راستش n86خریدم فردا دستم میرسه ولی یه سری زدم تو سایت بر و بچ از بدی ها میگفتن یکیشون میگفت گارانتی دار گرفته 20روزه خراب شده یارو گارانتی رو قبول نمیکنه و کلی بد و بیراه بهش گفتن خلاصه یکم ته دلمون خالی شد
Printable View
راستش n86خریدم فردا دستم میرسه ولی یه سری زدم تو سایت بر و بچ از بدی ها میگفتن یکیشون میگفت گارانتی دار گرفته 20روزه خراب شده یارو گارانتی رو قبول نمیکنه و کلی بد و بیراه بهش گفتن خلاصه یکم ته دلمون خالی شد
تشخیص چهره و لبخند داره تو update کردنش؟
مال شما ساخت کجاست؟
نقل قول:
سوتی سال:31:
در مورد مقایسه ای هم که کردی نمیشه به این چیزا متوصل شد.یه مثال براتون میزنم یکی از اقوام ما یه دوربین 2 مگاپیکسل اصل ژاپن داره یادم نمیاد ولی فکر کنم سونی بود وقتی عکس هارو دیدم گفتم حتما زیر 10 نیست که دیدم بله دوربین 2 مگاپیکسل هست پس به این شکل نمیشه مقایسه کرد.این دوربینی هم که الان داشتی با N86 مقایسه میکردی فکر کنم خیلی قدیمی باشه مثلا حدود 3 سال پیش.این عقلانی هستش که تو این سه سال دوربین ها از لحاظ هم سخت افزاری هم نرم افزاری خیلی پیشرفت کرده باشن.شاید الان یه دوربین جدید از همون شرکت بگیری با مگاپیکسل کمتر ولی کیفیتش زمین تا آسمون با اون فرق داشته باشه.من همیشه نظرم اینه که نمیشه 2 تا دوربین رو مقایسه کرد چون هیچ دو دوربینی در شرایط مختلف عکس های یکسانی نمیندازن و 100% یکی تو یه فضایی نسبت به دیگری برتری داره و بلعکس.در کل مقایسه ی خوبی بود دوست عزیز.
خیلی ممنونم جناب خدایی از کار با ارزشتون.
نظر من اینه که ان86 نسبت به موبایل بودن خیلی خوب عمل کرده البته عالی عالی نیست(که ورژن بعدی میشه گفت عالی میشه .آخه خبرایه خوبی پخش شده از آپدیت بعدی).
راستی ورژن گوشیه شما چیه؟ 10 یا 11؟
نقل قول:
اگه دقت کنی عزیز نوشته 300 هزار .. کنون 8 مگا پیکلسی 2 میلیونی هم داریم ...:10:
ورژن گوشیم 11.043 هستش ، کسی ورژن بالاتر داره ، آپ کردین یا روش بود؟
نقل قول:
موافقم ولی وقتی خواستم نصب کنم نشد ساین می خواد البته هنوز فایل CERT رو نگرفتم که بخوام ساین کنم
میشه لینک دانلودشو بدی بهم؟ همینطور Core Player چون اونایی که من دارم ساین میخواننقل قول:
مرسی:11:
گارانتی های موجود در بازار ساخت کجاست؟
راسته میگن باطریش مورد داره و باید 3-4 ساعت رو شارژ باشه؟
اره تو زوم از 8510 هم کم میارهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممکنه یه عکس با دوتاشون و با زوم بزارین تا ماهم مطمعن بشیم؟
میخوای 10 تا دوربین از مارک های مختلف برات معرفی کنم که هم از 300 تومن کمتر هستن و هم کیفیتشون زمین تا آسمون با دوربین N86 فرق داره.هیچ وقت یه دوربین گوشی با دوربین دیجیتال قابل مقایسه نیست همین طور که یه Mp3 پلیر با پلیر گوشی قابل مقایسه نیست و ... . دوست عزیز ما که نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم یه دوربین 8 مال چند سال پیش بیاریم بگیم دوربین N86 بهتره.همیشه گفتم و میگم مقایسه 2 تا دوربین و گوشی کار درستی نیست.باید ببینیم اون دوربینی که مد نظرت هست تو شرایط متفاوت چطور میگیره و چقدر لایو هست.نقل قول:
اینایی که میگم منظورم این نیست دوربین گوشی N86 ضعیف هست.فقط میخوام بگم قابل مقایسه با یه دوربین دیجیتال روز با همین کیفیت نیست.دوربین دیجیتال 100 تا قابلیت داره که فقط 2-3 تاش رو تو یه گوشی قرار میدن(اون 100 تا اگه اغراق بود ببخشید:20:)مثلا تشخیص لبخند و تشخیص پلک زدن و بست پیک و زد آب و هزار تا قابلیت دیگه تازه فقط چند تاشون داره به گوشی راه پیدا میکنه.یه نکته هم یادم رفت اینه که اندازه ی لنز دوربین دیجیتال قابل مقایسه با گوشی نیست:20:
یه چیز هم بگم این که بهترین دوربین موبایلی که من تا حالا دیدم دوربین همین گوشی بوده.
یه پیشنهاد از من به تو: همیشه سعی کن کارات رو خودت انجام بدی و مثلا فایل CER و KEY رو خودت مستقیم از سایت چینی درخواست بدی من الان بعد 2 روز گرفتم(خدا سلامتیشون بده:31:)به نظرم صبر کنی اون فایل رو بگیری بعد به صورت ساین نشده اینارو با هک نصب کنی بهتره.نقل قول:
فعلا این رو داشته باش:
پخش Avi روي گوشی : ا DivX Player 0.92 ا:نیاز به ساین نداره
قویترین پخش کننده صوتی و تصویری ا CoreCodec CorePlayer v1.36.7427 ا این نیاز به ساین داره:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=308541
اینم یه CORECODEC CorePlayer هست که نمیدونم ساین نیاز داره یا نه ولی فک نکنم نیاز داشته باشه:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221865
کد:http://www.ziddu.com/download/3440145/r.v1.1.2.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDAModified.zip.html
مرسی داداش دستت درد نکنه soooooo much
یه زمانی این کاراو خودمون برای بچه های پی سی انجام میدادیم و به همه حال میدادیم ولی . .نقل قول:
همیشه سعی کن کارات رو خودت انجام بدی
اصلا این جوری نیست به نظر من از لحاظ باطری فوق العاده است وزیر 2 ساعتم شارژ می شه(اگه باطری خالی باشه) البته الان بعضی ها شارژر اصلی گوشی رو بر می دارننقل قول:
دوستان نظراتتون را در مورد مقایسه ام خوندم اول از همتون تشکر میکنم که نظر دادید. یه چیزی که میخوام بگم اینکه که هدف من از این مقایسه این نبود که بگم 86 بهتره . این دوربین دیجیتال مال برادرم بود و (ضمنا 9 مگا پیکسلی بود که من اشتباه نوشته بودم 8 ) 86 هم مال خودم و من تصمیم گرفتم برا خودم یه مقایسه عکس ازشون بکنم بعدشم تصمیم گرفتم که بزارم تو تاپکش که شما هم ببینید . من خودم میدونم که یه دوربین دیجیتال قابل مقایسه با یه گوشی نیست ولی خوب الان این گشوی بهترین گوشی و تنها 8 نوکیاست منم میخواستم ببینم چند مرده حلاجه البته یه موضوعی که خودم با عکسای بیشتری که گرفتم ولی نزاشتم بهش رسیدم اینه که 86 تو شب از هر لحاظ به جز فلش خیلی سر تره و کنون خیلی بد میگرفت و تو شرایط مختلف هم هر کردوم برتری خودشون را دارن.
تو تایپیک مقایسه این دو گوشی پره از عکس های این دو که مقایسه کردننقل قول:
سلامنقل قول:
من هرچی گشتم پیدا نکردم.:41:
میشه بگید کجایه این انجمن هست؟
در ضمن یه عکسی باشه که با دوتا گوشی یه مقدار زوم شدده باشه.
ممنون.
یادمه یکی از بر و بچ نوشته بود که باطری و خلاصه همه چیزش خراب بود مال شما تا ها مشکلی نداشته ؟
مال شما ساخت کجاست؟
گارانتی داره؟
چیش خرابه ؟نقل قول:
یادمه یکی از بر و بچ نوشته بود که باطری و خلاصه همه چیزش خراب بود مال شما تا ها مشکلی نداشته ؟
مال شما ساخت کجاست؟
گارانتی داره؟
ماله من داره مثل خر کار میکنه چیزیش نشده نه باتری نه بدنه !
همه ساخت چینن !
واسه من داره ... اصلی ه نوکیا
برو صفحه 96 دقیقا یه صحنه هست با دو دوربین متفاوت یکی nikonو دیگری86:10:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییت.:46:
ولی بحسه ما با یه گوشیه دیگه بود نه دوربین کانن.
گفته بود که گوشیش شارژ نمیشه و گارانتیش هم اونو قبول نمیکنه میگه باید بدی اونو تعمیر کنیم اونم گفته باید تعویض کنی و اونا هم قبول نمیکنند
کی گفتش ؟:دینقل قول:
گفته بود که گوشیش شارژ نمیشه و گارانتیش هم اونو قبول نمیکنه میگه باید بدی اونو تعمیر کنیم اونم گفته باید تعویض کنی و اونا هم قبول نمیکنند
اشتباه به عرضتون رسوندن ! این گوشی هیچگونه مشکلی نداره - یعنی من ندیدم
دوستان برای شارژ بار اول باید شارژ اولیه سر گوشی را خالی کرد؟
باید چند ساعت به شارژ زد؟
خودش باید خاموش باشه یا روشن؟
زمانی که نوشت باتری فول تمومه ! هر کی گفته باید چه میدونم 10 ساعت رو شارژ باشه اشتب به عرضت رسونده !نقل قول:
دوستان برای شارژ بار اول باید شارژ اولیه سر گوشی را خالی کرد؟
باید چند ساعت به شارژ زد؟
خودش باید خاموش باشه یا روشن؟
نقل قول:و اینم مقایسه صدای گوشیهای مختلفکد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=80600
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=78662
سلامنقل قول:
دوست عزیز من خودم یکی از همین فعالایای این تاپیکی که شما دادید هستم:31:.
من منظورم این بود که اگه شما یه عکسی با هم تو یکجا با یک زوم دارید بزارید.
با حرف اینو اون نمیشه به چیزی اعتماد کرد اینو خودت بهتر میدونی.:13:
نقل قول:
عزیز من که نگفتم بهتر از دوربین دیجیتال هستش !
البته الان اختلاف هم در پلیر و هم در دوربین کم شده ...
یه نگاهی هم به این تاپیک بنداز ...
hنقل قول:
ttp://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=319691
شاید نظرت عوض شد که قابل مقایسه نیست !
دوستان باطري اين گوشي هيچ مشكلي نداره و تو دوساعت كامل شارژ ميشه و حداقل 2 روز بهت حتي با كاركرد زياد هم كار ميده
دوستان باطري اين گوشي هيچ مشكلي نداره و تو دو ساعت كمل شارژ ميشه و بهت حداقل دو روز با كاركرد زياد كار ميده
تو موبایلستان بچهه ها میگفتن 3 تا 4 ساعت حداقل باید شارژ بشه ... بالاخره کدومو باور کنیم میشه چند نفر دقیق بیاین بگین
3تا 4 ساعتتتتت؟؟؟ :18:.نقل قول:
چه خبره بابا.
من دارم زیر 2 ساعت هست.با شارژر اصلی که همون 1200 آمپر هست.
سلام دوستان
از فریمور جدید 12 خبری کسی نداره؟کی میاد؟؟
سلام دوستان
یه باگ دیگه توی گوشی پیدا کردم ببینید برای شما هم این باگ وجود داره:46:
از ادرس پیروی کنید: منو- وب - جستجوی وب یا همون web search- :41:
'گوشی من ورژن 11 است
منم ميگم شارژش حدوده 2ساعته.
چه مشکلی هست ؟نقل قول:
سلام دوستان
یه باگ دیگه توی گوشی پیدا کردم ببینید برای شما هم این باگ وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ادرس پیروی کنید: منو- وب - جستجوی وب یا همون web search- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
'گوشی من ورژن 11 است
من هیچ مشکلی نمی بینم ! یکم توضیح بده !
راست میگه واسه منم مشکل داره
وقتی میری تو WEB بعد تو WEB SEARCH
یه صفحه میادو باید OK کنی اما جواب نمیده و وقتی قرمزو میزنی شروع میکنه به بوق زدن اما اگه یکم صبر کنی خفه میشه
برای من همچین مشکلی نداره یا شاید هم تا الان بهش دچار نشده ! خب صبر کنید ورژن 12 میادش بعد آپ کنید حل میشه : دینقل قول:
راست میگه واسه منم مشکل داره
وقتی میری تو WEB بعد تو WEB SEARCH
یه صفحه میادو باید OK کنی اما جواب نمیده و وقتی قرمزو میزنی شروع میکنه به بوق زدن اما اگه یکم صبر کنی خفه میشه