سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
Printable View
سلام به همگی آقایونی که jet دارند ببینید وقنی من عکسا رو تو فوتوشاپ نبدیل میکنم به اندازه گوشی بعضی از عکسا رو نشون نمیده و همون آیکون آبی با آدمک رو نشون میده چرا عکسارو نشون نمیده ممنونم
سلام من این گوشی رو 2 هفته است که خریدم ولی ای کاش ویندوز داشت . میشه ویندوز روش نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونیدکه پر سرعتترین گوشیه با 800 MHZ سرعت
بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم .بعدم اون نرم افزاري كه داشتم محدوديت ظبط نداشت.نمي دونم چرا اسمش يادم نمياد.:13:يه سر برو سايت gsm.ir اونجا سرچ كن پيدا ميكني .نقل قول:
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
من خودم ديروز چند تا عكسو همينجوري براي گوشيم ساختم.به نظرم دو تا احتمال وجود داره يا حجم عكس خيلي زياد.يا اينكه با فرمتي save كردي كه گوشي ساپورت نميكنه.نقل قول:
سلام
بازی تاچ واسه این گوشی سراغ دارین؟
خب اگه رو این ویندوز نصب میشد که دیگه گوشی های دارای ویندوز رو با قیمت های بالا نمیتونستن بفروشن.نقل قول:
احتمالا فرمتی که ذخیره میکنین با گوشی سازگاری نداره.نقل قول:
خدمت شمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4746160&postcount=747
شما بعد از اینکه صحبت کردنت تموم میشه.....خدافظی که کردی...گوشیت رو یه نگاه بنداز...متوجه میشی....من نمیدونم چطوری توضیح بدم.....شاید هم من اشتباه میکنم.شاید.برای ضبط نیست..نقل قول:
بعد از اتمام مكالمه مياد يعني چي متوجه نميشم
سلام بچه ها
آخرین فریمور ارائه شده فارسی واسه این گوشی s8003jpil1 در ایران موجود است و نمایندگی مایکروتل این ورژنو داره
کسی میتونه این فریمورو گیر بیاره واسه دانلود ؟
کاری نداره کافیه یه سرچ کوچولو بزنی تو اینترنت
سلام بچه ها چرا کسی سوالات رو جواب نمیده...یعنی کسی بلد نیست.........
=====
سوالای جدید.........
توی پخش موزیک و ویدیو یه ایکون داره به اسم 5.1ch..این چیه...؟؟/میدونم صدارو عوض میکنه.....چی هست..به چه درد میخوره..؟؟
توی قسمت نوت...چرا وقتی نت مینویسم....تعداد حروف داره...مثل اسمس..فارسی 70...انگلیسی160 تا..چیکارکنم محدود نباشه....
سوال سوم.....امروز رفته بودم برای یکی دیگه جت بخرم...یارو از من پرسید gps..رو فعال کردی یا نه....منم فعال نکردم..یارو گفت این گوشی حدود 2 هفته اس که gpsاش رو میشه تو تهران فعال کردو ما فایلش رو درست کردیم ووووو ..خلاصه کلی توضیح داد...گفت 20 تومن میگیرم برات فعال میکنم..منم زدم زیر خنده.....:31:...خلاصه یارو که این شکلی دید..گفت 5 تومن.....من قبول کردم..خلاسه یه فایلی ریخت تو گوشی..به اسم trek buddy....بعداش هم نصب کرد.....اما اصلا فعال نشد...کلی بهش ور رفت نتونست.....منم 5 تومن رو پس گرفتم....بهش گفتم میرم بهش ور میرم درست شد یاد بهت یاد مید چطوریه ...:27:دمش گرم قبول کرد....اما نیدونم..کسی اطلاعی داره..اسم فایل آشنا هست.....چطوری از اون برنامه ای که نصب کرده براتون عکس بزارم....برنامه رو که میزنی نقشه جهان میاد....اما کارخاصی نمیکنه....
ببخشید زیاد شد..ممنون میشم کمک کنید...
1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.نقل قول:
2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.
3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.
:11:
خوب دقیقا یعنی چی..؟؟؟نقل قول:
1-برای شبیه سازی 5 کاناله هست.
ok.....نقل قول:
2-نه نمیشه تعداد حروف رو بیشتر کرد.
ممنون میشم...partgah..خان بم اسم اون نرم افزاره چی هست..همونی که من نوشتم هست....نقل قول:
3-دوستمون Part Gah این نرم افزار رو نصب کردن.بهتره ازشون راهنمایی بخایین.
====
ABخان ممنون جواب دادی...اگه قبلی هارو هم یه نگاه بندازی ممنون میشم...
سلام به دوستان من جت رو فلش کردم به این فریم ور S8000XPJA1 هم سرعت تاچ بسیار بالا رفت هم امکانان دیگش فقط یه مشکل دارم اونم اینه که تو این فریم ور نمیشه برنامه های جاوا نصب کرد ببینم راحی نداره رو این بشه برنامه ریخت ممنوم اگه زودتر جواب بدید در صمن توی همین فریم ور و کلا اروپاییش توی قسمت artist یا هر قسمت مریوط به موزیک میری داخل فولدر آهنگ که میرم نه تراک ها معلومه نه اسم آهنگ فقط میتونم رو چیزی که نمیبینم کلیک کنم تا بخونه تو فریم ور S8003JPIF4 این مشکا رو نداشنم میشه راهنمایی کنید ممنونم
سلام دوستان:
میخواستم ببینم این گوشی که سیستم عامل نداره چه توانایی هایی کم میشه ازش؟
یعنی با گوش هایی که سیستم عامل دارن چی کار میشه کرد که با این نمیشه؟
+ این فریم ور که میگین چیه؟همون ورژن جاوا هست؟
یه سوال داشتم.
ماکسیموم حرفی که می شه موقع مسج یا ایمیل با این گوشی تایپ کرد چقده؟اصلا همچین محدودیتی براش هست؟
ممنون می شم اگه زود جواب بدید.
سلام
شما باید فریمور S8000MXEJA1 نصب میکردی که easy java داره !
پیشنهاد میکنم ُS8000MDXJC1 را نصب کنی
شبیه ساز 5 کاناله کاربردش در این گوشی موقع استفاده از هندزفری فعال میشه که خودتون میتونین امتحان کنیین. فکر میکنم دالبی مجازی باشه.
---------------------------------------------------
اسم اون نرم افزار gps هم trekbuddy که واسه گوشیهای جاواستکار باهاش راحته و نقشه هاشم فراوان . خودتونم میتونین نقشه هاشو با نرم افزار atlas creator 1.7 بسازینکد:http://www.trekbuddy.net/forum
در مورد سامسونگ جت قبل از استفاده از نرم افزار gps باید gps گوشی رو فعال کنید.
نقل قول:نقل قول:
این گوشی جاوا بیس میباشد و با تغییر فریمور و استفاده از فریمور جدیدتر تعدادی از مشکلات قبلی برطرف میشود.
نرم افزار های جاوا هم به وفور پیدا میشه اما نرم افزار های بر پایه سیستم عاملهایی مثل symbian و windows mobile قویترند
نقل قول:
شما از نظر تعداد کاراکتر ها در مسج و ایمیل مشکلی نخواهید داشت اما در ایمیل محدودیت الحاق فایل وجود دارد که حد اکثر 5 مگابایت است
نقل قول:
من فیرمور s800MDXJC1 رو ریختم رو گوشی و تعداد کاراکتر sms رو به صورت نزولی نشون میده که از 2295 کم میشه
سلام
دوستی هست که مجموعه بازی زیر رو دانلود کرده باشه؟
اگه کسی دانلود نکرده دانلود بکنه ببینه رو جت جواب میده یا نهکد:http://www.interupload.com/files/AAAGKFUV/Games.rar_links
مشکل با تاچ سامسونگ جت بعد از آپدیت ؟!
افرادی که فریمور گوشی خود را عوض میکنند باید بعد از تعویض فریمور گوشی را کالیبره کنند و اگر پاسخگویی تاچ باز هم مشکل داشت دقت کنند که اگر محافظ LCD دارند آن را برداشته و دوباره کالیبره و restart کنند.
salam. man ye modate kharidam vali har kari mikonam ba irancell to net nemitonam beram, az khode irabcell ham ke darkhaste connection midam, mifreste valy bazam kar nemikone ,ye rahnamae konid ke badjori kalafam karde. merccccc
دوست عزیز اینارو من خودم آپلود کردم.:27:نقل قول:
اره خودشه.....ممنون جواب دادی رضا خان..نقل قول:
اسم اون نرم افزار gps هم trekbuddy که واسه گوشیهای جاواست
نمیدونم اون پست من رو خوندید یا نه...اون فایله رو فروشنده برام ریخت نصب هم میشه اما نمیدونم چطوری فعال میشه.....برنامه رو که باز میکنم...نقشه جهان میاد.....اما کارخاصی نمیکنه اگه واردی رضا خان یه توضیحی میدی...ممنون میشم..نقل قول:
کار باهاش راحته و نقشه هاشم فراوان . خودتونم میتونین نقشه هاشو با نرم افزار atlas creator 1.7 بسازین
در مورد سامسونگ جت قبل از استفاده از نرم افزار gps باید gps گوشی رو فعال کنید.
من دیروز جت خریدم
گارانتی نداشت
لطفا یکی کمک کنه :
محتویات جعبه رم میکرو SD نداشت ! گویا باید یه رم 2 گیگ میکرواس دی هم توی جعبه باشه؟ درسته؟
کیف گوشی باکیفی که دری سایت gsm.ir گذاشته شده فرق داره! جای دکمه مکعبی شکل پراست!
بچه هایی که باگارانتی یا بدون گارانتی این گوشی روخریدند لطفا بگن که بسته اونهاچطوری بوده؟
اینم لینک قاب گوشی درسایت gsm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قاب من اصلااین شکلی نیست، واون منفذها رو نداره
خیالت راحت کیفش این شکلی نیست که عکسش هست..همونی هست که گفتی.........
محتوات هم...خوب ..هندزفری.....ریموت که به انتهای هنزفری وصل میشه......شارژر......cd.....دفترچه ها..انگلیسی و فارسی.......همین..البته با همون کیفه .....
نقل قول:
شما با گارانتی اصلی خریدی؟ اگه کسی با گارانتی اصلی خریده کمک کنه
یعنی رم 2 گیگی microهم نداشت توی جعبه ؟
من اصلی خریدم........نه 2 گیگی که حافظه گوشی هست....تا 16 گیگگ هم ساپورت میکنه.......رم اضافی نداشت...نقل قول:
شما با گارانتی اصلی خریدی؟ اگه کسی با گارانتی اصلی خریده کمک کنه
یعنی رم 2 گیگی microهم نداشت توی جعبه ؟
پس خیالم راحت باشه ؟!
من سیم کارت ایرانسل رو که توی گوشی میگذارم contactهای سیمکارت رو اصلا نشون نمیده
درحالیکه یه سیم کارت همراه اول که گذاشتم contact هاش رو نشون داد
مشکل ازچیه ؟
در مورد نرم افزار trekbuddy شما اگر gps گوشی رو فعال کرده باشی و نقشه ها رو هو ریخته باشی اول باید نقشه یا اطلسو لود کنی و بعد start میکنیم و بسته به مکان شما و وضعیت آب و هوا زمانی صرف لاک شدن gps میشود و بعد از لاک چراغ نرم افزار سبز میشود
برای اطمینان از فعال بودن gps گوشی برین به آدرس زیر
settings - phone settings -gps settings - gps position - satellite status
اگر شروع به پیدا کردن ماهواره کرد حله !
از بین فریمور های موجود و جدید فریمور آسیایی S800MDXJC1 و فریمور فارسی S8003JPIL1 قابلیت شناسایی contants در سیمکارت ایرانسل را دارندنقل قول:
ممنون میشم...partgah..خان بم اسم اون نرم افزاره چی هست..همونی که من نوشتم هست....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .
:41:
آخرین فریمور موجود برای سامسونگ جت در ایران که مشکلات خیلی کمتری نسبت به فریمورهای قبلی دارد
S8003JPIL1 میباشد
ما که دسترسی نداریم ولی دوستانی که به نمایندگی های مایکروتل دسترسی دارند زحمتشو بکشن یه طوری بگیرن بزارن بقیه هم استفاده کنن :10:
جایی نقشه تبریز رو دیدی؟من که نتونستم پیدا کنم.یکی هم بود مال خیلی وقت پیش بود.نقل قول:
من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟
مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟نقل قول:
من گوشيمو تازه گرفتم به سختي تونستم با واي فاي اون به Adsl خونمون وصل شدم (كلي تنظيمات بايد ميكردم)
اما وقتي ميخوام برم اينترنت نميتونه وصل بشم بهش !!! كسي ميدونه چشه؟
===
آقا من همرو گام به گام انجام دادم....حتی نقشه آفلاین هم اومد....اما استارت رو هم که میزنم اتفاقی نمیوفته .....باید چقدر صبر کنم..؟؟نقل قول:
توی صفحه 96 به طور مفصل توضیح دادم .الان خودم نقشه شهرمونو با زوم 15 ریختم که موقعیتمو هم نشون میده.مطلبی رو که نوشتم بخون اگه سوالی داشتی بپرس .
نقل قول:
توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps
فضای باز بود....چراغ هاش هم همه سبز شد...اما استارت رو که زدم..فرقی نکرد..اتفاقی نیوفتاد..؟؟نقل قول:
توی فضای آزاد امتحان کن ، معمولا توی خونه و فضای بسته خیلی سخت کار میکنه gps
[QUOTE=alone_boy;4874455]مشکلش چیه....اخطار چی میده...برای مودمت پسورد گذاشتی..؟؟؟
===
اره پسورد داره ولي من پسوردش و زدم علامت واي فاي هم سبزه يعني كه وصل ولي وقتي ميرم تو اينترنت ميگه servis is unavailble ya dns fail
راستي يه مشكل ديگه من يه برنامه جاوا رو با بلوتوث ريختم رو گوشيم و اينستالش كردم بعد كه اجرا نميكنه ميگه
Java Error"
No Memory Avilable"
بعني اينطوري نميشه برنامه نصب كرد؟!
دوستان میشه یکم در مورد فریمور های این گوشی توضیح بدین؟
چه جوری باید فریمور هاشو عوض کرد؟ و الان کدوم فریمور از همه بهتره؟
کلا فریمور چیه ؟!!!!!
ببخشید اگه ابتدایی بود.