیر جان بازم زحمت کشیدی ، مطلب جالبی بود و نظر من روبیک با این همه خوبی که داره میتونه جای جدول و یا سودوکو رو هم بگیره و حتی با فواید بیشتر .
ولی به نظر من گاهی اوقات مثل هر چیزی زیاد روبیک حل کردن هم میتونه مضر باشه و بدترین ضررش هم فکر می کنم اتلاف وقت باشه که البته این موضوع قابل کنترله .
من میگم یه جی دور و ور 25 % مردم میتونن حلش کنن که از این درصد 10% میرن سر حل سرعتی .نقل قول:
به نظر من زیر 2% !!
کاملا موافقم .نقل قول:
بالا بردن کارایی مغز
افزایش تمرکز فکر
افزایش هوش هیجانی
به نظر من فقط تو ایران و چند تا کشورای بدبخت بیچاره مثل کشور های عربی این موضوع صدق می کنه ولی بقیه دنیا نه .نقل قول:
من خیلی با این دو تا موافق نیستم ولی به هر حال شنیدن یه دلیل قانع کننده حتما استقبال میشه :46:نقل قول:
افزایش خلاقیت ذهنی
اصلا شک نکن .!نقل قول:
حس شادی و آرامش!!!
امیر جان بازم زحمت کشیدی ، مطلب جالبی بود و نظر من روبیک با این همه خوبی که داره میتونه جای جدول و یا سودوکو رو هم بگیره و حتی با فواید بیشتر .
ولی به نظر من گاهی اوقات مثل هر چیزی زیاد روبیک حل کردن هم میتونه مضر باشه و بدترین ضررش هم فکر می کنم اتلاف وقت باشه که البته این موضوع قابل کنترله .
به نظر من زیر 2% !!
کاملا موافقم .نقل قول:
بالا بردن کارایی مغز
افزایش تمرکز فکر
افزایش هوش هیجانی
افزایش خلاقیت ذهنی
اصلا شک نکن .!نقل قول:
حس شادی و آرامش!!!
منم اول درصد بالایی تو ذهنم بود ولی همه ی نقاط جهان رو در همه سنین تصور کردم فکر کنم زیر 2-3% باشه ؛ تو همین ایران خیلی هااا آشنا نیستن باهاش ، حتا شده من روبیک دستم بوده تو اتوبوس بغل دستیم فکر می کرده سرکاریه !!!نقل قول:
من میگم یه جی دور و ور 25 % مردم میتونن حلش کنن که از این درصد 10% میرن سر حل سرعتی .
در مورد خلاقیت ذهنی : حل لایه ی اول هیچ الگوریتم خاصی نداره و بر میگرده به خلاقیت شما ! و در حل روبیکی که الگوریتمشو ندارید خلاقیت شما رو می طلبه مثه حل روبیک هرمی .
استفاده از دو نیم کره ی مغز به صورت همزمان ( در حل سرعتی) : در هر لحظه ای که مغز ما داره یه عملی رو تجزیه تحلیل و دستور ارسال می کنه بیشتر اوقات از یه نیمکره استفاده می کنه که نیمکره ی راست کارایی مثه درک رنگ ، حس لامسه ، درک اشیا به صورت 3 بعدی، درک احساسات و نقاشی و موسیقی.... و نیمکره ی چپ مرکز پردازش و محاسبات ، بخاطر سپاری کلمات و اعداد....
حالا وقتی شما روبیک رو در کمتر از 20 ثانیه حل می کنید مغز شما در آن واحد باید رنگهارو تشخیص بده ( نیکره ی راست) و الگوریتم هایی رو که در حافظه هستن ( نیمکره ی چپ ) ازشون استفاده کنه . { البته اینا نظر شخصیه من بر اساس اطلاعاتی که دارم }
صد در صد !! انسان نباید یه سرگرمی رو به کارا و وظایفی که داره مثه درسش ترجیح بده . کسی موفق تو زندگی که هرکاری رو سر موقعش انجام بده ! :46:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی مجید یه سر به این سایت بزن واسه F2L :
کد:http://algobase.110mb.com/f2l/
از این لینک استفاده کننقل قول:
کد:http://www.cubefreak.net/Fridrich/F2L_print.pdf
این فکر می کنم آخرین روش ابداع شده واسه حل روبیک :
اسم روش JTLE که توسط John Tamanas تو جولای 2009 معرفی شده .
کد:http://algobase.110mb.com/JTLE.html
الان از چین رسید استرالیا و از اونجا تو راهه ایرانه . فکر کنم تا دو هفته دیگه اینجا باشه . اومد بلافاصله خبرت می کنم .نقل قول:
این روش از 6 تا مرحله ، 4 تاش ماله پتروس و فردریچه :31:.نقل قول:
این فکر می کنم آخرین روش ابداع شده واسه حل روبیک :
اسم روش JTLE که توسط John Tamanas تو جولای 2009 معرفی شده .
کد:
http://algobase.110mb.com/JTLE.html
خوب، من 2 هفته بدون روبیک می میرم :دي
رامین جان، شما میتونی واسه ما بفرستی؟ فقط تو کار کلی هستید یا جزئی هم می فرستید؟هزینه رو چجوری حساب کنم؟ چقدر طول می کشه برام ارسال کنی ؟ :دي
خلاصه ما مشتری ویژه هستیم دیگه ! :دی
دانشگاه فردوسی برگزاز میکنه !!نقل قول:
حتما یک سر برو
همه بچه های گل پی سی ورلد برای ما ویژه هستن :46:نقل قول:
شما که جای خود دارید.
هم جزئی هم کلی
همه جوره در خدمتیم
آقا می خوایم پوز روبیکر و ایران پازل بزنیم اینجا :8:
پس من تو پیغام خصوصی باهات در میون میزارم ...
روش آپدیت شده !!!نقل قول:
هاهاها !
امیر خان
اقا چه خبر از داداش ؟
اون به پی سی سر نمی زنه ؟
بیارش رو دور
استعداد بالائه ها !
حیفه !!!!
:10:
باید کار کنه
میگم آقا
مگامینکس بد جور کم شده توی بازار
من خودم چندتا بیشتر ندارم
روبیک هرمی هم باید برم برات بگیرم
اون دیان شنگ ها رو هم برات جدا گذاشتم :46:
بهت زنگ می زنم
یا خودت بیای بگیری یا با پیک می دم بیارن خدمتت
چیز دیگه هم اگه می خوای بگو تا بگیرم برات
امیر جان در مورد مسابقات اصفهان هم فعلا به لیست کسی اضافه نشده
اگه بتونی یه اسم و فامیل با شماره تماس از اون اژه ای ها به دست من برسونی خوب میشه
هرچی تعداد بالاتر بره مسابقات بهتر میشه
باید توی هفته ی آینده برنامه ریزی کنیم براش
نظرت در مورد دبیرستان دخترانه محمد باقر خیابان میرداماد برای محل مسابقات چه طوره ؟
اونجا تعداد روبیک باز هاش هم خیلی زیاده
بچه ها ما دیگه کسی رو از اصفهان توی این تاپیک نداریم ؟؟؟
توی تابستون اگه خواستید دوباره برنامه ای بزارید حتما بگید ، من تمام تلاشم رو می کنم دوره بعدی شرکت کنم :10:
آره! ما هم بیایم 2 تا الگوریتم بزنیم تنگش اسمشو بذاریم : p30world method !!!نقل قول:
این روش از 6 تا مرحله ، 4 تاش ماله پتروس و فردریچه
سلام میرسونه ، با روش لایه ای 36 ثانیه زده !! (البته یه pll skip هم داشته) با همون روبیکه که از کویت گرفته!نقل قول:
امیر خان
اقا چه خبر از داداش ؟
اون به پی سی سر نمی زنه ؟
بیارش رو دور
استعداد بالائه ها !
حیفه !!!!
باید کار کنه
آره استعدادش خوبه ، خوب داره تمرین می کنه ، خودش به پی سی نمیاد ولی من واسش تعریف می کنم .
دمت گرم آقا رامین ، لطف داری :40:نقل قول:
میگم آقا
روبیک هرمی هم باید برم برات بگیرم
اون دیان شنگ ها رو هم برات جدا گذاشتم
بهت زنگ می زنم
یا خودت بیای بگیری یا با پیک می دم بیارن خدمتت
چیز دیگه هم اگه می خوای بگو تا بگیرم برات
امیر جان در مورد مسابقات اصفهان هم فعلا به لیست کسی اضافه نشده
اگه بتونی یه اسم و فامیل با شماره تماس از اون اژه ای ها به دست من برسونی خوب میشه
هرچی تعداد بالاتر بره مسابقات بهتر میشه
باید توی هفته ی آینده برنامه ریزی کنیم براش
نظرت در مورد دبیرستان دخترانه محمد باقر خیابان میرداماد برای محل مسابقات چه طوره ؟
اونجا تعداد روبیک باز هاش هم خیلی زیاده
یه برنامه بذار همین هفته ببینمت ، هم در مورد مسابقات هماهنگ کنیم هم روبیک ها رو ازت بگیرم . اسمارو هم واست میارم خیالت راحت :46:
جاش خوبه، سطح مسابقاتش فکر کنم خیلی خوب بشه ! بر و بچه های پی سی هم خودشون رو باید حسابی آماده کنن!
اگه بتونیم تاریخش رو نزدیک به مسابقات شیراز بذاریم خیلی عالی میشه , اینطوری بچه ها می تونن تو 2 تا مسابقه شرکت کنن.
اردوی آمادگی 4 روزه هم که اصفهان واسه تیم پی سی برگزار میشه ! :46:
منو یاد جوونی های خودم میندازه ! :31: . امیر جان حتما روش کار کن . نگهش دار. یه وقت فرار نکنه بره اونور !نقل قول:
سلام میرسونه ، با روش لایه ای 36 ثانیه زده !!
حتما همین کارو بکنین .نقل قول:
اگه بتونیم تاریخش رو نزدیک به مسابقات شیراز بذاریم خیلی عالی میشه , اینطوری بچه ها می تونن تو 2 تا مسابقه شرکت کنن.
آقا کسی به من نگفت چه رشته هایی مسابقه می خواد برگزار بشه ؟
فقط روبیک 3*3*3 ؟ یا یه دستی و 4*4*4 و اینا هم هست ؟
شوخی نکن!نقل قول:
میگم آقا
من بیست تا میخوام... خودت میدونی که... با احتساب اونا گفتی چند تا بیشتر ندارم یا بدون احتساب اونا ؟
مگامینکس که رنگهاش برچسبی نباشه چنده قیمتش؟ یکی از برچسبهاش کنده شده هر چی هم چسب ماتیکی میزنم بازم کنده میشه... چه جور چسبی بهش بزنم؟
توف ! : ))نقل قول:
مگامینکس که رنگهاش برچسبی نباشه چنده قیمتش؟ یکی از برچسبهاش کنده شده هر چی هم چسب ماتیکی میزنم بازم کنده میشه... چه جور چسبی بهش بزنم؟
لنت سیاه هم میشه ها :دی
برنامه ای که ما داریم اینه که چه شیراز چه اصفهان مسابقات رو تو اکثر رشته ها برگزار کنیم تا استعدادهای بچه ها بیشتر نمایان بشه و آمار درستی از روبیک بازای ایران داشته باشیم.نقل قول:
آقا کسی به من نگفت چه رشته هایی مسابقه می خواد برگزار بشه ؟
فقط روبیک 3*3*3 ؟ یا یه دستی و 4*4*4 و اینا هم هست ؟
بر و بچه های پی سی بخصوص : دکتر رامین ، جابر خان و لژیونر پایتخت یعنی مجید که از اعضای ثابت تیم هستن یه تایم رو مشخص کنن که با هم آنلاین بشیم و تو یه کنفراس راجع به اهداف و برنامه هایی که داریم صحبت کنیم.
دوستانی هم که می خوان تو تیم پی سی باشن آمادگیشون رو اعلام کنن.
جابر از بچه های قدیمی خبری نشد ؟
اولین برنامه ای که داریم گذاشتن میتینگ تو شهر های مختلف از جمله : اصفهان - تهران - شیراز...
که این میتینگ ها به صورت 1 روزه و جهت آشنایی بچه ها با هم و استفاده از تجربیات یک دیگست.
میتینگ اصفهان احتمالن هفته ی دیگه باشه ، من خودم شخصن تو میتینگ های شیراز و تهران شرکت می کنم. ( چون قصد سفر به هر دو شهر رو دارم)
آقا رامین ، تو اولین فرصت که سرت خلوت شد باید حسابی به سایت هوش ایرانی برسی !!
یه برنامه ای هم واسه فراهم کردن بهترین روبیک های دنیا داریم که در رابطش بیشتر صحبت می کنیم.
امیدوارم با یه برنامه ریزی درست و همت دوستان بهترین تیم روبیک در ایران رو پایه گذاری کنیم
مگامینکس کلا 2 مدل توی کل ایران پیدا میشهنقل قول:
یه مدل معمولیه که سرامیکیه (برچسبی نیست وقطعات پلاستیکی جدا بهش چسب شده )
و این مدل QJ
اون مدل اولی فوق العاده مزخرفه :31:
اصلا نمی چرخه و محور وسطش هم سریع می شکنه
حتی با 1 باز زمین خوردن روبیک خورد میشه
این QJ ها که برات یه مدلش رو فرستادم خیلی بهتر از اوناست. محور فنریه
فقط مشکلش همین احتمال کنده شدن برچسبشه
که اونم چارش خریده یک عدد چسبه Janson Super glue به قیمت حداکثر 800 تومنه که کتاب فروشی ها اکثرا دارن !!!
با اونا بزنی همچی میشه 100 برابر بهتر از رنگ
جنس برچسب ها جوریه که رنگش نمیره و با این چسب دیگه کنده هم نمیشه
فقط خیلی دقت کن . اینا 2 تا انگشتت و بهم می چسبونه !!!
داستان داریم !!
یه قطره از این چسب ها رو میز من ریخته بود . ما نمی دونستم که
یه مگامینکس گذاشتم روش
به به
به یه ... کشیده شدم !
روبیک کلا چسبید به میز !!!
بعد از 2 روز موفق شدم مرکز سبز و از مگا جدا کنم
بعد با کلی زحمت
مرکزه کنده شد و لی رنگه دیگه عمرا :31:
هاهاها
میز منو ببین تجربه بشه:21:
]
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
مجید جون
واسه هر موقع می خوای زودتر به من بگو
فعلا که 5 تا بیشتر ندارم
توی نمایشگاه اصفهان خیلی طرفدار پیدا کرد
چندتا غرفه داره بزرگ کارتنی برای مشهد و تهران خریدند و بردن
من هر جور که شده گیر میارم
نگران نباش
مسابقات شیراز رو کندوی عسل ممکنه کلا کنسل کنه !!!نقل قول:
کندوی عسل اوضای خوبی نداره
توی ایران هر کس دست به تولید می زنه دووم نمیاره
خدائیش روبیک هاشون از خیلی از روبیک های چینی با کیفیت تر بود ولی از لحاظ قیمت نمی تونن رقابت کنن
یکمی هم کله پوکن مسوولینش !!
ولی ممکنه یه تحولی توی کاراشون بدن
ولی فعلا که قراره برگزار بشه
....
یه نکته ی خیلی جالبی که وجود داره
تمام شیرازی ها روبیک رو با روش جیمز نورس حل می کنن :18:
بیش از 20 نفر رو شخصا از نزدیک دیدم که غیر از جیمز نورس نمی تونن حل کنن:31:
من باید از این مسئله سر در بیارم :41:
امیر خان
شما اصالتا شیرازی هستید ؟
نمی دونی قضیه چیه ؟؟؟؟؟
نکنه جیمز نورس یه سر پاشده اومده شیراز کلاس آموزشی گذاشته :27:
آقایون سلام خواستم بگم یک دوره مسابقه هم توی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 26 شهریور برگزار میشه
من رفتم شیراز حتمن بشون سر میزنم ، چند تا چیزو باید متقاعدشون کنیم!!نقل قول:
سایتشون راه بیوفته خوب میشه شرایطشون، به نظرم مسابقات برگزار میشه .
من نه رامین جان ، فامیلم شیرازیه ، 4 سال اصفهانم ، نه شیرازیم نه اصفهانی !!:31:
لیست رو ازشون گرفتی ؟ از آقای بهاری چه خبر ؟
راستی روبیک ها رو این هفته میام میرداماد ازت می گیرم، تا هفته ی دیگه نمی تونم صبر کنم !! :31:
بیوگرافی Erik Akkersdijk:
رکوردار روبیک 3*3 در دنیا با زمان 7:08 و روبیک 2*2 در 0.96 ثانیه !! نفر دوم در کمترین حرکت با 26 حرکت، نفر سوم دنیا در 6*6 با زمان 2:27.02 و نفر چهارم مگا با زمان 59.78 !
متولد 7 اکتبر 1989 در شهر Enschede در هلند . دانشجوی رشته ی مدیریت محیط زیست در دانشگاه saxion
از سال 2005 روبیک رو شروع کرده ( رکوردش در سال 2007 : 9.77 )
سرگرمی های دیگش : شنا - بولینگ - گیتار زدن - تر دستی - اسنو بورد و شطرنج.
آهنگ های مورد علاقش : Air, Dire Straits, 3 doors down, ELO, Queen, Green Day, Guns 'n Roses, Iron Maiden, Toto, The ventures, SUM41
فیلم ها ی مورد علاقه : Blues Brothers, Austin Powers, Dude where's my car, School of Rock, The Matrix, Madagascar,James Bond
داستان شروع روبیک زدن :
تو یه تعطیلات که حو صله اش حسابی سر رفته بوده ، دید دوست پسر خواهرش روبیک حل می کرده ، که از باباش حل روبیک رو یاد گرفته بوده و به خواهر اریک هم یاد میده . موقعی که تو تعطیلات بودن اریک حل روبیک رو از این دوتا یاد می گیره و وقتی میاد خونه یه فیلم از Joël van Noort که روبیک رو تو 12 ثانیه حل می کنه میبینه ! اینطوری میشه که جو می گیرتش و تصمیم می گیره به سریع ترین شکل ممکن روبیک رو حل کنه که پس از 3 سال به آرزوش میرسه !
تو پست بعدی روشهای پیشنهادی و کارایی رو که می کنه ارسال می کنم.
حالا باید دوباره باهاشون تماس بگیریمنقل قول:
آره 4 شنبه باید هماهنگ کنیم.
بیا فروشگاه منم میام
اونجا یکم بگپیم !
خود بهاری هم باشه
اسپانسر اصلیه مسابقاته دیگه :31:
در مورد اون بحث روش حل شیرازی ها هم بالاخره به نتیجه رسیدم !!
اون سی دی های آموزش حل روبیک کندوی عسل به روش نورس توضیح داده
توی شیراز این سی دی ها بد جور پخش شده و همه از روی اون روبیک زدن و یاد گرفتن
:31:
----------------------
مجید جان
آقا یه سواله خیلی وقته می خوام ازت بپرسم
دکتر سیاوش شهشهانی از آشنا های شما نیست ؟
نویسنده ی کتاب اسرار مکعب روبیک که حدودا 30 سال پیش چاپ شده
الان رئیس دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریفه
:20: