کدوم کانال بازیهای ایران و کوبا رو پخش میکنن؟
Printable View
کدوم کانال بازیهای ایران و کوبا رو پخش میکنن؟
رئیس رسانه ملی امروز درباره مسایل حاشیهای پیش آمده درباره پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا توضیح داد و گفت: با توجه به گرمای هوا مشکل پخش بازی با کوبا بیشتر خواهد بود.
به گزارش جنوب نیوز، عزتالله ضرغامی رئیس رسانه ملی با حضور در همایش "ارتقای کیفیت، آثار، محصولات و فعالیتهای فرهنگی" بخش مهمی از صحبتهایش را به مسایل پیش آمده در زمان پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا اختصاص داد.
وی با اشاره به اینکه والیبال ایران پیش از این سابقه چنین حضوری را نداشته است، گفت: همین عدم حضور در بازیهای اروپایی باعث شد ما هم با نحوه پخش این مسابقات کمتر آشنایی داشتبه باشیم. به هر حال تماشاچیان با فرهنگ ها و پوششهای مختلف در سالن حضور داشتند که این وضعیت در سالن مسابقات در کوبا وخیمتر هم میشود.
رئیس رسانه ملی افزود: نحوه حضور تماشاچیان والیبال با فوتبال تفاوت دارد. در بازی والیبال فاصله تماشاچیان با زمین بازی کم است و به همین دلیل دوربینها تصاویر بیشتری از تماشاچیان را نشان میدهند.
پاسخی به انتقادهای علی مطهری
ضرغامی درباره اعتراض تند علی مطهری نماینده مجلس به این اتفاق هم توضیح داد: علی مطهری با اینکه از طرفداران فوتبال است و از ما گله دارد که چرا بازیها را بیشتر از این پخش نمیکنیم، گویا همانقدر هم بازیهای والیبال را دنبال میکند. اعتراض وی به طور تلفنی هم از سوی ایشان به من منتقل شد که به همین از او دعوت کردم که در دفتر من فیلم مسابقات را با دور بسیار کند بررسی کنیم. در تصاویر اسلوموشن مشاهده شد که خانمی با لباس آستین کوتاه در میان جمعیت وجود دارد که این تصویر پس از نمایش عادی با دور عادی اصلا مشاهده نمیشد من به آقای مطهری گفتم که شما واقعا چگونه این خانم را دیدید.
این مدیر رسانهای اضافه کرد: البته حجتالاسلام اژهای هم در اینباره با من صحبت کردند و جالب اینجا بود که ایشان زمان پخش بازی اصلا متوجه این صحنهها نشده بود.
ضرغامی درباره روند کنترل بازیهای ورزشی توضیح داد: اتاق پخش با هفت ثانیه تاخیر تصاویر را پخش میکند و حداقل 3 نفر صحنهها را نظارت میکنند. من برای نحوه پخش بازی دوم ایتالیا و ایران از اتاق پخش تشکر کردم و گفتم کار شما از پخش مناظرههای انتخاباتی سختتر بود.
رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: درباره پخش تصویر جنجالبرانگیز یک خانم در جریان مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا از تلویزیون که حاشیه هایی به همراه داشت مساله این بود که تصویر این خانم که همسر یکی از بازیکنان بود چندین بار نمایش داده شده بود که ما این صحنه ها را حذف کردیم ولی در یک صحنه تصویربردار خارجی با سرعت این خانم را نشان داد که نتوانستیم برای حذف آن کاری انجام دهیم.
نباید با پخش نکردن بازی ها مردم را به سمت ماهواره سوق داد
وی ادامه داد: در این جور مواقع دیگر نمیتوان کاری انجام داد و تنها راهش این است که ما بازی را اصلا نشان ندهیم. البته از لحاظ شرعی ما نباید این صحنهها را نشان دهیم و از این بابت بسیار ناراحت هستیم که نمیتوانیم نشان دهیم که حتی این افراد با این نوع پوشش هم طرفدار ما هستند.
ضرغامی در پایان این بخش از صحبتهایش عنوان کرد: من روز گذشته با علما و روحانیون درباره موضوعی صحبت داشتم و این مسئله را نیز مطرح کردم که ما اگر بخواهیم مرّ قانون شرع را رعایت کنیم باید مسابقه روز شنبه ایران و کوبا را نشان ندهیم چون به دلیل گرم بودن هوا در کوبا وضعیت تصویرها بدتر هم خواهد شد. حالا اگر ما بازی را نشان ندهیم این تماشاگران به سراغ ماهوارهها خواهند رفت که این بزرگان گفتند بهترین کار این است که حتما بازی با کنترل تلویزیون پخش شود.
مدیر رسانه ملی همچنین درباره بحث مناظرههای انتخاباتی و به ویژه نقدهایی که به نحوه مناظره اول وارد شد، گفت: ما پس از مناظره اول نظرسنجیای انجام دادیم که بر خلاف نظر برخی منتقدان بیش از 50 درصد مردم معتقد بودند که شیوه پرسشهای چهار جوابی حرمت نامزدهای را زیر سوال نبرده است. درباره نشان دادن عکس هم ما رویکردی هدفمند داشتیم و میخواستیم دیدگاه هر کاندیدا را نسبت به آن عکسها نشان دهیم.
مرجع: مهر
اینعزت تی وی رو خیلی خوب اومدی:n02:
مطهری : با چشم :n09:نقل قول:
ضرغامی: آقای مطهری شما چگونه این خانم را دیدید؟
ولی انصافا تو سال 2013 بحث روی این چیزا اوج پیشرفت و قله های عزت و اقتداره :n08:مخصوصا اینجاش که میگه:
آره خب پیشنهاد میکنم تو صدا و سیما شرایط بحرانی اعلام بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هی من میگم این والیبال جز نقشه های دژمن هست که در جوانان ما نفوذ کنه و اونها رو از راه راست به در کنه اینا اینم مدرکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این وضعیت در سالن مسابقات در کوبا وخیمتر هم میشود.
اون بحث مسابقه محله هم خارج از تاپیکه وارد نمیشیم ...
ملی پوشان عازم هاوانا شدندساساری – لیگ جهانی والیبال
تیم ملی والیبال کشورمان ساعت 7 امروز به وقت محلی ساساری را به مقصد میلان و سپس پاریس ترک کرد. ملی پوشان کشورمان پس از چند ساعت توقف در پاریس با پروازی 11 ساعته، پس از سفری 19 ساعته، ساعت 17:20 دقیقه به وقت محلی وارد هاوانا محل برگزاری دو مسابقه ایران و کوبا می شوند.
لازم به ذکر است بازی ایران و کوبا ساعت 20:40 روز های جمعه و شنبه به وقت محلی در هاوانا برگزار خواهد شد.
تا برن و مستقر بشن بگو 20 ساعت حداقل! له میشن که امیدوارم از نظر بدنی مشکلی نباشه بازم برنامه ریزی شاهکار و البته شانس ما که بعد از این مسافرت طولانی و خسته کننده بازی ها پیاپی و بدون استراحت (یک روز) هست!!:n21:
آقای زرقامی ! مسابقات والیبال سالنیه شما گویا فکر کردید والیبال ساحلی با کوبا داریم! شما و ناظرانی که به دلیل سانسور ازشون تقدیر کردید با خیال راحت مسابقه را پخش کنید چون سالن های کوبا سیستم تهویه مطبوع داره و مثل سالن های ایران گرم نیست!!نقل قول:
همه دوست داران والیبال سرگرم هنرنمایی والیبالیستهای عزیزمون بودند و به آستین ها توجهی نداشتند :n02:
صفحه اجتماعی این تماشاگران زن بازی ایران و ایتالیا طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است!:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که روز گذشته روزنامه کیهان نوشت که :"تلویزیون ایتالیا به عمد بانوان محجبه ایرانی حاضر در بازی والیبال ایران و ایتالیا را نشان نداده و تنها بانوان بی حجاب را به تصویر کشیده" حالا خبر می رسد که یکی از همین تماشاگران بی حجاب که در هر دو بازی ایران و ایتالیا حضور داشت و اتفاقا تلویزیون ایتالیا چند بار نیز او را نشان داد به شهرتی غیر قابل باور دسته یافته است!
به گزارش پایگاه خبری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " صفحه اجتماعی این تماشاگر زن بازی ایران و ایتالیا که تصاویرش از شبکه سوم سیما نیز پخش شد طی روزهای گذشته حدود یک میلیون بازدید داشته است.
نکته جالب اینکه بسیاری از بازدیدکنندگان این ایرانی مقیم ایتالیا برایش پیام گذاشته اند که او باید بازیگر شود!
توضیح: تصویری که سایت تماشاگر منتشر کرده بازنشری است از سایتهای مختلف و رسمی که البته در شبکه سوم سیما نیز نشان داده شده است.
سلام
دوستان بازی ایران و کوبا رو کدوم شبکه مــاهواره ای پخش میکنه ؟ رو هاتبرد ؟
من خودم بازی قبل رو از شبکه Rai Sport 1 نیگاه کردم اما فکر نکنم دیگه پخش بشه از این کانال با توجه به اینکه بازی ایتالیا با ما تمام شده !
جدا چه خبره . ملت بیکارن ها . یه تصویر مثل همیشه از یک زن نشون دادن دیگه . چه خبره این دختره رو ملت اینقدر معروفش کردن . همین ملت هم بودن که جاستین بیبر رو هم معروف کردن دیگه :n02:نقل قول:
میگن این صفحه رو واسش ساختن مال خودش نیستنقل قول:
بعضی چیزا رو میشه پای سرگرمی و شوخی و تفریح گذاشت ولی بعضی کارا دیگه اسمشون میشه چیزه دیگه
مثلا اون ریختن تو صفحه بازیکن ایتالیا به نظر من اگه فقط ایران ایران گفتن و کوری خوندن بود زیاد کار عجیبی نبود و میشد گذاشت پای اینکه ملت میخوان روحیه بازیکن رو خراب کنن ولی فهاشی و شعارهای نژادپرستانه دادن دیگه کارو خراب کرد
یا صفحه فیسبوک ساختن واسه این تماشاگر بنظرم اصلا درست نیست ولی توی پیجهای خودشون عکسو میزاشتن و شوخی هم میکردن کار بدی نبود
خلاصه اینکه ما شوخی و تفریح و سرگرمی رو با زیرپا گذاشتن حریم خصوصی و ازار و اذیت و فهاشی و ... اشتباه گرفتیم
کسی شبکه ماهواره ای پیدا کرد بازی ایران کوبا رو پخش کنه اینا بزاره
نقل قول:
تو فیس بوک واسش پیج درست کردن به اسم طرفداران اون خانوم تماشاگر بازی ایتالیا ایران کلی لایک خورده ;)
جهان به سمتی پیش رفته که خیلی ها به علت خیلی مسائل یکیش همین تکنولوژی و اینترنت منزوی شدند ! این افراد روزها و ساعت ها در اینترنت پی خبرهای جدید، بحث های جدید، سوژه های جدید و کلا این هستند که روز را طی کنند !نقل قول:
جدا چه خبره . ملت بیکارن ها . یه تصویر مثل همیشه از یک زن نشون دادن دیگه . چه خبره این دختره رو ملت اینقدر معروفش کردن . همین ملت هم بودن که جاستین بیبر رو هم معروف کردن دیگه :n02:
خوب این اپیدمی به ایران بیشتر از سایر جاها سرایت کرده، قشر بیکار، تابستان، استفاده نادرست از شبکه های اجتماعی و فرهنگ نادرست همگی سوق داده شده به این سمت که ملت دنبال سوژه باشند و شروع کنند به وقت گذرانی !
به شخصه در همون اولین شبکه های اجتماعی نظیر ارکات عضو بودم و بعد هم فیسبوک از همون قدیم ولی هیچ وقت مخصوصا الان روزی 15 دقیقه هم صرف اونجا نکردم
یک بازه زمانی که اونجا پوکر بازی میکردم رو فاکتور باید بگیرم البته ! که اونم بازی آنلاین محسوب می شد
من همیشه به حال یه ذره بیکاری و الافی خودم افسوس میخورم . اما بعضی وقتها اینجور افراد کاملا بیکار رو که میبینم با خودم میگم هنوز امیدی هست :n09:نقل قول:
تيم ملي واليبال ايران پس از 19 ساعت پرواز به هاوانا رسيد
مردان واليبال ايران پس از سفري 19 ساعته به محل برگزاري رقابتهاي ليگ جهاني در کوبا رسيدند.
تيم ايران و کميته فني مسابقات در هتل ميليا هابانا اسکان دارند و به دستور خوليو ولاسکو، سرمربي تيم ملي واليبال، مليپوشان امروز، چهارشنبه ساعت 11 به وقت هاوانا اولين جلسه تمرين خود را در ورزشگاه 15 هزار نفري سيدواد دپورتيوا، سالن برگزاري مسابقات ليگ جهاني در هاواناي کوبا برگزار خواهد کرد.
به گزارش فارس، همچنين مليپوشان ساعت 17 فردا دومين جلسه تمرين خود را برگزار ميکنند.
به گفته سيامک افروزي پزشک و فيزيوتراپ تيم ملي تمام بازيکنان بدون مصدوميت و با آمادگي کامل مقابل کوبا، ميزبان اين مسابقه صف آرايي خواهند کرد.
ديدار ايران و کوبا روزهاي جمعه و شنبه 15 و 16 خرداد ساعت 20:40 به وقت هاوانا (روزهاي شنبه و يکشنبه ساعت 5:10 بامداد به وقت تهران) به مصاف هم خواهند رفت.
شهر هاوانا 2 ميليون نفر جمعيت دارد و ميانگين دماي هوا در اين روزها 30 درجه سانيتگراد است
90/
مليپوش سابق تيم واليبال از حريف قدرتمند ايران مي گويد
مليپوش پيشين تيم ملي واليبال با ابراز اميدواري از اينکه شرايط سفر و اختلاف ساعت تاثير منفي روي بازيکنان اين تيم براي ديدار با کوبا نگذارد، به ويژگيهاي دو تيم اشاره کرد و گفت: اگر مليپوشان ايران شادابي لازم را داشته باشند و سرويسهاي زهردار بزنند، شانس خيلي بالايي براي نتيجهگيري خواهند داشت.
بهنام محمودي در گفتگو با مهر ضمن تبريک موفقيتهاي تيم ملي واليبال در رقابتهاي ليگ جهاني اظهارداشت: بازيکنان تيم ملي فراتر از انتظار عمل کردند. تيم ايران به معناي واقعي پديده اين دوره از مسابقات ليگ جهاني است. خوشحالم که بازيکنان با عملکرد خوب خود باعث شادي دل مردم شدند.
وي با اشاره به سفر طولاني تيم ملي واليبال از ايتاليا به هاوانا و اختلاف ساعت محل برگزاري ديدار مقابل تيم ملي کوبا نسبت به تهران و محل اقامت قبلي آنها يعني ايتاليا خاطرنشان کرد: البته اين شرايط، کار را براي تيم ملي سخت خواهد کرد اما اميدوارم ولاسکو با درايتي که دارد بتواند مانع از تاثير منفي اين شرايط بر بازيکنان شود. از طرفي بازيکنان ميتوانند از تجربهاي که طي چند بازي گذشته کسب کردند، همراه با روحيه خوبي که دارند براي نتيجه گيري استفاده کنند البته به شرطي که به مسائل تکنيکي و تاکتيکي توجه داشته باشند.
مليپوش پيشين تيم ملي واليبال در اين زمينه توضيح بيشتري داد و يادآور شد: دريافتهاي کوبا نسبت به روسيه، صربستان و ايتاليا ضعيفتر است اما قدرت حمله اين تيم نسبت به صربستان و ايتاليا بهتر است. در کل بازيکنان بايد سرويس زهر دار بزنند تا دريافتهاي کوبا نرسد؛ در اين صورت ميتوان به نتيجه گيري اميدوار بود.
محمودي يادآور شد: عرف آن است که به ازي هر يک ساعت اختلاف زماني، يک روز زودتر در محل برگزاري مسابقه حاضر شويم با اين اوصاف تيم ملي بايد حداقل يک هفته زودتر به کوبا ميرفت اما خوب به دليل نوع برنامه ريزي مسابقات و دور بودن مسافتها، انجام چنين کاري ميسر نبود. اميدوارم اين مسئله مشکل حادي را براي تيم ملي ايجاد نکند. به خصوص اينکه ولاسکو سرمربي تيم ملي ايران است و تجربه لازم از قرار گرفتن در چنين موقعيتهايي را دارد.
اين کارشناس که تجربه بازي در ليگ ايتاليا را هم دارد، در مورد برادرش شهرام محمودي و عمکلرد تاثيرگذاري که طي ديدارهاي گذشته تيم ملي واليبال داشته است، گفت: البته من اول تيم ملي را دوست دارم و در کنار آن برادرم را؛ اما شهرام بازيکني است که واليبال را از پايه آغاز کرد و به تدريج مراحل لازم را پشت سر گذاشته است. من خودم او را به باشگاه واليبال بردم. اميدوارم مصدوميتهاي جزئي که دارد، برطرف شود و بتواند همينگونه به کار خود ادامه دهد.
بازيکن پيشين تيم ملي واليبال با اشاره دوباره به تيم ملي کوبا خاطرنشان کرد: کوبا مانند ايران جوان است اما کم تجربهتر از ماست. بازيکنان اين تيم از نظر بدني فوقالعاده هستند اگرچه در دريافتهاي اول مشکل دارند. اميدوارم بازيکنان بتوانند با سرويسهاي عالي و دفاع خوب مانند آنچه مقابل ايتاليا داشتند، بتوانند از اين بازي نتيجه بگيرند. در کل اگر تيم ملي از تاکتيتک ديدار با ايتاليا براي رقابت با کوبا هم استفاده کند، شانس بالايي براي نتيجه گيري خواهد داشت.
بهنام محمودي در پايان گفتگو با مهر تاکيد کرد: پتانسيل واقعي واليبال ايران همين است که در ليگ جهاني ميبينيم. بنابراين نبايد از اين نتيجه گيري خيلي هم تعجب کرد. اگر تا يکي دو سال آينده واليبال ايران جزو هشت تيم اول دنيا نشويم، جاي سوال دا
90
چند تا سایت که زنده بازی رو پخش میکنن:
از جمله:
.///.
تنها شبکه ای که تا الان دیدم پخش میکنه البته با تاخیر!
polsat sport extra
Liga Światowa - mecz fazy grupowej: Kuba - Iran
09:00بوقت اروپا
مثل اینکه مجبوریم از شبکه 3 ببینیم این بازی رو:n03:
+
دوستان کسی جایی رو برای دانلود کامل بازیهای لیگ جهانی نمیشناسه؟!
همه بازیها!!!!!!!!!
ولاسکو: کوبا داستان متفاوتي با ايتاليا دارد
سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از نخستين جلسه تمريني در هاوانا تاکيد کرد که مسابقه با کوبا داستان ديگري دارد.
[ولاسکو: کوبا داستان متفاوتي با ايتاليا دارد]
خوليو ولاسکو اظهار کرد: در نخستين جلسه تمريني در کوبا شاهد شرايط نرمالي بوديم. ما سفر خيلي سختي را پشت سر گذاشتيم و طبيعي است که پس از ساعتها پرواز شروع دوباره تمرينات قدري سخت باشد. اما اين هم بخشي از شرايط خاص مسابقات ليگ جهاني است. بازيکنان بايد ياد بگيرند که خارج از خانه و در کشورهاي مختلف با اختلاف زماني قابل توجه چگونه ساعت خواب خود را تطبيق دهند.
به گزارش ايسنا ، وي افزود: تمرين خوبي را در نخستين روز اقامت در کوبا پشت سر گذاشتيم. فکر ميکنم فردا شرايط بهتر هم ميشود. بازيکنان بايد بياموزند که بعد از سفرهاي طولاني زياد استراحت نکنند. اين نيز بخشي از مسابقه است. بايد بتوانيم در شرايط سخت هم تمرين خود را دنبال کنيم.
سرمربي تيم ملي ايران درباره ميزباني کوبا نيز تاکيد کرد: هتل و کيفيت غذاها خيلي مطلوب است. غذاهاي اسپانيايي با کيفيتي سرو ميشود. هتل مليا(محل اقامت تيم ملي واليبال ايران) هم شرايط خوبي دارد. تا اينجا که يک روز از اقامت ما در کوبا ميگذرد شرايط مطلوب است. اينجا سرزمين اسپانيايي تبارها و چگوراست و البته تفاوتهايي با ايتاليا و ايران دارد.
ولاسکو درباره بازي با کوبا نيز گفت: کوبا تيم جواني در اختيار دارد. ممکن است آنها در کوتاه مدت همه ويژگيهاي خود را نشان ندهند. هر يک از بازيهاي آنها مقابل آلمان، صربستان و ايتاليا و روسيه شرايط متفاوتي با يکديگر داشت. من فکر ميکنم بايد در درجه اول بازي خوبي مقابل کوبا داشته باشيم. به مردم ايران هم مي گويم نبايد زياد به پيروزي مقابل ايتاليا فکر کنيم. زيرا هر مسابقه داستان متفاوتي دارد.
پخش والیبال سختتر از مناظره!
:n10:
سلام. آقا یک سوال...بلیط بازی با آلمان رو چطوری تهیه کنیم؟
احتمالا عین بازی با صربستان فروش اینترنتی هستش.................نقل قول:
چند روز قبل از بازیها اعلام میکنن برای خرید................
بازی رو کی برد ؟
ایران کوبا ؟
هنوز برگزار نشدهنقل قول:
ایران - کوبا 4/15 ساعت 05:10 صبح
ایران - کوبا 4/16 ساعت 05:10 صبح
من از آقای ضرغامی متشکرم که خودش رفت سر اصل موضوع و آدم محافظهکاری مثل یزدان سلحشور را از شک و دو دلی درباره اشاره به پخش بازی دوم ایران و ایتالیا نجات داد.من شک داشتم درباره مصیبت دیدن والیبال این دو تیم از شبکه سه بنویسم یا نه چون ممکن بود در خبرآنلاین منتشر نشود و من و متن پشت روابط حسنه خبرآنلاین و تلویزیون حبس شویم اما آقای ضرغامی خودت سر ِ شوخی را باز کردی!
پخش بازی اول ایران و ایتالیا حرف و سخن زیادی را سر زبانها انداخت چون صدا و سیما با رویکردی تازه به قضیه، یک چشمش را هم گذاشت و اجازه داد ما با خیال راحت بازی را نگاه کنیم بدون اینکه نگران قطعهای بیموقع و تکرار صحنههای قبلی باشیم.در عوض چه شد؟ ملت طنزپرداز، لطیفه برای تلویزیون کشورشان کوک کردند از باب نشان دادن تماشاگران ایرانی بدون پوشش اسلامی.یکی از آن لطیفهها این بود:
اولی زنگ میزنه به دومی.:n05:
-«چیه بیداری؟ داری ماهواره نگاه میکنی؟»:n02:
-«نه! منتظرم خانم بچهها بخوابن، بزنم شبکه سه!»:n09:
تلویزیون ما هم که ظرفیت شوخی را ندارد فوراً در پخش بازی دوم کاری کرد که از آن 30،35 نفر تماشاگر ایرانی خبری نباشد در تصویر و چون در پخش زنده حداکثر 30 ثانیه وقت جمع و جور کردن صحنه را داشتند ما تقریباً چیزی از بازی را ندیدیم!در عوض باز هم چند تماشاگر ایتالیایی دیدیم و چند تا زمینتمیزکن با لباس ورزشی تابستانی که بعداً مشخص شد که از تماشاگران بدون پوشش اسلامی ایرانی دیدنیتر بودند!
ضرغامی هم البته اینها را میداند و در همان صحبتهای پخش شده از شبکه دو هم اشاره میکند که مردم دنبال دیدن والیبال تیم ملیشان هستند و نه دیدن دو تا پوشش نامناسب و این کارها، همه را میبرد سمت دیدن ماهواره اما چه کند که او هم بخشی از یک کل است و همین است که هست! او در آن صحبتها اشاره میکند که همه تلاشش را دارد میکند که بازی ایران و کوبا لااقل این مشکلات را نداشته باشد و حتی به خنده میگوید عدهای را مأمور کرده ،بروند کوبا کار فرهنگی انجام دهند و پیشنهاد بدهند که تماشاگرها لباس مناسبتری بپوشند و اشاره مستقیم میکند به این نکته رسانهای-ارزشی که شاید بتوانند شلوار پای آنها کنند که پخش این بازی از تلویزیون ایران مشکلی نداشته باشد!
تصورش را بکنید!مأمورهای ضرغامی دارند شلوار پای تماشاگرانی میکنند که به قول گابریل گارسیا مارکز جای خون، آتش توی رگهاشان است! من پیشنهاد میدهم که مایکل مور یا وودی آلن فوراً سری به کوبا بزنند برای ساختن فیلمی از این موضوع! خود تلویزیون ایران هم میتواند در این فرصت کم با رامبد جوان و رضا عطاران وارد مذاکره شود برای ساختن فیلمی در این باره. مطمئنم که این فیلم به پرببینندهترین فیلم تلویزیون ایران از زمان تأسیساش بدل خواهد شد و مردم هم کلاً بیخیال دیدن والیبال میشوند! حداقل موضوع این است که واقعگرایی کار خیلی بیشتر از کارهایی مثل «سیگنال وارونه» کرامت پور شهسواری خواهد بود که در نوع خودش شاهکاری در توهین به شعور مخاطب ایرانی محسوب میشود از باب دست کم گرفتن آشناییاش با رویکردهای امنیتی و لااقل مثل «هوش سیاه2» کپی سرگرمکنندهای هم از آثار موفق نیست.
جناب ضرغامی! شما مشکلات زیادی دارید اما بزرگترین مشکل شما عدم هماهنگی در مجموعه زیر نظر شماست. نمیشود که اخبار شبکه یک در هواداری از مرسی خبر پخش کند و نیم ساعت بعد شبکه خبر در حمایت از ارتش مصر که علیه مرسی وارد عمل شده، زیرنویس بنویسد و یک ساعت بعدش پرس تی وی و العالم، مرسی و اخوان المسلمین را بکنند معادل رژیم مبارک. میدانید که ما ملت ِ همیشه در صحنه هستیم و صحنه هم مال تئاتر است و تئاتر هم کارگردان میخواهد! بالاخره ما طرف مرسی هستیم یا ضد او؟ آیا جمعیت خیابانهای قاهره به روایت شبکه اول، طرفدار او هستند یا به روایت پرس تی وی و العالم برای سقوطاش جشن گرفتهاند؟
به هر حال از شما متشکریم آقای ضرغامی که ایده یک فیلم مفرح در هاوانا را در اختیار فیلمسازان ما گذاشتید!
چند روز قبل از بازی از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] میشه تهیه کرد.نقل قول:
کسی شبکه ای پیدا نکرد که بازی رو زنده پخش کنه؟
یعنی نمیتونیم بازی رو ببینیم و فقط ممکنه علاقمندان بتونن چندتا صحنه اهسته از بازی رو از شبکه 3 ببینن!
rai sport پخش میکردنقل قول:
ولی نمیدونم واسه ایران و کوبا رو پخش کنه یا نه
ریا چون ایتالیایی هست بازیهای ایتالیا رو پخش میکنهنقل قول:
ولی این بازی رو پخش نمیکنه
امروز داشتم تصاویری از بازی کوبا روسیه رو میدیدم . کیفیت پخش بازی و کلا فیلمبرداری خیلی بد بود . میگم حالا شبکه سه هم که دوباره بیاد مثل بازی قبل اینجوری کنه که دیگه کلا بیننده رو به ... برده .
