سلام دوستان
من یک n97 فنلاند اصل خریدم که ظاهرا مشکل خاصی نداره ولی بلوتوثش روشن نمیشه وپیغام میده unable to perform bluetooth operation . مشکل از کجاست ؟ آیا گوش مشکل داره یا تنظیم خاصی نیازه که من بلد نیستم. لطفا راهنمایی بفرماید.
Printable View
سلام دوستان
من یک n97 فنلاند اصل خریدم که ظاهرا مشکل خاصی نداره ولی بلوتوثش روشن نمیشه وپیغام میده unable to perform bluetooth operation . مشکل از کجاست ؟ آیا گوش مشکل داره یا تنظیم خاصی نیازه که من بلد نیستم. لطفا راهنمایی بفرماید.
سلام دوستان میشه بگید اخرین ورژن این گوشی چنده و لینک دانلودش را هم بزارین ممنون
يه سوال مهم ديگه :
تو ورژن20 اين گوشي باگ ها كه زياد تر از 11 نشده يعني ميگم مثل ورژن 20 ان86 نيست كه يك چيز بهتر شده ولي صد تا مشكل اضافه شده و همون ورژن11 بهتر بود ميخوامبدونم اگه 97 بااپديتبه ورژن 20 مشكلاتش بيشتر ميشه اپديت نكنم ممنون از جوابتون
سلام بچه ها من گوشيمو آپديت کردم از موقعي که اين کارو کردم صفحش نميچرخه..چي کارش کنم؟
سلام دوستان داشتم تو سایت موبایل میگشتم که دیدم زده فریمویر 52 n97 گفتم که آیا درسته یا نه؟
نقل قول:
درست نیست
FAKE
درسته داداش ولی ان فریمور مخصوص گوشی های ان97 اصل چین هستش که تحت لیسانس نیستننقل قول:
واقعا حیفه گوشیه به این خوبی تا÷یکش انقد بی حال باشه من بعد 1 هفته بیام ببینم کسی جوابمو نداده! گوشیمو آپدیت کردم حالا دیگه نه برنامه روش install میشه و نه automatic rotate داره...ایها الناس کسی هست راهنماییم کنه؟
برای automatic rotate
به قسمت Setting>Phone>Sensor Setting برو
گزینه Turning Control انتخاب کن
کنار Auto-rotate display تیک بزن
بعد از آپدیت، گوشیت مستر ریست کردی؟
برنامه هایی که میخوای نصب کنی، نیاز به ساین دارن، یا گوشیت باید هک باشه؟
سلام.
می خواستم ببینم برای اینکه بفهمیم گوشی اصل داریم می خریم چیه؟
گوشی اصل چه مشخصه ای دارن؟
گوشی اصل نداریم که ... همه چینین ... گوشی منم چینیه ...البته N97 تقلبی داریم که با یکم کار کردن میشه فهمید نه N97 هست نه سیمبین داره ... فقط شبیشه !نقل قول:
بچه ها من با این گوشی نمیتونم وصل شم به gprs ایرانسل
سیم کارت سالمه و وقتی میزارم تو گوشیه دیگم راحت وصل میشه !
تنظیماتشم خودش خودکار انجام داد و درسته .
مشکل چیه ؟
خواهشا یکم زود چون گوشیو دیروز خیریدم و یکی دو روز بیشتر وقت ندارم برای پس دادن احتمالی
گوشیم N97 مینی هست
ممنون
اولا ... مبارکه : دی ... دوما... الان GPRS قطعه سوما... N97 Mini خودش تاپیک داره :دی! بعدا که وصل شد هم تست کنیدنقل قول:
بچه ها من با این گوشی نمیتونم وصل شم به gprs ایرانسل سیم کارت سالمه و وقتی میزارم تو گوشیه دیگم راحت وصل میشه ! تنظیماتشم خودش خودکار انجام داد و درسته . مشکل چیه ؟خواهشا یکم زود چون گوشیو دیروز خیریدم و یکی دو روز بیشتر وقت ندارم برای پس دادن احتمالی گوشیم N97 مینی هست ممنون
سلامنقل قول:
ممنون ولی مثل اینکه باید پسش بدم
اونموقع که من زدم gprs باز بود هنوز و من با گوشی های دیگم وصل میشدم
اوش شرمنده من نمیدونستم تاپیک داره . البته مثل همن از لحاظ نرمافزاری ولی ببخشید
ممنون
لطف کنید درباره وضعیت تاچ این گوشی راهنمایی کنید در چه حدی هست؟
از 5800 بهتره یا در همون حده؟
مثلا اگر تاچ iphone 3GS نمره 20 بگیره این گوشی چه نمره ایی داره؟
این گوشی میگیره 15
دوستان همراه اينگوشي قلم هست يا نه ؟
بلی همراهش قلم دارد
دوست عزیز N97 تاچش بین مقاومتی ها بهترین هست ... و اصولا" هم نباید با یه گوشی تاچ خازنی ( 3GS ) مقایسه بشه ... ولی میشه به این گوشی نمره ای بین 11 تا 13 داد !نقل قول:
لطف کنید درباره وضعیت تاچ این گوشی راهنمایی کنید در چه حدی هست؟
از 5800 بهتره یا در همون حده؟
مثلا اگر تاچ iphone 3GS نمره 20 بگیره این گوشی چه نمره ایی داره؟
تنظیماتو یکبار دیگه بگیر ... یا خودت درست کن ... با WiFi وصل میشه ؟نقل قول:
سلام
ممنون ولی مثل اینکه باید پسش بدم
اونموقع که من زدم gprs باز بود هنوز و من با گوشی های دیگم وصل میشدم
اوش شرمنده من نمیدونستم تاپیک داره . البته مثل همن از لحاظ نرمافزاری ولی ببخشید
ممنون
ویرایش :
Opera رو تست کن ... شاید بروزر گوشی اشکال داره !
میگم با آپدیت فریم ور درست نمیشه به نظر شما ؟نقل قول:
تنظیماتو یکبار دیگه بگیر ... یا خودت درست کن ... با WiFi وصل میشه ؟
ویرایش :
Opera رو تست کن ... شاید بروزر گوشی اشکال داره !
فکر نکنم برای N97 Mini فریم ور جدید اومده باشه !نقل قول:
میگم با آپدیت فریم ور درست نمیشه به نظر شما ؟
با Opera جدید تست کن ...
پسش دادم :27:نقل قول:
سلام بچه ها من میخوام n97 بگیرم خدائیش از این گوشی راضی هستید؟ برای من طول عمر باطری مهمه
سلام ببخشید شاید سؤال بی موردی میپرسم.فرق بین تاچ خازنی و مقاومتی چیه؟من الانn95دارم میخوامn97یاn900بگیرم کدوم بهتره؟به نظرتو قیمتn900الان كاذب نيست و تا چند ماه دیگه هم ترازn97نمیشه؟؟
فرق تاچ خازنی با مقاومتی در تکنولوژیه که بر پایه اون ساخته شدننقل قول:
مقاومتی ها رو باید حتما فشار بدی
و با فشار کار میکنن
اما خازنی ها با الکتریسیته ساکن دست و بدون فشار
در مجموع که ان900 کاملا سرتر از97 هستش
ولی خب اگه عجله ندارین
صبر کنین
چون قیمت ان900 بازم هم جای افت داره
میشه چندتا گوشی که تاچ خازنی دارند مثال بزنید؟؟؟مثلا p1 یا p990 تاچش چه نوعیه؟؟کدوم از این 2تا تاچ زودتر خراب میشه؟؟؟نقل قول:
بازم ممنون.:11::11:
گوشی های جدید اکثرا" خازنی هستند ...نقل قول:
میشه چندتا گوشی که تاچ خازنی دارند مثال بزنید؟؟؟مثلا p1 یا p990 تاچش چه نوعیه؟؟کدوم از این 2تا تاچ زودتر خراب میشه؟؟؟
بازم ممنون.
نوکیا مثل X6
سامسونگ مثل Omnia HD
HTC مثل HD2
سونی اریکسون Aino
...
P1 و P990 هردو مقاومتی هستند ..عمرشون هم یکیه !
سلام ...
از دوستان یه مشورت می خواستم
یه گوشی N97 سفید رنگ هست ، یک ماه کار کرده ، تمیز تمیز ، شماره سریال ، باتری و ... چک کردم از هر لحاظ بدون مشکل ، فقط حدود 28 ساعت باهاش صحبت شده . به نظرتون چند خریده بشه ارزش داره ؟! آخرین قیمتی که داشتم نو 490 بوده .
ممنون.
مخلصیم قربان.نقل قول:
این قیمت رو 4 روز پیش بچه ها اعلام کرده بودن : گارانتي اصلي نوكيا 502 @@ بدون گارانتي 482 هزار تومان
---
به نظر من 400 بخر :دی
مانیتورش رو هم چک کن تا پیکسل سوخته نداشته باشه
نقل قول:
محمد جان اگه طرف آشناست حتما ببرش پیش چند نفر ببین چند ازتون میخرن
10..20 تومن بزار رو بالاترین قیمتی که پیشنهاد کردن
اینجوری بعدا مشکلی پیش نمیاد دقیقا هم قیمتی که می ارزیده پول دادی
ضمنا 400 تومن هم گرونه :46:
می شه یه عکس از قطب نمای این گوشی بزارین
ممنون
خوب و روون کار می کنه؟
سلام دوستان من تازه ان97 گرفتم یه برنام گرفتم نمیدونم چجری نصب کنم . برتامه هم واسه قفل تلفن و دفترچه تلفه . ممنون اگه اموزش بدین. راستی اگه همچین برنامه ای بهترش هست با اموزش بزارین
سلام ... مبارکه ... یعنی چی بلد نیستی ؟نقل قول:
از بخش نرم افزاری S60v5 نرم افزار ها رو دان می کنی و به گوشی انتقال میدی و نصب می کنی ...
اگه مشکلی بود بگو :46:
سلام
میشه بگید v12 n97
kenetic scorling داره یا نه؟؟؟؟
یکی خریدم ولی مثل اینکه نداره
باید حتما آپدیت کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فقط ورژن 20 ... بله باید آپدیت کنید !
سلام به همگی
میخواستم بدونم توی N97 موقعی که با تغییر جهت گوشی، صفحه گوشی میچرخه (چه توی homescreen و چه توی منوها) آیا این چرخش با یه افکتی نمایش داده میشه؟ آخه من توی ویدئوی تبلیغی گوشی که دیدم وقتی صفحه اول میچرخید با یه افکت قشنک نشونش میداد.
در ضمن شاید تا چند روز آینده منم N97 دار شدم.
آقا ميگن همشون چيني هستن سرم كلاه نره چيكار كنم؟