دوست من میشه بگی دقیقا کجاست این local area ؟؟البته تو ویندوز 7.ممنون:20:نقل قول:
ویرایش:: آقا ممنون پیداش کردم و درست شد .دستت درد نکنه:20::10:
Printable View
دوست من میشه بگی دقیقا کجاست این local area ؟؟البته تو ویندوز 7.ممنون:20:نقل قول:
ویرایش:: آقا ممنون پیداش کردم و درست شد .دستت درد نکنه:20::10:
سیو بازی تو ویندوز 7 اینجاست :
C:\Users\you username\AppData\Local\storage
:10:
سلام
دوستان من اپدیت رو ریختم اما موقع اجرا ارور An intent connection is required میده!
سلام دوستان من پچ 1.02 رو دیشب دانلود کردم و ریختم اما چون فایلهای اجرایی جدید و اصلی درست میکنه به اینترنت نیاز داره
حالا وقتی کرک رو از اول میریزم یه پیغام Critical Error میده!
باید کرک جدید دانلود کنم!؟
سيو بازي تو ويندوز xp كجاست؟نقل قول:
آقا برای بخش مولتی پلیرش باید کار خاصی بکنیم اخه یک ساعت می گرده اخرش هم هیچی پیدا نمی کنه.
دوستان میشه لینک یه کرک بدن که بعد از ریختن پچ بشه ازش استفاده کرد؟
اموزش بازی کردن به صورت co op
1- ابتدا پچ رو نصب کنید و سپس فایل کرک رو در پوشه مربوطه بازی کپی کنید
نوجه داشته باشید این کرک فقط برای بخش مولتی پلیر است
2- وارد سایت ubi.com شوید و در انجا یک اکانت جدید بسازید فراموش نکنید اکنت رو حتما در ایمیل خود تایید کنید
3-یوزر و پسورد خود را داخل فایل text به نام skidrow واقع در پوشه
G:\Ubisoft\Splinter Cell Conviction\src\system
کپی کنید
مانند عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 973x603 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازی رو اجرا کنید و لذت ببرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
همون اول بازی هم که با دخترش صحبت میکنه بعد کشتن اون دو نفر کیبردم قفل میشه و دیگه کار نمیکنه پچ رو هم ریختم اما کرکش رو پیدا نمیکنم
خوب من هم دیشب بازی رو برای بار اول نصب و اجرا کردم
راستش اولین چیزی که باعث تعجبم شد این بود که چطور یک نفر که قیافش اصلا شباهتی با سم فیشر نداره اینقدر صداش شبیه اونه!
این که شخصیت سم بعد اینهمه ماجرا خشن شده چیز عجیبی نیست اما اینکه قیافش بعد از 4 شماره بازی یکدفعه طوری تغییر کنه که نشه شناختش یه مسئله دیگست( کاش لااقل حالا که تغییرش دادن خوش تیپ ترش میکردن نه اینکه...)
حال و هوای گرافیک بازی هم کلا با سری های قبلیش فرق داره
دیگه خبری از انعکاس نور و رنگهای طبیعی محیط بازی سری اسپلینتر سل خبری نیست
سبک بازی هم که کلا دگرگون شده...در واقع یک سبک کاملا جدید که توی هیچ بازی دیگری ندیده بودم
مشخصه که سازنده های بازی ایندفعه حسابی ریسک به خرج دادن که باعث از بین رفتن یکسری جذابیتهای اسپلینترسل و از طرف دیگه افزوده شدن یه سری جذابیتهای جدید به بازی شده
یکی دیگه از تغییرات که به شدت توی ذوقم زد این بود که حرکات سم به شدت سریع,خشک و مصنوعی شده
یکی از ویژگیهایی که بازی اسپلینترسل رو از تموم بازیهای سوم شخص دیگه جدا میکرد وجود حرکات نرم و روان فوق لعاده طبیعی شخصیت بازی که حتی از شماره اولش این خصوصیت درش وجود داشت, بود
درست مثل این میمونه که بیان یه فیفای جدید بسازن اما حرکات بازیکنانش رو مثل سری فوتبال ساکر بکنن
البته به نظر من بازی یک بازی فوق لعاده قشنگ و جذابیه که مثل فیلم های اکشن با داستان جذاب روایت میشه...
در واقع یک سبک جدید از اکشن سوم شخص خوش ساخته
اما به هیچوجه یک اسپلینترسل قشنگ و جذاب که بتونه طرفدارای اصیلش رو که عاشق مخفی کاری اند ارضا کنه نیست!
اگر دقت کرده باشید از بین دوستان داخل انجمن, اون دسته از افراد که معمولا از سری بازی اسپلینترسل زیاد خوششون نمیومده با این یکی حسابی حال کردن
به هر حال ااگر اسم این بازی هرچیزی غیر از اسپلینترسل بود خیلی بیشتر از بازی کردنش میتونستم لذت ببرم و شاید هم سایتی مثل گیم اسپات که معلوم نیست چرا الان ف*یل*تر شده, ممکن بود بهش امتیاز بالاتری بده
موافقمنقل قول:
کلا بازی هیچ نو اوری توش نبود در مخفی کاری!
تو ویندوز XP نمیدونم کجاست!!نقل قول:
ولی شما در درایو ویندوزتون اسامی storage یا SKIDROW را سرچ کنید ، پیدا می کنید
راستی هنگام سرچ گزینه سرچ در فایل های پنهان رو هم تیک بزنید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
یک خبر خوب
بسیاری از دوستان از جمله خودم با این پچ جدید 1.02 مشکل پیدا کرده بودند و اینکه بعد از ریختن پچ دیگه نمیتونستن وارد بازی بشن و ارور internet connection میداد و یا اگر کرک رو بعد از نصب پچ دوباره میریختن بازی اصلا اجرا نمیشد وCritical Error میداد
خوشبختانه لازم به ذکره که شما اصلا نیازی به صبر کردن برای آمدن کرک جدید ندارید
اول میرم سر اصل مطلب و اینکه چیکار باید انجام بدید:
بعد از اینکه پچ رو نصب کردید شما نیاز دارید که فقط و فقط فایل به نام ubiorbitapi_r2.dl که یکی از 3 فایل کرک این بازی هست رو از dvd بازی کپی کرده توی مسیر
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزین
اگر dvd بازی شما فایل کرک نداره میتونین این فایل رو از لینک زیر که براتون آپلود کردم دانلود کنید:
کد:http://uploading.com/files/e69bbdaf/ubiorbitapi_r2.rar/
راه حل مشکل رو زمانی متوجه شدم که بعد از نصب مجدد بازی اسپلینتر سل و اجرای اون چون با یک سری مشکلات عجیب مثل تیر اندازی خودکار سم, عدم امکان حرکت هنگام کاورگیری و غیره مواجه شدم, تصمیم گرفتم که دیگه بازیش نکنم و صبر کنم تا مشکلاتش با کرک جدید حل بشه
خوشبختانه بازی اساسینزکرید هنوز روی سیستمم نصب بود و تصمیم گرفتم که اجراش کنم اما در کمال تعجب دیدم که اساسینز هم ارور internet connection میده
با خودم گفتم که چه ارتباطی بین این دوبازی هست که وقتی من پچ رو نصب کردم هر دوشون دیگه نمیرن توی بازی...مسلما این دوبازی هردو از سیستم جدید RDM یوبی سافت استفاده میکنن پس حتما باید همانند اساسینز کرید یک پوشه در درایو C به آدرس: C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher هم برای اسپلینترسل وجود داشته باشه که درست محل ریختن کرک Skidrow برای بازی اساسینز بود
وقتی به این پوشه سر زدم دیدم که فایل کرک SKIDROW اساسینز توی این پوشه که ubiorbitapi_r2.dll نام داشت حجمش تغییر کرده...این یعنی اینکه اصلا یه فایل جدید جایگزینش شده و همش زیر سر همینه
عزیزان بازی واسه من خیلی کند اجرا میشه هر چقدرم گرافیکو میارم پایین باز همین مشکلو دارم
دقیقا مثل شیفت که با پچ درست شد این پچی چیزی نداره فریم ریت بعضی وقتا تا1-2 هم میرسه
خواهشا" کمک کنید....؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز پس مطمئنن امتحان کردی مشکل حل شد دیگه
اصلا حوصله ندارم دوباره بازی رو نصب کنم
ممنون بابت تیزهوشیت
موفق باشی
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
زیز همون فایل رو یه جا اپلود میکردی که تو دی وی دی من نیستش چون نسخه ای که من دارم فاقد کرک هستش و با خود نصب بازی نصب میشه تو اون ادرس هم نبود
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
حجم این فایل همون 710 کیلو بایته مال تو هم همین حجمه
بله خودم تست کردم و بازی اجرا میشهنقل قول:
در ضمن اون حجم فایلیه که پچ میریزه 710 کیلوبایته اما حجم فایل کرک حدود 900 کیلوبایته که در پست قبلیم براتون ویرایش کردم و گذاشتم دانلود کنید
دستت درد نکنهنقل قول:
یه سوال داشتم کرک معمولی با مولتی پلیر مسیرش فرق داره ؟؟؟
من با کرک معمولیه بازی میکردم بعدش که مولتی پلیر رو کپیش کردم سیوهای قبلیم پریدن و نمیتونم پیداش کنم
:10: :10: :10:
این پچ جدید 1.02 چیکارش میکنه اصلحه یا چیزی دیگش رو تغییر میده ؟؟؟
موقعی که بازی باگ داشته باشه پچ جدید میدن من که با گرافیک آخرش بازی میکنم اصلا باگ نداره...
نقل قول:سلام
حقیقتش منم نمیدونم این پچ چه کارائی داره
میشه ویژگی های این پچ رو بگین
ممنون
راستش اینا رو هنگام نصب خودش مینویسه:
کد:
Added DLC support
- Fixed many disconnection and divergences issues in coop modes.
- Added Multi-GPU support for SLI/Crossfire (remaining issues on ATI side)
- Added ATI Eyefinity support (we are waiting on a validation by AMD for theEyefinity Ready official stamp)
- Some configuration specific divergences fixes, crashs et minor bugs
- Graphic glitches when running in low visual quality:
- Improve performances and some flickering issues.
- Low-end video card optimizations.
- Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers.
- Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios.
- GTX400 Nvidia video card support (removed the error message)
Various minor fixes
ولی یه سری اشکالات مثل شلیک کردن خودبه خودی سم و درست کاور نگرفتن رو خودم شاهدش بودم که درست شدند
حالا دیگه چه چیزهای دیگه خوب شده هنوز متوجه نشدم
يكي بگه محل سيو بازي كجاست؟ xp
من الان بازیو نصب کردم.نمی دونم چرا بعد از این که آرم شرکت و این چیزا میاد دیگه چیزی نشون نمیده و صفحه سیاه می مونه و منوی بازی نمیاد.
نسخه ای که من دارم صد در صد سالمه ولی نمی دونم چرا اصن قاطی کردم که کرکش کدومه. یه فایل 50 کیلوبایتی به نام SKIDROW.exe هستش که من فکر می کردم کرک بازیه اینه ولی روش کلیک می کنی چیزی خاصی نمیاد. تازه یه لانچر هم نصب شدش که وقتی روش میرم ارور میده.حالا به نظرتون باید چی کارکنم؟
من چشمم آب نمی خوره بتونم بازیش کنم:13:
سلام
من کیبرد و موسم یو اس بی هستش که بعد چند دقیقه بازی کردن قفل میشه و نمیشه ازش استفاده کرد پچ رو هم ریختم اما درست نشده
اینجاست:نقل قول:
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2
ذوستان این هم تراینر برای کسایی که توی بازی مشکل دارن
ورژن 1.0 حجم 72 Kb
ورژن 1.2 حجم 72 Kbکد:http://www.4shared.com/file/EA1BWA1N/Tom_Clancys_Splinter_Cell_Conv.html
موفق باشیدکد:http://www.4shared.com/file/LwGRAvzs/Tom_Clancys_Splinter_Cell_Conv.html
:10:
نقل قول:
به نام خدا
سلام به همه
دوست عزیز من هم امروز بازی دانلودش تموم شد و همین الان نصبش کردم و با مشکل شما برخورد کردم
آومدم تو اینجا پیغام بدم دیدم شما زودتر نوشتی
آقا من همین الان اجراش کردم موقعی که به اینترنت وصل باشی صفحه سیاه رد می شه
تازه یه کار دیگه کارت شبکه سیستم رو فعال کن حتی اگه شبکه وصل نباشه فقط آیکونش کنار ساعت بیاد هم
صفحه سیاه رد می شه من الان دیسکانکت کردم و همین کارو کردم شد
من هم دقیقا این سوال رو کرده بودم و یکی از دوستان جوابمو دادن , درست 3 صفحه قبل , پست شماره 953نقل قول:
شما باید Local Area Connection رو Enable کنید به طریق زیر:
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه میشه بگین این local area connection توی ویندوز ویستا کجاست
آدرسش که تو همون پنجره مشخصه. تو Vista هم به همین صورته. البته اگه کلیک کردنی می خوایین عمل کنین به صورت زیر میشه:نقل قول:
Control Panel >> Network and Sharing Center >> Manage Network Connection
Network and Sharing Center, تو نمایش غیر کلاسیک
منم بازی رو تموم کردم، حیف که یکم کوتاه بود!
اما آخرش یکم فیلم هندی شد!!! تا سم اون 5-6 نفر رو کشت، نیروهای ارتش ریختن و ...
بدم نمیاد یه بار دیگه از اول شروع کنم:دی
اقا این local area conecction هر کاری میکنم فعال نمیشه و همون صفحه ی سیاه هستش کمک کنید
سلام
من الان بازی را تموم کردم اما هنوز یکی دوتا اسلحه مونده که آزاد نشه
اونا را چه شکلی باید آزاد کرد؟
ویندوزت چیه؟برای من 7 هست و برای فعال کردنش باید راست کلیک کنی رو آیکن local area ......یعد Enable ش کن:20:همین بعد درست میشه.نقل قول:
فکر کنم تو روش دوبار کلیک میکنی در صورتیکه باید راست کلیک کنی بعدش هم enable:5:
چطوری میشه بصورت lan قسمت co-op رو بازی کرد؟
آقا این بازی باگ داره
من تو یک قسمت بازی گیر کردم بعد رفتم پچ 1.2 رو ریختم الان هی می خواد بره داخل بازی error می ده میگه:
ubisoft game lancher error
error code 1
چطوری باید پول جمع کرد برا اپگرید اسلحه ها کجاها پول هستش؟
آنلاینش رو نمیدونم ولی تو سینگل پلیر پولی نیست امتیازیه. چند نفر هدشات کنید یه امتیازی داره با نارنجک بزنید یه امتیازی مارک کنید , بدون سلاح و ...نقل قول:
آقا یکی هم جواب منو بده . کسی منتظرمونه باید جوابشو بدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول: