البته جسارت به اساتید نشه ولی فکر کنم رو یکی دو مدل از corei7 620 هم استفاده میشه :31::27:نقل قول:
البته جسارت به اساتید نشه ولی فکر کنم رو یکی دو مدل از corei7 620 هم استفاده میشه :31::27:نقل قول:
توی مدل های سونی فقط توی سری F از این پردازنده استفاده می شه. می شه اسم اون یکی دو مدل رو بگید؟نقل قول:
VPC‐CW2CGX/B Intel Core i7‐620M4GB DDR3 NVIDIA GeForce GT330Mنقل قول:
VPC‐Z11LHX/X Intel Core i7‐620M
که در ایران هستند البته سری Z بیش از 5 مدل با این سی پی یو داره که من برای نمونه نوشتم.
با سلام خدمت اساتید محترم. لب تاپ من vgn-sr590grb هستش و اول روش ویندوز7 نصب بود که پاکش کردم و بعد از پارتیشن بندی xp-sp3 نصب کردم.روی صفحه led هر 10-15 ثانیه یکبار خطهای مورب ریزی (مثل نویز یا مثل صفحات تلویزیون معمولی که بعضی وقتهااین خطوط نویز توش میوفته)میاد و میره،هم وقتی که از باطری استفاده می کنم هم وقتی از برق شهر و شارژر.کسی می تونه راهنماییم کنه که این به چه علته؟درایور گرافیکیش هم درست نصب شده و از نوع ati radeon 4570 که 512meg هستش. نمی دونم وقتی ویندوز اوریجینال 7 روش نصب بود هم اینطوری می شد یا به خاطر عوض کردن ویندوزه.اعصابم خورد کرده.اگه میشه راهنماییم کنین.ممنون
این دو مدل جدید اومدن و از سری CW2 هستند نه CWنقل قول:
سلامنقل قول:
CW2CGXاز سی پی یو (دوهسته ای)core i7 620M استفاده میکنه و هنوز تو بازار نیومده...:46:
آقایون اون پست مال وقتیه که هنوز سری CW2 نیومده بود
سلام ، من تازگي سوني وايو مدل vpcf113fx گرفتم كه مشخصاتشو تو سايت زده بود و سي پي يو رو 2.8 نوشته بود.
حالا كه اون مدل رو خريدم متوجه شدم كه 1.6Gh هستش و روي خودش نوشته بود با تكنولوژي توربو بوست به 2.8 ميرسد.
حالا اين چطوريه؟ يعني لپ تا پ من 1.6 هستش يا 2.8؟؟؟؟
آيا بايد كار خاصي بكنم تا 2.8 بشه؟؟؟ لطفا راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
شرکت سونی برای اینکه باتری لبتاب بازدهی بیشتری داشته باشه از تکنولوژی TURBOاستفاده میکنه
شما هر وقت برنامه سنگینی روی سیستم اجرا می کنید از کل CPU استفاده می کنه یعنی 2.8
ولی وقتی برنامه سنگینی روی سیستم اجرا نکنید از CPUکمتر اتفاده می کنه1.6
2_نه خود سیستم شناسایی میکنه که چقدر از CPU استفاده کنه:27::27::27::27:
من یه دونه laptop w21fx گرفتم تازه بعد از کلی تحقیق همه چیش عالیه ها ولی این باتریش داره اعصاب میزنه
حتی اگه باتری فول باشه ولی به لب تاب وصل نباشه بعد از یه روز 10% باتری کم میشه چرا ؟
این دو لپ تاپ یه قیمت هستند ولی hp کمی سر تر از vaio هستش ولی vaio برند بهتریه نظر شما چیه؟ راستی گرافیک 590 ddr2, ddr3 , gddr3 هستش؟ لطفا هرکی میدونه بگه. مرسی
vaip cpu2.5 3m cash 1m bus ram 4g ddr2 hard 320g,7200 dvd 16.4 lcd ati 4650 1g 7-h usa bt web
hp cpu 2.66 3m cash 1m bus ram 4g ddr3 hard 500,5400 dvd 15.6 led ati 4650 1g ddr3 7-h china bt web fp
قیمت: حدود 1240000
به نظر من vaioبهتره از نظر=نقل قول:
1_سونی 3مگ کش داره ولی اچ بی 1 مگ
2_هارد سونی ظرفیتش کمتره ولی 7200دوره
3_و از همه مهمتر سونی ساخت آمریکا ولی اچ بی چینیه
4_اچ بی خیلی داغ میکنه خودم تا حالا که لپ تاپ های اچ بی رو امتحان کردم همه خیلی داغ میکرد
بهترین مدل سونی توی بازار مشخصا از سری F هست هرچند سری FW هم خوبه.
در جواب به دوستمون:
مدل بالا ال سی دیش 16 اینچه و اثر انگشت هم نداره
نقل قول:
تایید میشه سری f واقعا از هر نظر بی نظیره
f117 fx/b
intel core i7 1.6to 2.8
6m cashe
6g ram ddr3
geforse 330m gt
1024memory
500gb hard 7200
blurey
16.4inch
2.9
china
1.850.000
از هرنظر عالیه ولی اون قسمت آخرش منظورم کشور ساخت لطمه ای به جنسش نمیزنه؟نقل قول:
امریکایش موجود هست؟
نقل قول:
بارها در اين تايپيك گفته شده : كيفيت آمريكايي و سوني يكيه :46:
آره اون قدا تفاوت نداره فقط برا اینکه قیمتش بیاد پایین تو چین می سازنشون.نقل قول:
بعدشم هر مدل سونی فقط تو یه کشور ساخته می شه
و توضيح كامل تر اينكه سري هاي ساخت چين سه رقمي و ساخت آمريكا دو رقمي ان
براي مثال لز سري f مدل f113ساخت چين و f11ساخت آمريكاست واينكه تا اونجا كه من ديدم آمريكائي هاش متاسفانه blueray ندارن !!!!
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
و توضيح كامل تر اينكه سري هاي ساخت چين سه رقمي و ساخت آمريكا دو رقمي ان
براي مثال لز سري f مدل f113ساخت چين و f11ساخت آمريكاست واينكه تا اونجا كه من ديدم آمريكائي هاش متاسفانه blueray ندارن !!!!
البته برعکس گفتید مال من fw190n مال آمریکاست
اشتباهنقل قول:
توضيح كامل تر اينكه سري هاي ساخت چين سه رقمي و ساخت آمريكا دو رقمي ان
همچین برداشتی غلط هست و مشخص کردن کشور سازنده از روی تعداد ارقام انجام نمیشود .
شما میتونید بگید 2 رقمی ها سفارش آسیا/خاورمیانه هستند و 3 رقمی ها سفارش آمریکا/اروپا ( که همشون یک کیفیت دارند ) ولی کشور سازنده نه
سلام بر دوستان
تو لپ تاپ های سونی یه مدلی میخوام برای فیلم نگاه کردن،صدای خوب ، گرافیک مناسب ، سرعتش هم خوب باشه ، قیمت
هم بین 1.000.000 تا 1.500.000 باشه بهتره همچین چیزی پیدا میشه ممنون
نقل قول:
مي تونيد xp نصب كنيد ولي درايورهاش ويندوز xp رو ساپورت نمي كنه :10:
ديگه زمان xp گذشته :41:
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
سلام دوستان
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم.قیمتش زیر 1.3 باشه و میخوام که حتما وایو باشه.ممکنه بعضی اوقات واسه طراحی وب و برنامه نویسی هم ازش استفاده کنم.خودم مدل fw599gcb رو انتخاب کردم.کسیو سراغ ندارم این مدل و داشته باشه ,لطفا دوستانی که با این مدل آشنایی دارن منو راهنمایی کنند.اگه تو این رنج قیمت مدل قوی تری از وایو هس لطفا معرفی کنید بهم.
ممنون
نقل قول:
دوستان عزیز بارها گفتم اینجا محل درخواست مشاوره خرید و بیان مشکلات نیست ، در صورت ادامه این روند در مرحله اول به کاربر خاطی اخطار داده و در صورت تکرار دسترسی وی به این بخش انجمن بسته خواهد شد .
یعنی شما این به این گندگی رو ندیدید؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه آیا درایور xp برای وایو سری های FW یا CW وجود داره یا نه؟
بسته به مدل داره برین تو این سایت ها چک کنین:
کد:www.esupport.sony.com
کد:www.sony-mea.com
سلام دوستان
می خواستم ببینم نظرتون راجع به CW2DGX چیه؟به خصوص ارگنومیک هست و بازده گرافیکیش چطوره؟
(اگه در حین گفتن نظرتون قیمتش رو (با گارانتیه ایرن رهجو ترجیحا) هم گفتین ممنوم میشم!)
سلام
میخواستم بدونم روی دو مدل cw14fx , cw21fx اکس پی نصب میشه و خوب کارکنه؟
دقت كنيد در چند پست قبل به خود شما توضيح دادم :11:نقل قول:
مرسی دوست عزیز چون ویندوز اکس پی برام مهمه تاکید میکنم در ضمن من رفتم تو سایت سونی درایور اکسپی داشت من منظورم اینه که مثل dell 1564 نباشه که نتونه سیپیو رو ساپورت کنه و درحالت عادی بدون استفاده 25 درصد سیپیو رو میکشه؟نقل قول:
دوستان سلام
من یک مشکلی که در اکثر لپ تاپهای سونی میبینم این است که در قسمتهای راست و چپ پائین و موقع کار همش احساس لرزش میکنم . من این مشکل رو تو سری Z هم داشتم که کمی آزار دهنده است! آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟ در ضمن سری SR از این بابت چطور است؟
با تشکر
سلام
کسی لپ تاپ های سری cw داره ؟
مثلا
cw 2FGX/B یا CW 2DGX
و کلا از این رنج
یکم توضیح میخاستم بدونم تجربه کار کردن باهاشون چجوری بوده ؟ مشکل خاصی داشتن ؟
وزن و شارژ و داغ شدن یا صدای زیاد فن و از این جور چیزا . ممنون میشم
خب ببين بهت جواب ميده ولي توانايي استفاده از تمامي قدرت سخت افزاري رو نداره :18::10:نقل قول:
دوستان سلام
من یک مشکلی که در اکثر لپ تاپهای سونی میبینم این است که در قسمتهای راست و چپ پائین و موقع کار همش احساس لرزش میکنم . من این مشکل رو تو سری Z هم داشتم که کمی آزار دهنده است! آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟ در ضمن سری SR از این بابت چطور است؟
با تشکر
سلام ، آیا یک نموداری به همراه قیمت محصولات سونی VAIO موجود است؟
در ضمن در سری S چه مدلی مناسب است ؟
با تشکر
حمید رضا
والا من که همچین مشکلی ندارم ............مدل مال من sr هست و اینم بگم سلطون نوت بوک هاست :31:نقل قول:
من هم همچین مشکلی ندارم و ندیدم
:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
کاربرد دکمه fn در لپ تاب چیست ؟
چه جوری میشه فهمید که باتری لب تاب 6 سلولی است یا 9 سلولی ؟ چون شرکت های گارانتی کننده روی باتری لب تاب هم برچسب پلمپ می زنند و نمیشه باتری رو درآورد و بررسی کرد . از چه روش یا نرم افزاری برای این کار استفاده کنم ؟