بازی کن هام سالما از لیگ 8 افتادم لیک 12 دوباره !!!
Printable View
بازی کن هام سالما از لیگ 8 افتادم لیک 12 دوباره !!!
پس چطوری دو ماه سر نزدی ؟
بازیکنات پیر شدن.
چقدر پول داری ها؟سکه؟
108 هزار میشه
یه 2 / 3 تاشون پیر شدن 2 / 3 تا هم خریدم
من خودم یه تیم دارم تاج معروف الان در لیگ دوازده هستم دو تا قهرمانی هم دارم کسی از عزیزان هست که این امید رو داره که تیم منو شکست بده منتظرم یه بازی دوستانه پیشنهاد بده:20::11:
واسه شما سایت باز میشه ؟
من ADSL دارم. ( رفسنجان ) . 2. 3 روز قبل با --- باز میشه. الان چه با --- و چه بدون اون باز نمیشه
عجیبه با دیال آپ باز میشه !!!!
ADSL ها قاطي كردن براي من هم بازي آنلاين و فارسي رابر باز نميشه !
اینجا خوابیده بود گفتم یه مطلب بذارم رونق بگیره اموزش استراژی ها
تو آب و هوای برفی از پاس بلند
تو آب و هوای بارونی هم از استراتژی سانتر
جلوی حمله و ضد حمله، پرس
جلوی پرس، پاس کوتاه
جلوی پاس کوتاه، ضد حمله
جلوی دفاع، حمله
سانتر یا پاس بلند اگر تو زمین خودت بود، بذار حمله
سانتر یا پاس بلند اگر تو زمین حریف بود، بذار ضد حمله
من هم عضو شدم اسم تیمم اهورای سیاه است در لیگ دسته 14
هرکی مایله میتونم یه دوستانه باهاش بازی کنم
نقل قول:
در تکمیل کردن استراژی ها
زمین حریف پرس و دفاع بیشتر مواقع جواب میده
کسی هست تیمش قوی باشه یه بازی دوستانه بندازیم ؟
داداش اینا رو بیخیال اگه می خوای بیا با هم بازی دوستانه بزنیم.
لاتسیو.
لیگ 7.
الان پرم
فردا پیش میدم فقط من لیگه ششم ها
نام تیم : استاد
دوستای عزیزم
2 روزه که صفحه مدیریت تیم من از کار افتاده یعنی نمی تونم بازیکنام رو تعویض کنم یا تمرین بدم. چیزی که نشون می ده هم اینه که همه دفاع ها توی ترکیب اصلی ان و بقیه رفتن توی ذخیره و انرژی همه هم همیشه 100 هست.
تو رو خدا یکی زود جواب بده باید چکار کنم توی بخش تماس با ما هم پیغام گذاشتم اما کسی جواب نداده. از ضعیف ترین تیم گروهم باختم و اینجوری می افتم به لیگ پایین تر و همه زحماتم حروم می شه.
باید چکار کنم؟؟؟؟
این بازی خیلی بی مزست من 6 ماه سر نزدم تیم هنوز دسته شیشه جالبه نه
بابا یه جونمرد پیدا نمی شه جواب سوال منو بده؟ تیمم یه لیگ سقوط کرد. تو رو خدا زود جواب بدید...
دوستان من تیمم دسته 5 هرکی می خواد بهش می فروشم.
لاتسیو
بازین هم می فروشم.
میشه لیست فروشت رو ببینم؟ بازیکن 600 به بالا داری؟نقل قول:
سلام
من هم امروز ثبت نام کردم و اسم تیمم هم هست " معدنی کرمان "
دوستانی که در این بازی ثبت نام کردن و هنوز دارن ادامه میدن و خسته نشدن اگر ممکنه به من کمک کنند تا من هم بتونم پیشرفت کنم و بازی هام رو یکی پس از دیگری ببرم
ممنون
اين بازي خيلي چرته/...حيف وقت كه واسش بذاريم..
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:08 AM ----------
join شين به تايپيك:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391687
براي بهترين فوتبال انلاين دنيا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش سکه کلاب فوتبال من
هر 80.000 سکه فقط و فقط 1000 تومان
بدو که تموم شد
برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدید
بدو مه مفته
سلام دوستان
تيم ليگ 9 مي فروشم.
12-13 تومن مي فروشم.
كمتر هم خواستين ميدم.
[HTML]http://myfc.ir/match/teams/profile/148947/%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AC%D9%8A%20%D8%A2%D8%B 3%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9%8A[/HTML]
سلام من 1 ساله دارم بازی می کنم خیلی راحت و قشنگه.اسم تیمم ارتش قرمز است.لیگ 9 مقام 2.امتیاز کل 876.
اگه سوالی داشتید میتونید بپرسید.راستی هر کی بخواد با هاش دوستانه میزنم.
بچه ها هرکی طرفداره بایرنه تویه این سایت عضو شه
دارن یک تیم درست می کننکد:http://myfcmanager.-------.com/thread-71.html
سلام من میخواستم یه جام حذفی اجرا کنم یه تاپیک زدم ولی بسته شد حالا اومدم اینجا هر کی میخواد بیاد ثبتنام کنه اسم تیمشو بهم راه لیگ و لینک تیمش بزاره
اینم قوانین:
) روش برگزاری مسابقات بر پایه بازی دوستانه Myfc می باشد پس جای خالی داشتن در فهرست بازی های دوستانه در زمان مقرر (روزهایی که باید پیشنهاد داده شود) الزامی است.
