چه روغن ترمزی پیشنهاد میکنید واسه سمند ال ایکس ؟
Printable View
یه مقدار اصرار کنید تا نگاه کنننقل قول:
برای نوار هم میتونی یه بار نوار رو در بیاری دوباره بزار تا یه مدت مشکلت حل میشه شایدم کلا حل بشه
چرا صدای تق میده چطور؟نقل قول:
شما برو رگلاژ کن درست میشهنقل قول:
صحیحش اینه که اون دکمه رو بگیری که صدا نده چرا نمی دونم :(نقل قول:
چرا صدای تق میده چطور؟
همون فومن شیمی خودمون ولی شما نگاه کن ببین رنگ روغن ترمز فعلیت چیه دقیقا همون رنگ رو بگیرنقل قول:
ببخشید منظورم روغن موتور بود اشتباهی نوشتم
ما که یه سمند EF 7 گرفتیم پشیمون کردیم بابا، اصلا ماشین ایرانی بدرد نمیخوره دوو میگرفتیم از این ماشین صفر بهتر بود هر روز یه جاش خراب میشه
بابا حتما خودتون یه بلایی سر ماشیناتون میارید. من یه 83شو دارم کل خرجش بنزینه و روغن موتور اونم خودم چون حساسم ماهی یه بار عوض میکنم.نقل قول:
تنها مشکلی هم که داره لامپ مه شکنه سمته چپش سوخته. همین.:10:
در ضمن من بلا ملا هم زیاد سرش میارم. فکر نکنید فقط با 40تا میرم.:11::20:
سمند آشغاله ! منم ناراضیم:41: همین دیروز 400 تومن دادم واسه جعبه فرمونش:41:نقل قول:
بد و خوب داره.سمند منم خیلی خوب در اومده.تا حالا ایرادی حادی نداشته.درسته کلا کیفیت ساخت ماشینهای ایران خودرو پایینه.اما در کل ماشین من فارغ از اینکه خیلی نرم و خوش دسته.شتاب بالایی هم داره. مخصوصا بعد از برداشتن کاتالیزور... نگفتین چه روغن موتوری خوبه واسه سمند ؟
خدارو شکر ماشین ما هم بعد از 4 سال خرجی به جز روغن و بنزین و ... نداشته !!!
الان بعد از 4 سال کمک هاش خیلی میکوبه که به نظرم طبیعیه !
به نظرتون هزینه عوض کردن 4 تا کمکش چقدره !؟ چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟!؟!؟!
با اجازه
واسه پژو کلا توتال بهترينه البته 7000 که فکرکنم بيست و خورده ايه 5000 ش بدرد نميخوره 9000 هم خيلي گرونه حدود 30 تومن
ولي کلا هر روغني ميخرين يه عدد داره بايد به اون توجه کنين مثلا 10w40 که اولي بايد کم و دومي بايد زياد باشد
توضيحات کامل رو ميتونين توي خبرنامه 16 آپکو بخونين
هفته پيش تيغه برف پاک کن رو عوض کردم متوجه تغيير سيستم آبپاش شدم خيلي بهتر شده سعي ميکنم ازش يه عکس براتون بزارم
چراغ دکمه شيشه بالابرم هم هي ميسوزه هي عوضش ميکنم اگه بتونين يه عکس از اون آبي هاي ال اي دي بزارين خيلي خوب ميشه منم يه عکس از مدل قديمي براتون ميزارم
راستي من اينجا تازه واردم
ولي از اون سمند داراي قديمي ام (84 گازسوز کارخونه اي) سوالي دارين بپرسي شايد من بتونم کمک کنم
نمی دونم چراغ دکمه شیشه شما چرا هی می سوزه! واسه من همچین مشکلی نداره
دوستان چند تا سوال دارم اگر راهنمایی کنین ممنون میشم:
دو هفته پیش جلوبندی ماشین رو درست کردم و متوجه شدم موقع دور زدن یه صدای تق تقی میاد. بردم گفتن از جعبه فرمونشه. هفته پیش هم جعبه فرمونش رو درست کردم. نزدیک 300 تومن شد. اون صدای تق تق رفت ولی الان یه مشکل جدید بوجود اومده. اونم اینه که از چرخ های ماشین یه صدای تق تقی یه سره میاد و وقتی می خوای دنده عوض کنی ، کلاچ رو که می گیری فرمون واسه خودش می چرخه و ماشین یه کم منحرف میشه. مخصوصا وقتی از دنده 1 می خوای بری 2. این مشکل از چیه؟! قبل از این تعمیرات همچین مشکلی نداشت.
بعد یه سوال دیگه واسه شما وضعیت دندتون چطوره؟! دنده ماشین من خیلی صفته مخصوصا دنده 1. شما هم همچین مشکلی دارین؟! چون من با 405 همچین مشکلی ندارم ولی سمند اذیتم می کنه یه کم
ممنون
در مورد جعبه فرمون بايد بگم منم اين مشکل رو داشتم ولي با حدود 60 تومن حل شد يه چيزي شبيه به کمک فنر داره اگه دو تا بوش سر و تهش رو عوض کني خوب ميشه
مشکل جديد شما تا الان پيش نيومده
بقيه ماشين ها رو نميدونم اما سمند توي زمستون دندش خيلي سفت ميشه
البته معمولا وقتي صفحه کلاچ رو عوض ميکنن يه نگاهي يه دسته دنده و مکانيزم تعويض اون ميکنن و يه حالي هم به اون ميدن
که اين اتفاق واسه من 12-89 افتاده حدود 250 تومن دراومد
درسته! الان که زمستونه دندش خیلی سفت شده. البته 10 دقیقه اول که تازه ماشینو روشن کردی اینجوریه و وقتی ماشین گرم میشه اونم درست میشه. اما در مورد ماشین های دیگه باید بگم که اینجوری نیست. من بابام 405 داره. اون همچین مشکلی نداره دندش. حتی تو زمستون. خیلی نرمه. ولی سمند اینجوری نیست. مخصوصا دنده 1ش که بعضی وقت ها اصلا جا نمیره و یهو وسط خیابون می مونی و ملت از پشت بوق می زنن تا دنده 1 رو جا بزنی.نقل قول:
جعبه فرمون با هزینه تعمیر جلوبندی کلا شد 300. ولی الان این مشکلی که تو پست قبلیم گفتم بوجود اومده:41:
یه سوال دیگه! ماشین شما هم به سر و صدا افتاده؟! واسه من صندلی راننده جیر جیر می کنه و توی دست اندازها بدنه ماشین صدا میده. این درست میشه؟!
ef7 ما از صفریش دنده هاش سفت بوده یعنی مال زمستونه؟
نه! مال منم از همون اول سفت بوده. زمستونا سفت تر میشه.:41:نقل قول:
منم مشکل تعویض دنده دارم و خیلی سفته. فکر کنم کلا همینجوریه.ال نود برادرم عین هلو دندش جا میره اما ماشین منو باید کشتی بگیری با دسته دنده.مخصوصا از دو میخوای بزاری یک.یا دنده عقب که دیگه مصیبتیه.چند بار باید خلاص کنی بزاری تا خوب جا بره
مال منم دقیقا همینجوریه ولی مال پدر مدل 90 هست خیلی راحته هم دنده هم فرمون فرمونش که دلت میخواد هی بپیچی :دینقل قول:
تنها قسمتي از بدنه که گهگاهي صدا ميده روکش پلاستيکي ستون جلو هست که من خودم بازش کردم بعضي قسمت هاش رو چسب زدم بهتر شدنقل قول:
البته نسبت به دست انداز خيلي حساسم و آروم ميرم روش
صندلي لق ميزنه ولي صدا نميده که اون لقي هم درست ميشه ولي من وقت ندارم ببرم
واسه مشکا دنده یک باید خودرو کاملا وایسه دنده دو باید 10 تا سرعت داشته یاش از دنده 3 با بالا باید دور موتور برسه به4000
اینا تجربیات من بود
واسه مشکا دنده یک باید خودرو کاملا وایسه دنده دو باید 10 تا سرعت داشته یاش از دنده 3 با بالا باید دور موتور برسه به4000
اینا تجربیات من بود
صندلی منم لق می زنه اما جیر جیر هم می کنه. روکش جلو هم صدا میده. ستون های ماشین هم روی دست اندازا صدا میدن.نقل قول:
درسته. در حالت ایست کامل هم این مشکل هست. دنده 1 سخت جا میرهنقل قول:
صندلی فکر کنم به شکل نشستن هم ربط داشته باشه یکی مثل من خودشو از بالا ول میکنه رو صندلی نتیجش میشه صدای داغون و لقی وحشتناک یکی هم درست میشینه که ... البته اونم به مشکل میخوره ولی نه اونقدرنقل قول:
دنده یک هیچ عقب که فاجعه هست :دی ولی همونطور که گفتم خوبم پیدا میشه داخلش :46:نقل قول:
در حالت ایست کامل هم این مشکل هست. دنده 1 سخت جا میره
امضاتم باید قاب کرد زد سر در ایران فرقون :27::21:
والا این ماشینو خواهرمم استفاده می کنه. اون که میشینه صندلی رو می کشه جلو، من که میشینم صندلی رو می دم عقب. انقدر این کار رو کردیم به فنا رفته. پشتیشم تقریبا خوابیده و بالا نمیاد! :31:نقل قول:
آخ آخ گفتی دنده عقب اشکم در اومد:37: والا پشت پژو 405 که میشینی یه اشاره می کنی دنده جا میره اما سمند... هر چند توقع بیشتر از این نیست. بالاخره پژو رو مهندسین فرانسه طراحی کردن و سمنده جیگرو مهندسای خبره ایرانی:21::27: به جای اون شعارشونم که میگن راه تو را می خواند بهتره بگن مرگ تو را می خواند:31:
به قول دوستان تو فیس بوک، ماشینه داریم؟!!!:2:
اون امضا رو هم خودم نوشتم و تقدیمش کردم به برو بچه های مهندس و گل ایرانخودرو که شاهکار جهان رو طراحی کردن:46:
کسی از کوئیک شیفتر استفاده کرده؟ طرز کارش چطوریه؟
اینم لینکش :+کد:http://opco.co.ir/?part=product&inc=product&id=211
پامو از کلاچ چطوری وردارم؟ فقط طوری که خاموش نشه:31: یا روش خاصی داره؟ بقول بر و پچ گیمر نوبیم دیگه :31:
+
کیسه هوا از کجا میاد بیرون؟
کلاچ یه قسمت خلاصی داره، بعد از اون قسمت ماشین شروع به حرکت با کمی لرزش می کنه. اون لرزش رو که حس کردی گاز بده و کلاچ رو آروم آروم بیار بالا. با رانندگی و تمرین دستت میاد. فقط تمرین کن جاهای خلوتنقل قول:
این کوئیک شیفتر یک سری اهرم مانند هست که کورس دنده عوض کردن رو کم میکنه یعنی نمیخواد دستت تا تو داشبورد بره برای دادن به 1 و اینا همینطور نمیخواد بره تو صندلی عقب برای 2 و اینا :دی :دینقل قول:
کلا اگه اهل شتاب و کل کل باشی بدرد میخوره
کیسه هوا هم مال سمت راننده از تو فرمون
یک تمرین بهتر من میگم برای کلاچ که دستت بیاد خوبه
برو یک جایی که نه سربالایی باشه نه سر پایینی سعی کن فقط با کلاچ و نیم کلاچ راه بوفتی یعنی کلا گاز نده اینجوری خوبه بدرد ترافیکم میخوره :دی :27:
تاثیری روی نرم شدن دنده هم داره یا نه؟! اگه باعث نرم تر شدنه دنده سمند میشه بریم نصب کنیم اگه نه که هیچ!:5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : روزنامه ایران 23 آذر ماه 1390
اگر ماشین بخریم یه ماشین به عنوان جایزه با قرعه کشی میده؟! مگه سیم کارت هدیه هست !
نقل قول:
بله دوست من.
اینا تبلیغه واسه فروش بیشتر حالا بین میلیاردها درآمد یه ماشینم همینجوری هریه بدن
هیچ تاثیر منفی تو سیستم مالی شرکت به وجود نمیاد اصلا حس نمیشه.
نه کلاچو بیشتر منظورم بیشتر از دنده 1 به 2 و از 2 به3 (البته خودم درست نگفتم:31:)نقل قول:
+
یه سواله دیگه اینکه وقتی با سرعت 100~110 میری دور موتور حدود 4~5 میشه دیگه سرعت بیشترم که معلومه میخواستم بدونم عادیه؟اینکه میگن گیربکس با موتور هماهنگ نیست اینو میگن؟ اینو از نمایندگی پرسیدم گفت موتورش قویه واسه اونه!!!!:18::13:
+
شما استفاده کردی؟دنده نرم ترم میشه؟نقل قول:
این کوئیک شیفتر یک سری اهرم مانند هست که کورس دنده عوض کردن رو کم میکنه یعنی نمیخواد دستت تا تو داشبورد بره برای دادن به 1 و اینا همینطور نمیخواد بره تو صندلی عقب برای 2 و اینا
+
خب این کیسه هوا که از فرمون میاد بیرون اون قسمت که تو عکس مشخص کردم دهن ادمو صاف نمیکنه؟:31:
به ما که چیزی ندادن :27:نقل قول:
اگر ماشین بخریم یه ماشین به عنوان جایزه با قرعه کشی میده؟! مگه سیم کارت هدیه هست !
ببخشید متوجه نشدم چی میگید شرمنده اگه میشه زیر دیپلم بگید :دینقل قول:
100 110 دور موتور با دنده 5 روی 3 یا 3.5 هست
از کی تا حالا موتور 90 اسبی قویه !!!!
والا نمی دونم نرم میشه یا نه شرمنده
:دی :دی
کل اون که نمیاد اینجوری میشه :دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=moh72;6703156]
شما استفاده کردی؟دنده نرم ترم میشه؟
نه دوست عزیز تاثیری در نرمتر شدن دنده نداره فقط با توجه به کم کردن فاصله بین دنده ها زمان تعویض دنده رو کاهش میده که این برای کسانی که عشق سرعت و کل انداختن هستند دهم های ثانیه ارزشمندی به ارمغان میاره فقط همین:23:
سلام قول داده بودم براتون از سيستم جديد آبپاش و چراغ هاي دکمه شيشه بالابر عکس بزارم
خدمت شما :
بالايي مدل جديد و پاييني مدل قديميه چون سوراخ هاش معلوم نبود مجبود شدم با رنگ قرمز مشخص کنم
سياهي قاب زرد رنگ چراغ هم به مرور در اثر گرما ايجاد ميشود
لطفا يه کسي از مدل آبي رنگ و ال اي دي هم يه عکسي بزاره :31::31:
ای بابا این که شد شبیه 405 :(
چرا آخه مال خودش که خوب بود :41::41:
نقل قول:
به نظر من بهتر شده
توي قبلي تمام برف پاک کن رو کامل پوشش نميداد و بعضي سوراخ هاش هم به مرور زمان مسدود ميشد
این ماشینهای جدید افتضاهه من سمند ای اف ۷ گرفتم ۳۰۰۰ تا بیشتر کارنکرده امروز دیدم از جعبه فرمول روغن ریخته
Sent from my iPhone using Tapatalk
راه حل سفتي کلاچ شايد اين باشه :(کلاچ هوشمند)
البته نامرد گرون ميده (ناقابل300 تومن)کد:http://opco.co.ir/?part=product&inc=product&id=140
منظورم اینه که وقتی مثلا دنده رو گذاشتی رو سه پاتو از کلاچ چطوری باید بردارینقل قول:
ببخشید متوجه نشدم چی میگید شرمنده اگه میشه زیر دیپلم بگید
اون خانومه کیسه هوا رو سریع باد میکنه؟:31:
(همونی که میگه در خودرو باز است)