كانورتري كه شركت HTC براي گوشيهاي wvga ارائه كرده خيلي خوبهنقل قول:
من اينو براتون توصيه ميكنم
هر چند بدون تبديل هم همشو بايد باز كنه
اينو :31: ببين چه رند شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كانورتري كه شركت HTC براي گوشيهاي wvga ارائه كرده خيلي خوبهنقل قول:
من اينو براتون توصيه ميكنم
هر چند بدون تبديل هم همشو بايد باز كنه
اينو :31: ببين چه رند شده
سلام بچه ها
میشه یکی بگه بهترین راه برای تست دوربینش چیه موقه خرید تو نمایندگیش ؟
بهترین راه عکاسی از یک کاغذ سفید هست . مخصوصا زیر نور فلورسنت اگر دوربینش مشکل داشته باشه که 100% هم داره ، هاله صورتی رنگ خیلی تابلو هست. ولی من جای شما باشم صبر میکنم تا آپدیت رام و HF برای دوربینش بیاد بعد اقدام به خرید میکنم:5:نقل قول:
نقل قول:
با اینکه این گوشیه فوق الاده ایه ولی به نظر من وقتی مشکل سخت افزاری هست و با تغییرات نرم افزاری میخواد درست بشه اصلا ارزش خرید نداره . مگه اینکه قینتش حسابی بیاد پایین و ارزش خرید یه گوشی مشکل دار رو داشته باشه .
تمامی دوستانی که گرفتن,غیر از نینجای عزیز,ایا دوربین گوشیشون مشکل داره؟
دوستان الان قیمتش چنده؟
در قسمت مشاوره خرید سوال کنید بهترهنقل قول:
دوستان الان قیمتش چنده؟
اما حدوده 730 بدون گارانتی
و 760_70 هم گارانتی پرشین تل کام
نقل قول:
آپديت هم كه براش بياد فقط داريم خودمون را گول ميزنيم چون اين گوشي مشكل سخت افزاري داره
بهترين راه اينه كه صبر كنيم تا فعلا گوشي هايي كه تو بازار است فروش يره بعد اقدام به خريد كنيم چون از اين
به بعدHTC 100% گوشيهايي كه بعد ازاين وارد بازار ميكنه مشكلشون را برطرف كرده
ولي فكر كنم يه يك سالي بايد صبر كنيم!!!
mer10+20 بچه ها که کمکم کردین
حتما صبر میکنم مشکلاتش هل شه بعد اقدام میکنم
قیمت مناسبی هم داره
ایول به اچ تی سی
از اون لحاظ مشکلی نداره....اگه Mp4 بریزی که احتیاج به پلیر نداره....من با بیت ریت بالا هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
اگر هم Avi بریزی که با یهCore Player حله....اون کانورتوری که گل محمدی گفت هم خوبه....البته واسه Mp4 :46:
8910 چون Avi رو بدون برنامه پخش می کنه راحت تره....ولی خب CorePlayer واسه من بهتره...چون بیشتر موزیک ویدئو می ریزم تو گوشی و این برنامه اکولایزر های خوبی داره...برنامه ای که سیمبین 9.4 هنوز تو کفشه:31:
نقل قول:
سلام.
ممکنه بفرمایید این مشکل سخت افزاری که میفرمایید چیه؟البته میدونم دارید از دوربینش صحبت میکنید,میخوام از لحاظ فنی برای من توضیح بدید که این مشکل سخت افزاری چیه.
پیشاپیش سپاسگزارم.:11:
نقل قول:
هیچ وقت شرکت معظمی مثل Htc اینقدر راحت در زمینه ی سخت افزاری سوتی نمیده.
گوشیهاشون از 100 تا آزمایش سخت افزاری مبگذره بعداً میدن دست مردم.
oخوب این نظر شما هم درسته . ولی بالاخره یه سوتیه بزرگ دادن دیگه که صدالبته سخت افزاریه و برای اینکه بازار رو از دست ندن میگن نرم افزاریه .نقل قول:
نقل قول:
سلام.
این مشکل قبلا" هم اتفاق افتاده و با یک آپدیت نرم افزاری حل شده(واسه گوشیهای دیگه).ممکنه بفرمایید که از نظر سخت افزار چه ایرادی میتونه داشته باشه که این اتفاق بیفته؟مثلا" لنزش؟شاترش؟ یا......:11:
بی خیال بابا....اصلا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری....اصلا فکر کنید این گوشی دوربین نداره....عوضش انقدر امکانات داره که بشه از دوربین چشم پوشی کرد.
در ضمن الان این گوشی مشکلی بزرگتر از دوربین داره :13:
سلام.نقل قول:
مهدی جان هر دو مشکل نرم افزاریه و حل میشه.واسه آنتن که من خودم رو 9502 با آپگرید رام به این مشکل خوردم و وقتی رام مربوط به منطقه رو نصب کردم حل شد.مشکل اینجاست که آقایون وارد کننده گوشیی رو وارد کردن که مال این منطقه نیست و احتمالا" ورژن اروپاست.یک سرچ بزن ببین گوشیت مال کدوم منطقه هست به احتمال 99% مال اروپا یا آمریکاست.(قاره آمریکا) واسه همین آنتنش اینجا فیکس نیست که اونم با یک پچ چند کیلو بایتی حل میشه.تو XDA درخواست بدید فکر کنم نتیجه بده.:11:
ادیت:
راستی یادم رفت بگم هرکی از خریدش پشیمونه گوشیشو خریدارم.البته به قیمت......!!!:31::27::46:
ادیت 2: مهدی جان گوشی شمارا به قیمت مفت بدون تست خریداریم.:46::10::31::11:
اگه سخت افزاری بود سریعاً دستور جمع آوری گوشیهای موجود رو میدادن و گوشیهای خریداران رو با گوشیهای جدید عوض میکردن.مثل کاری که تمام شرکتهای بزرگ میکنن.سونی هم یه بار واسه مشکل لپ تاپ هاش (باطری لپ تاپ)تمامی باطری ها از تمام بازارها جمع کرد و باطریهای خریداران رو تعویض کرد براشون.نقل قول:
برای اعتبارشون هم که شده دروغ نمیگن.اگه سخت افزاری بود اعتراف میکردن.کلاً سوتی سخت افزاری دادن خیلی بعیده.چون پروسه تست سخت افزار خیلی خیلی دقیقه ولی مشکلات نرم افزاری هیچ وقت به طور کامل در کمپانی سازنده تست نمیشن و معمولاً خریداران هستند که باگهای نرم افزاری رو پیدا میکنن.
مطمئنا نرم افزاریه...شکی نیست...عمرا این گوشیو نمی فروشم می خواد دوربین داشته باشه می خواد نداشته باشه..می خواد آنتن بده می خواد نده:31:
اینم یه خبر خوب واسه اونایی که مشکل آنتن دارن...از سایت پرشین تله کام:
بازم صد رحمت به پرشین تله کام...یاس که هنوز اچ دی2 تو لیست گوشیهاش نیست:13:کد:http://www.persiantelecom.ir/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C/tabid/36/ctl/Detail/mid/408/ItemID/15/Default.aspx
بچه ها یه خبر نسبتاً خوب....
نقل قول:
HD2 و سیم کارت همراه اول
قابل توجه مشتریان عزیزی که تلفن همراه اچ-تی-سی مدل HD2 خریداری نموده و مشکل آنتن دهی در برخی نقاط شهر با سیم کارت همراه اول را دارند.
با سلام به همه مشتریان عزیز و خریداران مدل HD2
ضمن تشکر از شما بخاطر خرید آخرین تکنولوژی روز دنیا از شرکت پرشین تله کام ، این شرکت ضمن تضمین حمایت خود از اعتماد و خرید شما به محصولات اچ-تی-سی مطالب ذیل را جهت استحضار تمام خریدارانی که مدل مذکور را خریداری نموده و در هفته گذشته با مشکل دریافت سیگنال ( آنتن ) در برخی از مناطق تهران و کشور در هنگام استفاده از سیم کارت همراه اول (912 و 919) مواجه شده اند حضور محترمتان اعلام میدارد؛
گرچه این شرکت پس از گزارشات مشتریان مبنی بر وجود چنین مشکلی تصمیم به توقف سریع توزیع بیشتر آن تا زمان رفع مورد مذکور گرفت ، ولی به رقم نو بودن و امکانات فراوان آن ، این گوشی چنان مورد تقاضای مشتریان قرار گرفت که در زمانی کمتر از 2 روز تعداد زیادی از دستگاههای وارد شده از انبارهای پرشین تله کام خارج و حتی بیش از 80% دستگاههای فروخته شده به نمایندگان نیز از طریق آنها فروخته و به دست مصرف کنندگان عزیزی همچون شما رسید .
از این جهت توقف فروش از کنترل این شرکت خارج و مشتریان مشتاق فرصت آن را از ما صلب نمودند.
از بدو دریافت گزارشات مبنی بر وجود چنین مشکلی ، نوع ایراد و منشاء آن نه برای پرشین تله کام و نه برای شرکت اچ تی سی روشن نبود ، چراکه نمونه این ایراد در هیچ کشور دیگری گزارش نشده است و فرض ما بر نشأت این ایراد از عدم ثبت شماره های سریال دستگاههای وارداتی در بانک اطلاعاتی شرکت ارتباطات سیار - همراه اول بود .
با پیگیری مداوم و ارائه شماره های سریال و مدارک لازم به همراه اول و با همکاری بی دریغ ایشان ، بعد از 3 روز از ثبت تمامی شماره های سریال در واحد اچ-ال-آر مخابرات مطمئن شدیم و این در شرایطی بود که مشکل همچنان ادامه داشت .
در طی 2 روز گذشته مراتب اشکال با همکاری مهندسین اچ-تی-سی بررسی و ایراد مشخص شده است . مشخصا ایراد عدم تطابق تکنولوژی قدیمی تجهیزات مخابرات همراه اول با تکنولوژی پیشرفته این دستگاه میباشد .
تجهیزات شبکه همراه اول علی الخصوص آنتن های فعلی آنها در برخی نقاط تهران و کشور قدیمی بوده و تکنولوژی جدید بکار رفته دراین دستگاه را شناسایی نمیکند و با آن سازگاری برقرار نمیکند.
از آنجا که ارتقاء این تجهیزات از جانب مخابرات امر سهل الوصولی نیست ،بنابراین مهندسین ما ، اچ-تی-سی و I2درتهران، امارات و تایوان با همکاری مهندسین همراه اول درصدد برآمده تا روشی نرم افزاری برای رفع این مشکل بیابند .
شناسایی مشخصات فنی آنتن های قدیمی توسط ما با همکاری مهندسین همراه اول از طرفی و ایجاد یک فایل فرم افزاری برای رفع مشکل توسط اچ-تی-سی از سوی دیگر نیاز به زمان بیشتری دارد .
ضمن عرض پوزش از شما امیدواریم بتوانیم بسته نرم افزاری رفع مشکل را با همکاری تمامی شرکتها و سازمانهای مذکور، تا پایان هفته آینده بر روی وب سایت پرشین تله کام در دسترس همه مشتریان عزیز قرارداده تا با دانلود و اجرای آن بر روی گوشی های خریداری شده این مشکل رفع گردد .ضمنا به محض حصول راه حل مذکور دفتر خدمات ما نیز آماده نصب رایگان این بسته خواهد بود.
شرکت پرشین تله کام همواره پشتیبان حقوق مشتریان خود بوده و هست و جای هیچگونه نگرانی از جانب شما نیست . ضمنا استفاده بدون مشکل از دستگاههای مذکور با سیم کارتهای ایرانسل، تالیا و تمامی اپراتورهای خارج از کشور مقدور و تا زمان رفع ایراد به مشتاقان استفاده پیوسته از این مدل پیشنهاد میگردد.
از شکیبایی شما و زمانی که به خواندن جزئیات این خبر سپری کردید سپاسگزاریم و امید واریم هر چه سریعتر مشکل شما را برطرف کنیم .
با تشکر
مدیریت بازرگانی شرکت پرشین تله کام
منبع:
نقل قول:
سلام.
قربان این خبر رو یک پست بالاتراز پست شما دوستان اعلام کرده بودند.
شرمنده متوجه نشدم.:20:نقل قول:
مهدی جان عذر می خوام با این روالی که داره پیش میاد 4 روز دیگه میگی این گوشی لا اقل آهنگ که پخش میکنه میشه از عیب هاش چشم پوشی کرد :18:نقل قول:
عزیزم شما اینهمه پول دادی روزی هم که این مبلغ را دادی با جمع بندی همه اکانات بود حالا چرا خودمون را گول بزنیم الکی دلمون را خوش کنیم
مطمعن باشین نرم افزاری هست...نقل قول:
چون از این نوع دوربین در HD هم استفاده شده و توی فروم XDA وقتی رام HD2 رو روی HD ریختن به همین شکل شده.
وقتی یک شرکت برای رقابت با آیفن و بلک بری بلند میشه !!! یک همچین سوتی نمیده! خیالتون راحت.
مشکل آنتن هم همونجور که گفته بودم به زودی حل میشه.
و تا سال دیگه شاید کلاً از طریق آنتن ها حل بشه چون برج میلاد هنوز سیگنالش راه نیافتاده و اگر راه بیافته درست میشه.
سلام
بچه ها یه نفر تو mobilestan گوشی i8000 رو خریده
اینم لینکش
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=1167453#post1167453
خوب این چه ربطی به این تاپیک داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:3 1:نقل قول:
نقل قول:
سلام نینجاجان:11:
بلخره i8000 رقیب hd2 هست دیگه این طور نیست؟:23:
تو کلوپ خود I8000 میگفتید بهتر بود........بهتر هست بحث های رقابت هم توی کلوپ نقد و بررسی انجام بشه.......نقل قول:
اونی که i8000 رو خریده ساکن بهرینه..:27:
بعید می دونم تو ایران اومده باشه:46:
منم میدونم ساکن بهرینه وممنون از اطلاع رسانی تون من یه رفیق دارم تو نمایندگی که میگه این گوشی رو وستا یا آخر آذر وارد بازار میکنندنقل قول:
دلیل علمی دارید یا حدس میزنید؟نقل قول:
حدس زدن که نه! ولی احتمالش زیاده به چند علت:نقل قول:
1- آنتن برج میلاد برای نسل آخر قراره تنظیم بشه ، و اصولاً صرف این هزینه های گذاف برای آنتن نسل دوم یک گاگولیت محض هست!!! (ببخشید!!)
2- همیشه BTS ها عمر مفید دارن و کلاً باید همیشه سرویس بشن و از نظر تکنیکی و الکترونیکی میتونن با تغییرات کوچیک و 100 البته نه کم هزینه! مشکل رو برطرف کنن (حداقل در حدی که آنتن بده )
3- برای اپراتور سوم باید بستر سازی بشه و آمدن اپراتور سوم 100% هست و بسترسازیش هم به عهده همراه اول هست و قراره اپراتور سوم اپراتوری باشه که از تمامی امکانات نسل سوم بشه استفاده کرد.
به هر حال تا ابد به این شکل نمیماند!!!!!:5:
و در مورد دوربین هم که قضیه مشخصه! مشکل نرم افزاریه! و روی HD امتحان شده رام HD2 و همون مشکل برای اون هم به وجود اومده!!! پس با Hotfix حل میشه.
بحث دوربین که جداس .. منم احتمال میدم نرم افزاری باشه .. اما همین نرم افزاری بودن هم یه ایراد بزرگ واسه htc هست .. ایشالا زودتر رام جدید میاد که به احتمال زیاد اون رام این مشکلات رو نداره... ولی واسه آنتن من زیاد خوش بین نیستم .. دوست عزیز اینجا ایرانه و اون دلایلی که شما میگید واسه جاییه که مدیریت داشته باشه و آینده نگری ...اما تا اونجا که من سر در میارم اینجا پروژها یا پیمانی هست یا ضابطه ای و اصلا بعید نیست که تو آنتن های جدید مشکل باقی بمونه .. حرفتون غلط نیست اما دلیلی هم نیست که پیش بینیتون درست باشه .. 50-50 هست ..نقل قول:
من هم امید دارم درست بشه!!! چون واقعاً بعد از مدتها یک پاکت پی سی اومد که به دلم مینشست و میخواستم بخرمش ، من هیچ پاکت پی سی رو 10 روز هم نتونستم تحمل کنم ، ولی HD2 فوق العاده هست و از اونجایی که کلاً با اپل حال نمیکنم میخواستم بخرم که پوز اپل دارهای فامیل رو بزنم شدید:46:نقل قول:
که پوزم خورد!! البته هنوز نخریدم ولی امید دارم مشکل برطرف بشه و بخرم:10:
از دوستانی که hd2 دارن کسی هم هست که دوربینش ایراد نداشته باشه ؟!
...
اگه اینجوری بخواد پیش بره به گمونم اونور سال میلادی باید این گوشی رو بخریم ! تا کاملا" این یکم مشکلات بزرگش حل بشه !!!!. ولی خداییش خیلی گوشی خفنیه . قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست ......
من که صبر میکنم تا اوضاعش ردیف بشه بعد تدتیبش رو میدم
مشکل ِ همه مونه ، گفتم بچه های اینور هم بدونن
نقل قول:
یکی از دوستام گرفتهنقل قول:
دوربینش موردی نداره
ولی آنتن نداره
اهواز
گوشیکه معرفی میکنن بلافاصله بعدش تو بازاره اینطوریم میشه.حیف این امکانات و گوشی که سری اولش ایراد دار در اومد.از اون بدتر اینکه مگه این گارانتی به اصطلاح خوشنام یاس مگه گوشیارو تست نمیکنن میدن دست مردم.نکنه همه کارمنداش ایرانسل دارن:41:
زمانی که گوشی رو معرفی میکنن,در واقع چند ماه است که ساخته شده(نمونه های prototype)بعد کم کم شایعه میندازن و یه سری عکس رو عمداً به عنوان اینکه leak شده میفرستن توی نت تا عکس العمل بازار رو ببینن.و همینطور فیدبک مشتریان رو .بعد اگه عکس العمل ها مثبت بود میفرستنش تو بازار,اگر هم با انتقاد همراه بود یه سری تغییرات توش میدن.پس مطمئن باشید مشکل سخت افزاری نیست.نقل قول:
این که مشخصه چند وقته ساخته شده و همون روز نمیسازن بدن بیرون .ولی بخش نرم افزارم کاملا تست میشه .در خود شرکتم چندین بار تست میشه ولی عجیبه چطوری نفهمیدن.امیدوارم زود زود ایراد رفع شه