PDF Creator؟ یعنی میتونه یه تیکه از فایل PDF رو پاک کنه>مثلاً ابزاری داشته باشه که بتونم باهاش حاشیه های دور صفحعه رو پاک کنم
Printable View
PDF Creator؟ یعنی میتونه یه تیکه از فایل PDF رو پاک کنه>مثلاً ابزاری داشته باشه که بتونم باهاش حاشیه های دور صفحعه رو پاک کنم
سلام
دوستان من هرچی سرچ کردم در مورده کتاب الکترونیک و پی دی اف جایی رو پیدا نکردم
میشه راهنمایی کنید من کجا میتونم درخواست کتاب الکترونیکی بدم؟
توی این فروم نمیدونم ولی یه جا رو سراغ دارم که نمیدونم دادن آدرسش خلاف قوانین هست یا نه.اگه خلاف قوانینه مدیران عزیز پستم رو ویرایش کنن.نقل قول:
کد:http://pdfkade.ir/forums.html
با سلام به دوستان
من یه برنامه واسه خوندن pdfمی خوام که بشه باحاش پشت زمینه کتابها رو تغیر داد.منظورم اینه که سفید نباشه .چون زمینه سفید چشم رو خیلی درد میاره.پدر چشم من رو که در اورده.
بهترین مبدل فایلهای ورد 2007 توی ویندوز 7 که به پی دی اف تبدیل کنه بدون هیچ افت کیفیتی و تغییری در فایل چیه؟
معرفی میکنه کسی بهم
بدون شک میشه گفت Nitro PDFنقل قول:
لینک دانلود با سریال و اینها.ممنوننقل قول:
نقل قول:
شما که تو انجمن نرم افار زیاد میای و میرید یک سرچ کنید پیدا میکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین رو احتیاج دارمنقل قول:
عجب!نقل قول:
خود adobe acrobat که اینها رو داره!
برای حذف برای چرخاندن برای قرار دادن صفحات و ... از منوی Document
برای حذف کادر دور صفحات به هر اندازه دوست داشتنی با قابلیت اعمال به هر صفحه یا صفحات دلخواه:
در نوار ابزار کلیک راست کنید و Advanced editing را بزنید که در نوار ابزار یک پنجره جدید اضافه میکند و یک آیکون هست شبیه مربع که وقتی روی آن میروید مینوسد crop tool حالا crop tool رو بزنید بعد یک دابل کلیک روی صفحه مورد نظر کن ....
برای اینکه از قسمتی از صفحه عکس بگیرید!! بروید در گزینه :
Tools-->select and zoom-->snapshop tool را بزنید حالا از هر قسمتی که خواستید عکس بگیرید دورش کادر بکشد.
و ....
سلام دوست عزيز خسته نباشي نرم افزاري داري كه پي دي اف را به ورد تبديل كنه و فونتهاي فارسي رو هم پشتيباني كنه
نخیر چنین نرم افزاری که بصورت صحیح و سالم کار تبدیل رو انجام بده فعلا موجود نیستنقل قول:
من برنامه ی Word To PDF رو میخوام با رجیستر کدش که بیشتر از یه صفحه پی دی اف کنه :20:
لطفا زود واسم بزارید خیلی ضروریه ... فردا تحقیق دارم :41:
1- نرم افزار pdf grabber هست که فونتهای فارسی هم ساپورت میکنه فقط در ویندوز xp نصب میشود.نقل قول:
اما همیشه 100 درصد جواب نمیده.
2- روش دوم فقط text رو ساپورت میکنه:
فایلت رو باز کن همه متن داخل pdf رو کپی کن و اونها رو در front page یا همون sharepoint designer پیست کن! همه متنهای فارسی اومد!
حالا متن داخل front page یا sharepoint designer رو داخل word کپی کن.
چرا شما از خود پرینتر Adobe استفاده نمیکنید؟نقل قول:
وقتی adobe acrobat رو نصب میکنید یک پرینتر adobe به پرینترها اضافه میشود حالا فایل word رو باز کن و بزن print تا صفحه print باز شود از لیست adobe رو انتخاب کن و از property سایز صفحه رو مشخص کن و ....
یک word to pdf آنلاین هم هست! :
کد:http://www.doc2pdf.net/
برنامه اي مي خواستم كه باهاش بتونم فايل هاي PdF رو بصورت دودويي دركنار هم در قطع A4 پرينت بگيرم به اين شكل :
اگه هم ميشه با همون آدوب ريدر اينكارو كرد ، آموزش بديد . ممنون .
نقل قول:
شما از منوی File گزینه Print رو که زدی Page Scaling رو روی Multiple Pages Per Sheet انتخاب کن :11:
2- روش دوم فقط text رو ساپورت میکنه:
فایلت رو باز کن همه متن داخل pdf رو کپی کن و اونها رو در front page یا همون sharepoint designer پیست کن! همه متنهای فارسی اومد!
اسم نرم افزارش چیه؟نقل قول:
Nitro PDF برای تبدیل متون انگلیسی مشکلی نداره و راحت این کار رو انجام میدهنقل قول:
اگه بخوایم یه PDF رو ادیت کنم با چه برنامه ای میشه ؟
مثلا یه سری نوشته هاش رو حذق یا اضافه کنم ...
Acrobat جواب میده دیگه ؟ :20:
acrobat این کارو انجام میه ولی همونطوری که دوستمون گفت اگه فارسی باشه به هم میریزه!نقل قول:
نقل قول:
Nitro PDF یکی از بهترین گزینه ها در این امر هستش
ببخشید اگه تبدیل PDF فارسی به Word با مشکل در هم ریختگی مواجهه(کما اینکه خودم هم روشهای مختلفو امتحان کردم و همینطور شد) اگه PDF فارسی به فرمتهای متنی دیگه ای مثل html هم تبدیل بشه این مشکل هست؟ و اگه ممکنه نرم افزاری معرفی کنید که بشه PDF رو بشه به انواع فرمتهای متنی دیگه تبدیل کرد.
همون دیگه :31: کلا بخوای کاراکترهای فارسی رو از PDF به هر ویرایستاری تبدیل کنی با مشکل در هم ریختگی متون مواجه میشی و این حالت فرقی نداره که بخواد روی ماکروسافت ورد اتفاق بیوفته و یا اینکه بخواد روی مرورگر وب و یا سایر ویراستارها انجام بشهنقل قول:
من اين كار كردم ولي faild ميزنه چي بايد كردنقل قول:
تبديل ورد به pdf هم كه كرك ندارم نميشه وفقط هم صفحه اول تبديل ميكنه نه همه صفحات رو
كمك كنيد
سلامنقل قول:
از نرم افزار زیر استفاده کن که برای تبدیل هرنوع فرمت به PDF خیلی کاربرد داره :
Sonic PDF Creator 2.0 | 13 MB
موفق باشید :40:کد:http://rapidshare.com/files/17409663/S.PDF.C.2.0.rar
پسورد : www.2baksa.net
دستت درد نكنهنقل قول:
مشكل حل شد
راحت همه صفحات pdf ميكنم
Foxit PDF Editor | Foxit Reader | ويرايش و مشاهده فایل های PDFنقل قول:
Foxit PDF Editor | ویرایش فایلهای PDFکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=222135&page=2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=235848&page=2
سلام.
آقا چرا وقتی من یه فایل pdf میگیرم. تو همون فولدر اولی که بعد از دانلود میره اجرا میشه.ولی وقتی به یه فولدر دیگه انتقالش میدم دیگه باز نمیشه و این ارور رو میده:
There was an error opening this document. The path does not exist.
مشکل چیه و راه حلش ؟!
یه فایل ورد دارم که میخوام تبدیلش کنم به PDF و میخوام طوری تبدیل بشه که به هیچ وجه اجازه تغییر و کپی از نوشته هاش وجود نداشته باشه
چی کار کنم؟
سلام من نرم افزار مبدل PdfFactory Pro رو ميخواستم بطفاً آخرين نسخش رو بزاريد درضمن لينك مستقيم بديد برا دانلود يا غير از راپيدشير هر چي ميديد ،بديد :11:
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/274986749/FinePrint.PdfFactory.Pro.v3.51.Incl.Keymaker-ZWT.rar
سلامچطور میشه فایل پی دی اف کتابهای درسی آموزش و پرورش رو که به شیوه خاصی رمزنگاری شده به هم متصل کنیم تا هر کتاب بصورت یک فایل کامل در بیاد من که با هیچ نرم افزاری نتونستم اینکارو بکنم اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطف کنه کمک کنه مرسی.
سلام
چرا وقتی متنی رو از یه فایل پی دی اف کپی میکنیم و توی ورد یا نوت پد پیست میکنم همه چیز معکوس میشه آیا راه حلی داره ؟ مرسی
من با بعضی از pdf های فارسی مشکل دارم
یعنی موقع باز کردن ارور میده مثلا : missing font bnazanin و متن به صورت بهم ریخته هست
در صورتی که من همه جور فونت تو ویندوزم ریختم
از adobe reader 9 هم استفاده کردم بهتر شد ولی هنوز بازهم در بعضی صفحات این مشکل رو دارم
لطفا برنامه ای که بتونه فارسی رو بخونه برایم بگذارید
ممنون میشم
اگه فونت فایل PDF فارسی باشه این مشکل بوجود میاد و گه گاه برای حروف انگلیسی هم این مشکل پیش میاد که بهتره برای تبدیل متون انگلیسی از کانورتورهای مخصوص استفاده کردنقل قول: