ممنون اما چیزی توی لیست پروسس ها نبود تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز را safe mode اوردم بالا تا کرک شد.نقل قول:
Printable View
ممنون اما چیزی توی لیست پروسس ها نبود تا اینکه به پیشنهاد یکی از دوستان ویندوز را safe mode اوردم بالا تا کرک شد.نقل قول:
سلام. دو سه روز است که بابیلون روی سیستم من اون کاراکترهایی که بصورت تصویر هست (مثلاً فلش ها یا تصویر به شکل بلنگو برای تلفظ صدا و بقیه کاراکترهای تصویری) نمایش نمیده و بجاش مربع خالی هستش اما اگر کپی پیس کنی در ورد کاراکتر ها دقیقاً ظاهر می شوند. البته میتوانم حدس بزنم که بخاطر پاک کردن کش فایرفاکس بصورت دستی می باشد و درواقع خود فلدر کش را کلاً دیلت کردم (البته اگر استفاده از برنامه Regcure Pro با گزینه های پیشفرض نیز چنین میشود هرچند دیگر پاک کننده های ریجیستر مانند CCleaner و Advanced System Optimizer و بقیه این مشکل را ندارند) اگر کسی راه حلی ساده برای حل این مشکل بگه ممنون میشم.البته فایرفاکس را دوباره نصب کردم ولی نصب دوباره اینترنت اکسپلورر امتحان میکنم. با تشکر.
سلام دوستان
من اصلا نمی تونم با این نرم افزار متنی رو ترجمه کنم ، این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
بابیلون هفت از کجا دانلود کنیم؟ ( فقط نرم افزار با کرک )
اینجا مراجعه کنید : :n01:نقل قول:
سلام. من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:
روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه تا میرسه به 0! ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام تا اونجایی که میدونم بابیلون نمیتونه جملات به صورت افلاین ترجمه کنه باید به اینترنت وصل باشی که بازم عملکرد خوبی نداره حداقل برای فارسینقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟ :n03:
چند بار هم uninstall کردم و دوباره نصب کردم، ولی بازم همینجوریه. میشه راهنماییم کنید؟!نقل قول:
من babylon 8 دارم که تا دیروز مشکلی نداشت. ولی امروز وقتی 1 کلمه رو توش می نویسم به جای اینکه حواب و ترجمه اش رو نشون بده، اینجوری شده:
روی اون نوشته هم که کلیک می کنم، هی اون عدد 51 کم میشه
Click here to view the original image of 540x411px and 28KB.
نقل قول:
سلام من بابیلون هشت استفاده نکردم زیاد و جالب هم نیست. ممکنه کرک شما از کار افتاده باشه.
ولی اگه مشکل از کرک نبود به نظر من ورژن 7 رو نصب کن مثل ساعت خیلی بهتر از 8 کار میکنه...
شما دیکشنری ها رو هم نصب میکنی ؟نقل قول:
دوستان من بابیلون 9 دارم اما کلید های ترکیبی رو چه تو مروگر چه تو اکروبات ریدر میگرم پنجره بابیلون میاد اما لغت من نشون نمیده و کار نمیکنه دوستان راهنمایی کنن ویندوزم 8
برای نصب glossary رایگان از خود سایت بابیلون مشکل دارم
کسی راه حلی بلده؟
سلام منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
باید خودم دستی کلمه رو وارد کنم
ویندوزمم سون 64 بیت هستش
کسی راه حلی نداره؟
کسی نیس کمک کنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههه :n03:
ورژن هفت بابیلون رو آپلود کردم
پسورد: amin
================================================== ========
نحوه ی کرک :
اگه احیانن بعد از مدتی دوباره کرکش پرید ،اول بابیلون رو کامل ببندین بعد به آدرس زیر میرین :
C:\ProgramData\Babylon
فایل baball.dat رو پاک میکنید و دوباره این فایل زیر رو اونجا کپی میکنید
و دوباره بااستفاده از کیجن به برنامه سریال میدین.
مشکل نگرفتن تکست در بابیلون 7:
بانک جامع گلاسریهای بابیلون:
دیگه چی میخواید ؟؟؟ :n02:
نقل قول:اینجا توضیح دادمنقل قول:
دوستان پیشنهاد میکنم نسخه 10 رو دانلود کنید. رایگان هم شده این نسخه. البته یه سری از امکاناتش مثل تلفظ کلمات نیاز به full version داره که خب دوستان میتونن کرک کنن.
من خودم نسخه 9 رو داشتم و از یه license هم استفاده میکردم (کرک نشده بود) ولی به شدت کند بود و اعصاب خرد کن.
امشب نسخه 10 رو نصب کردم بدون مشکل روی نسخه 9 نصب شد و همون دیکشنری هایی که داشتم هم اضافه شد ، و خیلی سریع هست فکر کنم از نسخه 7 هم سریعتر باشه.
پیشنهاد میکنم حتما این نسخه رو امتحان کنید به خصوص که رایگان شده.
سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمک کنید
گلاسوری با پسوند exe نصب میکنه
اما با bgl پیغام میده
the program was problem to sending the command to the program
هم اکنون نسازمند یاریتان هستیم
سلام عزیز منم این پیام رو داشتم ، ولی من وقتی برنامه ی بابیلون رو یکبار میبستم و باز میکردم حل میشــدنقل قول:
شما هم اول بابیلون رو کامل ببند از پردازش ها ، بعد بازش کن و بعد گلاسری ها رو نصب کن.. اگه برنامه بسته
باشه به نظرم این پیام رو میده.. برای من که اینطوری مشکلم حل میشد.
قربانت..
سلام .من از 9ش استفاده می کنم فوق العاده لغات رو کند میاره.خیلی رو مخه.میشه لطفا یکی یه نسخه درست حسابی و سریع بده.
سلام عزیز.نقل قول:
ورژنهای 8 و 9 که خیلی مشکل دارن از لحاظ سرعت.. من شنیدم ورژن 10 خوب شده ولی خودم هنوز تست نکردم..
به هرحال اگه دیده باشی من همیشه میگم بهترین ورژن بابیلون همون ورژن 7 بود اینجا یه سری توضیح دادم به دردت
میخوره :
قربانت
برای من حل نشد رو ویندوز قبلی درست بود ولی الان نمیتونم و هی پیغام میدهنقل قول:
ورژنت چنده برادر ؟ ورژن 8 این مشکل رو به طرز فجیه داره ،نقل قول:
فک کنم ورژن 7 برات خوب باشه... لینکش رو پست قبلی
دادم. تست کن امیدوارم مشکلت مرتفع بشه
7 هم نصبیدم
رو ویندوز 8 این مشکل رو خوردم
گلاسوریهای سد و راه و و چند تا دیگه که لازم دارم همشون bgl هست اما الان نمیشه قبلا رو ویندوز 7 همه نصب میشد اما ...
نمیدونم چه کنم
دوستان چندتا سریال نامبر برای ورژن 8 و چند تا پجر معرفی کنید.......................
بابیلون 9 روی برنامه هایی مثل فایرفاکس 18 و 19 و adobe reader جدید کار نمی ده چه کار کنم؟؟؟؟:n13:
سلام دوستان.من از ورژن 9 استفاده میکردم و خوب بود ولی یهو تلفظش از کار افتاد و دیگه هر کاری کردم درست نشد.بقیه ورژنا رو هم نصب کردم ولی تو اونا هم تلفظ کار نمیکنه.الان با ورژن 10 portable کار میکنم ولی اینم کار نمیکنه تلفظش.shortcut موسش هم کار نمیکنه و فقط با F10 میاد.
دوستان برای رفع مشکل ocr بابیلون با مرورگرهای جدید کسی راه حلی نداره؟
نسخه ی 7 خوبه ولی یک قابلیت رو نمیدونم چرا نداره و اون اینه که دکمه ی back نداره تا برگردی سراغ کلمه های قبلی که بهش دادی ترجمه کنهنقل قول:
من نسخه ی 10 ریختم ولی دو تا ایراد داره:
دکمه های ctrl+right click فعاله ولی کار نمیکنه
صدای تلفظ کلماتش کار نمیکنه
کسی میتونه یه لینک از یه ورژن بزاره که کرکش از کار نیفته؟؟؟؟؟ 100 تا ورژن دانلود کردم همش از کار میفته دو روزه.
دوستان موقع ترجمه متن این ارور میاد. باید چیکار کنم؟!!
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0193)
کسی babylon human voice - american english رو داره لینک دانلودشو بذاره؟
ببین این دو تا صدا بدردت میخوره؟نقل قول:
بابیلون 9 دارم. با مرورگر comodo dragon کار نمیکنه کسی راه حلی داره؟
دوستان ، پیرامون بحثی که قبلن درباره ی نحوه ی قطع دسترسی بابیلون گفته شد در لینک پایین:
نیاز دانستم یک نکته ای را هم اضافه کنم.. با اینکه شما در فایل hosts از دسترسی بابیلون به سرور خودش جلوگیری میکنید ، ولی اگر درحال استفاده از p-roxy باشید دیگه فایل hosts ایگنور میشود و در نظر گرفته نمیشود و بابیلون به راحتی میتواند با سرورش ارتباط برقرار کند. کلن در ویندوز وقتی که پروکــسی استفاده میکنید ، فایل hosts نادیده گرفته میشود و حتا با مرورگر میتوانید به سایتهایی که محدود کرده اید ، بروید. درصورتی که راهی برای این پیدا کردم اینجا خواهم گذاشت.
نقل قول:
بابیلون 7 ، دکمه ی برگشت و همچنین دکمه ی جلو را دارد ، این یکی از قابلیتهایی هست که من را مجذوب خودش کرده. اگر اشتباه نکنم ورژن 8 این قابلیت را ندارد.
بابیلون 7 رو روی ویندوز 8 نصب کردم وبه خوبی داره کار میکنه.فقط مشکل اینجاست که کلمات رو در گوگل کروم 28 تشخیص نمیده.کسی راه حلی داره؟
چطوری این دوتا رو فعال کنیم؟نقل قول:
من نصبشون میکنم و لی هیچی نمیشه، تو قسمت sound هم چیزی اضافه نشد. چرا؟