حالا چرا ميزني :4::32::47::17:نقل قول:
من كه نبودم به خدا من بي تقصيرم :28::42::14:
Printable View
حالا چرا ميزني :4::32::47::17:نقل قول:
من كه نبودم به خدا من بي تقصيرم :28::42::14:
همونی که ساختهنقل قول:
ای بابا چرا با هم دعوا میکنین؟نقل قول:
میشه بگی کدومه چون من با اسم این فیلما اشنا نیستم تا ببینم ترسناکه یا نه !
مهراريا جونم دوست جون شما قاطي اين ماجراها نكن بعد كتك بخوري كي ميخواد جواب شوهرتو بده :46:نقل قول:
بچه ها بهتره موضوع را ادامه بديم
دعوا نمیکنیم :31:نقل قول:
آخه اونی که ساخته واقعا فکر میکنه ترسناکه مثلا ولی نیست
عزیز من نترس من بچه خوبیم دعوا نمیکنم ولی دعوا به پا میکنم ههههههه!نگران شوهرم هم نباش به شیطنتهای من عادت کرده!نقل قول:
ادامه بدید .من باز هوس فیلم ترسناک کردم !!!!!!!!
بچه ها فیلم ارباب حلقه ها را دیدین ؟
یادمه اون موقع که امده بود یکی از دوستام میگفت یه فیلم ترسناکه نبینین رو افکارتون تاثیر داره . حتی توصیه کرد اگر بچه کوجیک تو خونه هست نبینه!
جالبه من اصلا از این فیلم نترسیدم حتی عاشق این فیلم هستم و تمام سری فیلماشا دارم حتی خواهرزاده شوهرم 3سالشه هر بار میاد خونه ما براش کارتون میزارم میگه نه فیلم لولوها (ارباب حلقه ها ) را برام بزار .
عزیزم با شما نبودم نترس :46: اگه هم قراره کسی کتک بخوره اون کس همونیه که گفته دیدن این فیلم واسه زیر 18 سال توصیه نمیشه:18: . اخه داداشه 12 ساله ی منم این فیلمو مسخره می دونست نه ترسناک :19:نقل قول:
ببینم برا ترسش یا برا .......؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
خودش گفته دیگه چرا..:46:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
يه تحويلي ميگرفتي بي معرفت :46:
لیلا جون چقدر آواتارت خوشگله..:10:نقل قول:
اگه سایز بزرگشو داری میزاری اینجا:11:
نقل قول:
ولي جون عاطفه من با اواتارتوبيشتر حال ميكنم ياد فوتباليست ها مي افتم :46:
[quote=AaVaA;1307744]نقل قول:
4 تا صفحه برگشتم عقب تا این جملمو یادآوری کنم..
هیشکی دوسم نداره..:31:نقل قول:
(وای چقدر دلم براتون تنگیده بود:11: )
من نمیدونم چرا تو تا اسم منو تایپ میکنی میدوم میام..:10:
بحث منحرف نشه::5:
مممم
فیلم ترسناک!!!بحثش ادامه داره؟:8:
.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هیشکی دوسم نداره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا تو تا اسم منو تایپ میکنی میدوم میام
ما كه دوست داريم
یه سوال
چرا خانما قربون صدقه هم میرن ؟:31:
البته خودم هم اینجوریم ولی چون طرف مقابلم میگه منم مجبورم یه چیزایی بگم که طرف ضایع نشه
سوال خوبی مطرح کردی!!:5:نقل قول:
من که میگم دوستیم دیگه:8: ..دوست داریم همو قربون صدقه که سهله واسه هم پیغام خصوصی هم میدیم!:46: مگه نه دوست جون؟:10:
آره فدات شم
چه خبرا جیــــــــــــگر
راس میگی خوشگله؟ ممنون عزیزم چشات خوشگل میبینه.:10: :40:نقل قول:
با اینکه خودم فیلم فوتبالیستها رو خیلی دوست داشتم، ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد کسی بگه مثه فوتبالیستهاست:31: :31:
آواتارت اصلاً شبیه فوتبالیستها نیست!چونکه این دختره!اما خداییش دیونه ی این جور کارتونها هستم هنوز x1999نقل قول:
یک چیز دیگه بود
منم واقعاً از anime خوشم مياد هميشه عکسشون يا رو دفترم يا رو درو ديوار اطاقم هست يه احساسه خوبی بهم دست ميده وقتی ميبينمشون
عزيزم مثلا ماخانم هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . با عاطفه هستيم و محبت داريم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
=========
پس شما فقط چون طرفا ضايع نکني محبت ميکني؟يا به قول خودت قربون صدقه ميري؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افرين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از اون کارتونایی که شخصیتهاش چشای بزرگی دارن خیلی خوشم میاد.. یه جور خاصیه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی عزیزم نظر لطفته ولی همونطور که خانوما نظر دادن اواتور تو هم خیلی با مزست. راستی سایز بزرگشم ندارم شرمنده اخه سیستمم رو تازه عوض کردم گلمنقل قول:
roos جون مگه بده؟:31:نقل قول:
بهتر از پسر هاست که اسمايه جورواجور ميزارند رو خودشون من که از اين وضع راضيم:5::27:
خوب ارهنقل قول:
ولی خداییش ماها که همو نمیبینیم
اخه من کلا از حرفای الکی بدم میاد برای همینه که چیزی که واقعا از ته دلم نیست نمیگم:)
همديگرو نبينيم:31:نقل قول:
مهم اينه که نسبت به هم احترام قايليم
به نظر من که نشون دادن احترام البته منم از تملق بدم مياد:2:
دقیقانقل قول:
حرف منم همینه
پس به يه جا رسيديم دو تا مون
دخترها می خوام یک چیزی بپرسم...چرا ماها اینقدر بی حال و بی حوصله هستیم؟روحیه ای که غربی ها و همه ی
دخترهای دنیادارند ما نداریم دیروز بر حسب اتفاق گذرم به یک فوروم خارجی افتاد باورتون نمی شه برای یک هنرپیشه فقط برای یک نفر سه هزار و پونصد و هفتاد و شش صفحه نوشته بودند!!!!فکر نکنید طرف براد پیت فلان!
نه یک هنرپیشه ی کره ای برای اثبات اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یک چیزهایی توی فوروم گذاشته بودند...اما ما اگه بخواهیم در مورد یکی تاپیک بزنیم هیچ دختری نمی ره تو!می خوام بدونم چرا؟(راستی این تاپیک سه هزار و پونصد صفحه ای مال کسی بود که منم دیوانه وار عاشقشم!!!!!)آه....آه...من اونو می خوام!فکر کنم بهتره اسمم رو عوض کنم بذارم ایسترن!تازه گی ها طرز عاشق
شدنم رو تغییر دادم به اون وری هاچون خیلی دوست داشتنی ومتین هستند.......
اینم عکس معشوقم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم گلم، این حرفا کدومه.نقل قول:
از تو هم خیلی ممنونم عزیزم:10:
دوستان فكركنم بنده بايد دوباره فكركنم يه موضوع جديد پيداكنم بذاريد تابعداز ظهرخبرشو ميدم
سلام منم اومدم ما زنهای ایرانی که آزادی نداریمالبته این در مورد ما فقط صدق نمی کنه تو کشور های دیگه هم این مشکل وجود داره
کشورهایی مثل ایران آرهنقل قول:
حتماً عضا شونم بيشتر از ماهاست ديگه:27:نقل قول:
خانما چرا بی انصافی می کنید از کشور ما بد تر هم هست تازه تو کشور ما حداقل می تونید رانندگی کنید این عربا که بدترن
:2: :19:
عزيزم تو كدوم كشور عريب خانمها مجاز نيستن به رانندگی ؟
درضمن خوىتم معرفي كن يه كوجولو فكر كنم بار اوله مياي اينجا نه؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خانمها 100صفحه اي شدن تاپيکمون مبارکککککککک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم تبريك ميگم :11: :11: :11:
راه كوير جونم خوبي ؟ دلم برات بتنگيده هي هي. كجايي؟
مرسي قربونت عزيزم منم خوبم توخوبي :40: :40:نقل قول:
والا ماكه هستيم اينجاخلوته بچه ها سرنميزنن :46: