سلام دوستان.
مشکلی که لپ تاپ های N61jv و X64jv در سوئیچ کردن روی گرافیک جیفرس با بعضی از بازی ها داشتند با دادن ورژن جدید گرافیک توسط Nvidia حل شد. من خودم pes2010 رو که قبلا باهاش مشکل داشت رو تست کردم و به خوبی جواب داد.
سلام دوستان.
مشکلی که لپ تاپ های N61jv و X64jv در سوئیچ کردن روی گرافیک جیفرس با بعضی از بازی ها داشتند با دادن ورژن جدید گرافیک توسط Nvidia حل شد. من خودم pes2010 رو که قبلا باهاش مشکل داشت رو تست کردم و به خوبی جواب داد.
دوستمون درست میگن ، این درایور دو هفته ای میشه که ربلیز شده و تقریبا تمام مشکلات قبل رو حل کردهنقل قول:
فقط بهتره قبل نصب ، درایور قدیمی رو uninstall کنید و بعد درایور جدید رو نصب کنید
دوستان سلامنقل قول:
من هم دقیقا سوال دوستمون رو دارم که چند ماه پیش پرسیده بودن.
آیا کسی خبری داره؟ تو ایران موجوده در حال حاضر؟ قیمتش چنده؟
با توجه به اینکه کانفیگ اش مشابه n61jq هست ولی اندازش 14 اینچه فکر می کنم باید گرونتر باشه از n61jq.
اگر دوستان چیزی دربارش می دونن ممنون میشم راهنمایی کنند.
مرسی
دوستان سلامنقل قول:
من هم دقیقا سوال دوستمون رو دارم که چند ماه پیش پرسیده بودن. آیا در حال حاضر این مدل وارد ایران شده؟ اگر اینطوره آیا کسی از قیمتش اطلاعی داره؟
با توجه به اینکه گانفیگش مشابه n61jq هست با این تفاوت که اندازش 14 اینچه فکر کنم باید گرونتر از n61jq باشه !
اگر دوستان اطلاعاتی دربارش دارن ممنون میشم من رو راهنمایی کنن.
مرسی
یعنی از تایپیک asus کسی نیست که جواب منو بدهنقل قول:
لااقل یه عکس هم بزارین به از هیچی هست
دوست عزیز کانفیگش چیه ؟نقل قول:
سلام
کار گرافیکی ندارم (کارت گرافیک نمیخوام)
ویندوز نمیخوام
سی پی یو هم2 تا 2.2 core 2 due برام کافیه
کش حداقل 2 داشته باشه رم هم همین طور
چه مدل هایی پیشنهاد میکنید؟
دوست عزیز تو چه رنج قیمتی؟نقل قول:
وزنش براتون مهمه؟
حتما از برند ایسوز باشه؟
در مورد alien ware اونی که i7 داره هم i7 ش دو هسته ایه
Intel i7 ها سری 700 و بالاترش همه 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی مجازی دارندو سری 600 دو هسته ی فیزیکی و دو هسته ی مجازینقل قول:
[HTML]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=43402&MarketSegmen t=MBL[/HTML]
i5 دو هسته ی واقعی و 2 مجازی
[HTML]http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=43483&MarketSegmen t=MBL[/HTML]
i3 دو هسته ی واقعی و دو هسته ی مجازی[HTML]
http://ark.intel.com/ProductCollection.aspx?familyID=46468&MarketSegmen t=MBL[/HTML]
سلام قیمت روز نوت بوک های ایسوس سری G
مدل های G50V-G50VT-G51J-G51JX-G51VX-G60J-G60JX-G60VX-G72or73JH
با گارانتی های مختلف رو میخواستم .
هر جا هم گشتم پیدا نکردم .ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه.
سلام دوستان...
من خیلی تحقیق کردم و اکثراً بهم پیشنهاد کردن به جای سونی ایسوس بگیرم...حدود 1 میلیون تا 1100 میخوام بدم و بازی هم نمی کنم،بیشتر کارای مهندسی دارم که cpu و رم قوی می خواد،در ضمن بیشتر از 14 اینچ نباشه که جابجاییش سخت میشه...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
یه سوال دیگه:من میخوام ببرم خارج و گارانتی ایرانش زیاد به دردم نمی خوره،مگه آمار خرابی زیاده که همه تاکید دارن گارانتی معتبر بگیریم؟؟؟
ممنون.:11:
اشتباه میکنی دوست عزیزاون سری QM هستش مال alien ware , از سری UM هستش
دوست عزیز گارانتی غیر معتبر یعنی بدون گارانتی. و نمیتونی مطمئن شی که ریفر شده نیست. اگه میخوای بی گارانتی بگیری می تونی زیر لپتاپ به برچسبی که خورد24m waranty نگاه کنی اگه 24 بود درسته ولی اگه نوشته 3m waranty ریفر شدسنقل قول:
فکر میکنم باید از سری k ایسوس بگیری.
k52jk فکر کنم براتون خوب باشه
دوستان کسی اطلاعی درباره ی سوال قبلی من نداره؟ درباره ی N82jq ؟
بابت راهنماییتون خیلی ممنونم...البته چون مانیتور 14 می خوام بیشتر به k42 متمایل شدم،فقط یه سوالی برام پیش اومد:من اسکایپ زیاد استفاده دارم،ولی این مدلها جک اختصاصی برای ورود میکروفون نداره؟(فقط یکی از مدلها داشت،من اشتباه می کنم یا واقعا همینطوره؟)نقل قول:
یه نفر اینجا نیست جواب منو بده؟؟؟نقل قول:
در حال حاضر تو بازار ایران نیست.نقل قول:
دوست عزیز از این مدلها که شما نوشتی فقط 2 مدل G51jx به قیمت 2550 و G73jh به قیمت 2250 تو بازار هست اونم با گارانتی الماس.:46:نقل قول:
آقایون می خواستم یک لپ تاپ Asus تا 1 میلیون بخرم. بیشتر هم برای گیم، کارهای گرافیکی می خواستم.
سایز صفحه هم اصلا برام مهم نیست فقط LED باشه به نظر شما چی بخرم. یکی از دوستانم این دو مدل را بم پیشنهاد دادند:
ASUS K40ID - ASUS K50I
در ضمن حدود قیمت n61jq asus را هم اگر دارید لطف کنید بگید.
منتظر جوابتون هستم.
دوست عزیز این مدلها که نوشتی مدلهای خوبیند اما شما تو چه سطحی میخوای گیم بازی کنی.اگه میخوای گیمهای گرافیک بالا و روز رو اجرا کنی این مدلها بدردت نمیخوره.قیمت N61jq هم حدود 1450 است.شما اگه هدفت گیم است من مدل زیر رو به شما پیشنهاد میکنم:نقل قول:
Asus N61Ja
CPU Intel Core i5 Processor 520M : 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93 GHz with3mg Cache
RAM 4GB DDR3 up to 8GB
Display LED 16" HD
VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
HDD 500GB
DVD RW Super Multi Double Layer
ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
USB 2.0×2 port
USB 3.0×1 port
E-SATA×1 port
HDMI×1 port
Web Camera 2.0 Mega Pixel
Multi-Touch Touchpad
WIN 7 Home Premium
Battery 6 cell
Weight 2.9 Kg
Made In China
به قیمت حدود 1.200.000 با گارانتی ویستا(الماس)
هدفم که گیم هست ولی چون X360 دارم زیاد پای PC برای گیم نمی شینم ولی بالاخره دوست دارم سیستم بالا باشه که اگر مشکلی پیش اومد ...
فقط بین لپ تاپ های DELL و Asus کدوم بهتر هستند؟
این مدلی هم که نوشتی خیلی خوشم اومد فعلا رفتم تو فکر خرید این مدل Asus N61Ja
فقط CPU این مدل دو هسته ای هست دیگه و بین کارت گرافیک های ATI و NVIDIA کدوم بهتر هستند؟
ببینید دوست عزیز هم ATI و هم Nvidia دارای مدلهای زیاد و خوبی هستند و به درستی نمیشه قضاوت کرد که کدوم بهتره،اما به دلیل محدود بودن استفاده از کارت گرافیک در لپ تاپ شما باید متناسب با کلیه نیازهاتون انتخاب کنید.در ضمن این CPU Core i5 520m دوهسته ای است با 4 پردازنده مجازی.یعنی 2Core With 4 Prosessor.که تقریبآ در حد C2D 2.8 است.:46:نقل قول:
خوب من فعلا در نظرم هست همین Asus N61Ja را بگیرم با توجه به قیمتش و سیستمش ارزش خرید را داره.
فقط مطمئنی که صفحه نماییش LED هست تو سایت Asus رفتم دیدم حرفی از LED نزده بود.
در ضمن این مدل تو ایران گیر می یاد N82Jq حدود قیمتش چقدر هست.
کلا اگر جای من بودی N61Ja را انتخاب می کردی با توجه به بازی های جدیدی که داره می یاد.
شما تا 2 میلیون تومن نمیتونی هیچ مدلی پیدا کنی که کارت گرافیکش به ATI 5730 برسه.در ضمن مدل N82 هم تو بازار ایران نیست.N61ja برای گیم و پردازشهای متوسط واقعآ عالیه.من خودم شخصآ موقعی که خریدم اگر N61ja بود اون رو میخریدم.صفحه نمایشش هم مطمئنآ LED هست.:46:نقل قول:
دست درد نکنه از این که من را راهنمایی کردی همین مدل N61ja را می خرم. فردا باید برم نمایندگی ببینم داره یا نه.
n61jq نزدیکای 1400 ه یخورده بیشتر یا کمترنقل قول:
خواهش میکنم.:46:نقل قول:
بله دوست عزیز حق با شماست متاسفانه این سری جک ورودی برای میکروفن ندارن و با ید با همون میکروفن داخلیش سر کنی:41:نقل قول:
سلام یه لپ تاپ میخوام سبک(<2کیلو)و مقاوم بارم4گیگ و سی پی یوی قوی وباطول عمر بالا
گرافیک زیاد برام مهم نیست
قیمت حدود800واگر خیلی لپ تاپ خوب و مقاومی باشه تا 1میلیون
asusبااین اوصاف مناسبه آیا واگر آره،لطفا چندتا مدل پیشنهاد بدید.
سلام
دوستانی که علاقه مند هستند G73 رو با کانفیگ اصلی بگیرن
من امروز پایتخت بودم ، یه مغازه بود که سری G ایسوز رو داشت ، حتی گفت همین G73 رو هم A1 رو 5 تا آوردم تموم شد ، گفت احتمالا" تا یک ماه دیگه میارم و در ضمن گفت اگر بخواین هم می تونم ازتون سفارش بگیرم براتون بیارم (هم NEW و هم Refer)
من گفتم که چند تا از دوستام هم می خواهن این لپ تاپ رو گفت اگر تعدادتون بالا باشه هم سریعتر میارم و هم قیمت رو می تونم کمتر حساب کنم .
قیمتش هم حدود 2.100.000 تا 2.200.000 بود با کانفیگ 8 گیگ رم و 720 پردازشگر !
نظرتون چیه ، خوب داره قیمت می ده یا نه ؟
راستی G51j 3d رو هم داشت با عینک و ... می داد 2.150.000
گفت هر چی از محصولات ایسور رو بخواهین می تونم بیارم
نظراتتون رو بگین لطفا" ، دوستانی هم که تصمیم به خرید دارن بگن ، ببینیم چند چندیم !!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه لطفا راجع به اون توضیح بدین چرا متوسط با این قابلیت هایی که داره؟
خوبه!نقل قول:
میشه شماره مغازه رو برام pm کنید؟ آخه من تهران نیستم!
با تشکر
سلام دوستان
یه سوال درباره asus g51j-ix098v داشتم.
ببخشید میشه درباره تجهیزات 3d این لپ تاپ اطلاعاتی قرار بدین.
ممنون
با سلام خدمت بكس :27:
Asus N61Ja بد جوري رفته تو مخم ... طلبش شدم . :34:
يه سوال فني از بروبكس داشتم ... اگه بريد تو سايت نوت بوك چكر دو نوع از اين لپ تاپ موجوده ! :18:
Asus N61JA-JX008V
Asus N61Ja
تنها فرقشونم تو CPU شون هستش ! يكي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ديگري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
:34:
يه نفر لطف كنه بگه اين دو تا با هم چه فرقي دارن !
مچچچچچكرم :31: :11:
قیمتاش که خوبهنقل قول:
g51jx هم داشت؟
راستی دوستان vista یا سازگار چقدر میگیرن گارانتی کنند محصولاتو؟یا اصلن نباید پولی بگیرن ؟مگه نماینده اصلی asus نیستن
مدل 520 از 2 تا هسته ی 2.43 مگا هرتزی استفاده میکنه که در حالت ترربو بوست تا 2.93 میرسن.نقل قول:
ولی مدل 430 از 2 تا هسته ی 2.23 مگاهرتزی استفاده میکنه که در توربو بوست به 2.53 مگاهرتز میرسن
دوست گلم منظور از متوسط اینه که به نسبت CPU های بازار Core i5 جایگاه متوسط پردازشی رو داره وگرنه این CPU خیلی قویه و با هیچ مدل از C2D ها قابل مقایسه نیست و تو هیچ نرم افزاری هم کم نمیاره ولی خب به پای Corei7 نمیرسه.:46:نقل قول:
سلام از مانقل قول:
ورودتون رو به این انجمن تبریک میگم.
خب دوستمون تو پست قبلی جواب شما رو دادن.منم هم لازم دونستم که مطالبی اضافه کنم.این مدل که من توصیش میکنم یکی از بهترین مدلهای بازار برای گیم است که با توجه به قیمت مناسبش ،کانفیک فوق العاده خوبی هم داره.در ضمن مدلی که تو ایران است با CPU قویتر وارد شده.شما اگه با لپ تاپ قصد گیم داری و کار های خیلی سنگین پردازشی (مثل رندر های سنگین) نداری این مدل واقعآ مناسبتون خواهد بود.:46:
منم تا دو ماه دیگه میخام اینو بخرم . قیمتاش بنظرم خوب میاد . اگه لطف کنی ادرس و شمارشو برام p.m کنی ممنون میشم : دینقل قول: