از کجا گیر اوردی؟نقل قول:
سامان رشته؟
Printable View
از کجا گیر اوردی؟نقل قول:
سامان رشته؟
خوب معلومه از سامان رشته دیگهنقل قول:
از کجا گیر اوردی؟
سامان رشته؟
فعلا تا پولش در نیاد رو سایت سنجش نمی ذارنش
دمت گرم:18::18::18: نمیخوام چیزی بگم فقط کسایی که منو میشناختن به حالم زار زار گریه میکنن اگه به هدفم نرسم:41::41::41::19::19::19:نقل قول:
سعید جان شما که فقط تو این شک داری که بری تهران با امیر کبیر خوشحال باش
فوقش نشد میری صنعتی اصفهان دیگه
یه هفته دندون رو جیگر بزار میاد! : دینقل قول:
از کجا گیر اوردی؟
سامان رشته؟
پس همچین بدم نیس این سامان رشته!نقل قول:
خوب معلومه از سامان رشته دیگه
سی دیه شنبه به دستم میرسهنقل قول:
آیا میشه فهمید که با رتبه ی فرضی چه دانشگاهها و چه رشته هایی شانس قبولی داری؟(طبق پارسال)
e!نقل قول:
سعید جان شما که فقط تو این شک داری که بری تهران با امیر کبیر خوشحال باش
فوقش نشد میری صنعتی اصفهان دیگه
سعید دوست داره تهران قبول بشه که میشه من مطمئنم
واسه فهمیدن اون باید صبر کنی تا موقع اعلام نتایجنقل قول:
رو سایت میاد:20:
تو اصلا از کجا میدونی کنکورو بد دادی؟نقل قول:
من دوست دارم دولتی قبول بشم :دینقل قول:
شبانه اعتبار مدرکش بیشتره یا آزاد؟
ای بابا شما چرا اینقدر استرس دارین
نمیدونم مشکل از منه که اصن استرس ندارم...نه قبل امتحان و نه بعد امتحان...دارم کیفمم میکنم...انقد نیای اینجا و حرس بخورین...یه هفته دیگه بیتشر نمونه تا لذت ببرین:31:
چه ما ها استرس داشته باشیم و چه نداشته باشیم در هر صورت 10ام جوابا میاد:31:
راستی دوستان به نظرتون وقتی گفتن که 10 ام جواب میاد مثلا امکان داره 9ام ساعتای 1 یا 2 شب اینا جوابا رو میذارن رو سایت؟:31:
مسلما شبانه.شبانه مدرکش با روزانه فرق نداره فط پولشهنقل قول:
اصلا گفتن دهم یا گفتن تا دهم؟نقل قول:
راستی دوستان به نظرتون وقتی گفتن که 10 ام جواب میاد مثلا امکان داره 9ام ساعتای 1 یا 2 شب اینا جوابا رو میذارن رو سایت؟
دولتی دوست داری؟ خوب شبانهنقل قول:
من دوست دارم دولتی قبول بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
رویای نیلی ! منم همینطور اصلا استرس ندارم :دی فقط بعدش میشینم گریه میکنم :دی
والا با این اطلاعاتی که بنده دارم شبانه معتبرتره...چون اونطوری که من شنیدم توی مدرکی که میگیری نمینویسن شبانه و مثل روزانه مدرک صادر میکنن و اینطوری خیلی بهتر میشهنقل قول:
گفتن دهمنقل قول:
اصلا گفتن دهم یا گفتن تا دهم؟
من خودم شخصا گریم نمیگیره...فقط واسه اینکه خانواده اذیتم نکنن نقش بازی میکنم:27:نقل قول:
رویای نیلی ! منم همینطور اصلا استرس ندارم :دی فقط بعدش میشینم گریه میکنم :دی
اینا میگن 10
ولی من میگم از 9 میزارن رو سایت:دی
از لحاظ خرج و مخارج چی؟نقل قول:
مثلا مهندسی الکترونیک نجف آباد که 40 کیلومتر بابهاش فاصله داریم به صرفست یا شبانه کاشان یا سمنان و قزوین و....
بعدشم برای کار و اینا شبانه را بیشتر قبول دارند یا آزادا؟
آره منم یادمه وقتی خواهرم اینا میخواستم برن بگیرن شب اون روزی که باید اعلام نتایج میشد میرفتن ولی متاسفانه فکر کنم سرعت انقد بیاد پایین که تا خود صبح باید بیدار بمونیم تا بتونیم بریم تو سایت:27:نقل قول:
اینا میگن 10
ولی من میگم از 9 میزارن رو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روم به دیفار من گفتم که شبانه رو بیشتر قبول دارن:31:...چونکه تو مدرکت چیزی نمیسن که لو بره شبانه خوندی....ولی آزاد رو مینویسننقل قول:
خرجش که از آزاد ارزونترهنقل قول:
از لحاظ خرج و مخارج چی؟
مثلا مهندسی الکترونیک نجف آباد که 40 کیلومتر بابهاش فاصله داریم به صرفست یا شبانه کاشان یا سمنان و قزوین و....
و فک کنم در طول تحصیل ثابته
ولی آزاد نه هر سال یکم گرونتر میشه ...
والا بستگی به خودتون داره
من خودم اگه باشم مثلا آزاد تهرانمو قبول شم و شهرستانم شبانه قبول شم آزاد رو میرم چون حوصله رفت و آمد ندارم و مشکلات دیگه ...
در مورد کار هم ...بستگی داره کجا باشه ولی به نظر من الان مدرک مهم نیس خیلی فرقم نداره البته در مقطع کارشناسی!!!!!!
این مثل اینه که بگی ازادو بیشتر قبو دارن یا سراسری.چون شبانه با روزانه مدرکش فرق نمیکنهنقل قول:
آخه به خاطر همین پرسیدم ، من یه جا خونده بودم که تو مدرک قید میشه که شبانه خوندی(تو یه سایت معتبر بود ولی یادم نیست)نقل قول:
آره تو لیسانس مدرک شبانه ذکر میشه ولی تو فوق نهنقل قول:
مثل اینکه اون قدیم بود...الان دیگه نمینویسن....همونطوری که نیلگون عزیز گفت بستگی به رفت و آمدت داره که کدومو انتخاب کنینقل قول:
آخه به خاطر همین پرسیدم ، من یه جا خونده بودم که تو مدرک قید میشه که شبانه خوندی(تو یه سایت معتبر بود ولی یادم نیست)
ولی متاسفانه وضع کار انقد تو ایران خرابه که به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که از کدوم دانشگاه مدرک گرفتیو سراسری بوده چی بوده:13:
سایتش معتبر نبوده عزیز:دی
این تهران اصلا شبانه نداره
یعنی داره ولی 2 3 رشته ....!!
:/
مهندسی شیمی هم دانشگاه تهران شبانه داره ولی کجا برگزار میشه؟ رضوانشهر گیلان!!!!!!! نمیدونم چه جوریاس :|
حالا مگه مهمه ؟!!!
هرچی باشه بهتر از پیام تاریکی و غیر انتفاعی هست!:|
حالا غیر انتفاعی هم خیلی بد نیست:31:نقل قول:
هرچی باشه بهتر از پیام تاریکی و غیر انتفاعی هست!:|
فقط خرج مخارجش زیاده:31:
ما که امیدمون به غیر انتفاعیه:27:
من کی گفتم شبانه تهران؟؟؟:31::31::31:نقل قول:
:دی
نه کلا گفتم تهران رشته های شبانه ش خیلی کمه در برابر بقیه شهر ها
حالا شاید امسال فرق کنه
ولی پارسال که خبری نبود ....
چی می گی اون 5 درصد اضافه برای سهمیه شهید کاملا قانونیه و تو همه رشته اعمال میشه منظور من این بود که سهمیه شهید و رزمنده دو چیز جداگانست و این دو تا رو نباید قاطی کنی سپاه هم اگه بخواد استفاده کنه از سهمیه رزمنده استفاده می کنه که 40 دزصد هست (خدا بده برکت نیازی به اضافه ظرفیت نداره) از نظر گند هم که تو نمی تونی بری رتبه اونارو ببینی فوقش میگن سهمیه رزمنده داشتیمنقل قول:
این سهمیه رزمندگان رو شما متوسط فرض کردید چیزایی که در مورد پر شدن این سهمیه پیدا کردم اینا هستنقل قول:
وي ادامه داد : يكي از مشكلات آنكور سراسري بحث سهميه هاست، در حال حاضر ۴٠ درصد ظرفي ت ها بهمنطقه اي عمل مي آنيم و اين سهميه باقي مانده را به ساير داوطلبان اختصاص مي دهيم.
سهميه رزمندگان اختصاص دارد آه اين ميزان، در رشته هاي مطلوب مهندسي، حقوق، پز شكي، تقري با
بالاي ٣٠ درصد و حتي خود ۴٠ درصد پر م ي شود، ولي چون تعداد اين رشته ها محدود است در آل آشور
آمتر از ٢ درصد از اين سهميه استفاده مي شود و در واقع در آل آشور ٣٧ تا ٣٨ درصد اين ظرفيت خالي
مي ماند آه در حال حاضر درباره اين ظرفيت هاي مازاد برا ساس سياست بو مي گزيني و سهميه ب ندي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون سازمان سنجش گفت : اولا دو درصد عنوان شده در حالت کلی صحيح و به تفکيک در رشته ها وبرق دانشگاه شریف و تهران نيز این درصد ١۴ بوده است.
دوره های مختلف متفاوت است به طوری که در دوره های پر متقاضی رشته های مط لوب، این در صد به
شدت افزایش می یابد به عنوان مثال درصد پذیرش ایثارگران در پزشکی کنکور سال گذشته ٢۶ درصد و در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پور عباس - رئيس سازمان سنجش آموزش کشور نيز چندی پيش درباره این سهميه گفت : این ۴٠ درصدقرار می دهيم.
هر ساله در رشته های مطلوب دانشگاهها به ميزان ٢٠ تا ٣٠ درصد تکميل می شود اما در ميانگين ک لی
کمتر از ٢ درصد آن استفاده می شود از این رو در ميانگين کل کشور ٣٧ تا ٣٩ درصد ا ین ۴٠ درصد خا لی
می ماند و ما این ظرفيت خالی را بر اساس سياست مصوب بو می گز ینی در اختيار سایر داوطلبان آزاد
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=9&nid=3774
درسته تابلو میشه ولی صرفا تابلو شدنش کاری از پیش نمی بره خیلی چیزا الان تابلوئه ولی ملت به روی خودشون نمیارن.
یکی از دانشجو های معماری علم و صنعت ورودی 82 می گفت تو دفترچه ظرفیت 32 بوده ولی 70 نفر سر کلاس بودن.
به عناوین مختلف اضافه مبشن به جز این قضیه ی سهمیه ها، بچه هایی که پدر یا مادرشون عضو هیئت علمی یا استاد یه دانشگاه معتبر باشن به راحتی انتقالی می گیرن یا مثلا بچه های سفیر های ایران بعد از برگشتن تو هر دانشگاه ایران که بخوان میتونن ادامه تحصیل بدن.
من یه دوستی دارم که سال قبل با رتبه 246 برق شیراز آورد ابته مهندسی شیمی دانشگاه تهران هم آورده بود ولی الان برقه . به نظرشما کار درستی کرده که اول برق شیراز زده (بومی فارس منطقه سه)
کی این چرت و پرت رو گفته.عزیزم سایتش اصلا معتبر نبوده . مدرکش با روزانه یکیه ولی توی شبانهMoney Talks :27:نقل قول:
راستی دوست عزیزمون جناب bnmb کجاست دلمون برای تشکر هایش تنگ شده
ببنم شمام اين شايعه رو شنيدين كه فردا (شنبه)نتايج مياد؟ميگن واسه ارشدم همينجوري شده گفتن 10 خرداد 1 خرداد اومده!كسي اطلاعات تكميل تري نداره؟
سلام..درسته...من یه دوست داشتم پارسال رفت همین رضوانشهر با رتبه ی 14000 منطقه 2....نقل قول:
البته سهمیه جابازی 35 % داشت باباش...البته خیلی تاثیر نداره ولی خوب دیگه رفت...
دقیقا من هم شنیدم... میخواستم اعلام هم کنم اما گفتم شاید شایعه باشه....نقل قول:
در هر حال امشب رو بچه ها نباید از دست بدید... از ین سازمان سنجش همه چیز بر میاد...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:برای کلیه دوستان:نقل قول:
آخری خط این صفحه را لطفا بخونید...
نقل قول:
کد:http://www.zums.ac.ir/page.php?slct_pg_id=798&sid=12&slc_lang=fa
"تبصره3: قيد كلمه شبانه در مدارك فراغت از تحصيل دانش آموختگان دوره هاي شبانه الزامي است"
قبلا ذکر میشده ولی حالا همچین چیزی منسوخ شدهنقل قول:
ببخشید شاید مسخره به نظر بیاد ولی وقتی اعلام نتایج سراسری رو میکنن روز قبلش نفرات برترو اعلام میکنن یعنی یه روز زودتر پس به نظرم باید ببینیم کی برترا اعلام میشننقل قول:
بعد پشتیبان میگفت قلمچی میتونه زودتر نتایجو بگیره به شما کسی نتیجتونو گفته الان؟
راجع به شبانه هم که میگید قید میشه حتی اگه قید هم بشه اختلاف رتبه شبانه با روزانه تا جاییکه شنیدم خیلی نیست پس اگه بخواد قید هم بشه فکر نکنم اونقدر افتضاح باشه !!هست؟؟
سلام به همه عزيزان
آقا ما هم دوباره اومديم و مزاحم شما ميخوايم بشيم!!!
فقط نميدونم چه جوري اين 100 صفحه رو بخونم
سعيد جان كم كم بايد آماده شي براي شيريني ها!! بقيه بچه ها نميتونن شيريني بخورن ما كه اصفهانيم ....!!
================================================== ==
اينم براي اينكه اسپم نشه!
راستي نتايج كي مياد؟!!!!!
راستي! سيدي سامان رشته بسيار مزخرفه
پارسال يادمه كانون يه سيدي داد براي انتخاب رشته خيلي چيز قشنگي بود اونو گير بيارين حله!
همون یادگار ماندگاره؟ آزاد هم میفروشن؟نقل قول:
راستی سهیل توهم سال دومی بودی؟(اگه بودی نظرت رو راجع به موندن بگو)
اقا من این درصدای 88 امه ریاضی .... معماری تهران میخوام ... چه روزانه چه شبانه :
ادبیات : 58
عربی : 60
معارف : 65
زبان : 68
زیاضی : 28
فیزیک : 47
شیمی : 60
برای ما که هنوز دانشگاه نرفتیم انقدر مهمه که آزاد باشه یا سراسری یا روزانه یا شبانه ولی بعدا که کسی بخواد دنبال کار بره متوجه میشه این چیزا زیاد اهمیتی نداره بیشتر به شرایط اون موقع آدم بستگی داره. البته منظورم این نیست که مثلا فارغ التحصیل دانشگاه های تهران شرایطش با کسی که از آزاد یه شهر کوچیک مدرک گرفته یکی باشه(هر چند من یه نفرو میشناسم برق شریف می خوند بعد از اینکه فوق گرفت تو یه شرکت معتبر کار میکرد.بعدا که واسه دکترا از ایران رفت برادرش با لیسانس برق از یه دانشگاه آزاد خیلی داغون رفت جای اون!!)نقل قول:
ولی بین شبانه و روزانه ی یک دانشگاه خاص فرق زیادی نیست.واسه ارشد که مطمئنم تو مدرک ذکر نمیشه سر یک کلاس هم هستن.