من18/12/87ثبت نام کردم
امروزدعوتنامه اومد برایsx
من هم سفیدانتخاب کردم
مبلغ ودیعه دوم39630000ریال
مهلت پرداخت10/2/90
تحویل :گفتن آخراردیبهشت
Printable View
من18/12/87ثبت نام کردم
امروزدعوتنامه اومد برایsx
من هم سفیدانتخاب کردم
مبلغ ودیعه دوم39630000ریال
مهلت پرداخت10/2/90
تحویل :گفتن آخراردیبهشت
قرار بود کی تحویل بدن بهتون زمستان 88 یا سه ماهه اول 89؟نقل قول:
اگه ميشه لطف كن و جزئيات دعوتنامه بنويس از قبيل :نقل قول:
زمان ثبت نام
مبلغ پيش پرداخت
تاريخي كه قرار بوده تحويل بشه
تاريخ دريافت دعوتنامه
سود مشاركت
مبلغ پايه كارخانه
جريمه تاخير در پرداخت
چه رنگهايي براي انتخاب ارائه شده
باسلام
من يك پيشنهاد داشتم به دوستان و مديران سايت كه اگر ممكنه يك تاپيك جديد براي مباحث فني تيبا باز بشه چون توي تاپيك فعلي بيشتر صحبت از تحويل و ثبت نام تيبا است و اگر مباحث تفكيك بشه بهتره.
آقا جون مادرتون هرکی تیبا 90 تحویل گرفته بیاد بگه مشکلاتش رفع شده یا نه؟گیج شدیم از بس گفتن بخر نخر
قراربود بهار89تحویل بشهنقل قول:
اسفندماه گفتن سه میلیون و ششصدو وخرده ای واریز کن بدون ایربک من قبول نکردم
حالا با 2ایربک 39630000ریال
من چون سفید می خواستم بقیه رنگها رو سوال نکردم
5شنبه واریز می کنم و جزئیات بیشتر از قبیل سودو ....رو بهتون می دم
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ضمنا موقع ثبت نام5ملیون تومن واریز کردم
تو همین تاپیک بحث بشه به نظرم بهتره ! چون کلا در مورد تیبا چه بحث فنی چه ثبت نام غیره اینجا بحث شده و کسی که این تاپیک رو بخونه میتونه کلا از تیبا شناخت داشته باشه.نقل قول:
باسلام
من يك پيشنهاد داشتم به دوستان و مديران سايت كه اگر ممكنه يك تاپيك جديد براي مباحث فني تيبا باز بشه چون توي تاپيك فعلي بيشتر صحبت از تحويل و ثبت نام تيبا است و اگر مباحث تفكيك بشه بهتره.
باز اگه نظر دوستان مثبت بود ایجاد میکنیم.
تمامي پستهاي من پاك شود...................
آره..درسته. فعلا خودروی تیبا اونقدر فراگیر نشده که یک تاپیک مجزا برای مباحث فنی ش باز بشه.نقل قول:
هر کی هم تحویل گرفته بیشتر 6000هزارتا باهاش نرفته که بخواد اونچنان که باید و شاید از کیفیتش صحبت کنه.
[تمامي پستهاي من پاك شود...................
دوست خوبمون آقاي بندري به سوال من جواب نداد .
نقل قول:
نوشته شده توسط bandary [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه تولید افزایش پیدا کرده و به روزی بیشتر از 100 دستگاه رسیده
سلام
من يك مشكلي داشتم و چندين بار براي اون به نمايندگي مراجعه كردم ولي مشكل برطرف نشده مشكل اينه كه از گيربكس ماشين توي دنده 5 و سرعت 100 به بالا صدايي مثل قرقر مياد كه با لرزش اطاق همراهه توي آخرين مراجعه به نمايندگي اطلاعاتي به من دادند و علت اون رو گفتن ميخواستم بدونم شما از اين مشكل كه ظاهرا توي اكثر تيباهاي سري اول هست اطلاعي داريد يا خير.
با تشكر
نقل قول:
برادر من می تونم مشکلت رو حل کنم !
کاپوت جلو رو بردار دلق کمک فنر رو بردار حالا با بوکث دو پیچ کمک فنر رو کامل سفت کن
به همین راحتی / تست شده است و مشکلت رو حل می کنه
راستی منتظرم که نتیجه رو بفرستی
والا یه دکتری رو میشناختم دکتر عمومی بود تا میرفتی پیشش چه برای سرما خوردگی چه برای معده درد چه شکستگی چه سر درد و یا هر مشکل دیگه ای همش فقط میگفت ماست نخور ترشی نخور(این دو تا کلمه کلیدی رو برای همه بیمار ها و همیشه میگفت)این جواب شما منت رو یاد اون بنده خدا انداخت قرار نیست هر مشکلی توی این ماشین با سفت کردن پیچ کمک فنر حل بشه شاید مشکل ایشون از جای دیگه ای باشه من هم به علت بلد نبودن جواب ایشون جواب ندادمنقل قول:
والا من جواب سوال شما رو بلد نیستم برای همین جواب نمیدم چون توی تخصصم نیستنقل قول:
راستی آقای brayan1 جو.اب پیام خصوصی های شما رو میدم ولی انگار به دستتون نمیرسه
تا الان که ساعت 10 شب چهارشنبه 30/1/90 هست و من از 7 صبح کارخونه هستم 133 دستگاه تیبا تولید شده چون خط تولید فقط تک شیفت هست و تا ساعت 8 شب بیشتر تولید نداره
در آخر هم چجند تا عکس از پارکینگ محصول شرکت گرفتیم که میزارم براتون البته برای چند وقت پیش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های جالبی هست
حیف که 90درصدشون سفید هست
سلام الان قیمتش چنده؟ اصلا با این ظاهر و وشخصات فنی خریدش میارزه؟
يه سوال؟
دعوت نامه هاي جديد تا چه تاريخي از ثبت نامي ها اومده؟
چون واسه من 15/12/87 بوده اما مثل اينكه واسه يكي از دوستان كه 18/12/87 ثبت نام شده بوده.دعوت نامه اومده.چجورياست؟؟؟؟؟
اول صبح یک نفر از دوستام روفرستادم نمایندگی و گفتم درباره انصراف ازخریدو یا جایگزینی با ال90صحبت کنه !نقل قول:
بعداز یک ساعت موبایلم زنگ خورد از طرف نمایندگی که بیا ودیعه دوم واریز کن ؟؟؟؟
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
احتمالا به میزان ثبت نامی هر نمایندگی هم ربط داشته باشه
سلام دوستان محترم.
اینطور که سایپا گفته بود مصرف این ماشین 6.5 در هر 100 کیلومتره.
ماشین من 1500 تا کار کرده.
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.
دوستانی که این ماشین رو دارن. آیا اونا هم همینو مشاهده کردن؟
آیا ممکنه ماشین صفر موتور یا انژکتورش مشکل داشته باشه؟ یکی میگفت تو سرویس اولیه حل میکنن؟ یا واقعا مصرفش اینقد بالاست!!:41:
اينجور باشه كه فاجعس!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز هرچقدر کارکردتون بره بالاتر مصرفتون میاد پایین نگران نباشیدنقل قول:
رو چه حسابي ؟نقل قول:
مثل این که برعکس گفتید؟نقل قول:
هر چه کارکرد بره بالا تر به علت استحلاک و کهنه شدن قطعات و ... مصرف سوخت بالا تر می ره
تازه ماشین نو و صفر مصرفش کمتره
عذر میخوام ها... ولی گویا کاملا عکس این مطلب باید باشه.نقل قول:
یکی جواب منو بده!
دوستانی که تیبا دارن! میخوام ببینم همشون اینجورین؟
ماشین من 1500 تا کار کرده.
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.:37::42:
دوست عزیزنقل قول:
ماشین های جدید تا حدود 3000 کیلومتر اولی مصرفشون بالاس که به خاطر نوع تنظیمات ecu اتومبیل هست
206 405 l90 همه اینطوری اند.
صبر کن خودش میاد پایین:31::20:
تجربه خرید ریو و 206 و پراید صفر بعد از کیلومتر 3000 و سرویس اولیه مصرف نرمال میشهنقل قول:
نه دوست عزیز شما برعکس میگید منظور من کارکرد 20000 تا نیست که منظورم کارکرد اولیه خودرو انجام بشهنقل قول:
همون آب بندی به اصطلاح
دوست عزیز بعد از سرویش اولیه و کیلومتر 3000 منتظرم که مصرف خودروتون رو اینجا بازگو کنید مطمئنم که به رنج نرمالش رسیده نگران نباشیدنقل قول:
عجبنقل قول:
اين هم از عجايب توليد ماشين تو ايرانه.
ولي من 3تا ماشين صفر عوض كردم مصرفشون بالاتر رفت
ماشيتهاي ايراني خيلي از مرحله پرتن
من دیروز اتفاقی توی یک تنظیم بادی یه تیبا دیدم. رفتم جلو که با صاحبش صحبت کنم .
، از بهمن 2 ،3 تا مسافرت باش رفته بود . چیزی حدود 10000 تا.
از کیفیتش پرسیدم . خیلی راضی بود . هم از لحاظ قدرت . هم از لحاظ مصرف . ولی علی الخصوص از تسلط ماشین تو پیچها راضی بود. میگفت من خودم 22 سال رانندم و ماشین قبلیم پژو 405 بود .به جرات میگفت تو پیچها من با 405 سرعت رو به ،75 ،70 میرسوندم ولی با تیبا با 90 تا هم مسلط هستم . میگفت از لحاظ قدرت مسلماً مثل 405 نیست ولی کم هم نمیاره . تو مسافرت بهش ثابت شده . از لحاظ مصرف بنزین هم خیلی راضی بود . ولی پیشنهاد داد چرخاش عوض بشه . از نظر ایشون چرخاش باریک هست و باید پهن تر بشه.
اگه اينطوري همه راضي باشن به مرور تيبا خوب جا ميوفته و قيمتش بالا ميرهنقل قول:
پهن كردن لاستيكها هم نكته خوبيه .اتفاقا من هم ميخواستم بگم
هم قيافه ماشينو قشنگتر ميكنه هم هندلينگش بهتر ميشه،ولي مصرف سوختو يه نمه بالا ميبره
----------نقل قول:
بنظر من مقایسه این ماشین با 405 اصلا صحیح نیست! این که ایشون گفته کم نمیاره من میگم نه! میاره!
پژو : حداكثر توان موتور: 100 HP در 6000 دور بر دقيقه
تیبا : حداكثر توان موتور: 78hp -5500 rpm
تازه اونی که من توقع داشتم اصلا نیست. بنظر من یخورده با پراید فرق داره. ضمن اینکه اگر بدونین نسبت دنده 1 و2 خوبه و شتابشم جالبه اما 3 تا 5 تعریفی نداره.
دوستان دوستان جواب همتون رو الآن می دمنقل قول:
من خودم کیلومتر گرفتم باک که 41 لیتر می گیره درسته
حال ماشین وقتی چراغش روشن می شه که 34 لیتر سوخته باشه ( با ریختن بنزین پس از روشن شدن چراغ متوجه شدم که 34 لیتر پرش کرد ) پس 7 لیتر برای بنزین زاپاس می مونه
حال با این 34 لیتر من 400 کیلو متر رفتم یعنی می شود 400 / (100*34 ) جدول تناسب
جواب می شه ===== 8.5 لیتر در کیلومتر ( این توی شهر بود )
-------------------------------------------------------------------------------------------
خارج شهر مسلما کمتر از اینه
اشتباه این بود که همیشه جدول تناسب رو با 41 لیتر حساب می کردی
-----نقل قول:
دوست عزیز من جدول با 41 لیتر حساب نکردم! کار به چراغم نداشتم چون نمیدونستم کی میره رو زاپاس.
من تا حلقوم پرش کردم بعد مسافت خاصی در جاده و شهر (جداگانه به همین روش) و بعد دوباره باک رو تا ته پر کردم. ایجوری حساب کردم :46::31:
اين طرز محاسبه صحيح استنقل قول:
نه ، این روش درست نیست. روشی که آقای شمسایی فرمودن صحیح هست . چون شما یک مبنا باید داشته باشی . اینکه تا حلقوم پرش کرده باشید و بعد دوباره باک روتا ته پر کردید مبنای دقیقی نیست .نقل قول:
کسی قصد مقایسه نداشته فقط صرف اینکه ماشین قبلیش پژو بوده میگفت و بنظر من کسی میتونه واقعا نظر صحیح بده و ماشین به ماشین مقایسه کنه که هر دو ماشین به اصطلاح زمان زیادی زیر پاش بوده باشه .نقل قول:
ضمنا خدمت دوستان عرض کردم که ایشون گفتن قدرتش مسلما مثل پژو نیست ولی این مقایسه شما که چون قدرتش مثل پژو نیست پس کم میاره ! صحیح نیست . مثل این میمونه شما بگید توان پژو 405 مثل توان کیا موهاوی نیست پس پژو کم میاره !
از لحاظ توان هم خب پژو 206 1400سی سی توانش 75 اسب بخار هست و تیبا 78 اسب بخار پس.....
بهرحال ایشون چندتا مسافرت که یکیشون از جنوب کشور تا اصفهان بود رو با تیبا طی کرده بودن . دوستانی که این مسیر رو رفتن میدونن این مسیر گردنه و سربالایی متعددی داره . از اونجاییکه که از قدیم گفتن دوست و کلا آدمها رو تو سفر باید شناخت بنظر من در مورد ماشین هم این مطلب صدق میکنه . بهرحال حداقل واسه ایشون تیبا امتحانش رو پس داده بود و راضی بود ....
ميشه روش درست رو بگي ؟ مثلا چه مبنايي ؟!!!!!نقل قول:
من 3 اردیبهشت پول ودیعه دوم رو ریختم به حساب نمایندگی می گفت تعهد شرکت تا آخر اردیبهشته ولی زودتر میاد
کسی زودتر نگرفته؟ تقریبا چند روزه میاد؟ (نمایندگی مرجان سید خندان)
[QUOTE=glayolx;6044694]من 3 اردیبهشت پول ودیعه دوم رو ریختم به حساب نمایندگی می گفت تعهد شرکت تا آخر اردیبهشته
جسارتا ميشه تاريخ دقيق ثبت نامتون رو بگين
[QUOTE=cheelia;6029647]قراربود بهار89تحویل بشهنقل قول:
اسفندماه گفتن سه میلیون و ششصدو وخرده ای واریز کن بدون ایربک من قبول نکردم
حالا با 2ایربک 39630000ریال
من چون سفید می خواستم بقیه رنگها رو سوال نکردم
5شنبه واریز می کنم و جزئیات بیشتر از قبیل سودو ....رو بهتون می دم
بدون شرح