2) قرعه کشی بازی به صورت کاملا تصادفی بوده و از جانب ما هیچگونه تقلبی و تخلفی در آن صورت نخواهد گرفت.
2) پس از قرعه کشی و اعلام تیم های 1 تا 16 تیم هایی که با هم روبرو شده اند تا ساعت 22:30 روز شنبه، باید تیم های بالاتر به تیم های پایین یشنهاد دهند و در صورتی که تیمی پیشنهاد نداد و یا تیم مقابل تایید نکرد و یا تا ساعت 22:30 شنبه پر بودحذف شده و تیم دیگر به مرحله بعد صعود می کند.
3) تیم تایید کننده (پایین) باید زمان بازی و وضعیت میزبان یا میهمان بودن را پس از تایید برای ما تا ساعت 22:30 در قسمت نظرات جدول مسابقات اعلام کند در غیر این صورت حذف خواهد شد.
4) پس از اتمام هر بازی تیم برنده نتیجه بازی را برای ما ارسال می کند و در مورد تساوی بازی مجددا با پیشنهاد تیم بالاتر و تایید تیم پایینی تکرار می شود که فرصت پیشنهاد و تایید تیم مقابل و ارسال زمان بازی تا آخر فردای روز مسابقه می باشد و در صورت تساوی مجدد بعد از توجه به نتایج و میزبان و میهمان بودن تیمها (گل زده در خانه حریف و یا دو بازی در خانه یک تیم) برنده با قرعه انتخاب می شود.
5) مرحله بعدی (یک چهارم) بازی ها با اعلام برنده ها و طبق جدول با پیشنهاد تیم های بالاتر به پایین تر و تایید و ارسال زمان بازی تا ساعت 22:30 سه شنبه آغاز می شود و مرحله بعدی بازی ها (نیمه نهایی) با ارسال زمان بازی تا ساعت 22:30 پنجشنبه آغاز میشه.
6) فینال مسابقات هم باید با پیشنهاد تیم بالا تر به پایین تا 22:30 روز شنبه و ارسال زمان بازی در روز یکشنبه برگزار شود و در صورت تساوی مجدداً برگزار می شود تا یک تیم برنده شود و باید اشاره کنم که بازی فینال باید حتماً برنده داشته باشد.
7) اعطای جایزه نیز با خرید و فروش بازیکن انجام می پذیرد، به این صورت که ما یک بازیکن به شما معرفی می کنیم برای مثال با قیمت 15000 سکه و پس از خرید شما مجدداً آن بازیکن را از شما به قیمت 45000 سکه می خریم.
در پایان اگر سوالی یا انتقادی در مورد نحوه اجرا در نظر دارید با ما درمیان بگذارید.
کسی نیست بیاد؟
قربون همتون 2تا تیم دارم تو این سایت
1- گاوچران
2- اف سی گاوچران
پایه های دوستانه پیش بدین. تجربه کسب کنیم
سلام
من یک مدت اولا ما فی سی بازی میکردم بعد ول کردم حالا اومدم استادیوم 25000 نفری بدنساز حرفه ای دکتر مبتدی خریدم و تا لیگ 9 بدون شکست بالا رفتم اما تو لیگ 9 همش میبازم میشه یکی درباره نقش بازیکن ها و اینکه کدوم سیستم برای کدوم سیستم خوبه توضیح بده؟:20::19::20:
راستی اگه کسی تو این بازی دوتا تیم داشته باشه مشکلی پیش میاد؟ یعنی خلاف قوانینه؟
فکر نکنم من که دو تا تیم دارم.نقل قول:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
راستی من یک تیم یک ساله دارم.چند ماه نرفتم تو اکانتش فحالا هر کاری می کنم تو لیگ نمیره.دوستان نظری ندارن؟باید چیکارش کنم؟:19:
راست می گه فرض کنیم یه ما نریم تو تیممنون بعد از لیگ ها خط می خوریم؟
:11:سلام من هستم اسم تیمم قرمز علی پروین :11:نقل قول:
اسمه تیمم پیام چغادک 1ساله بازی میکنم 1105 امتیاز دارم الانم لیگه 11 هست
هرکی پایس یه دوستان باهاش میزنم
اسم تیم منم البرز یونایتده اگه پایه ای یه دعوتنامه بده بیاد
آقا ايميل فعال سازي اوومد برام ولي رو لينكش كه كليك ميكنم ميگه موفقيت آميز نبود!از ديروز تا حالا اين جوريه
به مدیریت پیغام بده یا یه تیم دیگه بسازنقل قول:
(یه بار دیگه ایمیل تایید رو چک کن)
جالبیش اینه که بازی های دوستانه چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه بعد اونوقت مینویسه مثلاً دقیقه 30 گل زده جالب نه ؟؟:31:
دیگه اینقدر طبیعی نیست اگه بخواد هی 90 دقیقه 90 دقیقه صبر کنه همه چیز می ریزه بهم !!!:دی
سلامنقل قول:
نه اشتباه از من بود هر بازی دوستانه حدود 10-15 دقیقه است ولی فکر کنم بازی لیگ 90 دقیقه باشه .
این پست حذف شود
سلام
آقا چرا این تاپیک داره خاک میخوره ؟؟ کسی ترفندی از مای اف سی برای سکه درآوردن بلد نیست ؟؟ سکه در آوردن خیلی سخته یا باید به فکر تمرین بازیکن باشی یا سکه در آوردن. جام معمولی که سکه میداد هم جدیداً بستند ولی تا چند روز دیگه باز میشه.
ممنون میشم کمک کنید.
یه سوال چطور می شه بازیکن یا ورزشگاه قسطی خرید :46: