ديگه بازار شارژ هم خوابيد.تا وقتي يك شارژ جديد نياد وضع همينه.
الان هزاري رو 990 و 2 هزاري همراه رو 1950 ميديم مشتري ناز ميكنه ببره.
Printable View
ديگه بازار شارژ هم خوابيد.تا وقتي يك شارژ جديد نياد وضع همينه.
الان هزاري رو 990 و 2 هزاري همراه رو 1950 ميديم مشتري ناز ميكنه ببره.
خب چند میگیری این قیمتها میدینقل قول:
شارژ هزاري رو 975
دو هزاري همراه رو 1925
دوستان، از طریق سایت همراه اول، چرا نمیشه اعتباری رو شارژ کرد؟؟اصلا صفحه مربوط به این قسمت نمیاد؟جریانش چیه؟
چرا ! من همین دیشب یه شارژ کردم . هیچ مشکلی نیست .نقل قول:
کد:http://sim.mci.ir/evocher/
چه جالب...من از خود سایت که میرم نمیشه ولی از آدرسی که شما دادید شد..ممنوننقل قول:
پلمپ میگیری؟ مال کذوم شرکته؟نقل قول:
اینم از شاهکارای همراه اوله ذیگهنقل قول:
آره پلمپه.نقل قول:
الان همه شركتها دارند.بيشتر خانه همراه پاسارگاد، اينترنت تهران، تجارت همراه سينا ميگيرم.
2 هزاري هم بيشتر ارگ الكترونيك و معين ارتباطات.
شارژهاي 2 و 5 هزاري ايرانسل هم امروز گرون شد.
شارژ ارزان و مطمئن ایرانسل و همراه اول
همراه
2000 1990
5000 4850
ایرانسل
2000 1990
5000 4850
ساملیک!
بچه ها من یه کارت شارژ حدودا 2-3 ماه پیش گرفتم
شارژ خط 919 ام هم حدودا 6 ماهیه تموم شده بود و من شارژ نکرده بودم
دیشب که وامدم این شارژه رو بزنم توش قبلو نمیکنه
مگه مدت دارن شارژها؟!
آره البته من اینو کشفیدم اما هیشکی قبول نکرد!!نقل قول:
ساملیک!
بچه ها من یه کارت شارژ حدودا 2-3 ماه پیش گرفتم
شارژ خط 919 ام هم حدودا 6 ماهیه تموم شده بود و من شارژ نکرده بودم
دیشب که وامدم این شارژه رو بزنم توش قبلو نمیکنه
مگه مدت دارن شارژها؟!
اگه بعد یه مدت که نمیدونم چقدره!شارژ رو وقتی وارد کنی میزنه شماره وجود ندارد number noot exesitsیعنی همیچین شماره ای برای شارژ موجود نیست
بخور بخوره
داداش این کجاش ارزونه؟؟!!:blink::blink:نقل قول:
مگه از اینم ارزون تر هم هست ؟؟؟نقل قول:
پارسیان که اینجوری میده !
شما قیمتتون چند هست مگه ؟؟؟
مدير كل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران از آغاز توزيع سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول خبر داد.
علي حميدي - مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران - در گفتوگو با ایسنا، با اعلام اين خبر گفت: سيمكارتهاي دوقلوي اعتباري همراه اول به قيمت 30 هزار تومان توزيع ميشود يعني هر سيمكارت به مبلغ 15 هزار تومان است
وي با بيان اين كه هر سيمكارت دوقلو داراي 5 هزار تومان شارژ است گفت: شمارهي اين سيمكارتها زوج بوده و فقط رقم آخر آنها با هم متفاوت است، بهعنوان مثال يك زوج سيمكارت دو قلو اگر به شماره 09191333421 باشد، شماره ديگر آن 09191333422 خواهد بود.
مديركل امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران با بيان اينكه توزيع اين سيمكارتها با توجه به نياز بازار انجام ميشود تصريح كرد: اين دو سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود.
به نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
فک نکنم زیاد تاثیر چشمگیری داشته باشهنقل قول:
به نظر شما این خبر تاثیری بر قیمت های کارت شارژ ها خواهد داشت ؟؟؟
حالا دقیقا کی توزیع میشه ثبت نام اینترنتی یا نه؟
تو بازار شارژ كه تاثيري نداره.
الانم توزيع شده.
پكش شبيه قاب فلاپي ديسك هست و قيمت شركتيش 28500 هست كه بايد 30000 تومن به مصرف كننده برسه :41:
اين قابليت جالبه.به درد زيدبازي و نامزد بازي ميخوره.هم شماره پشت سر همه هم تخفيف داره.نقل قول:
سيمكارت دو قلو تا انتهاي خردادماه اگر با يكديگر مكالمه داشته باشند 10 درصد شامل تخفيف مكالمه ميشود
با این سایت مسخرشون رفتم یه دو قلو خریدم آخرش زد خطا تراکنش تو بانک هم موفق بود جالب اینجاست که تو قسمت پیگیری شماره سریال رو میخاست!!!!!!نه رسید بانکی آخه یکی نیست بگه آی کیو که سایتو طراحی کردی اگه سریال ثبت نام رو داشته باشیم پس چرا از پیگیری استفاده کنیم
گفتیم شاید الان که دیگه کل و کاسه شارژ جمع شده اوضاع بهتر شده اما بهتر که نشد هیچ ر...دمال شد زنگ زدم اپراتورها( سه بار) کلی حرف بارشون کردم اینهمه پول از مردم خوردن و میخورن هنوز نمیتونن یه سایت رو درست حسابی بچرخونن :2:
منظورت از این کار چی بود ؟؟؟نقل قول:
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟ :18:
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
آره دیگه!نقل قول:
منظورت از این کار چی بود ؟؟؟
می خواستی اینترنتی سیم کارت بگیری ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه ؟؟؟ میشه توضیح بدی می خواستی چی کار کنی ؟؟؟
اینم آدرسش
[HTML]http://sim.mci.ir/mcireg[/HTML]
سايت زير هم سايت خوبيه و ميشه ازش شارژ همراه اول خريد.اسمش هم تو قسمت عاملين پخش همره اول هستش.
با كارت اكثر بانكها كار ميكنه ولي رمز رو نشون نميده و مستقيما به شماره اي كه بهش ميدين شارژ ميكنه.
2هزاري 1960
5 هزاري 4900
10 هزاري 9800
20 هزاري 19600
کد:http://autocharge.ir/
آقا کسی خبر داره که الان بازم پولو می دن من الان چند ماهه فرم پر کردم ولی هنوز یه ریال هم برگشت نخورد شماره بانک ملتو کسی نداره گمش کردم
راستی الان جدیدا بازار شارژ چه خبره
ای کاش می شد دوستان دوباره با هم این تاپیک رو رونق بدیم
این قیمتها برا مصرف تکی خوبه ولی برافروش خیلی بالاست ما داریم 2رو 1930 و5 4775پلمپشو میفروشیمنقل قول:
تو اسفند ماه برا من 380 تومن ریختن به حساب برا ی برج 5 واوایل 6نقل قول:
بازم میریزن چون من برا اوخر برج 6 و7 ازشون 2-3 میلیونی طلب دارم
من میتونم قیمت روز بدم چون تو کار خرید وفروشش هستم برا هر روز میتونم قیمت بزارم
آقا شنبه این هفته دیگه یعنی 14 فروردین یا هفته دیگه
اینجا مکان خرید و فروش نیست
من نه آدرس دادم و نه شماره تلفن و مشخصات دیگه و فقط قیمت بازار رو اعلام کردم.
میشه یک برنامه بانک تو موبایلذ نصب کرد بعد از اون شارژ دریافت کرد
من همیشه سیمکارتم رو از اینترنت شارژ می کنم و همیشه هم وقتی پرداخت انجام میشه و بر می گردم به سایت همراه اول، میگه متاسفانه خطا رخ داد.ولی وقتی شارژم رو استعلام می کنم،می بینم شارژ شده!واقعا برای سایت همراه اول تاسف داره که همچین ارور مضحکی بده!تازه همراه اول شارژ دو تومنی رو(همین امروز از سایت خودش خریدم)همون دو تومن میده!اونوقت خیلی از سایت های شارژ اینترنتی دیگه کمتر از دو تومن میدن.این هم جای تعجب داره!
سلام بچه ها لطفا کمک کنید
من دنبال جاهایی هستم که پین شارژ (همراه اول و ایرانسل) رو به من بفروشن. من فقط پین می خوام و می خوام اونها رو روی کاغذ خودم چاپ کنم.
هرجا زنگ زدم (معین ارتباط و ... ) می گفتن با نرم افزار فقط می تونی روی کاغذهای ما چاپ کنی.
شما جایی رو نمی شناسید ؟
تعداد هم در روز بالای 200 تا می خوام از هرکدوم.
سلام لطفا روش هك گوشي نوكيا رو برام بكين اگه دوست هاي محترم زحمت بكشند ممنون ميشم
می شه بگی کدوم سایت ها ؟نقل قول:
خیلی از سایت های شارژ اینترنتی دیگه کمتر از دو تومن میدن.این هم جای تعجب داره!
من که هرچی می گردم همه بالای دو هزار می دن.
تنها سایتی که تونستم همراه اول رو همون دو تومن بگیرم سایت خودشون بود البته به قول شما با کلی مشکل
فکر می کنم برا -- باید به تاپیک مخصوصش مراجعه می کردینقل قول:
سلام لطفا روش هك گوشي نوكيا رو برام بكين اگه دوست هاي محترم زحمت بكشند ممنون ميشم
سریع تر جواب می گیری
با سلام خدمت شما دوست عزیز . برای خرید کلی پین همراه اول و ایرانسل می توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و از قسمت اخبار با شماره های ذکر شده تماس حاصل فرماییدنقل قول:
از همراه بانک هیچ وقت کارت شارژ نخرید که کلی پشیمون میشید ! من یه کارت شارژ 5 تومنی باهاش خریدم و شماره رمز و شماره سریال کارت رو بهم داد ولی وقتی کد رو وارد میکردم ارور میداد که تعداد ارقام وارد شده کم هست ! زنگ زدم پشتیبانی همراه اول گفت هیچ وقت با همراه بانک کارت شارژ همراه اول نخرید و اینا سیستماشون خرابه و یه مشت از این چرندیات ، اخرش گفتم حالا من چی کار کنم ؟ گفت برو مخابرات بعدش برو فلان بخش پیگیری کن شاید که جواب بگیری :41:
کسی شارژ با تخفیف عالی میخواد پیلم بده
09360130156