نه همون restore factoryنقل قول:
اگه کد پیش فرضشو تغیی نداده باشی 12345 هست.
Printable View
نه همون restore factoryنقل قول:
اگه کد پیش فرضشو تغیی نداده باشی 12345 هست.
به راستی چه باید کرد ؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
ریست هم کردم . اما هنوز مثل قبل هست اما برای بعضی کلیپ ها . این کلیپ ها همونایی هستند که با کانورتر خود نوکیا (یعنی وقتی می خوام ویدیو کپی کنم می گه کانورت کنه یا نه ) کانورت کردم مشکل از اون نیست ؟
یه سوال دیگه : وقتی موبایل خاموش میشه بعد روشن می کنید صفحه شما هم چند بار (2 , 3 بار) رفرش می شه ؟
برای همه ی بازی ها اینطور هست ؟نقل قول:
متاسفانه بلهنقل قول:
البته برای بعضی از بازی ها یا برنامه ها شدت بیرون زدن برنامه از صفحه بیشتره برای بعضی ها کمتر
ببخشید مزاحم میشم.
گوشیه بنده زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه و عربی رو پشتیبانی میکنه و گارانتی هم نداره.
سوال بنده از دوستانی هست که گوشیشون زبان فارسی هم داره.
می خواستم بپرسم آیا گوشی های با زبان فارسی دارای تقویم هجری شمسی هستند؟یعنی دارای تقویم ایرانی(جلالی) هستند؟
اگه پروداکت کد گوشیمو عوض کنم بعد گوشیو به روز کنم تقویم تبدیل به هجری شمسی میشه؟
یه سواله دیگه(ببخشید من خیلی سوال میپرسم)
گوشیو به کامپیوتر وصل کردم و تو حالت PC Suit گذاشتم و با NSU خواستم به روز کنم ولی پیغام میداد که نمیتونه گوشیو شناسایی کنه.
ممنونم
کی از فریمور جدید خبری داره ؟
سلام به دوستان
گوشیم به یه مشکلی خورده داره دیونم میکنه!!!اصلا میخوام بفروشم.
مشکلش اینه که تا میخوام زنگ بزنم یا کسی تماس میگره خاموش میشه!!!!!
ولی اگه زنگ نزنم هیج موردی نداره!!!یه بارم خاموش نمیشه!!!
راه حلی براش هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید:41:
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمال میدم فریم ورت 11 یا 10 باشه.
من تغریبا 3تا از این گوشی با این فریم ور دیدم همین مشکلو داشتن.جالب بود همشونم میخواستن بفروشن:31:
به آخرین فریم ور فلش کن خیالت راحت درست میشه.
ممنون از راهنمایتنقل قول:
فریم ور 11
فلش کردم به ورژن 20 بازم خاموش میشه:41:
دوستان کسی میدونه این ارور برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
تو توضيحات error بخون چيه خوب متن ارور ( click here)
سلام دوستان.
الان دارم با وايرلس بست ميدم.خيلي باحاله وايرلسش.
كسي نميخواد جواب بست قبليمو بده؟
الان نميتونم فارسي تايب كنم.
سلام
دوستان اگه میشه چند تا از بازی هایی که روی 5530 تون نصب کردین و خوشتون اومده رو بگین و اگه یک ویدیو پلیر خوب هم بگید ممنون میشم :20:
حتما برو farm frenzy رو نصب كن.
بازي هاي مورد علاقه من:
farm frenzy
happy lines
backgammon
zumas revenge
aws solitaire
دو تا آخريا بهترن
البته ميدوني كه بازي كلا سليقه ايه
آقا .من که اصلا ازرش راضی نیستم. اصلا نتونسته پاسخگو باشه . یکی می تونه کمکم کنه .من می خوام عوضش کنم . هر کی تونست به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی. ام بده . رنگش سفیده
در ضمن این آگهی فروش نیست . در خواست کمک هست که گوشیو چی کار کنم
سلامنقل قول:
ای بابا
دوست عزیز خوب مشکلاتتو بگو تا برطرف بشه بکمک دوستان:46:
من داشتم ولي راضيم نكرد چون قبل از اين آي مت داشتم
منم قبلش آیفون 2g داشتم واسه ی همین می خوام بفروشمش
نمیدونم چرا مثلا آلبوم موزیک میریزم ترک ها رو به ترتیب شماره نشون نمیده ؟! براساس حروف الفبا نشون میده !
مثلا اگر اسم یه ترک اولش شماره ی ترک باشه بعد خط تیره اسم ترک ; توی لیستی که play میکنم فقط اسم ترک میاد و شمارش حذف میشه و به ترتیب حروف الفبایی که داره قرار میکیرن ترک ها
اینجوری زیاد جالب نمیش تنظیمات روهم گشتم ولی قسمتی برای اینکار ندیدم
کسی میدونه چیکارش میشه کرد؟
سلام
دوستان دوربین این گوشی در مقایسه با star سامسونگ کسی مقایسه نکرده ، ببینه کدوم بهتره؟
آخه میگن خیلی دوربین 5530 افتضاحه
مگه لنزش کارل زایس نیست ؟
یه سوال دیگه در رابطه با نور صفحه ، زیر نور آفتاب یعنی اصلا نمیشه کار کنی باهاش؟
و قیمتش هم اگه بگین ممنون میشم...
سلامنقل قول:
والا من 5530 رو داشتم قبلا و استار هم زیاد کار کردم.
دوربین 5530 با لنز زیس نیست اما بدم نیست.
نظر من دوربینش از استار حرفه ای تره آخه فوکوس داره و فیلمبرداریشم که بهتره و فلشم داره.
صفحش زیر آفتاب مستقیم زیاد خوب نیست اما اینجور نیست که هیچیم نبینی.
من گوشیم ویروس گرفته!البته فکر میکنم. چون هیچ موزیکی رو باز نمیکنه!دقیقا همون چیزایی که روز قبلش باز میکرد رو الان باز نمیکنه.
الان به نظرتون چکار کنم؟مستر ریست کنم؟چه دکمه هایی رو باید برای مستر ریست بگیرم؟
در مورد آپدیت،به نظرتون بدمش دست این مغازه ها آپدیتش کنن؟یا خودم آپش کنم؟ البته من بلد نیستم باید از روی آمورزش چیزی برم جلو.
چرا دقیقا هیچی نمیشه دید زیر نور شدید !نقل قول:
صفحش زیر آفتاب مستقیم زیاد خوب نیست اما اینجور نیست که هیچیم نبینی.
تنها ایراد گوشی جدا از نداشتن GPS همینه که البته مربوط به اکثر گوشیهای نوکیاس !
ولی درکل گوشیه خیلی خوب و کاراییه !
لطفا یک کمک هم به من بکنید که اوضاعم خرابه!نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم.
اس ام اس ها توی کدوم فولدر ذخیره میشن؟منظورم موقع وصل کردن به کامپیوتره،توی کدوم یکی از پوشه هایی که توی کامپیوتذ دیده میشه هست؟
گوشیو تو حالت Mass Storage به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس مموری رو اسکن کن شاید مشکل حل شد!نقل قول:
من گوشیم ویروس گرفته!البته فکر میکنم. چون هیچ موزیکی رو باز نمیکنه!دقیقا همون چیزایی که روز قبلش باز میکرد رو الان باز نمیکنه.
الان به نظرتون چکار کنم؟مستر ریست کنم؟چه دکمه هایی رو باید برای مستر ریست بگیرم؟
در مورد آپدیت،به نظرتون بدمش دست این مغازه ها آپدیتش کنن؟یا خودم آپش کنم؟ البته من بلد نیستم باید از روی آمورزش چیزی برم جلو.
اگه درست نشد از فایلات بک آپ بگیر مستر ریست کن انشاالله که حل میشه!
اگه اینترنت مطمئن داری و وقت داری با گوشی سرو کله بزنی خودت آپدیت کن ولی اگه اینترنت و حوصله نداری ببر بیرون برات آپ کنن.
من امروز با هزار بد بختی گوشیمو فارسی کردم ولی یه مشکل برام پیش اومده.سرعت گوشی توی منوی اس ام اس خیلی خیلی کند شده.چرا اینجور شده؟کسی میدونه چکارش میشه کرد؟
من گوشیو فارسی کردم تا تقویمش فارسی بشه ولی تقویمش همون میلادی موند.برا شما که زبانتون از اول فارسی بوده تقویمش هم فارسیه یا میلادی؟
سلام
بچه ها قیلترشکن واسه این گوشی سراغ دارین ؟
تو بخش برنامه های سری 5 نگاه کردم،چیزی نبود
ممنون از راهنماییتون
:10::11:
سلام حاج پوریانقل قول:
ببین عزیز تو همون opera mini 5 JAVA رو نصب کن خودش فیلترشکنه:31:
من برنامه ی فیلتر شکن میخوام
برای وصل شدن به فیس بوک
سلامنقل قول:
والا برنامه خاصی من ندیدم.اما یکی بود که مثله ------ بود حالا وایسا دیدمش برات تو پروفایلت میزارم.
آره اپرا مینی به سرور خود اپرا وصل میشه و مثل شیلترشکن عمل میکنه.
من جدیدا استفاده نکردم ولی قدیما که اینترنت استفاده میکردم شیلتر نداشت.
برنامه اي به نام :نقل قول:
Telexy.Networks.SymVPN
كه براي نصب بايد گوشي در حال هك باشه.. متاسفانه لينك ندارم :( اما بگرديد سرچ كنيد هست واسه دانلود
سلام
من دوتا خط دارم تازگی گوشی 5530 خریدم و مشکل اینجاست!
خط اولم که 0912 را انتقال صوتی (دایورت) میکردم روی ایرانسل ولی حالا وقتی زنگ میرنم به خط اول میگه همچنین شماره
وجود نداره! ولی بدون دایورت کار می کنه مشکل از گوشی است !!!!
من مشکل ویروسم هل شد مستر ریست کردم اما کاری کردم که مسیج هام و کانتکتم پاک نشه.
حالا می خوام آپدیت کنم،برای اینکه فارسی هم اضافه بشه چکار کنم؟
اصولا کار خاصی باید بکنم تا دچار مشکل نشه گوشی؟
بعد از آپدیت با مستر ریست گوشی به حالت قبل از آپدیت بر میگرده؟
فکر نکنم مشکل از گوشی باشه.نقل قول:
خط اولم که 0912 را انتقال صوتی (دایورت) میکردم روی ایرانسل ولی حالا وقتی زنگ میرنم به خط اول میگه همچنین شماره
وجود نداره! ولی بدون دایورت کار می کنه مشکل از گوشی است !!!!
از خط هاست احتمالا.
با یه گوشی دیگه تست کن ببین چی میشه.(حال کردی راهنمایی رو؟:31:)
خدا رو شکر!نقل قول:
من مشکل ویروسم هل شد مستر ریست کردم اما کاری کردم که مسیج هام و کانتکتم پاک نشه.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561[/HTML]نقل قول:
حالا می خوام آپدیت کنم،برای اینکه فارسی هم اضافه بشه چکار کنم؟
توی تاپیک بالا کامل توضیح دادن.
خیر گوشی دیگه برا همیشه فاری میمونه مگر اینکه بازم به یه زبون دیگه اپدیت کنید!نقل قول:
بعد از آپدیت با مستر ریست گوشی به حالت قبل از آپدیت بر میگرده؟
سلام دوستان
من اینترنت ندارم هر 3 , 4 روز می تونم بیام :31:
چه خبر ؟ آپدیت جدید نیومده ؟
یه سوال هم داشتم . برنامه ای هست که بتونه مشخصات v ....p .*n رو بگیره و با موبایل بهش وصل شه ؟
من همین الان می خوام گوشیم رو آپدیت کنم.
از اون تاپیک چیزی نفهمیدم،فقط یکی برای من توضیح بده چجوری فارسی اضافه کنم به گوشیم؟؟
ممنون
ببین اول ازهمه باید پروداکت کد گوشیتو به یه پروداکت کد فارسی عوض کنی.نوکیا برای هر زبانی یه پروداکت کد داره.مثلا برا مجموعه زبان فارسی و رنگ مشکی قرمز 0577076 است.نقل قول:
از اون تاپیک چیزی نفهمیدم،فقط یکی برای من توضیح بده چجوری فارسی اضافه کنم به گوشیم؟؟
--------------------------------------------------
پروداکت کد فارسی 5530
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
-------------------------------------------------
شما نرم افزار NSS 1.0.38.15 رو از همون تاپیک دانلود کن و پروداکت کد رو عوض کن. برا عوض کردن پروداکت کد مثل زیر عمل کن:
گوشیو به پی سی وصل کن.
نرمافزار NSS رو اجرا کن.
توی صفحه اول نرم افزار سمت راست بالا روی علامت ذره بین کلیک کن تا گوشی شناسایی بشه.
بعد روی Phone Info کلیک کن .(تقریبا سمت چپ بالا)
بعد تیک روبروی Product Code رو بزن.
بعد Scan رو بزن.
بعد Read رو بزن.(در این حالت پروداکت کد گوشیو نشون میده)
پروداکت کد فارسی رو روبروی Product Code وارد کن و گزینه Write رو بزن.
اگه ارور نداد پس پروداکت کدت عوض شده.یه بار برنامه رو ببند و از اول باز کن ببین پروداکت کد رو چند میزنه.
حالا که پروداکت کد عوض شد با Nokia Software Updater گوشیو آپدیت کن.
***توی تاپیک مربوطه خیلی بهتر توضیح داده.
***نرم افزارا همه همونجا هست.
***اگه از NSS ورژنی جز ورژن 1.0.38.15 استفاده کنی برای 5530 کار نمیکنه!(حداقل برا من اینجور بوده!چون من از 1.0.35.14 استفاده کردم ارور میداد)
موفق باشی
ممنون.اگه آفلاین آپدیت کنم نمیشه؟نقل قول:
حالا که پروداکت کد عوض شد با Nokia Software Updater گوشیو آپدیت کن.
سلام دوستان. من تازه 5530 گرفتم.(نقره ای) یه مشکل دارم اونم اینه که رادیو نداره. خیلی تو منو ها گشتم نبود. :18:کمک کنید. :10:
sotware version : v 20.0.080
software version date : 16-11-2009 :40::40::40: