ماشالله ترکونده این تاپیک ویوا...نقل قول:
تا اونحایی که من میدونم یکی از دوستام گوشی من و دید رفت خرید با گارانتی پرشین تله کام 245 خرید ویوا رو.
من خودم شخصاً اعتقاد عجیبی به گارانتی دارم.
Printable View
ماشالله ترکونده این تاپیک ویوا...نقل قول:
تا اونحایی که من میدونم یکی از دوستام گوشی من و دید رفت خرید با گارانتی پرشین تله کام 245 خرید ویوا رو.
من خودم شخصاً اعتقاد عجیبی به گارانتی دارم.
نقل قول:
سلام.
اول که دستتون درد نکنه و برنامه هارو معرفی کردید اما جاش اینجا نبود ای کاش تو تاپیک مربوطه معرفی میکردی که همه دوستان با هر گوشی بتونن استفاده کنن و با مرور زمان گم نشه چون خیلی از دوستان فقط به تاپیک گوشی خودشون و تاپیکهای عمومی سر میزنن .:11:
سلام اریا جان
شرمنده چون بیشتر به درد بچه های این تاپیک میخورد و دنبالش بودیم اینجا گذاشتم
اگه به درد بقیه هم می خوره خودت زحمتشو بکش...
مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لینک از سایت دیگه ... ؟
این 3 برنامه باید کم حجم باشه
همونجا اپ کنین بهتره .
سلام
یه سوال داشتم
این گوشی با فونت فارسی مشکلی نداره؟نمایش میده؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
خیر با نصب فارسی ساز شما هم میتونید فارسی بگیرید و هم فارسی تایپ کنید.:11:
چجوری میشه از تو کامپیوتر اس ام اس نوشت فرستاد؟
نقل قول:
سلام.
برنامه MyMobiler رو نصب کنید اینکارو میتونید بکنید.(با این برنامه کل گوشیتون رو میتونید رو PC ببینیدو باهاش کار کنید.):11:
این برنامه مخصوص HTC هست؟نقل قول:
مخصوص htc که نیست تمام ویندوز موبایلا میتونن نصب کنن و استفاده کنن.نقل قول:
این برنامه مخصوص HTC هست؟
متاسفانه یکم از پول هام کم شد و تقریبا از خرید 3 جی میشه گفت منصرف شدم مگه اینکه یک دست دوم تمیز و با قیمت مناسب گیرم بیاد.
از سرعت ویوا میترسم.دوستان سرعتش نسبت به پی1 و جی900 و یا ان73 یا ان70 چه جوره؟خواهشا کسانی که مقایسه کردن بگند تا تردیدم از بین بره .اگر هم سرعتش کم بود سعی میکنم یه کم دیرتر بخرم و 3جی یا تاچ2 بگیرم.
زمانی که میخواستم دبلیو950 بخرم همه میگفتن سرعتش بالاست یا پی1 میگفتن سرعتش حتی از جاوا هم بیشتره که متاسفانه سرعتشون از ان70 کمتر بود.
سلام اون گوشیهایی که گفتین من در دسترس ندارم اما N82 دسترسه
سرعتش از 82 بالاتره دوست من
نمیدونم کی گفته سرعت ویوا کمه؟
سلام
صداش در حد کدوم گوشیه؟
مثل N82 یا 5800 هست؟
خب خیلی خوب شد .اخه سرعت ان82 واقعا زیاده .
این ویوا با اینکه سی پی یوش از ان82 کمتره و حتی سیستم عاملش از اون سنگین تره بازم سرعتش بیشتره واقعا دمش گرم.
اینجوری در صد خرید این گوشی رفت بالا.
سلام. من یه 6220 دارم. میخوام ردش کنم ویوا بگیرم.
از صفحه 1 شروع به خوندم مردم تا 30 خوندم. چند صفحه وسط رندوم و 10 صفحه آخر رو هم خوندم.
اگه چیز مهمی هست که ممکنه نیازم بشه بگین که برم بخونم.
راستی من لاهیجان هستم. اینجا چند جا سوال کردم گفتن باید سفارش بدم و حدود 250 تا 260 در میاد.
تهران قیمتش چطوره؟ ارزش داره بیام؟ هفته پیش بودم اما وقت نکردم برم دنبالش.
گارانتیش چقدر لازم میشه؟ چون تازه یه سامسونگ 5233 گرفتم زیاد پول ندارم.
بستگی داره گوشیمو چقدر رد کنم...
ممنون اگه راهنماییم کنین
لاهیجان تا تهران که راهی نیست.گوشی های اچ تی سی خراب نمیشوند به این راحتی مگه اینکه حادثه ای براش اتفاق بیفته که هزینه ی تعمیرات زیاده.
توی علاالدین بین 195 تا 200 بدون گارانتی گیرت میاد البته بعضی ها هم 194 هم خریدند بدون گارانتی.
با گارانتی من سوال کردم از فروشگاه جزیره گفتند 225 هزارتومان.
ممنون از راهنماییت.
من تاحالا ppc نداشتم. برای شروع این گوشی چطوره؟
اگه اطلاعاتی در مورد این گوشی ها لازمه بهم بدید. من تجربه ندارم
به نظر من که خیلی خوبه.منم میخوام برای اولین بار تجربه کنم و چه بهتر که با hTC شروع بشه که بهترین مارک در این زمینه هستش.
ویوا میگیرم چون همه جوره گوشی کاملی هستش البته اول میخوام 3 جی بگیرم اونم فقط به خاطر اینه که از ظاهرش خوشم اومده اگر پولم نرسید ویوا میخرم.
نقل قول:
بنده قبلاً طی دو سه پست براتون توضیح دادم باز همون سوالاتونو میپرسین؟ :41:
تاچ ویوا کلا واسه کسی که ویندوز موبایلی تجربه نکرده خوبه
گوشیهای قبلیش هم گوشیهای معمولی و یا خوب در زمان خود بوده اند
مثلا کسی که الان ان86-ان97-امنیا اچ دی داره تاچ ویوا برای زیاد حال نمیده
در ضمن این سی پی یو و رم و .. در گوشی عملکرد مختلفی دارند
هم سیستم عامل گوشی و هم خود گوشی و محیط گرافیکی گوشی خیلی تاثیر دارند
ویوا درسته سخت افزارش قوی نیست ولی برای خودش جواب میده
نترس من پشتتم.نقل قول:
ترس نداره جیگر!
سرعتش میزونه دایی...:11:
آره از لحاظ سرعت وقتی دو تا گوشی رو کنار هم میزارین متوجه می شین که ویوا سرعتش کمهنقل قول:
شما کار راحت بکنین برنامه navitel روی هر دو گوشی نصب می شه ولی سرعت لودش روی سامسونگ با پردازنده 528 خیلی بالاتر از ویوا با پردازنده 201 هست
ولی باطری ویوا از گوشیهای ویندوز موبایل سامسونگ و سونی اریکسون بیشتر شارژ نگه می داره
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
چقدر پولتون کمه؟نقل قول:
اگر 330 دارین اصلا ویندوز موبایل نخرین برین اچ تی سی تاتو بگیرین ه آندروید داره چون همه سازندگان دارن گوشیهاشون رو با سیستم عامل اندروید بیرون می دن
صدای خروجی اسپیکر پشتش فاجعه است تازه نمی فهمم چرا بعد از یک مدتی که دارمش هی صداش کمتر می شه؟نقل قول:
ولی اسپیکر جلویی خیلی عالیه
خب به پای 5800 که اصلا نمی رسه اون 2 تا بلندگوی استریو داره در حالی که بلندگوی ویوا یکدونه است و استریوی کامل نیست
ولی کلا توی این رنج گوشی بدی نیست البته خودم هنور ز گوشی بنکیو زیمنس ای 72 رو که توی این رنج قیمته رو امتحان نکردم ممکنه اون بهتر باشه
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1800
من امروز رفتم خریدم.
خیلی باحاله...
بزارین یکم کار کنم بعد میگم چطوره
البته بگم 233 خریدم با گارانتی کامتل
احتمالا میرم تو خطش مرسی داداش. باو جود شما دلگرم میشمنقل قول:
اندروئید از ویندوز بهتره؟به نظرم که زیاد هنوز واسش برنامه نیومده.میشه با تتو راحت با انگشت کار کرد؟شما کار کردید؟نقل قول:
مبارک باشه.چرا گرون شد.گرگان بدون گارانتی 210 تومان هستش.نقل قول:
تصمیمم واسه خریدش تقریبا 90 درصد شده ان شالله یک هفته دیگه پول توی حسابم هست.
اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدین.
آیا هندسفری بلوتوث استریویی هست که بشه هم با این گوشی اهنگ گوش داد و هم اینکه بتوان مکالمه کرد؟قیمتش چنده؟کجا هست؟اگه عکسی دارید خواهش میکنم بذارید
-توی پک جهانی این گوشی ایا هندسفری هست؟مثلا اگه از دبی بخریم هندسفری وجود داره؟tatto اینجا گران هست ایا کس قیمتش رو توی دبی میدونی چنده؟
من با viva خیلی حال کردم. از خریدش پشیمون نمیشی.
فقط بخاطر تاچ بودنش برای sms یکم مشکل دارم که کم کم دستم داره راه میوفته
دوستان
Delivery مسیجها چه جوریه؟
شنیدم به صورت SMS میاد.
نیمشه کاری کرد که فقط نمایش داده بشه؟
================================
راستی یه سوال دیگه
این گوشی رو با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
ممنون
چرا برنامه داره نصب میکنی بعد از نشون دادن دلیوری خودش پاک میکنهنقل قول:
دوستان
Delivery مسیجها چه جوریه؟
شنیدم به صورت SMS میاد.
نیمشه کاری کرد که فقط نمایش داده بشه؟
مسج اریزر هستش اگر اشتباه نکنم یادم نیست ولی نصب کردم خوب بوده
بلهنقل قول:
JABRA BT3030 BLUETOOTH HEADSET
قیمتشم دورو بر 60 فکر کنم باشه
من یکی خریدم گوشه خونه افتاده استفاده نمیکنم اگه خواستی بگو
من گوشی را خریدم هندسفری روش بود
اینجوری دی:نقل قول:
شما اینجا دلیت را بزنید بدون هیچ سوالی میره تو پوشه دلیت آیتم
و اگه نزنید به صورت یک دلیوری میره تو اینباکس (قیافش با اس ام اس فرق میکنه)
تو دلیوری فقط شماره نمایش داده میشه که با نصب برنامه اسم و فامیل هم نشون میده
یه برنامه دیگه هم هست که اسمش SMS Reports Eraser v3.3 هست و این سه تا کار رو انجام میده
1 - انداختن نام به جای شماره در Dilivery
2 - هشدار Report با صدای زن یا مرد
3 - انتقال به پوشه ی دیگر یا حذف Dilivery از Inbox
:18::18::18::18::18: یکم زیادی اغراق کردید دیگه اینجوریا هم نیست... من که هنوز هم میگم که آندرونید رو بیخیال بشید موضوع آندرونید و ویندوز موبایل مثل موضوع پروژه موزیلا(فایرفاکس) و اینترنت اکسپلورر هست .. آندرونید هم یه روزی از وین مو جلو میزنه ولی نه تو مدت چند ماه.. فعلا وین مو کاملا معقول تره خریدنش:11:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال کاملا آماتوری دارم از دوستانی که خودشون این گوشی رو دارن یا داشتن.
من الآن یه 5320 نوکیا دارم که ازشم راضی هستم و تقریبا همه کار باش کردم و بسیار دارم از سیمبین لذت میبرم. کار من با گوشی بیشتر اینه که با برنامه ها کار کنم و بازی کنم و اینا. تم هم کلا خیلی تغییر میدم ولی خی اگه نشه به همون بک گراند راضیم :دی و موسیقی هم اگه باشه بیشتر با هندز فری. حالا به نظر شما این گوشی VIVA میتونه نیاز های منو برطرف کنه که بیام گوشی فعلی رو بفروشم و اینو بخرم؟ مشکل برنامه و بازی نداره؟ اصلا بازی میشه نصب کرد؟ در مقایسه با 5320 که ان گیج داره؟ راستی مولتی تاچ که نیست این گوشی هست؟ وایرلسش چجوریه یعنی میشه با یه مودم ADSL وایرلس دار ازش استفاده کرد؟
سوال آخرم این که با گارانتی بهتره یا بی گارانتی؟
حواسم نبود اینا خیلی بیشتر از یه سوال شد
ممنون
راستی یه سوال دیگه
نمیشه SMSهای یک گوشی دیگه مثل نوکیا رو به این گوشی منتقل کنیم؟
ممنون
من با هر یه مدت کار کردم. 5320 که 2 تا از دوستام دارن ویوا هم تازه خریدم. به نظر من کلاس کاریشون کاملا فرق میکنه. برنامه و بازی که زیاد هست ولی به دلیل تاچ بودن یکم سخت تره. برای بازی به نظر من نوکیا بهتره.نقل قول:
در مورد برنامه که بستکی به برنامه هایی که استفاده میکنی داره. معمولا مشکلی نیست.
در مورد تم برای ویوا زیاد نمیدونم.
صداش برای آهنگ خوبه ولی هندزفری باید حدود 20 تومن جدا بخری.
وایرلسش هم توپه. من خودم داره از اینترنت لپ تاپم با گوشی استفاده میکنم.
گارانتی هم بستگی به خودت داره.
من 2-3 روز پیش با گارانتی کامتل خریدم 233. البته توی شهر خودمون لاهیجان
ممنون امین جان از دوستان دیگه هم که بیشتر با گوشی کار کردن اگه کمک کنید ممنون میشم. می خوام بدونم بازی هایی که داخل انجمن معرفی میشه کار میده روش؟ بعد این که ورژن ویندوز موبایلش چجوریه چون من سرم نمیشه می خوام بدونم در حد خوب هست که مثلا برنامه و بازی کم نیاره یعنی هر برنامه و بازی برای ویندوز مو باشه کار می کنه روش؟ صدای آهنگ که میگید خوبه منظورتون اسپیکراشه؟ راستی وین مو از این ارزون تر که نیست هست؟ چرا اصلا ارزونه؟
ممنون
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
ممنون امین جان از دوستان دیگه هم که بیشتر با گوشی کار کردن اگه کمک کنید ممنون میشم. می خوام بدونم بازی هایی که داخل انجمن معرفی میشه کار میده روش؟ بعد این که ورژن ویندوز موبایلش چجوریه چون من سرم نمیشه می خوام بدونم در حد خوب هست که مثلا برنامه و بازی کم نیاره یعنی هر برنامه و بازی برای ویندوز مو باشه کار می کنه روش؟ صدای آهنگ که میگید خوبه منظورتون اسپیکراشه؟ راستی وین مو از این ارزون تر که نیست هست؟ چرا اصلا ارزونه؟
ممنون
ورژن ویندوزش که میدونم 6.1 هستش.
در مورد بازی من امتحان نکردم، دوستان دیگه بگن خوشحال میشم. من فقط بازی monopoly رو نصب کردم که خوبه.
از این ارزونتر هم من که ندیدیم. ارزونی هم فکر کنم بخطر سی پی یوش باشه که ماله ویوا 201 هستش.
در کل برای من که واسه شروع خوب بود.
صداش هم آره، اسپیکر رو گفتم. من که راضی بودم.
راستی دوستایی که این گوشی رو دارن بگن شارژ کردن با کامپیوتر مشکلی به وجود نمیاره؟
یکی از دوستان از این گوشی چینی ها داشت زد به کامپیوتر که شارژ کنه، واسه گوشیش مشکل پیش اومد. البته میدونم این گوشی با اونا خیلی فرق میکنه ولی خب هنوز میترسم
سلام به همه
اگه خدا بخواد تو همین چند روز 5320 رو میفروشم و میام قاطی بچه های ویوا. رفتم گوشی رو از نزدیکم دیدم خیلی خوش دست بود. تاپیک رو هم فعلا چندین صفحه ایش رو خوندم خدا رو شکر هیچ کس مشکلی باش نداره. یه سوال این که کارت حافظه چند گیگ براش بگیرم؟ چون برنامه و اینا قراره زیاد نصب کنم می خوام بدونم چقدر کافیشه؟ 2 خوبه یا 4؟ راستی دوستان اگه قیمت میخوان امروز اصفهان 205 بدون گارانتی و 260-270 با گارانتی یاس داشتن. راستی دوستان کسی اون تبدیل هدفون رو خریده؟ خوبه؟ یه چیز دیگه به خدا آخریشه: گوشی توانایی چرخش خودکار صفحه نمایش داره یا نه؟
ممنون بازم سوالا زیاد شد :دی
چرخش خودکار نداره.
اگه گارانتی میخوای مثل من کامتل بگیر از بقیه ارزونتره. گفتم که 233 خریدم.
من رم 2 زدم ولی بچه ها با 4 راحت کار میکنم. بیشترشو نمیدونم.
هدفونم شرمنده
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیز. چاره چیه حالا بدون چرخش یه کاریش می کنیم. منظورم از رم این بود که فضا کم نیارم برای برنامه ها وگرنه گوشی که تا 16 ساپورت میکنه همین 5320 هم بچه ها 16 انداختن راحت کار کردن.