[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
My Book Essential که هم با USB2 , USB3 سازگار هست.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک جامع هارد اکسترنال در همین بخش مراجعه کنید.
Printable View
My Book Essential که هم با USB2 , USB3 سازگار هست.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک جامع هارد اکسترنال در همین بخش مراجعه کنید.
سلام ؛
این مدل هارد توشیبا در بازار ایران پیدا میشه؟؟؟
سلام
کدام یکی از این هاردهارو بخرم بهتره؟
Seagate-SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer
Western Digital - SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb bufferکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4268
Hitachi-SATA 2 - 2 TeraByteکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4398
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1743
سوال منم همین هست..بهترین هارد 2 ترا تا 140 قیمت رو مممنون میشم معرفی کنید؟؟؟تشکرنقل قول:
سلام.
من با هارد های 2 ترا کار نکردم اما 1.5 و 500 کار کردم مدل های مختلف.
تو 500 گیگ ها سیگت و سامسونگ عالی هم کم صدا هم دما کم و بیشترین سرعت.
الان وسترن 1.5 دارم که سرعتش افتضاحه.پشیمونم از وسترن البته مدل گرین هست.مدل بلکش بهتره.
نظر من اینه یا سامسونگ یا سیگت بگیرین چون خودم کار کردم با چندین سیگت و سامسونگ واقعا عالی بودن.البته اینترنال رو عرض میکنم.
بیشترین سرعت هم که دیدم سامسونگ و سیگت بود که سیگت خوندن اطلاعاتش حدود 100 مگ بر ثانیه بود و سامسونگ 114 .
لطفا هر چه زودتر راهنمایی کنید چون نظر من فعلا هارد 2 ترابایت هیتاچی هست و نظر شما در مورد این سه هاردی که بالا نوشتم چیست
با تشکر منتظر جواب دوستان هستم
یه هارد 2.5 اینترنال برای ps3 میخوام که 7200 باشه
حجمش هم 500 به بالا باشه قیمت ها و برند هاشو اگه میشه بگید ممنون
با سلام دوستان من سیستمی خریدم که قرار بود بعد از خرید از هاردهایم بصورت Raid استفاده کنم(استفاده ام max,vray,render,photoshop,...) حال کمک میخواستم هاردهایم یک adata ssd 64 gb و 2 عدد هارد 500 و قابل افزایش تا 3 حالا اینا رو به چه صورت رید کنم رید شماره چند؟ و اگه بتونید لینکی بهم بدید که روش رید کردن رو یاد بگیرم خیلی خوبه(منظورم اینه که نرم افزار خاصی داره یا قبل از نصب win با دیسک ویندوز میشه این کارو کرد؟!)
کسی نیست جواب بده؟ :13:نقل قول:
سلام دوستان من یه هارد 500 گیگ مکستور سری 7200 و یه هارد یک ترا وسترن بلک کاور 64 مگ دارم میخوام بدونم کدوم سرعتش بیشتر تا بذارمش هارد اول و ویندوز رو روش بریزم !!!!!!!
می خوام هارد سیستمم رو عوض کنم (مکستور 320 گیگ STM3320620AS )
الان بین دو مدل گیر کردم یکیش SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB (سامسونگ f3 معروف همینه؟)
و یکی دیگه هم Seagate Barracuda 7200 1 TB SATA 3Gb/s 32MB Cache 3.5 Inch ST31000528AS-Bare Drive
به نظرتون کدوم یکی برای نصب ویندوز بهتره؟
هارد 320 رو به یکی 35 تومان بفروشم خوبه؟
اینم اضافه کنم که سیستم رو حدود سه سال پیش بستم و مدل مادر برد هم GIGABYTE TECHNOLOGY CO. LTD.P31-DS3L هست . این مین بورد باهارد SATA 3 مشکلی نداره؟
الان خودم از همین Barracuda دارم مشکلی باهاش نداشتم قبلا مکستور داشتم با سامسونگ کار نکردمنقل قول:
به اینم یه نیگا بنداز
کد:http://www.tomshardware.co.uk/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/compare,1016.html?prod%5B2371%5D=on&prod%5B3016%5D=on
دوست عزیز سامسونگه پیدا نمیشه اصلا من الان میخوام بخرمش اما نیستشنقل قول:
----------------
راستی دوستان این ساموسنگ مدل 2 ترا هم داره؟
به نظرتون این جمله در مورد هارد های وسترن گرین درسته؟ حتی اگه وسترن گرین 7200 دور باشه؟
هارد گرین برای صرفه جوئی در مصرف برق وقتی بیکار میشه هدها رو پارک میکنه ولی زمانی که به عنوان هارد اصلی درون سیستم نصب میشه سیستم عامل اجازه خاموش شدن رو بهش نمیده
به همین دلیل در روز صده بار هارد خاموش روشن میشه و این عمل باعث میشه هارد خیلی سریع مشکل پیدا کنه .
بین این دو مدل از هارد های سیگت کدوم یکی بهتره؟ چرا؟آیا هر دو مدل تو بازار موجود هستن؟
مدل ST31000524AS
[HTML]http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/#tTabContentSpecifications[/HTML]مدل ST31000528AS
[HTML]http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=barracuda-7200-12-sata-3-0-gb/s-1tb-hd-st31000528as&vgnextoid=20b92d0ca8dce110VgnVCM10000 0f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=7227b5b72fbce110VgnVCM 100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model#tTabContentSpecif ications[/HTML]
نقل قول:
خیر. قسمت اول در مورد هاردهای گرین کاملا اشتباه هست. کلا هاردهای گرین برای صرفه جویی در مصرف و عمر بالا راحی شدن و برای همین بهتر هست که فقط برای آرشیو کردن استفاده بشن و روش ویندوز ریخته نشه چون به همین دلیل اسمارت بودن ( برای کاری که طراحی شده ) باعث میشه سرعت ویندوز کم بشه و نه اینکه خود هارد زود خراب بشه.
من می خوام 1 عدد وسترن گرین کاور 64 1TB اضافه کنم به سیستم ام نظرتون به این هارد چی؟؟
در ضمن چطور هاردی است؟؟ برای هارد اول می خوام ویندوز خوبه یا نه؟؟
یا چه هاردی بخرم کمک کنید لطفا 1TBیا 500 GB
سلام دوست عزیز.
اول از همه بودجه تان را مشخص کنید.
و بهتر است تا مدل مین را مشخص کنید.
تا بهترین برند را به شما معرفی کنم.
هارد گرین من هم خودم دارمش.به خاطر اینکه امنیت اطلاعات بسیار بالایی داره.البته سری black و green
blue را من تایید نمیکنم.
800000ریال بوجه من
Western Digital 1 Tr 64MBCaviar Green
همینو بگیرید.
پارتیشن بندی کنید.
قبل از کپی اطلاعات یا نصب ویندوز هارد را algin کنید.
تو تهران 73 باید باشه
algin بخشیید منظور از این یعنی چی :31:
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
ببخشید این مدل برای 2تا کردن هارد خوبه
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
رم king max 1333 ddr3 چطوره خوبه؟ رم که تو کامپیوتر هست king max است می خوام ارتقا بدم
یا
Elixir 2Gb - DDR3 - FSB1333
اگه مارک رم یکی نباشه تداخل می کنه ؟؟؟
برای 2 تا هارد بهتر است تا هر دو تا هارد وسترن باشد.بهتر جواب میده.نقل قول:
اگر مینتان باس 1600 ساپورت میکنه باس 1600 کرسیر بخرید.
این هم لینک اموزش algin کردن هارد های وسترن 1 ترا 64
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=420469
samsung f3 1tb چطوره؟؟:46:
سلام.
از هارد های قیبی سامسونگ که ناراضی بودم.
اما چرا دروغ بگم با هارد های جدیدش هنوز کار نکردم.
اما تعریفشو زیاد کردن.
هر شاخی باشه فکر نکنم تو امنیت به وسترن برسه.
سلام دوستان.
اگه من يه هارد ساتا3 بخرم روي مادر برد من كه ساتا3 نداره كار ميكنه؟ (مادربردم Asus M2N-E هست)
(چون در آينده ي نزديك سيستم جديد جمع ميكنم، ميخوام ساتا3 بگيرم...)
ممنونم.
سلام
دوستان من مادربردم p5k se-epu هست.می خواستم یه هارد به هارد مکستور ساتا 320 ام اضافه کنم.یه هارد یه ترا می خوام که بیشتر روش فیلم و موزیک بریزم.چه پیشنهادهایی دارید.در مورد قیمت هم بوجه خاصی در نظر نگرفتم ولی می خوام هاردم یه چیز خوب باشه حالا عالی هم نبود اشکالی نداره.چه چیزهایی رو پیشنهاد می کنید؟ممنون.خواهش می کنم یه راهنمایی تپل بکنید چون می خوام برم فردا پس فردا بگیرم دیگه یه چیز خوب بگیرم.
امروز رفتم بازار رو زیر و رو کردم (تو مشهد ) ولی هارد سیگت 7200.12 گیر نیومد( یا تولیدش قطع شده یا دیگه وارد نمیشه ؟!)
تنها هارد های 1 ترابایت موجود در بازار
وسترن بلک 1 ترابایت حدود 115 تومان
وسترن گرین 1 ترابایت 64 مگ 71 تومان
سیگت گرین 1 ترابایت 71 تومان (مثل این که این مدل تازه وارد بازار شده ! کسی چیزی در این مورد نمی دونه ؟ )
یه هارد برای نصب ویندوز میخوام ! (ارزش داره حدود 45 تومان بیشتر برای وسترن بلک بدم ؟ )
شما باشین چیکار میکنین :19:
سیگیت گرین ها از سری LP سیگیت و 5900 دور هستننقل قول:
به نظر من بهتره Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm بگیرید. خودم دارم و راضی ام. قیمت هم حدود 70 تومنه
اگه کاراییش رو هم با وسترن بلک مقایسه کنید می بینید که هارد خیلی خوبیه ....
[2371]=on&prod[2365]=onکد:http://www.tomshardware.com/charts/2009-3.5-desktop-hard-drive-charts/compare,1010.html?prod
سامسونگ هم خیلی سریعه ولی من تجربه ای در اون مورد ندارم ...
نقل قول:
سلام. از کجا قیمت گرفتی؟ تک؟ وسترن بلک 64 مگ بافر هست؟ منم موندم وسترن بلک بگیرم یا نه . کلا از سیگیت و مسکتور خاطره خوبی ندارم! یک سامسونگ 320 هم دارم که 4 ساله داره کار میکنه و راضی هستم ولی دوستان میگن سامسونگ زیاد جالب نیست.
هم تک هم تابان.نقل قول:
نه فکر کنم همه 32 مگ بافر بودن.
من که هیچ مدلی از سامسونگ رو ندیدم !
این مدل بلک 32 مگ بافر فقط یه نوع داره یا باید دنبال مدل خاصی باشم؟
آره
Western Digital WD Caviar Black
64 مگش هم هست تا جایی که یادم هست قیمتش هم 125 بود فکر کنم. البته به زور گیر میاد!
این Seagate Baracuda 7200.12 1TB 7200rpm مدل 500 گیگ هم داره؟ قیمتش؟نقل قول:
بله زیاد !نقل قول:
حدود 50 تومان
این مدل توصیه میشه به خرید؟
Seagate Baracuda 7200.12 500G 7200rpm
دوستان بافر مهمتره یا 7200RPM ؟
کارشون چیه؟
سلام.دوستان من به تازگی یه سیستم جمع کردم مادربوردم Asus P8Z68--V PRO هست.ساتا3 هم ساپورت میکنه.الان قصد دارم یه هارد اینترنال 1ترا بایت بگیرم.یه هارد مکستور 80 گیگ با پورت ساتا دارم که الان فقط اون رو سیستمه و ویندوز روش نصبه.1 پارتیشن هم بیشتر نیست.(ویندوزم Seven هست)و میخوام نگهش دارم(یعنی رو سیستمم بمونه)و هارد 1 ترا رو هم به سیستم اضافه کنم.حالا پیشنهاد بدین که هارد 80 گیگ رو برای ویندوز نگه دارم یا برای آرشیو؟و هارد 1 ترا بایت رو برای چه منظوری؟هارد 1 ترا بایت رو برای آرشیو هر نوع فایلی میخوام استفاده کنم و روزانه رجوع به این فایلها هم زیاده!بودجم رو با توجه به قیمت هایی که شنیده بودم تو رنج 70-80 تومن گذاشتم.حالا اگه قیمت های دیگه ای هم پیشنهاد دادین ممنون میشم.شاید بتونم خودمو یه تکونی بدم:8:!!!
نحوه اتصال 2 هارد بنظرتون به چه شکلی باشه کفایت میکنه؟لازمه که Raid کنم؟ترجیح میدم هارد پیشنهادیتون ساتا3 باشه.سرعت بالا و نویز پائین باشه.عمر هارد برام خیلی مهمه.اگه گارانتی داره،بهترین گارانتی برای کدوم شرکته؟پیشاپیش ممنونم و ببخشید که سوالاتم زیاده!
دور یا rpm مهمتره، اما بافر هم مهمه نمیدونم کار بافر چیه؟ میتونید توی گوگل سرچ کنید کش بیشتر به چه کاری می آید؟؟نقل قول:
سلام.
من میخوام هارد ساتا بگیرم 2 ترابایت. اینترنال
مد نظرم فقط سرعت بالا هستش.
البته کیفیت و دمای پایین باشه.
میخوام ارشیو هم ازش بعدا استفاده کنم عمر خوبی داشته باشه.
خودم تو سرعت 500 گیگی ها سامسونگ و سیگت رو عالی دیدم.
الان 1.5 ترا وسترن گرین دارم که سرعتش افتزاح پایینه. 64 مگ بافر هم هست هاردم.
حالا سرعت بالا 7200.12 2 ترا چی پیشنهاد میدید/
راستی تو تست ها هیتاچی 2 ترا دیدم که سرعتش خیلی خوب بود اما کار نکردم ببینم کیفیت و دماش و صداش چطوره؟؟؟؟
ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هدفتون فقط سرعت هست سیگیت بگیرید ولی عمرش خیلی زیاد نیست و اگه عمر بالا و سرعت براتون مهم هست وسترن بلک. و اگر هم فقط عمر بالا براتون مهم هست ( بدون نصب ویندوز) ، وسترن گرین بگیرید.
سامسونگ هم یک چیزی بین وسترن و سیگیت هست که بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نه!
برای آرشیو به نظرم عالیه از هارد های 2 - 3 ترابایت وسترن usb 3 استفاده کنید. بنده برای آرشیو استفاده کردم راضی بودم. سرعتش هم بسیار مناسب هست.