حالا بازی کی هست ؟ یعنی میشه فردا صبح ساعت 5 (6 ساعت دیگه) یا پس فردا ساعت 5 ؟
سلام
آقا کسی نمی دونه فرهاد قائمی تو این بازی هست یا نه؟
و اینکه در تیم کوبا هم اون بازیکن معروفشون که خیلی بدجورم سرویس میزد هم هست یا نه ؟(همونی که توپ رو روی انگشتش می چرخوند و میگم)
تی وی ایران بازی رو پخش نمیکنه؟
فوتبال برتر که چیزی نزده
بازی ساعت 5 صبحه؟
دوستان پیشنهاد میکنم این ویدیو رو حتما ببینید:n02::
رئیس رسانه ملی؛
وضع پوششی تماشگران کوبایی از ایتالیایی ها بدتر است!! مسابقات را با 7 ثانیه تاخیر پخش میکنیم
[HTML]http://uploadboy.com/lilnq7g9hif9.html
[/HTML]
بازی ساعت 5 صبح روز شنبه....پخش مستقیم از شبکه 3 سیمانقل قول:
امیدوارم تا روز بازی شبکه ای پیدا کنیم برای دیدن بازی .
با جو ایجاد شده فعلی هیچ بعید نیست جناب کاویانی به صورت تمام رخ در صفحه ظاهر بشه و از ادامه پخش پوزش بخواد :دی
همین جوری که دوستان اشاره کردند فیلمبرداری کوبایی ها جالب نبود و از دوربین در پایین ترین ارتفاع نصب شده بود . تقریبا موازی تور !
کوبایی ها خیلی لاغر اندام هستند و در سرویس و توپ های قدرتی موفق اند ولی تا دلتون بخداد بازیکنی مانند حمزه در تیمشون دارند :دی
به نظر هم خیلی جوون می رسند . ( حاصل دیدن دو بازی کوبا مقابل روسیه و المان به صورت نصف و نیمه )
عکسی از تمرین تیم ملی در کوبا :
اونا هم بله ؟!:دی
نقل قول:
و اینکه در تیم کوبا هم اون بازیکن معروفشون که خیلی بدجورم سرویس میزد هم هست یا نه ؟(همونی که توپ رو روی انگشتش می چرخوند و میگم)
سرعتی زن بود ؟ کاپیتان هم بود ؟ اسمش رو فراموش کردم ولی اگر اون باشه ظاهرا توی تیم امسالشون نیست . احتمالا بازنشته شده : دی
دوستان من میخوام با برنامه prog tv از طریق کانال های کشور کوبا این بازی رو ببینم
کسی میدونه تو کدوم شبکه این بازی پخش میشه؟
دوستان اشتباه نکنید اولین بازی امشب هست بامداد شنبه نه یکشبه.بازی 15 هست که امروز 14 هست و از ساعت 12 به بعد میشه 15 و بازی امشب ساعت 5 هست اشتباه نکنید پس:n02:
دوستان هر شبکه ای پخش میکنه اطلاع بدین حتی اگه شبکه کارتی هم باشه مهم نیست
مطمینی؟نقل قول:
خود مجری شبکه 3 گفت شنبه ساعت 5 صبح (بعدش اشاره کرد همون یکشنبه میشه)!
ادیت:
دوستمون راست میگه امشبه بازی
اره مطمئنم بازی امشبه:n02:
خوبه گفتم و الان چند نفری بازی رو از دست میدادن:n10::n02:
بقیه رو بیخیال(شوخی میکنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر خودم بازی رو از دست میدادم اینو تقدیم مجری دروغ گو میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
خواسته صحنه های غیر اخلاقی رو نبینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا برای بازی امشب کانال های دیگه به جز شبکه 3 وجود نداره؟ یکی لیست کنه ببنیم چی هست...
من جدول برنامه های JSC Sport + هارو چک کردم همه بازی های لیگ جهانی بود به جز بازی امشب ...ولی احتمالش هست پخش بشه.