ما که 300 خریدیم :31:
Printable View
ما که 300 خریدیم :31:
یکشنبه برم ببینم اگه کوکی یافت نشد جمع کنیم یک دانه از اینها بخریم، ارزون داره میشه! :دینقل قول:
دیروز الاالدین قیمت کردم با گارانتی 2 ساله 320
البته میشه مثل پوریا جون 200 بدم ویوتی بگیرم بعد خرابش کنم 100 بزارم روش رنوار بگیرم! :دی :دینقل قول:
دوستان نظرتون چيه بجاي صحبت سر كيفيت و چيزهايي كه همون مي دونيم بريم سر مطالب مهمتر و سازنده تر مثلا نصب تم !!
به نظر دوستان هدفمند کردن یارانه ها باعث افزایش قیمت گوشی در چتند ماه اخیر میشه یا خیر؟!!!
100%نقل قول:
شک نکن
20 لیتر هم میخوان سهمیه ی زمستون رو کم کنن
وقتی هزینه ی حمل و نقل بره بالا هزینه ی همه چی میره بالا
قیمت تمام شده هم میره بالا
تایید میشهنقل قول:
ضمنا باید واسه gps و jogging body به منم کمک کنین :31:
نقل قول:البته ویوتی الان شده 190 :27:نقل قول:
راستی اگه قرار گوشی گرون شه من برم سکرت رو بگیرم
دوستان عزیز با عرض معذرت ، 4 سوال دیگه دارم و دیگه سوالام تموم میشه .
1 - کسایی که این گوشی رو دارن ، لطفاً بگن تونستن با جی پی اسش کار کنن یا نه ؟
2 - با توجه به باطری نه چندان خوب این گوشی ، حداکثر چه زمانی میشه باهاش فیلمبرداری کرد ؟ چون شنیدم مصرف باطری دوربین این گوشی زیاده .
3 - مصوبه هیات دولت برای کاهش تعرفه ورود گوشی به کجا کشید ؟
4 - بالاخره اسپیکرهای این گوشی تکه یا استریوست ؟
بازم ممنونم .
من فقط اینو میدونم که اسپیکرش تکه یعنی همونجایی که ازش مکالمه می کنیم. :دینقل قول:
4 - بالاخره اسپیکرهای این گوشی تکه یا استریوست ؟
بچه ها راستی یه سوال
رنوار مقاومتیه یا خازنی ؟
1-اگه به صفحه های قبل رجوع کنیگفتم که:GPS گوشی های جاوا به طور کلی دنگ و فنگ داره ولی نشد نداره چند تا از بچه ها راه انداختننقل قول:
2-اتفاقا باطریش با توجه به ابعاد صفحه و تاچ بودنش خیلی هم خوبه،من با استفاده ی زیادم 2روز کامل راحت ازش شارژ میگیرم،تو فیلم برداری شارژ زیاد میگیره به خاطر نوع کدک فیلم برداریه (AVI)،چون با کیفیت خیلی بالایی ضبط میکنه،اگه بزاری روی 3GP مصرفش میشه مثه بقیه ی گوشی ها
3-بیخیالش شو !:31:
pooriaa جان نگفتی با کدک avi چقدر میشه فیلمبرداری کرد ؟ و نگفتی اسپیکرش اسریوست ؟
اینجوری که تو بعضی سوالارو جواب نمیدی آدم شک می کنه نکنه تعصب این گوشی و این مارکو داری و نمی خوای واقعیتو بگی یا اینکه...!!!
راستی فرق kc910 با ke990 در چه چیزهاییه که نزدیک 150 تومن فرق قیمت دارن ؟
کسی می دونه باطری ke990 viewty در چه سطح و توانی هست ؟ کیفیت عکسبرداری و فیلمبردریش چطوره ؟
نقل قول:
والا من تاحالا حقیقتش انقدر فیلم نگرفتم که بخواد خالی شه
بیشترین زمانی که من گرفتم 30 دقیقه بود (فرمت AVI کدک DIVX)
اسپیکر استریو یعنی چی ؟منظورت چیه ؟
الان اکثر گوشی ها 1دونه اسپیکر برای شنیدن صدا وقت حرف زدن داره،یه دونه هم برای شنیدن آهنگ،که به هیچ کدومش نمیشه گفت استریو،چون استریو میشه 2 تا باند هست که صدا رو از هم تفکیک کنن
اما رنوار فقط یه دونه داره،که کله صداها از همون درمیاد،در حالت عادی صداش متوسطه که اگه کدهای تقویت صداش رو بزنی بهتر میشه،اما صدای ویوتی(توی اسپیکر)خیلی بهتره
ولی به جاش رنوار توی هندزفری با استفاده از فناوری دالبی صدای خیلی بهتری داره(خیلی)
در مورد کیفیت فیلم برداری هم باید بگم که مسلما رنوار که 8 مگاپیکسلی هستش کیفیت بهتری داره اما کیفیت ویوتی هم واقعا خوبه.
اون سوالت هم که گفتی تفاوت KC910 با KE990 چیه،باید بگم که خیلی.......
KE990 که همون ویوتی دوربینش 5 ئه،اما رنوار 8 ئه،GPS داره،WIFI واقعا عالی داره،AUTO ROTATE داره،تا 16 گیگابایت رم ساپورت میکنه،دوربین دوم داره،که هیچ کدوم از این ها رو ویوتی نداره،در ضمن تاچش هم قوی تر از ویوتیه
در مورد باطری هم باید بهت بگم که من خودم قبل از این ویوتی داشتم،باطریش رو اعصابه یعنی اگه بخوای زیاد استفاده کنی مثلا از 7صبح، بیشتر از 10 شب بهت شارژ نمیده
اما جالب اینه که رنوار هم همون باطری رو داره ولی نحوه بهره گیریش از باطری خیلی بهتره
یعنی حتی با استفاده ی زیاد 2 روز کامل بهت شارژ میده
ضمنا به طور کلی کار با رنوار راحت تره و لذت بخش تره،مثلا رنوار 1000 تا اس ام اس جا میگیره ولی ویوتی
300 تا،با رنوار میشه فایل های جاوا رو بلوتوث کرد اما با ویوتی نه و خیلی خرده کاری های دیگه که برای من که از ویوتی اومدم روی رنوار خیلی تو چشم اومد.
بازم سوالی بوددر خدمتم
مقاومتیه. :46:نقل قول:
بچه ها راستی یه سوال
رنوار مقاومتیه یا خازنی ؟
[quote=Michael Ropy;4410487]مقاومتیه. :46:[/quote
مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟
رفيقنقل قول:
ميشه بگي چطوري كار انداختن؟
دنگ و فنگ ميارزه!
برو صفحه های اول همین تاپیک،بخون متوجه میشینقل قول:
مهمترین تفاوت توی حساسیتشون هست، مقاومتی به کمی فشار نیاز داره و با هر چیزی که ضربه بخوره پاسخ میده، ولی خازنی فقط با الکتریسیته بدن کار میکنه برای همین فوق العاده حساسه و نیاز به فشار نداره فقط باید لمس کنید. ولی چیزی که هست فقط با دست کار میکنه و با دستکش و قلم و... کار نمی کنه، البته جدیدا قلم هایی ساخته شده که توشون الکتریسیه هست و میشه باهاش کار کرد. خازنی ها میتونند قابلیت مالتی تاچ داشته باشند (بسته به نوع سیستم عامل و... داره) که این قابلیت کمک میکنه از چند انگشت به طور همزمان استفاده کنید، کاربردشون توی جاهایی مثل زوم کردن عکس، زوم کردن توی وب و به ویژه توی بازی ها هست (گوشی آیفون). دیگه اینکه خازنی ها گرون تر از مقاومتی ها هستند و البته بر خلاف اسمهاشون خازنی ها مقاومت بیشتری در برابر ضربه ها دارند (مثل زمین خوردن و...).نقل قول:
مقاومتی با خازنی چه فرقی داره ؟؟؟؟
دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!
من توی نمایشگاه کتاب ماله یکی از بچه ها رو تست کردم جواب داد. به نظر خودم وای فای خیلی ارزش داره. چون هم میشه خریدش و هم میشه یه جاهایی مفت استفاده کرد (فرودگاه امام خمینی برید چادر بزنید که مفت وای فای میده :27:).نقل قول:
دوستان با توجه به اینکه رنوار وایرلس(وای فای) داره،میخواستم بدونم اینجا کسی هست که تاحالا از این امکان گوشیش استفاده کرده باشه؟!
