یکی دیگه معرفی کنیدنقل قول:
Printable View
یکی دیگه معرفی کنیدنقل قول:
سلام دوستان پیدا کردم اما trial هست هر کی اکتیو کیشو پیدا کنه تا آخر عمر 2عاش میکنم،واقعا نیاز دارم :10::11:
دوووووووووووووووووووووستا ن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما رو در صفحه 95 در پست 950 دادم !!!نقل قول:
همون بازی معروف که تو تبلیغات رو صفحه گوشی دیده میشه.
حتما این کار رو بکن.بی صبرانه منتظرم.تو کاری به کار اونا نداشته باش:10:نقل قول:
سلام . خیلی وقت بود نبودم .درگیر کارام بودم.
خوب دیدم موضوع بازی آسفالت پیش اومده لازمه بگم که من با اینکه گارنتی اصلی خریدم ولی بازی آسفالت روش نصب نبود که خودم این بازی رو دانلود کردم و نصب کردم خیلی باحاله ( کلا بازی ها و نرم افزار های شتابسنج x6 خیلی توپهه کلی حال میده)
در مورد gps هم بگم که اصلا امکان نداره تو ایران مشکل داشته باشه چون اگه مشکل داشت که نقشه ایران رو تو سایت نوکیا نمیذاشتن یا هلدر ماشینش رو هم تو پکش نمی ذاشتن .
در ضمنا اینو به دوستان می گم ما برای داشتن یه تاپیک خوب به همه نیاز داریم و کسی نباید از این تاپیک بره (به نظر من)
فعلا خدانگهدار
اون بازی رو بی زحمت واسممنقل قول:
لینکشو بزار
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
البته من این مطالب رو از سایتهای دیگه جمع آوری کردم و خیلی راحت و کارا خواهد بود بزارید کار ویرایشی رو این متون رو تموم کنم حتما میزارم ببینیم کلا جی پی اس چیه و تو سایت خودمون استفاده کنیم نه اینهکه اینور اونور پرسه بزنیمنقل قول:
بفرما
آسفالت 4
کد:http://hafi.parsiblog.com/-598484.htm
GPS //// بخش اول
مقدمه، معرفی و امکانات
با گسترش گوشی های دارای سخت افزار جی پی اس(موقعیت یابی ماهواره ای)، نرم افزارها و نقشه های سازگار با این گوشی ها هم، هرروز گسترش بیشتری یافتند و خواهند یافت.
برای گوشی هایی با سیستم عامل سیمبین همنرم افزار ها و نقشه های مختلفی وجود داره. که از جمله معروفترین اونها میتوان بهگارمین و اسمارتکام جی پی اس، اشاره کرد.
اما برای گوشی های سیمبین و درایران، یکی از بهترین برنامه ها، یا شاید بتوان به جرأت گفت، بهترین برنامه، نوکیامپ و یا همون Ovi map محصول شرکت نوکیا هست و مورد بحثمون در این مجال روی گوشی ایکس 6 می باشد.
راحتی استفاده، نقشه های دقیقو خوب و فارسی با جزئیاتی کامل از جمله اماکن، کوچه ها، فرعی ها و ... ، امکاناتعالی برنامه (مسیریابی، مسیریابی صوتی، جستجوی اماکن و....) و بسیاری موارد دیگر،باعث شده که نوکیا مپ با فاصله ای بسیار زیاد نسبت به رقیبان خود، در بالاترین مکانبرنامه های جی پی اس برای گوشی های سیمبین در ایران قرار بگیرد.
امکانات و مزایا:
- نقشه فارسی و بسیار خوانا وشکیل
- جزئیات عالی نقشه ها، شامل فرعی های بسیار کوچک، اماکن (بانک، پاساژ،رستوران، هتل، پمپ بنزین و(...
- امکان جستجو در معابر و اماکن
- مشخص بودن جهت خیابانها در نقشه
- بروز بودن نقشه و ملاحظه تمام معابر تازهساخته شده(نسبت به سایر نقشه های موجود)
- امکان فوق العاده مسیر یابی (بااعلام مقصد به برنامه، مسیر حرکت به سمت مقصد را به شما پیشنهاد خواهدداد)
- راهنمای مسیریابی صوتی فارسی (بصورت صوتی شما را تا رسیدن به مقصدراهنمایی خواهد کرد)
- مسیریابی در حالت پیاده روی
- امکان ذخیرهاماکن مورد نظر شما بر روی نقشه
- و بسیاری امکانات دیگر ...
معایب:
نبودن نقشه برای همه شهرها (البته نوکیا قول داده در آینده نقشه ها تکمیل بشه( و فعلا نقشه کامل پنج کلان شهر ایران شامل تبریز و تهران و اصفهان و مشهد و شیراز و کرمانشاه و تمامی راههای ایران می باشد.
- عدم امکان ذخیره مسیر پیموده شده (track recording)
GPS //// بخش دوم
برای استفاده از نقشه های نوکیا، شما بهدو چیز نیاز دارید، یکی خود نرم افزار و دیگری نقشه. معرفی نرمافزار و لینک دانلود نرم افزار
دو تا نسخه از این نرم افزار الانرسما توی سایت نوکیا موجوده، یکی نسخه 3.01 و دیگری نسخه 3.04
نسخه 3.04
این نسخه، اصلی هستش، و چون امکان مسیریابی در این نسخه رایگانهست هیچ نیازی به کرک نداره، بنابراین خیلی راحت بدون نیاز به ساین و یا -- و ... روی گوشی نصب میشه. مشکل اصلی این نسخه اینه که زبان نقشه (اسامی معابر و ..) بهزبان منوی گوشی بستگی داره، یعنی اگه منوی گوشی شما انگلیسی باشه، زبان نقشه (اسامیمعابر و اماکن و ...) هم انگلیسی خواهد بود. و اگر نقشه فارسی بخواهید باید منویگوشی خودتون رو هم فارسی کنید!
گوشی های زیر از این نسخه پشتیبانی میکنند ومیتونند این نسخه از نرم افزار رو نصب کنند:
X6 - 5800 - n97 - 5230 - 6710 - 6730 - E52- E55 - E72 - N97 mini و گوشیهای جدیدتر
لینک مستقیم از سرورسایت نوکیا:
و سایت فارسی اون
کد:http://www.persian.nokia.com/maps
GPS //// بخش سوم (آسان- سریع - راحت)
راهنمای کلی
اگه پست های قبلی و بعدی رو نخونید پست حاضر به Quick Installation & Quick Shift
مسمی می گردد.
برای دانلود نقشه ها بهترین راه، استفاده از Map Loader برنامه NOKIA OVI Suite هستش. این سویت رو همه همراه گوشیشون دارن و اگه نسخه جدیدشو میخواهید به سایت زیر مراجعه کنید
که در حال حاضر نقشه تمام راههای ایران و پنج شش کلان شهر مهم ایران می باشد و حجمی حدود 27.1 مگا می باشد، مضاف اینکه راهنمای فارسی نقشه ها نیز به زبان فارسی توسط این برنامه قابل دانلود است و حجمی حدود 6.8 مگابایت می باشد. البته نقشه های دیگری برای دانلود بعنوان مثال شامل پک شیراز و مشهد بصورت ماهواره ای یا پک خاورمیانه وجود دارد که در صورت نیاز دوستان لینکشون اضافه می شود.
اگه از مپ لودر نوکیا استفاده می کنید کار برایتان آسانتراز آب خوردن خواهد بود. گوشیتونو بصورت PC SUITE به کامپیوتر وصل کنید بهتره از USB استفاده کنید که نرخ سیمبل ریتش بیشتره و سریعتره. به اینترنت متصل بشید وارد بخش maps از نرم افزار Ovi Suite بشوید منتظر باشید اسامی نقشه ها لود بشه(بسته به اینترنتتون) بعد از لیست قاره ها آسیا و از لیست کشورها ایران رو انتخاب کنید و روی دانلود کلیک کنید و منتظر باشید تا عمل دانلود و انتقال اون به گوشیتون انجام بشه بعد اتمام کپی نقشه ها بصورت اتوماتیک، راهنمای فارسی رو از تگ VOICE که زیر اسامی قاره هاست انتخاب کنید و farsi-female رو انتخاب و دانلود کنید. توسط برنامه مپ لودر میتونید نقشه های داخل گوشیتونو ببینید و حتی پاکشون کنید.
بهترین راه برای دانلود نقشه های اضافی مث پک ماهواره ای و از این جور حرفها نصب plug in های OVI MAPS هستش که اگه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و نقشه ها رو زیر و رو کنید این نقشه ها تو کامپیوترتون کشcache می شه که با پلاگین قابل ذخیره هستش که به علت وقت گیر بودن و زحمت زیاد از ذکر این بحث خودداری می کنم.
GPS //// بخش چهارم
اگر نقشه ها رو از سایت های دیگری دانلود کردید یا از طریق پلاگین های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو انجام دادید نحوه کپی این فایل ها تو گوشی به شرح زیره:
قبل از هرکاری، اگر در درایو e فولدر cities وجوددارد آنرا بصورت کامل پاک کنید، سپس یکبار برنامه رو اجرا کنید و سپس از آن خارجشوید، با اینکار فولدرهای مربوطه در درایو e ساخته خواهند شد.
در تنظیماتبرنامه: tools - setting - map - memory to be used
در منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - حافظه مورد استفاده
اینجا محل نقشه ها رو مشخص میکنه، یعنیدر واقع به برنامه میگه که از کدوم حافظه نقشه ها رو لود کنه. این گزینه رو رویدرایو e تنظیم کنید.
محل قرارگیری نقشه ها 16 فولدر تک کارکتری در فولدر diskcache هست که در ذیل آدرسمیدم:
e:\cities\diskcache\1
e:\cities\diskcache\2
e:\cities\diskcache\3
e:\cities\diskcache\4
e:\cities\diskcache\5
e:\cities\diskcache\6
e:\cities\diskcache\7
e:\cities\diskcache\8
e:\cities\diskcache\9
e:\cities\diskcache\0
e:\cities\diskcache\a
e:\cities\diskcache\b
e:\cities\diskcache\c
e:\cities\diskcache\d
e:\cities\diskcache\e
e:\cities\diskcache\f
همچنینمحل قرارگیری راهنماهای صوتی مسیر زیراست:
e:\cities\diskcache\voices
وارد فایلهاییکه دانلود کرده بودید بشوید و فولدر diskcache رو بین اونها پیدا کنید، سپس واردفولدر diskcache بشید و تنها و تنها 16 فولدر تک کارکتری که در بالا گفته شد بهاسمهای 0و1و2و3و4و5 الی آخر... را کپی کنید و به مسیر گفته شده در گوشی انتقالبدید.
نکته1: برای کپی کردن حتما از کامپیوتر استفاده کنید
نکته2: گوشیرا در حالت mass storage به کامپیوتر وصل کنید
نکته 3: تمام پیغامهای ریپلیس رو yes بزنید.
نکته 4: اگر میخواهیدتلفیقی از دو نقشه داشته باشید، ابتدا نسخه قدیمی تر رو کپی کنید و بعد به سراغنسخه جدید برید.
نکته 5: بعد از کپی شدن کامل نقشه ها، اگر راهنمای صوتی هممیخواهید، فولدر voices رو هم منتقل کنید.
نکته 6: بعد از کپی نقشه ها حتمافولدر clientindex که مربوط به جستجو و دیتابیس برنامه میباشد را هم کپیکنید.
محل قرارگیری دیتابیس برنامه (مربوط به جستجو):
e:\cities\diskcache\clientindex
GPS //// بخش پنجم
نکاتی در مورد کارکردن با برنامه و اتصال جی پیاس
چند نکته در رابطه بااستفاده از برنامه
1- تنظیمات لازم در برنامه
tools - setting - map - internet - go online at startup این گزینه مربوط به استفاده از اینترنت میباشد، که پیشنهاد میشودحتما حتما روی no تنظیم کنید تا مشکلی بابت پول gprs برای شما پیش نیاد!
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - اینترنت - آنلاین شدن
---------------------------------
tools - setting - navigation - voice guidance
این گزینه مربوط به راهنمای صوتی هست کهپیشنهاد میشه روی farsi_female قرار بدید. (نکته: اگر راهنمای صوتی رو بصورت دستی و درست کپیکرده باشید کنار farsi_female در منوی یاد شده، یک علامت موبایل خواهد بود، در غیراینصورت در کپی کردن راهنمای صوتی مشکل داشتید(
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - مسیریابی - راهنمای صوتی
-----------------------------------
tools - setting - navigation - route selection
این گزینه مربوط به نحوه انتخاب مسیر توسط نرم افزار هست که پیشنهاد میشه روی shorter route (مسیر کوتاهتر) قرار بگیره.
همچنین در همین منو گزینه های motorway و tunnel , ferry , toll road , unpaved roads , train ferry. مربوط بهانواع گذرها در مسیریابی میباشد، که هر کدوم رو که نمیخواید ازش رد بشید میتونیدخاموش کنید. مثلا اگر با ماشین هستید حتما گزینه motorway راه موتوری رو خاموشکنید و ...
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - مسیر - انتخاب مسیر
-------------------------------------
tools - setting - map - categories این گزینه مربوط به امکان روی نقشه میباشد. پیشنهادمیکنم تمام موارد رو تیک دار کنید.
منوی فارسی: ابزار - تنظیمات - نقشه - اماکن
--------------------------------------
2- نحوه مسیریابی
برای استفاده از مسیریابی،هنگامی که گوشی شما به ماهواره ها متصل شد و مکان خودتون رو روی نقشه نشون داد، ازروی نقشه به سراغ مقصد بروید و روی مقصد بایستید (مقصد در وسط گوشی قرار بگیره) سپستاچ پنل بالای صفحه را کلیک کنید و سپسگزینه drive to رانندگی را انتخاب کنید. بعد از چند ثانیه مسیر برای شما با خطیآبی مشخص خواهد شد، و اگر راهنمای صوتی انتخاب کرده باشید، راهنمای صوتی شما راراهنمایی خواهد کرد تا به مقصدبرسید.
3- دیروصل شدن جی پی اس و راهکار آن
مشکل دیروصل شدن به ماهواره و یا وصل نشدن به ماهواره:
یکسری از نکات هست که باعث میشه گوشی شما و برنامه ovi map خیلی راحت تر و سریع تربه جی پی اس متصل بشه، که من دو تا از اونها رو میگم که خیلی کمک کنندههست:
1- همزمان با اجرای برنامه ovi map از یک برنامه جی پی اس دیگه هماستفاده کنید (همزمان هر دو برنامه در حال اجرا باشند) ترجیجا برنامه Location خودگوشی. و وقتی برنامه location کانکت شد، میتونید برنامه Location رو ببندید و بههمون برنامه ovi map برگردید. (این یه جور باگ برنامه هست که گاه گداری توی Ovi map اصلا کانکت نمیشه و باید حتما با برنامه دیگه ای کانکت بشید)
اول برنامه دوم رو اجرا کنید ترجیحا location و یا هر برنامهدیگه ای مثل smartcomgps و یا garmin و .... . بعد از اینکه این برنامه دوم به جیپی اس کانکت شد، بدون اینکه این برنامه رو ببندید، برید و ovi map رو بازکنید.
2- استفاده از جی پی آر اس برای کمک به جی پیاس:
این راه بهترین راه برای اینه که شما در سریعترین زمان ممکن به ماهوارههای جی پی اس متصل بشید، (کمتر از 30 ثانیه)، با استفاده از جی پی آر اس، حدود مکانشما مشخص میشه، (سلول شبکه) و با استفاده از سرور موقعیت یابی نوکیا، اطلاعاتماهواره هایی که در مکان حدودی شما، قابل رویت هستند به گوشی داده میشه، به اینترتیب گوشی میدونه که به چه ماهواره هایی میتونه کانکت بشه و فقط کانال مربوط بهاونها و جهت اونها رو اسکن میکنه، که این امر باعث میشه سرعت وصل شدن شما به جی پیاس به شکل واقعا محسوسی افزایش پیدا کنه.
استفاده از جی پی آر اس، فقط در لحظاتاول کانکت شدن گوشی به ماهواره ها لازمه، و بعد از اون فقط از جی پی اس، استفادهمیشه. میزان کیلوبایت ارسالی و دریافتی در جی پی آر اس برای کمک به اتصال جی پی اس،بسیار ناچیزه و هزینه ی قابل توجهی نداره (هر بار کانکت شدن کمتر از 5 تومان) وهمونطور که گفتم، بصورت مدام از جی پی آر اس استفاده نمیشه و فقط در مواقعی کهلازمه استفاده میشه که واقعا هزینه ای که داره خیلی خیلی ناچیز و به صرفههستش.
لیست تنظیمات مورد نیاز برای استفاده از gprs بعنوان کمک gps:
برای فعال نمودن این امکان، در تنظیمات برنامه location وارد قسمت positioning mode بشید و:
1- در positioning methods قسمت network base تیک داشته باشد
2- در positioning server قسمت server address روی supl.nokia.com باشد
3- در positioning server قسمت access point تنظیم شود (رویکانکشن gprs گوشی)
4-در positioning server قسمت positioning server use رویآتوماتیک و یا آلویزاسک باشد.
نکته: دقت کنید در خط و گوشی قابلیت اتصال بهجی پی آر اس رو فعال کرده باشید و تنظیمات مربوطه انجام شده باشه.
نکته2: منویگوشی ها با هم فرق داره، ولی معمولا یا توی applications میتونید برنامه لوکیشن روپیدا کنید و یا توی setting میتونید تنظیمات positioning رو پیداکنید.
4- در مورد جستجو
در دیتابیس نقشه هر دو صورتپینگلیش و فارسی وجود دارد و شما میتونید با هر کدام که راحتید سرچ کنید. مثلادنبال چهارراه آبرسانی میگردید، هم میتونید عبارت "آبرسان" را سرچ کنید و هم میتوانیدعبارت "abrasan" سرچ کنید.
در جستجوی فارسی دقت کنید که برای کلماتی که حرف "ک" و یا "ی" در آنها هست، حتما باید از عربی این حروف استفاده کنید، یعنی "ي" و "ک" البته بدون سرکش. البته من پیشنهاد میکنم اگر کلامتی رو میخواید سرچ کنید کهاین دو حرف در آنها هست یعنی حرف "ی" و یا حرف "ک" حتما یا از معادل پینگلیش آناستفاده کنید و یا بصورت ناقص سرچ کنید. (سرچ ناقص رو برنامه قبولمیکنه
مثلا، دنبال ولیعصر میخواهید بگردید، به صورتهای ذیل میتونیدسرچ کنید:
",عصر"
"vALIASR"
"ASR"
"SR"
و ....
دو مورد جستجو دارید، یکی در اماکن و دیگری در معابر، برای جستجو در معابرحتما نام شهر رو هم باید وارد کنید.
GPS //// بخش ششم
مشکلات زمان نصب و اجرا وشیوه برطرف کردنآنها
ورژن 3.04:
برای این ورژن نکات ذیل رو باید مدنظرداشته باشید:
1- فریمور گوشی ایکس 6 و سایر گوشی هاتون باید آپدیت شده و 20 به بالا باشه
2- به غیر از گوشی های ذکر شدهدر پست مربوطه، گوشیهای دیگه نمیتونند از این نسخه استفاده کنند و بحث ما هم سر ایکس 6 هستش.
3- در تمامی موارد و مشکلات دقت کنید حتما فولدر cities در درایو e با حروف کوچک نوشتهشده باشد.
3- در تمامی موارد و مشکلات دقت کنید که تاریخ گوشیتون بروز باشه/تاریخ میلادی
4- موراد مربوط به عدم نمایش نقشه در برنامه (یعنی مواجهه با صفحهخالی در هنگام زوم کردن روی تهران و یا ایران و یا مشکل با راهنمای صوتی و یاهرجایی از نقشه (یعنی برنامه نصب میشه ولی در کار کردن با نقشه مشکل دارید و یا بافایل صوتی مشکل دارید و ... ) در این صورت مشکل در کپی کردن اطلاعات و یا درتنظیمات برنامه هست. که اگه به پستهایی که دادم خوب دقت کتنید ان شا الله مشکلاتتون مرتفع خواهد شد.
-----------------------------
این مطالب برگرفته شده از سایت های دیگه و همچنین جمع آوری برداشت ها و آموخته های خودم هستش. در مطالب فوق با اجازه خودم کمی دخل و تصرف انجام گرفته است. باور کنید تا چندی قبل اصلا با جی پی اس کار نکرده بودم ولی با صرف وقت تونستم چیزهایی یا د بگیرم و در خدمتتون بگذارم. امید می رود بابی از ابواب مشکلات دوستان عزیز ایکس شیشی ام باز بشه و مفتاحی برای ابوابشون باشه.
1.کسی در مورد پیامکی که واسه همراه اولی ها اومده بود مبنی بر طرحی جهت تعویض سیمکارت های قدیمی چیزی می دونه؟
2.مورد دوم Message center اصلی همراه اول +9891100500 هستش شماره های دیگری هم برای این کار مثل اینکه وجود داره که در مواقع شلوغ بودن خط میشه از شماره های دیگه استفاده بشه این شماره ها رو می دونید؟ 501 الی 510 رو تست زدم کار نکرد.
3. کسی تنظیمات جدید واسه ایکس 6 جهت مثل بهینه کردن مصرف باتری و اجرای سریع و غیره جات پیدا کرده بیاد مطرح کنه
تا جایی که میدونم اون پیامک مربوط به سیمکارت های TCI هست که باید به MCI تبدیل بشن!نقل قول:
991100500 مسیج سنتر اصلی هست! قبلا 500~505 کار میکرد و من هم استفاده میکردم ولی جدیدا غیر فعال شده و فقط 500 کار میکنه!
در مورد مصرف باطری در این گوشی ها(البته N97 بیشتر) میزان نور نمایشگر هست! بدلیل سایز نمایشگر بزرگ، بیشتر مصرف باطری به نمایشگر مربوط میشه!
البته با فریمور های -- شده میشه کاریش کرد!
سلام
8 گیگ این گوشی کی میاد؟
قیمتش حدودا چقدر میشه؟
بعدش راسته میگن تو نسخه 8 گیگ باطریش بهتر شده؟
سلامنقل قول:
بیاد فکر کنم حدود 300 تومان دربیاد. گوشی باحالی میشه...
درباره باتری هم به گفته دیگران اکتفا نکن. باید آدم دستش بگیره و آزمایشش کنه تا بفهمه که چجوریاست... :دی
شاد باشین :دی
سلام برو بکس من امروز این گوشیو 16 گیگا بایتیش رو خریدم عجب گوشی ماهی هست باووووووو!(baw)
رنگ ساهشو همین سمت راستیه تو آواتارم به زودی تاپیکو می ترکونم!:21:
مبارکت باشه انشالله... انشالله صفحه لمسی خازنیش واست بچرخه!!! :دینقل قول:
انشالله با دوربینش بهترین لحظات و شادترین ها رو در زندگیت ثبت کنی
انشالله که همیشه باهاش آهنگ های شاد گوش بدی... :دی
کلا همه اون هایی که تازه خریدن انشالله همیشه واسشون خوب بیاد و خوش باشن... :10:
گلم بگو چند؟ با گارانتی؟ بی گارانتی؟
تابحال کار با این گوشی رو چطور دیدی؟ خوب؟ بد؟ زشت؟!!! :27:
تجربه شخصیت رو بگو که ما هم بدونیم
مبارک باشه..نقل قول:
ديريز داييم ىه فول پکش رو خريد 370 تومن توى مدتى که دستم بود واقعا تکنولوژى محسوس بود.
مقايسه با N86 8MP :
دوربىن: حرفى براى گفتن نيست،اما فوکس x6 بهتر بود.
مکانيزم چرخش x6 خودکار خيلى سريعتر از اونيکى.
در پشت x6 ىکم لقه اما بدنه محکم و خوش دسته.
به زودي نتيجه تست رو با speedyGo از دو گوشى ميذارم.
اگه می تونی در مقایسه با N86 بگذار...نقل قول:
سلام.
من هم دیروز رفتم یکی برای پدرم خریدم. از نمایندگی نوکیا تو علاالدین خریدم368000. با پایه. و گارانتی نوکیا. البته قیمت 350 هم بود. اما دیدم این مطمئن تره و گفت که راه اندازی و آپگریدش رایگانه.
جریان آپگرید چیه؟
با وجود اینکه چندان گوشی، لمسی نداشتم، اما واقعا صفحه ی لمسی اش عالیه.
احتمالا خودم برم ویواز یا ساتیو بگیرم.
سوالهام رو بعدا خواهم پرسید. ممنون
چرا باید آخه TCI به MCI تبدیل شه! TCI یه کلاس دیگه ی داشت!نقل قول:
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
اینقده دارم فعالیت می کنم تازه مدیر اومده میگه دفعه بعد اخطار میدم بهجای یه تشکر خشک و خالی فورا تو سر آدم می زنن! ایران اینه!نقل قول:
عزیز کجا اینو نشوته که باتریش بهتره؟ همان مشخصات سخت افزاریه فقط در مورد بلوتوثش یه تغییراتی نوشته بودند. منبعتون رو بفرایید بررسی کنم نتیجه رو بگم
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
مبارکتون باشه ولی بی زحمت اسپم نده بحثهای مهمتری داریمنقل قول:
باتشکر
ولی دوستان باید بگم که من که خودم این گوشی رو دارم ایرادات عملی که بیشتر تو این گوشی دیدم باید بگم
1.این گوشی بیشتر قاب پشتش چفت چفت نیست. کلا گوشی مستحکمی نیست البته امتیاز رو از 100 بهش 90 میدم
2.زوم دوربین تو فیلمبرداری و پخش خیلی تابلو زوم میکنه
3.رنگمشکی زوار راست و چپش یه جوریه انگار که استعداد پاک شدن داره
4.از مال من دکمه قفل کننده ال سی دی یه ذره شله یه ذره ها نه بیشتر که خوشایند به نظر میرسه
5.قسمت بالا و پایین گوشی که محل اتقال شارژر و دکمه روشن خاموش و از پایین محل اتصال بنده که بصورت مشکی براقه خیلی راحت تحت خش خوردن قرار می گیره
6. در مورد تاچشم باید بگم که حرفی واسه گفتن نداره فقط یه نکته که چون من دستمو سریع رو exit می زارم ومیکشم گاهی احساس می کنم جواب نمی ده البته این عمل رو بعضی دکمهه ام دیدم انگار اشکال از منه. نظر شما چیه؟
ولی از هر چه بگذریم سخن دوست خوشتر است بهترین گوشی نوکیا در حال حاضره که خیلی دوسش دارم
آخه این آسفالت که با اون میخواستم همه جا رو آسفالت کنم فق واسه ویرایش سوم سیمبیان هستش ایکس 6 که ویرایش پنجمه من کدمشو نصب کنم؟ این لینک مناسب نسخه ایکس 6 نیستش آخه؟نقل قول:
بچه ها من آسفالت میخوام لینکشو بزارید خوب:41:
با تشکر دوست عزیزنقل قول:
من زاهدانم:31: و اینجا گارانتی معنی خاصی نداره 1 مغازه معتبر هست که کل شهر گوشی هاشونو از اونجا می خرن و برای تعمیر هم اونجا می برن
من 360 تومن خریدم رنگ سیاهش با گارانتی خود همین مغازه ( وارده تو کار تعمیراتو اینا تا 1 ما هم اگه گوشی چیزیش بشه عوضش می کنه)
گوشی خوبیه کار کردن باهاش لذت بخشه می دونی یه حس خاص به آدم دست میده وقتی باهاش کار میکنه:5:
در ضمن چون شهر ما زیاد بزرگ نیست مردم تا این گوشی رو تو دستت می بینن کف بر می شن:18:
از دوربینشم راضی هستم بد نمی گیره حالا به زودی یه چند تا عکس براتون می ذارم در مقایسه با ان 97
خودم این گوشی رو از لحاظ پخش موسیقی(اولین اولویت خودم:8:) بهترین لمسی نوکیا می بینم همچنین حافظه توپی هم واسه آهنگ و فیلم داره
توی لمسی های نوکیا ان 97 توهین نشه ها ولی صداش از ته چاه میاد بیرون و اصلا آدم فک می کنه داره صدای مونو با گرامافون های دهه 40 گوش میده:2:
این گوشی از لحاظ ارتباطی هم مثل بقیه گوشی های نوکیا گوشی کاملی هستش همه وسایل و برنامه های ارتباطی رو داره:46:
کلا عاشق این گوشی شدم از زمانی که خریدمش!:11:
دوستان این لینکی که میذارم خیلی باحاله . فقط بازی های سیمبین ورژن 5 هست . اکثر بازی هاش رو من نصب کردم توپه.
بجای خط تیره بزارید ir-tci دات orgکد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=73676
فقط باید عضو بشید .
نمی خواستم بذارم چون ماله یه انجمن دیگست ولی چون بازی می خواستید گذاشتم. آسفالت هم توش هست .:5:
یکم خوش بر خورد تر باشید به جایی بر نمی خوره:10:نقل قول:
سلام می تونی بگی اسم اون مغازه چیه که اینقد معتبره؟نقل قول:
دوست من ان 97 درسته مثل ایکس 6 تو رده اسمارت فونهای سیمبیان قرارداره ولی از لحاظ کلاس کاری این دو گوشی تو یه کلاس قرار نمی گیرند ایکس 6 اسمارتفون و از اسمش پیداست که مخصوص پخش موسیقیه X مخفف Xpress Music هستش و ان 97 تو رده برنامه خوری و از این جور حرفاست. از این لحاظ نباید بر ان 97 خرده گرفت!!!
ولی از لحاظ لمسی چون اولین لمسی خازنی نوکیاست و خازنی ها کاملا برتری خودشونو بر مقاومتی ها مثل ان 97 به اثبات رسوندن از این نظر ایکس 6 حرف ها برای گفتن دارد.
مبارکت باشه ولی یکم گرون خریدی
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
شنفتی میگن که دخترم به تو میگم تا عروس تو بشنوی؟!! این یک مثل قدیمیه. من منظورم شما نبود خواستم بفهمونم که خیلی ها تو پستهاشون حرفهای الکی و مفت و اسپم زیاد می زنن ولی تا من میام حرفی بزنم فوری مدیریت میاد تهدیدم میکنه به اخطار دادن!نقل قول:
منظورم شما نبودید من معذرت میخوام :7:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
لطف کنی لینک مستقیم آسفالت رو واسه ایکس 6 بزاری دستتو می بوسمنقل قول:
عالیه... کماکان منتظر عکس ها و نمونه فیلم برداری در صورت امکان هستیم رفیق :10:نقل قول:
درضمن؛ فکر کنم اون N97 مشکل داشته! :دی چون هیچ هنگام یادم نمیره... توی کافینت نشسته بودم که یهو صدای استارت آپ نوکیا رو به شکل بلند شنیدم. انگار که به یه اسپیکر همراه وصل شده باشه...! برگشتم دیدم N97 هست... کفم برید!!! :18:
هنگامی که شنیدم بلندی و کیفیت X6 بیشتر از N97 هست، توی کف اینم که ببینم این گوشی چجوریه....!!! :27: اگه برات مقدوره در حد بسیار کوتاه یه آهنگ با کیفیت بگذار و صداش رو هم روی 100 تنظیم کن و سپس با یه گوشی دیگه یه فیلم کوچولو بگیر و برامون آپلود کن... سپاس
من تست زدم با 5800 صدای 5800 بلندتر به نظر می رسید ولی وقتی با ایکس 6 آهنگ گوش می دم انگار تو یک فضای استریو و استودیو گونه آهنگ پخش می شه کیفیت فوق العاده و حس خوبی به آدم دست می ده که تو 5800 این حس نمی ده. صدا جوری پخش می شه که تو یه محیط بزرگی هستی و صدا از هر طرف با کیفیت میاد یه حالت رویایی
نوکیا تو بعضی موارد به نظرم واسه گوشی ها کم گذاشته
اول زوم این گوشی زیاد باحال نیست یوهو می پره و مناسب و درخور شخصیت همچی گوشی ای نیست حتی تو پخش فیلم هم همینطوره.
دوم اینکه رابط گرافیکی تو باتری اصلا خوب عمل نمی کنه تو نوکیا و ایکس 6 هم مبرا از این امر نیست اینطوری بگم که دو روز گوشی رو استفاده می کنی باتری پر پره بعد دو روز مثلا می بینی یه خط کم شد. یه سر می زنی حیاط خونه بر می گردی خونه می بینی خط دوم حذف شد و موقع اینکه یه خط مونده کلا سردرگمی کی باتری میخواد ته بکشه نه درصدی می ده نه چیزی دوبار باتری لاو می ده و فورا تلپی خاموش می شه. شده بعضی وقتها من یه روز با این باتری لاو ساختم و گوشی خاموش نشده و اصلا قابل پیش بینی نیست
سوم اینکهوقتی پیامک می دی بعدش دیلایوری میاد حالا اگه چندتا پیامک رو پشت سر هم به یکی بفرستی و بعضی هاش دچار اختلاش شبکه بشه و faild بیاد اصلا متوجه نمی شی که این faild مربوط به کدوم یکی پیامکه. قبلا6700 داشتم که وقتی هر دیلاوری رو باز می کردی یه چندتا کلمه از پیام رو مینوشت و آدم میفهمید مربوط به کدوم یکیه. این کاملا آزاردهندست
چهارم بخش CALL LOG باید بگم که نمی تونی تو بخش شماره هایی رو که گرفتی بفهمی با فلان شماره چقدر حرف زدی اصلا این امکانات رو تو این گوشی ها حذف کردند.
چهارم اینکه البته این مشکل اکثر گوشی های نوکیاست که تقویم فارسی همراه با زبان فارسی ندارند و میلادیه و باید سراغ برنامه بگیردی
پنجم اکثر برنامه های موجود رو گوشی فقط WIFI میخواد مثل SHAZAM و بعضی دیگه که نمی دونم اصلا به چه دردی میخورن!
یه چیزی بگم:
به این قسمت برید
Main menu/settings/phone/nothfication lights\standby bright\breathing light رو که پیشفرضش off هستش on کنید. با این کار در حالت استندبای دکمه منو سفید رنگ هر 14 ثانیه روشنو خاموش میشه وتو شب خیلی خوشایند به نظر میرسه البته این دکمه خیلی کوچیکه و کاشکی یکم بزرگتر می بود و LED اون بزرگتر دیده می شد موقع روشن شدن.
البته فکر کنم این زمانی هست که Missed Call یا New Message داشته باشی که بعنوان یادآوری کننده عمل میکنه.نقل قول:
تو 5800 که اینطوری هست
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
بند 3 و 4 تو گوشی من (5700) به خوبی عمل میکنه.نقل قول:
منظورت اینه که تو این گوشی این امکان وجود نداره؟
نه دوست من اون مال NOTHIFICATION هستش. اصلا نیازی به این امور نیست. فعالش کنی واست هر 14 ثانیه ای روشن خاموش می شه باحالهنقل قول:
این کارو تا فردا برای شما انجام می دم آخه گوشی بابام همین 20 دیقه پیش خریده شده :27:الان تو شارژ اولیه هست نمیشه قطعش کنمنقل قول:
گوشی مامانم هم دوربین نداره:31:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
اسم مغازه اتصالات هست نمایندگی اتصالات دوبی به قول خودش!نقل قول:
باوو ما دوست هستیم دیگه تو عالم رفاقت پیش میاد دیگه:))
سلام.
امروز گوشی رو بردم برای راه اندازی gps و آپدیت . گفت gps رو راه اندازی میکنم و اگر آپدیت نیاز داشت آپدیت میکنم.
یکی جواب بده، این آپدیت و آپگرید دقیقا چیه؟ اون قضیه ی firm ware چیه؟ اون رو هم باید آپدیت کنم.؟
راستی یه مشکل دیگه:
هر وقت باتری رو در میارم تا سیم کارت رو عوض کنم، تاریخ و ساعت و تم ریست میشن، چه کار باید کرد، که نشه؟
ممنون.
میشه یه اطلاعات کلی در مورد این گوشی بهم بدین؟
firmware مثل ویندوز میمونه که واسه کامپیوتر هست و اون واسه موبایلهنقل قول:
هر چند وقت یه فریم ور جدید میاد که مشکلات قبلی رو بر طرف می کنه
این مشکل دومت هم نمیشه کاریش کرد چون شرکت نو کیا بزرگ با اون همه کلاس و شکوهش یادش رفته یه حافظه مثل C-mos کامپیوتر واسه این گوشی بذاره
البته یه نکته رو بگم توی تست Speedy Go که تو همین فروم انجام شد ایکش 6 عزیز ما با 1066 امتیاز اول شد بعد خود صاحب تاپیک دید ان 97ش کم آورد جلوی ایکس 6 گفت نرم افزار باگ داره:31:
----------------نقل قول:
کجا بردی مگه GPRS تنظیم کردن کاری داره؟
این گوشی که شما داری خیلی خوبه حتی نیاز نیست تنظیمات GPS را دریافت کنی و کاری که می گم را بکن
برو به
Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
و بعد Internet را انتخاب کن
حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به http://www.google.comتغییر بده
بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
در مورد آپدیت و آپگرید بگم که ما ایرانیها تلفظ اشتباه می کنیم آپگرید برای تغییر یا ارتقای سخت افزار استفاده می شه مثلا رم کامپیوتر را از 256 به 512 تغییر بدی که در مورد گوشی صدق نمی کنه و آپدیت هم در مورد نرم افزاره که مثلا ورژن سیستم عامل گوشیت را به ورژن بالاتر ارتقا بدی یا سیستم عامل کامپیوترت را از ویندوز XP به Vista ارتقا بدی که در مورد گوشی آپدیت صدق می کنه که شما اگر شنیدی کسی گفت گوشیم را آپگرید کردم تعجب نکن و بدون منظورش همون آپدیت بوده
و Firmware هم همون ورژن نرم افزار گوشینه که می خوای آپدیت کنی
و مشکل آخرت نباید پیش بیاد چون این مشکل مال زمان گوشیهای 1100 بوده و شاید با آپدیت گوشیت مشکل حل بشه
موفق باشی
به لینک زیر برو و کلیه مشخصات را ببیننقل قول:
کد:http://persian.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-x6-16gb/specifications
موفق باشی
بالاخره به قولم عمل کردم داریوش خان و یه ویدیو از گوشی در حال پخش موزیک گرفتم البته بازم میگم تو کیفیت صدا گوشی که فیلم میکیره هم مهمه که من خوبشو نداشتم یه ایکس تری داشتم که مال بابامه(ما خانوادگی سری ایکس داریم:31:) این فیلم یکم حجمش زیاد شد ببخش دیگه 4 مگا بایتی باید دانلود کنی که اگه ADSL داری زود دانلود میشه
یه جای خوب هم آپلود کردم که قابلیت ریسیوم داره
کد:http://www.herosh.com/download/4617000/___1740_____1776___1776___1776___1777_.3gp.html
زمانی که من 3250 داشتم که انصافا سالار بود. هیچ مشکلی نداشت. بعدش n73 دوباره همین مشکل رو داشت و الان هم ایکس 6 داره.نقل قول:
firmware مثل ویندوز میمونه که واسه کامپیوتر هست و اون واسه موبایله
هر چند وقت یه فریم ور جدید میاد که مشکلات قبلی رو بر طرف می کنه
این مشکل دومت هم نمیشه کاریش کرد چون شرکت نو کیا بزرگ با اون همه کلاس و شکوهش یادش رفته یه حافظه مثل C-mos کامپیوتر واسه این گوشی بذاره
البته یه نکته رو بگم توی تست Speedy Go که تو همین فروم انجام شد ایکش 6 عزیز ما با 1066 امتیاز اول شد بعد خود صاحب تاپیک دید ان 97ش کم آورد جلوی ایکس 6 گفت نرم افزار باگ داره
والا الان بردمش به نمایندگی نوکیا، برای راه اندازی جی پی اس. خیلی وقت بود گوشی عوض نکرده بودم، اصلا تو این وادی ها نبودم. متاسفانه الان رفتم بگیرمش، گفت که سیستم آنلاینمون قطع شده، شنبه بیا.نقل قول:
----------------
کجا بردی مگه GPS تنظیم کردن کاری داره؟
این گوشی که شما داری خیلی خوبه حتی نیاز نیست تنظیمات GPS را دریافت کنی و کاری که می گم را بکن
برو به
Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
و بعد Internet را انتخاب کن
حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم بهبدهکد:http://www.google.comتغییر
بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
در مورد آپدیت و آپگرید بگم که ما ایرانیها تلفظ اشتباه می کنیم آپگرید برای تغییر یا ارتقای سخت افزار استفاده می شه مثلا رم کامپیوتر را از 256 به 512 تغییر بدی که در مورد گوشی صدق نمی کنه و آپدیت هم در مورد نرم افزاره که مثلا ورژن سیستم عامل گوشیت را به ورژن بالاتر ارتقا بدی یا سیستم عامل کامپیوترت را از ویندوز XP به Vista ارتقا بدی که در مورد گوشی آپدیت صدق می کنه که شما اگر شنیدی کسی گفت گوشیم را آپگرید کردم تعجب نکن و بدون منظورش همون آپدیت بوده
و Firmware هم همون ورژن نرم افزار گوشینه که می خوای آپدیت کنی
و مشکل آخرت نباید پیش بیاد چون این مشکل مال زمان گوشیهای 1100 بوده و شاید با آپدیت گوشیت مشکل حل بشه
البته برای اینترنت یه مشکلی دارم. هر چی به این ایرانسل لامصب پیام میدم که تنظیمات بفرسته. نمیفرسته. همون اس ام اسی که باید سیو کرد.
راستی برای چی پی اس باید آنلاین بود؟ اگه آنلاین باشی ، سرعتش لودش پایین میاد؟ و آیا همه ی شهرها رو با جزئیات داره؟
ممنون از کمکتون.
این مشکل وقتی رخ میده که باطری داخل گوشی فاسد شده باشه که معمولا توی 1 2 سال اول کار گوشی بعیده...نقل قول:
چی باتری سیموس نداره؟ :16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب گوشی پیشرفته ای...نقل قول:
:16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدی نداره یا شوخی بود؟
با این ویدئو که کلا کیفیت صدای این گوشی رو زیر سوال بردی...نقل قول:
صدای 1100 بهتر درمیاد! با چی فیلم گرفتی اینطوری شده!؟ صدای خودتن خیلی ناجوره:31:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
اگه انلاین باشی A-GPS فعال میشه که 2 ثانیه ای لاک میشه!نقل قول:
ولی اگه آنلاین نباشی GPS معمولی کار میکنه و 20 30 ثامیه تا 10 15 دقیقه سول میکشه لاک بشه!(بستگی به جایی داره که تو هستی)
5 6 شهر + جاده های ایران تکمیل هست(تهران/تبریز/قزوین/...) + عکس هوایی از همه جای کشور
برای شهر های دیگه هم از نرمافزار های اسمارتکام و گارمین مستونی استفاده کنی
فک کنم داره اشکال از فریم ور گوشی هست فک کنم کهه با در آوردن باتری ریست میشه تمو ساعت و تاریخ:41:(البته به گوشی توهین نکنا تعصبی هستم شدید:دی) زن داییم هم ان97 داشت همین طوری میشدنقل قول:
با X3 گرفتم آره صداش خیلی بد ضبط شده مثل گرامافون شده:2:
در مورد صدای خودمم بگم صدام همین جوری هست دوستام بهم میگن اژدها بخاطر صدا:31:
یه سوال داشتم درباره بک گراند
تو x6 اگه یه عکس رو به عنوان wallpaper انتخاب کنیم ایا عکس به صورت فول قرار میگیره
یا مثلا مثل مدل 6120 نوارهای مربوط به theme گوشی بالا و پایین صفحه باقی میمونه ؟