سلام همکار جون!نقل قول:
دوست من برای IMEI گوشیت خودت باید درخواست Cert و Key بدی...! تو این تاپیک آموزشش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
Printable View
سلام همکار جون!نقل قول:
دوست من برای IMEI گوشیت خودت باید درخواست Cert و Key بدی...! تو این تاپیک آموزشش هست:
ممنون سفتنام كردم
بعدش با چه برنامه اي ساينش كنم تحت ويندوز
فایل ها رو که گرفتی با برنامه ای که اینجا ضمیمه کردم ساینش کن...:46:نقل قول:
سلام به همه اساتید من دیروز فایل cerوkeyرو از opda گرفتم برای ساین کردن hellox2 وقتی از برنامهSignSiS برای ساین کردن استفاده میکنم نمی دونم برای پسورد چه بزارم بدون پسورد ساین میکنم یعنی همون پیش فرض برنامه نصب نمیشه یک راهنمای مکنین ببینم چه جوری پسورد این cer ky پیدا کنم با تشکر از دوستان
پسورد هر چی زده اشکالی نداره .... اگه نتونستی ساینش کنی key / cer خودت رو برام بفرست تا برات ساینش کنم ;)
برای 5800 ورژن 21 باید از همین روش استفاده کنم؟
بله ...نقل قول:
این روش روی هر گوشی با هر فریموری جواب میده ...!
امید جان دستت درد نکنه مشکل ساین حل شد تاریخ کامپیوترم از تاریخ cer key عقب تر بود برای همین erro میداد
یونس جان باز منم، بازم گیر کردم:41:
این hi ox صفحه اول هم مثل سکمن نصب نمی شه !:41:
راستش خوندن 97 صفحه خیلی سخته:41: اگه می شه لینک یه ورژنی که به 31.0.15 n95 8gb بخوره برام بزار تا منم مثل بقیه این ورژن نوکیا رو هک کنم بزنم زمین:31:
پیشاپیش سپاسگذارم:11::10:
فایل Cert و Key رو گرفتی؟ برنامه رو باید ساین کنی تا نصب بشه...!نقل قول:
لینک آموزش تو پست 1 هست...
سلام.من با برنامه ی Mobile Signer ، HelloOX 2 رو ساین کردم.میتونم برا بقیه بفرستم که نصب کنن گوشیشون هک بشه؟
(خودم که گوشیم هکه .میخوام بقیه لذت ببرن!)
سلامنقل قول:
اگه میشد تا حالا نسخه ساین شدش اومده بود احمد...:10:
منم برا همین پرسیدم.چرا نمیشه؟این که ساین شده حالا چه با گوشی من چه با یه گوشی دیگه چه با کامپیوتر.هیچ راهی نیست یه جور ساین شه برا کل گوشی ها؟نقل قول:
سلام
اگه میشد تا حالا نسخه ساین شدش اومده بود احمد...
شاد باشی
در ضمن خودت شاد باشی!:دی
دوست عزيز زحمت اينو هم بكش ...
ممنون
356387028491984
n79 v11.049
این Cert ی که ما میگیریم از OPDA یا .. فقط با گوشی خودمون سازگاره ... چون از طریق IMEI گوشی رو میشناسه ...نقل قول:
اگه میخوای برای همه ساین کنی و بقیه نصب کنند باید از خود Nokia لایسنز بخری ... مثلا BiNPDA داره ...
خب چرا BiNPDA به همه نمیده ساین شده ی HelloOX 2 رو؟اون که همه چیزو هک میکنه میده ملت اینم روش ...نقل قول:
مثلا BiNPDA داره
BiNPDA خودش سکمن داره ... این هم بهش ربطی نداره ...
Cert میخوای ...؟نقل قول:
نباید در خواست بدی ... خودت بگیر ... آموزش گرفتنش تو امضام هست ...
من 5800 ورژن 21 دارم
حک کردمش ولی بازم نرم افزار هایی که ساین نیستن رو نمی تونم نصب بکنم !
آها!اینو اصلا یادم نبود!!!!:دی...نقل قول:
BiNPDA خودش سکمن داره ... این هم بهش ربطی نداره ...
HelloOX v2.01 - One Step Easiest Hacking For All S60v3 S60v5 Phone
HelloOX 2.01 - One step hacking for all phone
All of you know what is this, here is an update version with abgnokia idea.
it have been tested on almost all the newest phone, N86,N97......etc
Sign it, install to your phone, just run it after installed.
HelloOX2 does all the rest for you!
Enjoy it!
What HelloOX does?لینکها ویرایش شد :
1. Map C:\sys\bin\ to a virtual drive
2. Unpack hacking files to the virtual drive
3. Activate the file system
7. Unmap virtual drive
4. Install root certificate
5. Install ROMPatcher
6. Optional Install Modo (an unlimited access file manager by leftup)
8. Done!
Notes:
Applying installserver patch in ROMPatcher should let you install any software you want.
However, it may not works correct on some device, if it doesn't works, please use the
leftup cert&key pair included in this package to sign your apps.
All credits goes to:
FCA00000
leftup
Zorn
wadowice
SWmail
abgnokia
GANG's brothers
and Thanks to all people who made this possible!
Download:
کد:http://www.ziddu.com/download/6126699/HelloOX2.v2.01.Unsigned.fixed.rar.html
کد:http://ul.to/qxtn8x/HelloOX2.v2.01.Unsigned.fixed.rar
آموزش نصب و هک N97
بچه ها شرمنده که وقت نکردم ترجمه کنم ، چون هم Legend خان زحمتش رو کشیده قبلا و هم از روی تصویر متوجه مشید!
Details Install Instruction :
*Download HelloOX2.01.
*Extract the contents. I used X-plore to do so, but you can use any application of your choosing or even extract it on the computer and then send the file to your phone.
*Sign the application with a 17 capability developer certificate which you can easily get.
*Next sign the application on the phone Or PC itself, using the Free Signer application.
*Next run the application, you will see quite a few screens like the following appear:
*Now you will be asked if you want to install Modo, a file manager with the capability of seeing all files, including the ones in the ‘Sys’ folder. Installing it or not will not affect the ----, I chose to install it. The application will then quit and your phone would be ‘hacked’
*But before you can install any unsigned application, you will need to open ‘ROM Patcher’ from the ‘Applications’ folder and activate the ‘Installserver_FP2′ patch.
*Hit Options and then ‘Apply’. That’s it. You can now forget about signing files
*Lastly, a word of caution. Please be very careful in what unsigned files you install
Whats New HelloOX2 v2.01 Update:
- specially fix for E90, tested on 400.34.93. ROMPatcher seems to not working, so it have been
removed, root cert also removed, only leave installserver and Modo for E90.
- all files install to C, about install to where problem should be gone. but E drive still needed for
ROMPatcher patches
- other small fixes
PS: N97 new firmware 12.0.024 confirmed Hackable with HelloOX2
E52 back to our supported list, root cert could install, but ROMPatcher still doesn't works
با تشکر از مهدی...
این نسخه HelloOX2 2.01 که گذاشتی گفته میشه مشکل داشته! نسخه آپدیت شدش رو ضمیمه کردم.
شاد باشید:40:
همین الان رو 5630 011.020 تست کردم متاسفانه همچنان موقع apply کردن پچ ها از rompatcher می پره بیرون...:13::19:
حالا کی گوشی ما می خواد هک بشه خدا می دونه...
با صبر همه چی درست میشه دوست من...:10:نقل قول:
سلام با عرض خسته نباشید.
وقتی میخوام برنامه HelloOX2رو بریزم تو موبایلم (5800) میگه:Requested Application Access Not Granted این یعنی چی ؟مگه نگوفتید بدون ساین نصب میشه!لطفا کمک کنید:41::42:لازم دارم
با تشکر
آره واقعا این 5630 این وسط مظلوم واقع شده : دی ... همه هم کلاسیهاش ( 5730 و ... ) هک شدند فقط این مونده :دی
بله یونس جان ، متاسفانه مشکل داشت و من هم هرچند شما ضمیمه کردی ، برای اینکه دوستان گمراه نشند اصلاح کردم .نقل قول:
با تشکر از مهدی...
این نسخه HelloOX2 2.01 که گذاشتی گفته میشه مشکل داشته! نسخه آپدیت شدش رو ضمیمه کردم.
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز گفتیم بهد از اینکه هک کردی برنامه های دیگه بدون ساین نصب میشن ... اینو باید ساین کنی:46:نقل قول:
دوستان با تشكر از همه! من بالاخره گوشيمو تونستم هك كنم!!!!!!!!!!!1:19::31::31::31:
فقط حالا ميخواستم بدونم چيكارا ميشه باهاش كرد؟
ديگه لازم نيست براي نصب برنامه هاي ساين نشده اونا رو تو ي كامپيوتر ساين كنيم و بعد نصب كنيم؟
همينجور ساين نشده نصب ميتونيم بكنيم؟
و سوال ديگه در مورد ان گيج....:31:
حالا ان گيج هم ميشه بازي كرد؟؟؟ اگه ميشه چجوري؟
مبارکه!همین بخش رو بگرد چیزای جالبی پیدامیکنی...!نقل قول:
گوشیت چیه؟
انگیج رو هم برو تو بخشه خودش آموزش داره...:46: (تو امضام هم هست!)
با سلام
ورژن جدید HelloOX2 به تازگی ارائه شده و توسط این برنامه تقریبا" تمامی گوشی های S60v3 و S60v5 قابل هک هستند. همانطور که مطلع هستید HelloOX ساین نشده و حتی ورژن ساین شده ی اون در سایت رسمی به فروش میرسه.
منم سعی کردم کاری کنم که بدون نیاز به ساین، این فایل نصب بشه تا همه به کل از دریافت سرتیفیکیت بی نیاز بشوند. (نقل از دوست خوبم شایان عزیز)
طریقه ی نصب بدون ساین :
در ضمیمه دو فایل برای نصب موجود هست. هر دو را بدون ساین نصب کنید.
سپس دو آیکون یکی به نام HelloOX و دیگری به نام Patch در منو ظاهر میشه. (مانند تصویر بالا)
برنامه ی Patch را اجرا نمایید. دو بار پیغام میده و هر دو بار تایید کنید (با فشردن کلید Enter یا MiddleKey )
حالا گوشی شما Restart میشه ، Patch حذف شده و HelloOX قابل استفاده است.
HelloOX را اجرا کنید تا تمامی کارها خود به خود انجام بشه.
کاری که HelloOX2 v2.01 Fixed به صورت خودکار انجام میده :
1. هک گوشی و نمایش فایلهای سیستمی
2. انتقال خودکار Installserver برای نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین
3. نصب Modo که یک مدیر برنامه با قابلیت نمایش فایلهای سیستمی هست.
4. نصب RomPatcher برای کنترل وضعیت هک و همینطور اجرای پچ های Installserver و ...
5. امکان انجام RootSign برای گوشی هایی که Installserver ندارند.
توجه :
بعد از انجام هک، دوستانی که گوشی PreFP1 و یا FP1 دارند دیگر نیازی به ساین برنامه ها و بازی ها ندارند.
دوستانی که گوشی FP2 و یا S60v5 دارند، با استفاده از پچ اینستال سرور fp2 یا فایل Cer و Key که در فایل فشرده ی Leftup CertKey در ضمیمه موجود هست، برنامه ها و بازی ها را ساین و نصب کنند.
بنابراین دیگه کسی به سرتیفیکیت اختصاصی از OPDA نیاز نداره.
دوستان این زیر نوشته که شما نمیتونید فایل پیوست کنید .پس من لینک میدم ، هرکی تونست پیوست کنه.
سلام
اگه کار بده که خیلی عالیه...:20: تشکر ویژه از شایان در موبایلستان و آق مهدی عزیز:10:
دوستان تست کنید اگه جواب داد به تاپیک اصلی منتقل میکنیم.
شاد باشید:40:
منم الان گوشی خودمو فرمت کردم تا تستش کنم..
مهدی جان پست رو ویرایش کن...ضمیمه فروم های دیگه رو نباید لینک داد!
رو N78 تست شد و جواب داد....! به زودی منتقل میشه!
جدا" میشه ...؟
من الان تست می کنم ...
اگه بشه که عالیه . رو همه گوشیها جواب میده ؟!
جواب داده ... منتها یه سوال من الان گوشیم از قبل هک شده بودش الان اون اولاش قطع کردم مشکلی پیش نمیاد که ...
بعد این HelloOX چرا مثل بچه ی آدم پاک نمیشه ...؟ انقدر باهاش ور رفتم تا پاک شد ...
رو 78هم پاک نمیشد...رفتم از تو app manager فایل OX Patch رو پاک کردم بعد خودشو پاک کردم..نقل قول:
خدا رو شکر مثل اینکه از شر این OPDA خلاص شدیم ..
حالا یکی رو FP1 و Pre-FP1 تست کنه ...!