سلامنقل قول:
شرمنده من نمیدونستم این فیرمور ها هم هست. البته بتا هستن مثل اینکه. خیلی خوب شد پس حتما DVD-menu هم تو فیرمور رسمی بعدی اضافه میشه! :20:
Printable View
سلامنقل قول:
شرمنده من نمیدونستم این فیرمور ها هم هست. البته بتا هستن مثل اینکه. خیلی خوب شد پس حتما DVD-menu هم تو فیرمور رسمی بعدی اضافه میشه! :20:
من منظورتونو از یه وری گذاشتن وسترن نمی فهمم !
وسترن هم ورودی یو اس بی از پشت داره هم بغل .. شما می تونین اونو بصورت خوابیده روی میز قرار بدین و از سمت چپ بهش وصل کنید .. همونطور که اگه بخواین ایستاده قرار بدین می تونین از پشت وصل کنین !
این دیگه ازون ایرادا بود به نظرم !
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
نقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز... شما می تونید تا ریلیز شدن ورژن اصلی از ورژن بتا استفاده کنید ... من خودم چند ماهی هست استفاده می کنم و مشکلی ندارم ...
:20::20:
من که دستگاه رو از نزدیک ندیدم، جعبه ش رو دیدم. فروشگاه مذکور مثل رفاه و شهروند میمونه، تا مسئولش پیدا بشه بیاد توضیح بده، ادم ... میشه. (البته اگه اطلاعاتی داشته باشه)نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی شما
من تا الان یک مرتبه یک فیلم اچ دی با این دستگاه بیشتر ندیدم که فرمتش mkv بود و صداش acc digitall ولی این سری یک فیلم 480 استاندارد با فرمت mkv و صدای acc digital به تورم خورد که هر کاری کردم صداشو دیجیتالی پخش نکرد
باید خروجی صدا رو استریو می کردم تا صداش به صورت آنالوگ میشد
به نظر شما مشگل از کجاست یعنی نمیتونه encode رو تشخیص یده خودش هم می نویسه acc digital ولی نمی تونه دیجیتالی پخش کنه واقعا مسخره است.
دستگاهم مدل لایوه
دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی به دستگاه ربطی نداره اما گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه چون این دستگاه زیرنویس SRTفارسی رو مشکل داره و باید تبدیل کنیم به SUB/IDX من با استفاده از چندتا برنامه این کارو انجام میدم اما هرکدوم اشکالاته خودشو داره کسی میتونه برنامه بهتری بهم معرفی کنه؟
1- بهترین برنامه AVIAddXSubs هستش که یه قابلیت خوش اینه که از فونت فارسی پشتیبانی میکنه و میشه رزولوشن رو تا حد Full HD برد بالا که زیرنویس با کیفیت تر شه اما مشکلی اینجاست که رنگا رو قاطی میزنه من میخوام رنگش زرد شه اما نارنجی بدرنگ نشون میده تمام رونگارو امتحان کردم نتونستم به زرد مورد نظرم برشم یا حتی سفید!
2- برنامه SubtitleCreator که رنگ زرد رو بخوبی نشون میده اما از فونت فارسی پشتیبانی نمیکنه و رزولوشن زیرنویسها فوقالعاده پایینه جوره که شطرنجی میشن
3- برنامه Subtitle Workshop که هرکاری کردم بهم خروجی SUB/IDX نداد حالا شاید من بلد نبودم
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
آیا Firmware غیر رسمی موجود است که SRT فارسی را در مدل WDTV معمولی پخش کند؟
اگه موجود بود که ما با کله نصب میکردیم!نقل قول:
نقل قول:
این به نظرم خوبه ولی گاهی فنت و رنگ جالب در نمیاد.
کد:http://w13.easy-share.com/1698904981.html
سلام ورژن 1.03.41_V تازه امده که حجمش 54 مگ هست
کد:http://support.wdc.com/download/notes/WDTV_Live_Release_Notes_1_03_41_V_LPB.pdf
کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.03.41_V.zip
دوستان این نسخه با بقیه beta ها فرق داره واسه تست کوتاه مدت است خودشون گفتن ریسکش با خودتونه یهو دیدید مشکلاتتون بیشتر شد.
با سلام :دوستان ایا نوع مودم بر کارکرد و سرعت دستگاه تاثیر داره ؟اگر مثبت چه نوع مودمی مناسب هست ؟ من از planet استفاده میکنم و پخش فیلمهای hd مشکل فریز داره لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
دوستان wd اکیداً توصیه کرده این آپدیت ورژن 41 را نصب نکنید. و این ورژن صرفاً برای تست بین Developer هاست و قرار نبوده public بشه. بعضیها با مشکلات زیادی برخورد کردن پس از نصب این فرمویر. نصب نکنید مگر کسی تاییدش بکنه.
کسی جوابه مارو نداد :13:نقل قول:
یعنی تو اینقدر خوشبحالته که اینترنت با سرعت 10مگ بر ثانیه داری که داری از اینترنت فیلم Full HD بصورت آنلاین نگاه میکنی؟ اگه داری که ایول چون این سرعت از سرعت متوسط اینترنت توی آمریکا بیشترهنقل قول:
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
دوست عزیز من اینو دانلود کردم زدم رو فلش اما وقتی به دستگاه وصلش میکنم پیغامی چیزی نمیاد برای آپدیت نکنه باید نسخه 1.02.21 بزنم بعد اینو؟ چون الان من با نسخه 1.03.38 آپدیتش کردمنقل قول:
بابا جان اپدیت نکن این نسخه تسته گفتم با بقیه بتا ها فرق داره یهو دستگاهن ناکار میشه ها:31: بی خیالش شو!:46:نقل قول:
[QUOTE=mormak;5488603]یعنی تو اینقدر خوشبحالته که اینترنت با سرعت 10مگ بر ثانیه داری که داری از اینترنت فیلم Full HD بصورت آنلاین نگاه میکنی؟ اگه داری که ایول چون این سرعت از سرعت متوسط اینترنت توی آمریکا بیشتره<font color="Silver">
سلام : دوست عزیز منظور من بیت ریت خروجی مودم بوده من کی اسم اینترنت و اوردم که شما اینقدر تعجب کردی؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز ورژنی که من معرفی کردم 40 بود و نه 41 .. ورژن 40 مشکلی گزارش نشده اما 41 انگار یه کم مشکل داشته ...
در ضمن به یاد داشته باشید چه برای نسخه های تست و چه نسخه اصلی همیشه ریسک کار به عهده دارنده هست ..
پس اونایی که دلشو دارن می تونن آپدیت کنن , محتاطین عزیز هم تا ریلیز نسخه اصلی صبر کنن ...
:11::11::11:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
نقل قول:
ترجیحا شما تا ریلیز ورژن اصلی دیگه آپدیت نکنید بهتره ....
اون پکیج آپدیت بود و توضیحات نصب به انگلیسی نوشته شده بالاش .. یه نیگا بندازین دوباره بهش ..
خروجی HDMI دستگاه من مشکل داره یعنی باید با دست پشت فیش رو فشار بدی تا تصویر بیاد.
به نظر شما اشکال از دستگاهه یا کابل؟ البته با کابل دیگری هم امتحان کردم همین داستان بود( هر دو کابل از نوع 15 هزار تومانی)
پشت فیش که به وسترن وصله یا به تلویزیون؟ اگه به وسترن که خروجی وسترن مشکل داره اگه منظورت تلویزیون بود که ورودی تلویزیونت مشکل دارهنقل قول:
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------
من متوجه نمیشم دیدن فیلم چه ربطی به مودم شما داره آخه؟ یعنی از طریق مودم با کامپیوترت شبکه کردی و هارد کامپیوترت رو میخونی؟ میشه توضیح بدی چون حسابی کنجکاو شدم ببینم چیکار کردینقل قول:
نقل قول:
ببینم مگه مدل Live قابلیت شبکه رو نداره ؟ اگه نداره پس چرا قیمتش از اینی که من خریدم و شبکه نداره 30 40 بیشتره ؟
سلام.من تمام صفحات این تاپیک رو مرور کردم.ظاهرا"WD LIVE سه تا رقیب داره:
1-PATRIOT BOX OFFICE
2-گیرنده دیجیتال بلوسنس(94000تومان)
3-(160000تومان)Media Player Asus O!play HDP-R1
میشه یک مقایسه منصفانه و بدون طرفداری از یک برند خاص زو انجام بدید.
سلام: بله دوست عزیز از طریق مودم به کامپیوتر شبکه کردم و با وجود استفاده از کابل cat5 فیلمهای hd با فریز پخش میشه.نقل قول:
مطمئنی اینایی که گفتی رقیبا؟ کدومشون میتونه با بیت ریت 15000 فیلم پخش کنه؟ بجز وسترن هیچکدوم!نقل قول:
میتونی سخت افزارهاشون رو بری توی سایتببینید تنها رقیبش الان egeart A1080 هستش با قدرت CPU=667هرتزکد:http://www.iboum.com/net-media-players.php
آره در موردت پردازنده های سیگما و ریل تک و ای آر ام توضیحات کاملی داره.نقل قول:
به نظرم وسترن خیلی قویتر باید باشه.
من با بلوسنس فول اچ دی رو پخش کردم ولی رو دور تند تصویر پرک میزنه و قدرت پردازنده کم میاره. با وسترن تا دور 4 برابر هم تیک نمیزد !!!! یعنی مثلا چهار برابر قدرت داره !!!؟؟؟ البته نه 4 برابر ولی به هر حال خیلی قوی تره.
ایسوس و پاتریوت هم میتونن فول اچ دی پخش کنن ولی بعید میدونم بتونن با تمام بهینه سازی های فرمویر و ... به وسترن برسن.
چیزی که مهمتره به نظر من ساپورت زبان فارسی و نوع فایلهای قابل پخشه .
عزیزم باید از کابل اچ دی ام آی مناسب استفاده کنی منم اول ازین ارزون قیت ها استفاده می کردم اصلا تصویر نمیداد بعد یکدونه 20 تومانی خریدم مشگم حل شدنقل قول:
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
قابلیت شبکه داره خوبم داره کی گفته ندارهنقل قول:
حق با شماست:46: من برای این گفتم دیدم تو فروم wdc گفتن اینا بتای public نیست.نقل قول:
سلام
من دیروز یه دونه خریدم (WD TV LIVE)
چند تا مشکل دارم
1) موقع پخش فیلمای معمولی DIVX هنگ میکنه باید حتما خاموشش کنی تا درست شه
2) فایل های یک دیسک BLURAY رو روی هارد ریختم پخش نمیکنه
راهنمایی کنین لطفا مرسی
ببخشید شما چه جوری فایلهای یه دیسک blu-ray رو اسخراج کردیدنقل قول:
حتما فریمویر رو اپدیت کن بعد تست کن.نقل قول:
تحت هیچ شرایطی نباید هنگ کنه ماله من که آپدیت نبود با هاش فول اچ دی هم دیدم هنگ نمی کردنقل قول:
بده نمایندگی
با سلام خدمت تمامی عزیزان
من قصد خرید این پلیر رو دارم ولی چند تا سوال دارم نمیدونم کسی میتونه جواب بده :
1 - دوستان شما فایل mkv تا چه بیت ریتی رو با این پلیر تست کردید و بدون مشکل پخش کرده ؟
2 - کسی ایمیج blu-ray رو باهاش تست کرده ؟ مثلا من الان blu-ray یانی با بیت ریت 21 دارم اینو پخش میکنه ؟
3 - در مورد خروجی اپتیکال چطور ؟ مشکلی نداره ؟ مثلا blu-ray که گویا صداش 7:1 هست رو میتونه بفرسته روی سینمای خانگی که 5:1 هست ؟
4 - و آخرین سوال اینکه با تبدیل srt به sub/idx مشکل زیرنویسش حل میشه یا اینکه بازم بد نشون میده ؟
باز هم ممنون دوستان
من فقط جواب چهارمیو میدم اونم اینه که زیر نویسه اس آر تی رو که ساپورت می کنه فارسیشو پس مشگل چیه sub/idx هم که باهاش مشگلی نداره
ممنون دوست عزیز منظورم حروف پ ژ گ چ هست که جدا نشون میدهنقل قول:
1- BBC Planet رو با بیت ریت 15000 تست کردمنقل قول:
2- بعید میدونم تا این بیت ریت رو ساپورت کنه واسه این باید Egreat A1080 بخری 290تومن اون میتونه پخش کنه صدای 7:1 رو هم پشتیبانی میکنه
3- تست نکردم
4- مشکلی نداره خودم همین کارو میکنم
آیا wd tv میتونه record هم کنه
آیا با کنترلش میشه صدا را کم و زیاد کرد
جواب هردو سوال منفیهنقل قول:
ببخشید من دستگاه WD LIVE دارم وایرادی که داره زیرنویسهای SUB/IDX را برای بعضی از فیلمها پخش نمیکنه. به اینصورت که تشخیص میده که فیلم زیرنویس داره ولی با فیلم نمایش نمیده. لطفأ راهنمایی کنید!
دوست عزيز بدجور تو جو live گير كردي!!!نقل قول:
من box office دارم و با اين دستگاه فيلمهاي 1080 با بيت ريت بالاتر از 16mbps
رو هم بدون كوجكترين فريز ديدم قبول دارم كه قدرت cpu سري لايو حدود 20 درصد قوي تر از پاتريوت و ايسوس هستش اما اين دليلي به عدم توانايي اين دستگاها درپخش فيلم با اين بيت ريت هست در ضمن پاتريوت نسبت به لايو فرمتهاي بيشتري رو ساپورت ميكنه و در ضمن امكانات جالبي مثل كنترل كامل و تغيرات در زيرنويس در حال پخش و قابليت اتصال هارد داخلي رو داره كه لايو قدرت اين كار رو نداره اين هم مشخصات يكي از فيلمهايي كه با اين دستگاه ديدم
[HTML] Format : Matroska
File size : 6.78 GiB
Duration : 56mn 31s
Overall bit rate : 17.2 Mbps
Encoded date : UTC 2010-01-17 04:10:31
Writing application : mkvmerge v2.9.8 ('C'est le bon') built on Aug 13 2009 12:49:06
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Muxing mode : Container profile=Unknown@4.1
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 56mn 28s
Bit rate : 16.1 Mbps
Nominal bit rate : 16.5 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : MBAFF
Bits/(Pixel*Frame) : 0.259
Stream size : 6.34 GiB (94%)
Title : Visions Of Italy NS
Writing library : x264 core 80 r1376M 3feaec2
Language : English
Audio #2
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 56mn 31s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 755 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 305 MiB (4%)[/HTML]
سلام دوستان
من یه مدیا پلیر لازم دارم اگه امکان داره بهترین ودلها با کاراییهاشون وقیمت رو بگید یا اینکه ادرسی رو بگید که از اونجا تهیه کنم
متشکرم:11:
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=1219[/HTML]نقل قول:
[HTML]http://www.hdmedia.ir/shop//[/HTML]