واسه منم بعضی وقتا این مشکل رو داره بعضی وقتا هم ندارهنقل قول:
وقتی اینجوری میشه باید یه بار ویندوز رو ریست کنم تا درست شه :|
Printable View
واسه منم بعضی وقتا این مشکل رو داره بعضی وقتا هم ندارهنقل قول:
وقتی اینجوری میشه باید یه بار ویندوز رو ریست کنم تا درست شه :|
منم بازی رو نصب کردم باید بگم خیلی عالیه !!!
طبیعی بودن که طبیعیه ولی بهتر که برای یه بازی خوب یا بهتر بشه باید تیونیگ کرد ماشین رو .نقل قول:
ولی این بازی رو اگه بشه کنترل ماشین رو توش بهتر و طبیعی تر کرد شاید با همه این ایرادها باز هم قابل تحمل بشه.
سلام
آقا میشه لطفا یکی کرک سالم nfs shift رو برام بزاره
وقتی همون اول وارد بازی میشم بازی کرش میشه و میپره بیرون !
مال ویندوز هم نیست چون روی هر دوتا xp\vista امتحان کردم:2:
نقل قول:
این راهم امتحان کننقل قول:
واسه من که حل شد مشکلم : )کد:http://wiki.answers.com/Q/Need_for_speed_shift_problem_.._the_game_freezes_at_the_first_loading_screen_of_the_game
آقا من که قسمت نشد بگیرمش فعلا زدم ت. کار پرواستریت.
در اصل این بازی Pro street 2 هست حالا shift کردن!
بازیش هم اونقدر گرافیک توپی نداره!از داخل ماشین فقط خوبه! دوربین کاپوت pro street واقعی تر بود!
میشه روی کاپوتشم مارک بذاریم !؟
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی اجرا که میکنم اول صفحه سیاه میشه مثل اینکه میخواد اجرا بشه ولی پ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
icon بازی تو task bar میمونه ولی اجرا نمیشه
تو task manageram هیچ icon برای nfs shift نیست که بخوام end task بکنم
اگه کسی میتونه کمکم کنه
با تشکر
JJ
دوستان من تو همین اول بازی تست لپ یک ذره که بازی میکنم بعدش ارور Don't send رو میده.باید چکار کنم؟
آنلاین میشه بازی کرد؟؟؟؟؟ :19:نقل قول:
دوستان گرافیک این بازی به نظرم از grid پایین تره.گرافیک گرید خیلی بهتر بود.در ضمن دوربین هم فقط تو کابین خوبه.بقیش به درد نمیخوره.
نقل قول:
من هم کاملآ با شما موافقم:10:
کلآ به نظرم سعی کردن از GRID تقلید کنن ولی بازم گرید چیز دیگست
به نظرم توی سبک اتوموبیلرانی کمپانی Codmaster حرف اول رو میزنه
باید ببینیم DIRT2 چیکار میکنه
نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم فکر میکنم باید دنبال یه کرک خوب بگردی
در ضمن ربطی به ویندوز هم نداره چون روی هر دو xp\vista امتحان کردم:13:
من هر دوی بازی ها رو دارم و با حداکثر گرافیک تستشون کردم ، Grid گیم پلی خوب و گرافیکش هم بد نیست ولینقل قول:
از نظر گرافیکی Shift واقعآ عالیه ! شما تا رو حداکثر گرافیک بازی نکنی تفاوت رو احساس نمی کنی مثلآ وقتی پشت
ماشین رو میبینی اینقدر رو جزئیات کار شده که حتی حرارت اگزوز ها هم به صورت طبیعی رو شعاع نور تاثیر میزاره
که نشون میده رو گرافیک بازی خیلی کار شده !
اگر تنظیمات بازی رو رو Mediom و Low قرار بدی گرافیک واقعآ میاد پایین و حتی نوشته های رو ماشین محو میشن ولی
چون گرافیک Grid سبک تره گرافیک شما رو High اجراش می کنه و گرافیک رو خوب میبیندی ولی Shift گرافیک سنگینی
داره برای همین گرافیکش شما نمی کشه و در واقع دارید بازی رو با حداقل گرافیک می بینید !
من به گرافیک Shift از 10 نمره 9.5 رو میدم ولی به Grid از 10 نمره 8 !
توی منوی بازی گرافیکش خوبه وقتی تو پیست میره در حد pro street میشه!!نقل قول:
من با نظر شما موافقم کاملا .نقل قول:
من به اونایی که از بازی بد میگن در مورد گیم پلی بازی بگم که
عزیزان من خودم خیلی بد میگفتم در مورد این بازی ولی الان که
تا وسطای بازی رفتم میبینم واقعا بازی بسیار حرفه ای طراحی و ساخته شده .
و باید تو تاریخ سبک اتومبیل رانی بهش نمره 10 از 10 رو داد به حق .
بازی بسیار به واقعیت نزدیکه ولی ما چون بازیهای دیگه رو مثل grid رو دیده بودیم و
این بازیها برای بازی کردن ساخته شده و جوانب برای گیمرها در نظر گرفته شده بود ولی
shift چون بسیار به واقعیت نزدیک هست و شبیه سازی بیشتر مد نظر بوده تا گیمرها اینجوری شده.
در مورد سر خوردن هم باید ماشین رو تیونینگ کنید به مراتب تا سر نخوره.
بعد از option برید به graphic اونجا زیر قسمتresolution گزینه windowed هست که باید غیر فعالش کنیدنقل قول:
آقا من بار اول که بازیو نصب و اجرا میکنم مشکلی نداره ولی بعدش که میام بیرون و دوباره میرم توی بازی از بازی میپره بیرون و کرش میشه
لطفآ اگه شما کرکتون سالمه و مشکلی ندارین لینک کرک سالم رو برام بزارین
ممنون میشم به خدا!
شاید همونطور که شما میگین بازیش بعدها قشنگتر بشه ولی من کرک بازیم مشکل داره و بعدش رو نمیتونم ببینم میشه کرک خودتونو بزارید؟ :10:نقل قول:
حالا بازم خوبه GRID ماله یه ساله پیشه باید دید DIRT2 چه جوری روی shift رو میخواد کم کنه:5:نقل قول:
من هم این بازی رو گرفتم
خیلی خوبه ولی به گرید نمیرسه
من بازیم 2تا dvd هست و کرک نداره.نقل قول:
از گرید خیلی بهترهنقل قول:
نقل قول:
خوب کرکش همون فایل اجرایی بازی هست که به طور خودکار موقع نصب بازی ریخته توی محل نصب
به اسم :20:SHIFT.exe
من با آخرین تنظیمات بازی هر دو رو بازی کردم.اگه تو پیست نگاه کنید گرید واقعا بهتره.یه چیز دیگه اینکه وقتی تو گرید تصادف میکردید ماشین دچار عیب میشد ولی تو این با اینکه 1-2 سالی از گرید میگذره تو این بازی هر چقدر هم ماشین داغون شه هیچ چی نمیشه که واقعا غیر واقعی هست.حرکت ماشین هم از توکابین قشنگه ولی وقتی با یه دوربین دیگه نگاه میکنیم اصلا واقعی به نظر نمیاد و هی بالا پایین میپره.ولی در کل بازیه وقت پر کنیه و عمرا به گرید که 2 سال پیش اومده نمیرسه.نقل قول:
این ترمز اتوماتیکشو نمیشه کاری کرد؟
خیلی نسبت به گرید آسونتره من تو گرید یه دور رو هم نمیتونستم بزنم سر پیچ اول نه دوم لاستیک ماشین جدا میشد:31:ولی تو اینهمهی مسابقاتشو یا اول میشم یا دوم
البته شما میتونید توی option بازی فکر کنم قسمت gameplay میتونید خراب شدن ماشین رو تنظیم کنیدنقل قول:
به احنمال زیادقسمت damage car شما روی visual only هست که باید بکنیش full damage
نقل قول:
خوب باید درجه سختی بازی رو عوض کنی
مال شما روی casual یا medium هست
توی option بازی برو قسمت gameplay
اگر وارد بازی میشد و زمانی که بازی شروع میشه میاد بیرون مربوط به گرافیک هست ، البته نه این که گرافیکتون نکشه در کل گرافیک بازی رو خیلی بیاری پایین بازی این طور میشه تنظیمات رو از Mediom کمتر کنی موقع شروع بازی میاد بیرون .نقل قول:
نقل قول:
جواب سوال یک رو نمیدونم راستش...ولی اگه شماره سریال میخوای..اینارو بزن بین کار میکنه :
SZV5-9NJW-B5GK-5B5D-NRLD
SBMD-PSDL-RTUG-2RT3-JRLD
65V5-WE3Z-LCE4-ELC2-6RLD
2PXF-JS3K-FLP4-9FLB-6RLD
9EHH-EPW6-6NHY-Z6N5-2RLD
2- نه نمیشه
3- بله..با زدن کلید 8
دوستانی که توی بازی کرش میشن...لطفا تنظیم shadow رو low نزارید...مشکلش همینه فقط
جدی میگی؟ یعنی مال شما هم وقتی از medium پایینتر میزاری میپره بیرون؟!!نقل قول:
اگه اینجوری باشه خیلی بده چون من گرافیکم خیلی قوی نیست و مجبورم با گیر بازیش کنم
سلام
من این بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا افت فریم داره هم رو تنظیمات متوسط و هم بالا یکی هست
اینم سیستمم
CPU=intel core 2 duo e4500
VGA=512- 8600 GT
RAM=4gig ocz
اینم کرک....
( اگه آنتی ویروستون فایل rld.dll رو به عنوان تروجان شناخت..به گردن من نندازین..کرکش اینطوریه)
کد:http://rapidshare.com/files/284924892/Crack.rar.html
سلام دوستان...من به نکات عجیبی پی بردم...اول اینکه وقتی گرافیک رو حداقل میذارم بازی خیلی گیر می کنه...یعنی هی گیر داره و منظم تصویر ظاهر نمی شه و وقتی گرافیکو بالا می برم همه چی صاف و بهتر نشون می ده..راستی گرافیکم 8400 ..دوما وقتی مسابقات معمولی یعنی همون quick race رو می ری باز هم پول و امتیاز میده که در نوع خودش جالبه.....
تازشم سیستم رانندگی با فرمونش خیلی سخت شده که اولش آذار دهنده بود ولی حالا با bmw m3 هیچ کس حریفم نیست و راحت با سر خوردن تمام پیچ ها رو رد می کنم...
یه سوال داشتم یه جور مسابقه ها هستن که یکی جلو و دیگری عقب بازی رو شروع می کنیم و مسابقه می دیم و تو راند دوم جامون عوض می شه و من عقب می رم و حریفم جلو بازی رو شروع می کنه...هدف چیه؟؟..هر دفعه می بازم..
در اینکه grid یه شاهکار بود که حرفی نیست . ولی من shift رو خیلی حرفه ای تر از grid دیدم. ولی نظرا فرق میکنه دیگه .نقل قول:
اگه damage رو روی full بزاری خراب شدن هم واقعی میشه .
مطلبی که چند صفحه پیش در مورد عوض کردن دنده به صورت دستی گفتم رو کسی امتحان کرد ؟ خیلی شتاب و سرعت رو بالا میبره
وقتي وارد بازي ميشم آسمون سياه ميشه، مشكل چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hesam جان ممنون.سریال دارم.نمیدونم کجا وارد کنم؟کسی بلد هست؟
تو این مرحله فرقی نداره که موقع شروع جلوتر باشی یا عقب تر.نقل قول:
مهم اینه که یا از رقیبت پنج ثانیه جلوتر بیفتی، یا اینکه زودتر از اون به خط پایان برسی.
اگر سعی کنی یه جوری به ماشین طرف ضربه بزنی و منحرفش کنی، اون وقت می تونی راحت ازش جلو بیفتی.
گاهی اوقات من تو ده ثانیه ی اول ، بازی رو می بردم.