کلا به نظرتون وای فای چیز کاربردی تو کشورمون هست که ادم بخواد به خاطرش قید یه گوشی رو بزنه؟!
وای فای توی ایران، برعکس نسل سومی که حالا حالا ها مونده تا بیاد ایران (اونم اگه بیاد من مطمئنم اینترنتشو وصل نمی کنند، یا خیلی طول میکشه تا وصل کنند) خیلی راحت میشه بهش دسترسی پیدا کرد.
نقل قول:
من تقریبا یه روز در میون از وای استفاده میکنم
واقعا لذت بخشه
باید ببینی برات استفاده داره یانه
یکی از دلایلی که من رنوار گرفتم همین وای فایش بود
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک جدا بزنیم واسه ی بحث پیرامون رنوار
و یه تاپیک هم فقط باشه واسه برنامه های رنوار ؟؟؟
چون اینجوری فایده نداره
منظورتون از استفاده از وای فای همون اینترنت هست دیگه نه؟وای فای بجز اینتر نت استفاده ی دیگری نداره؟(تو ایران)
اخه گمان نکنم تو استان ما (گیلان) اصلا وای فای کاربردی داشته باشه.
به نظرم همین جی پی ار اس ایرانسل چون قیمتش کمه می ارزه به وای فای!
وای فای به طور کلی واسه برقراری ارتباط بی سیم هستش با سرعت بالانقل قول:
ضمنا داداش گلم GPRS ایرانسل کجا،وای فای کجا،حداقل 3 برابر و حداکثر 20 برابر تو همین ایران وای فای سرعتش بیشتر از GPRS هست.
ضمنا وای فای هزینه نداره
مثلا من الان تو دانشگاه با وای فای وصل میشم ،کلی دانلود میکنم
وای فای به طور کلی واسه برقراری ارتباط بی سیم هستش با سرعت بالا
اخه گمان نکنم تو استان ما (گیلان) اصلا وای فای کاربردی داشته باشه!!!
ای خدا! :42::42: چرا دانشگاه ما وای فای نداره!؟!؟! دارم کچل میشم یه موقعیت خوب رو از دست دادم!!!! :13:نقل قول:
مثلا من الان تو دانشگاه با وای فای وصل میشم ،کلی دانلود میکنم
خوب بیا دانشگاه ما :31:نقل قول:
اینم فکر خوبیه! :دی راستی کدوم دانشگاه هستی حالا!؟ :15::14:نقل قول:
شماها چه حوصله اي داريد توي دانشگاه با واي فاي كانكت ميشيد اون هم با گوشي؛ توي دانشگاه فقط LAN، مخصوصا كه مثل خودم بتوني سرعت خط لپ تاپتوبه 500كيلو بايت بر ثانيه برسوني!!!!
واي فاي دانشگاه ما محدود شده روي 50 كيلوبايته ولي Lan روي 100!!! به نظرم كاركردن با كام هم خيلي راحت تر از گوشي باشه.
فقط واي فاي وقتي به درد ميخوره كه جايي براي نشستن توي سايت نباشه
دانشگاه علم و فرهنگنقل قول:
غیر انتفاعیه،ولی از اونایی که فقط رتبه های زیر 2000 میگیره :31:
خواستین بیاین در خدمتیم:11:
توی دانشگاه ما زده فقط یه آلاچیق اآنتن داریم با سایت،بچه ها هم با لپ تاپ فقط توی این 2 تا جا آنتن دارن،اما جالبه من با رنوار تقریبا توی همه ی دانشگاه آنتن دارم:21:نقل قول:
سرعتشم 128
اما خوبه،من که حال میکنم باهاش:20:
دوستان مهربان و pooria. جان !
- من در تحلیل رنوار خوندم که نقص عکسبرداری این گوشی در این که تمام کادری رو که ازش عکس می گیره در صفحه نشون نمیده . یعنی وقتی عکس گرفتی و نگاش کردی ، می بینی یه جایی هم توش افتاده که قبل از گرفتن عکس توی صفحه نمایش نبوده . شما که این گوشی رو دارید واقعاً این درسته ؟
- دیگه اینکه شنیدم فرق kc910 با kc910i در یه سری جزئیات علی الخصوص دوربینه . یعنی این i اضافه داره ... میشه بگید این مدل جدیدترش توی ایران هست یا نه ؟ اگه هست که چقدر تفاوت قیمت دارن ؟
- سوال دیگم اینکه به نظر شما امکان داره قیمت این گوشی از اینی هم که هست پایین تر بیاد ؟ درسته الآن مناسبه ولی راستش واسه من یه کم زیاده . مثلاً چه مدت دیگه کمتر میشه ؟
- و اینکه شنیدم کابل خروجی تلوزیون گوشی های ال جی که توی جعبش موجود نیست ، در بازار هم نایاب هست . این درسته ؟
- این گوشی وقتی به تلوزیون متصل میشه ، تصویر تمام صفحه نمایش میده یا نه ؟
دوستان عزیزم واقعاً ممنونم که کمکم می کنید . منتظر جواب های خوبتون هستم .
سلام! اقا اين گوشي قابليت برنامه ريزيش و صداش در چه حديه؟ برنامه خورش خوب هست يا نه؟
به جان خودم يادمه قبلا اينجا چند تا سوال پرسيده بودم ولي نه جوابش هست نه سوالاش!!!!!
حالا عيب نداره دوباره مي پرسم و اميدوارم جواب هم بگيرم
آقا آخرين فريمور رنوار چيه؟آيا توي آخرين فريمورش مشكل سفيد شدن عكسها (در سوژه هاي نزديك) با فلاش زنون حل شده؟
بعد بفرماييد چجوري ميشه ارتقا دادش به آخرين نسخه ؟با نرم افزار آپديتر ال جي كه وصل ميشم مي گه نسخه شما جديده!نسخه من الان 10f هست كه آپديتش مربوط به دهم ژانويه 2009 هست
اين جي پي اسش چجوري كار مي كنه؟نويگيشن هم داره؟
اين برنامه جوگينگ بادي چيجوريه كاربردش؟
فعلا همينا يادم مياد :d
اين يه دونه عكس هم براي كساني كه شايد فكر مي كنن كيفيت دوربينش خوب نيست!
برنامه های جاوا بهش میخوره، بیشتر زیر 3 مگی ها، البته بعضی ها 6 مگی هم نصبیدن! :دینقل قول:
سلام! اقا اين گوشي قابليت برنامه ريزيش و صداش در چه حديه؟ برنامه خورش خوب هست يا نه؟
نقل قول:
1-آقا این رو من هم فک کنم یه بار دیدم
که یه چیزی نگرفتی اما تو عکس هست
اما واقعا اگر هم باشه آزار دهنده نیست،ولی فک کنم اگه یه چیز خاصی فعال باشه این حالت پیش میاد ،نه در تمام حالات
اتفاقا امروز رفته بودم لویزان جاتون خالی چه عکسایی باهاش گرفتم !
2-KC910I رو هنوز میدونم که حداقل پارس کامتل تو ایران وارد نکرده
3-حتما و 100% پایین میاد اما کی رو خدا میدونه !
4-کابل خروجی تلویزیون رو فقط کامتل داره که هنوزم نیاورده!
اما شاید طبقه پایین علاالدین گیرت بیاد
من که دنبالش نیستم چون با USB وصلش میکنم به دی وی دی پلیر و عکس ها رو با کیفیت خیلی بالا میبینم :31:
5-نمیدونم !
6-خواهش میکنم !:8:
پوریا جان از پاسخ هات واقعاً متشکرم .
راستی بچه ها قیمت مموری 8 گیگ کلاس 6 چنده ؟
وقتی من حدود 2 ماه پیش خریدم قیمتش 22 تومان بود ولی الان قیمت تمام رم ها و فلش ها و... رفته بالا! 4 گیگ کلاس 4 شده 15 تومان (اونموقع 11 تومان بود)، الان 8 گیگ شاید دیگه حداکثر 26-27 تومان باشه.نقل قول:
راستی بچه ها قیمت مموری 8 گیگ کلاس 6 چنده ؟
این قابلیت رو همه ی گوشی ها دارند؟نقل قول: