فکر کنم بشه تو مودم کانفیگ است ولی خودم تاحالا این کارو نکردم ولی شدنیهنقل قول:
Printable View
فکر کنم بشه تو مودم کانفیگ است ولی خودم تاحالا این کارو نکردم ولی شدنیهنقل قول:
ممنون
ببخشید سوال اخر
میرم مودمو بخرم
ولی اگه این مودم رو استفاده کنم دیگه لازم نیس از سیستم استفاده کنم
فقط کافیه مودم روشن بشه و با وایرلس گوشی بهش وصل شد؟ درسته دیگه
و راجب سوال قبلیم میشه سایتی معرفی کنی که اموزش قرار دادن قندون شکنو رو مودم اموزش بده
برای سوال اولیتون اول باید مودم رو به سیستم بزنید کانفیگ کنید بعد از اینکه کانفیگ شد بله میتونید حتی زمانینقل قول:
که سیستم خاموش است با فقط روشن بودن مودم از وایرلسش استفاده کنید
برای سوال دوم سرچ کنید تو گوگل شاید یک چیزایی بتویند پیدا کنید
مودم رو سفارش دادم تا برام بیارن
ولی این خبر حالمو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم پولمو حدر دادم
سلام
من میخوام یه مودم Tp-Link بگیرم و میخوام وایرلس هم داشته باشه
قیمت هم مناسب باشه
برای خانه میخوام حداکثر یک لپ تاپ و یک کامپیوتر با کابل Lan بهش وصل میشه
چون قبلا وایمکس داشتم برد وایرلسش تا 50 متر بود مودم های ADSL به چه صورت هست؟(البته برد بالا زیاد مهم نیست)
میخواستم بدونم مودم های این شرکت با بیشتر شرکت های ارائه دهنده اینترنت مشکلی ندارند؟
یک سوال دیگه اینکه بعضی از شرکت ها ADSL و ADSL +2 میدن آیا مودم های اینها با هم فرق میکنه؟
با تشکر:40:
مودم tplink 8901g رو پیشنهاد میکنم به قیمت 58 تومن ارزونترش 8101 است وایرلس ولی تک پورته است حدود 43 تومن ولی چون وایرلس است و لپ تاب هم گیرنده ی وایرلس داره نیازی به پورت لن برای لپ تاب نیست و وایرلس کافیهنقل قول:
برد سری g در میحط بسته حدودا 80 متر و در محیط باز 150 متر بدون افت پهنای باند است
این مودم با همه isp ها سازگاره
مودم های adsl2 و +adsl2 از نظر سرعت دانلود و آپلود فرقی با هم ندارند فقط +adsl2 سرویس های با سرعت بالاتر 512 رو هم ساپورت میکنه که 8901 و 8101 هردو+adsl2 هستند
سلام
نمی دونم جای سوالم توی این تاپیک هست یا نه.
من یه مودم وایرلس برای ADSL2+ میخواستم که زود نسوزه چون اکثرا روشنه و مسافت زیاد رو هم جواب بده (مسافت حدودا 20 متره ولی بین اتاق ها چند تا دیوار داریم)
البته قیمت ، اولویت اولم نیست و بیشتر ، کارایی و عمر دستگاه مدنظرمه.چه مودمی خوبه؟
و نظرتون راجع به لینک سیس چیه؟
با سپاس
tplink 8960n مودم خوبیه ولی اگه میخوای خرجش کمتر بشه tplink 8901gنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من میخام یه مودم بگیرم که وایرلسش دو طبقه رو هم طبقه بالا و هم پایین رو ساپورت کنه به نظرتون چی بگیرم؟
بهتره برید سراغ n مودم tplink 8960 n خوبه برای شما حدود 65 الی 70 تومننقل قول:
دوستان نظرتون در مورد ASUS - DSL-N10 چيه ؟ قيمتش چنده واسه خريد پيشنهاد ميكنين؟
آيا اين مدل قابليت دانلود هنگام خاموش بودن سيستم رو داره؟
تو اين رنج چي پيشنهاد ميكنين؟
اساتید لطفا راهنمایی نمایید. کسی تو این فروم نیس
مودم خوبیه ولی فکر کنم یکم دماش بالا باشهنقل قول:
قیمت دقیق ندارم
اگه پورت usb داشته و بشه بهش وسایل دخیره سازی زد میتونید از تنظمیات مودم تنظیم کنید که در موقع خاموشی سیستم اطلاعات دانلودی رو در اون هارد بریزه
با تشکر از پاسختون قیمت کردم 75 گفتن شما تو این رنج چی پیشنهاد میدین؟
در ضمن یه مودم هم معرفی نمایید که بشه هنگام خاموشی سیستم دانلود کرد با قیمت ؟
سلام دوستان
عزیزان مودم وایرلس اینترنال چی بگیرم؟
باید برید سراغ لینک سیسنقل قول:
من شدیدا به یه روتر احتیاج دارم که سرعتش حداقل 900 باشه با استاندارد n. کسی میدونه تو ایران netgear گیر میاد یا نه؟
سلام
دوستان من یه مودم میخوام برای استفاده از شرینگ سیسیکم جهت باز کردن کانالهای کارتی همه نوع امکانات هم داشته باشه مثل وایرلس و از این جور چیزها قیمتشم بین 50 تا 60 باشه ترجیحا tp - link باشه چون 5 ساله از مدل 8811 استفاده میکنم هنوز سالمه (از مخابرات سرعت 128 دارم)
با تشکر
باسلام
اگه ممکنه تفاوتهای فنی دو مودم وایرلس tp link w8960n را با tp link w8961n
سلام
برای یک واحد 200 متری که هم نیاز به شیر کردن پرینتر هست، و هم انتقال دیتا چی پیشنهاد میدین ؟
بعد اگه بخواهیم آنتن دهی را برای برد بیشتر داشته باشیم آیا میشه دستگاهی برای تقویت بذاریم ؟
مودم tplink 8960n خوبه برای شما البته اگه پرینتر لن باشه میتونید به مودم بزنید و یا wifi داشته باشه به وایرلسش متصل میشه برای شیر شدن ولی اگه پرینتر usb فقط باشه باید مودم روتری تهیه کنید که پورت یو اس بی برای شیر کردین پرینتر و پرینتر سرور داشته باشه که اون هزنیش خیلی بالا میزنه مگر اینکه به یک سیستم بزنید و اون شیر کنید و بقیه سیستم ها از پرینتر استفاده کنند
برای افزایش برد وایرلس بهترین راه تعویض انت با dbi بالاتر است میتونید از روترها و ریپیتر ها هم استفاده کنید
مکان مودم و آپدیت بودن درایور شبکه و فریم ویر مودم و استفاده از کانال های ارتباطی خلوت تر هم تو برد وایرلس تاثیر گذاره
سلام من 5 ساله که از این مودم های قدیمی CORECESS دارم که دو چراغ هم هستن یکی USB یکی ADSL
به دلیل مشکلاتی که تو این چند روز داشتم با ADSL که چراغ ADSL مودم روشن نمیشد به دوستم گفتم و مودمش رو قرض گرفتم مدل TD-8817
امروز بالاخره چراغ ثابت شد و اول با مودم قدیمی تست کردم سرعت دانلود 20 بود یعنی با سرعتی حدود 160 کیلوبایت کانکت شدم و دو سه بار دیگه هم تست کردم تو همین حدودا بود سرعت
بعد مودم TPLINK زدم دیدم سرعت دانلود 300 بود و خیلی عالی بود برای همین تصمیم گرفتم یه مودم جدید بگیرم
تو این دو سه صفحه اخر یه نگاهی کردم و دیدم این مدل به اون چه من دنبالشم خیلی شبیهه
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
چیزایی که من میخوام اینه نمیدونم این مودم این کارایی رو داره یا اصلا مودمی هست که این کارا رو انجام بده ؟
1-من تا یکی دو هفته دیگه میخوام لپتاپ بگیرم و فکر میکردم اگه مودمی باشه که مثلا من به برق بزنم و تنظیماتش هم انجام بدم و نیازی هم به وصل کردن از طریق USB نباشه به لپتاپ خیلی خوب میشه چون مثلا من میخوام لپتاپ ببرم تو یه اتاق دیگه و هی بخوام کل مودم و سیم های مودم و پریز تلفن بکنم ببرم اون اتاق نمیشه و دردسر داره اگه بشه از طریق وایرلس این کارو بکنیم خیلی خوب میشه
این مودم این قابلیت داره ؟
2- دم خونه ما یه وایرلس مفتی هست که طرف پسورد نذاشته روش و با موبایل راحت میتونم استفاده کنم وایرلس لپتاپ هم این فاصله رو جواب میده و میگیره ولی یه وایرلس دیگه هم یک کوچه بالاتر هست که اونم پسورد نداره و رایگانه ماله یه مغازه کامپیوتری
احتمالا وایرلس لپتاپ جوابگو نباشه و نتونه پیداش کنه این مودم برد بیشتر میکنه و برد بیشتری رو جواب میده ؟
این مودم TPLINK 8817 که الان دستمه یه کم زیاد داغ میکنه اینم همینطوره ؟ این داغ شدن زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه که ؟
پیشاپیش ممنون
من این مودم رو تازه خریدم
درباره گزینه اول باید بگم من خودم هم از لپ تاپ هم استفاده کمینم ما خونمون دو طبقه هست و طیقه بالا خوب آنتن میده و مشکلی نداره
شماره دوم : من تاحا نتونستم با مدمی که دارم از وای فای جای دیگه استفاده کنم و نمیدونم میشه یا نه
سلام من مودم tp link 8951nd رو میخام بگیرم. چطوره؟ 62 تومن digikala
سلام
دوستان نظرتون در مورد مودم وایرلسCNet CAR-971 ADSL2/2+ Wireless-N Router چیه؟
اینم لینک سازندشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من مودم tplin 8951nd خریدم وقتی که میخوام به اینترنت وصل شم چراغ ADSL روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه لطفا کمکم کنید در هردو حالت brinch و PPPoE هم امتحان کردم ولی نشد
این مشکل یا از درست کانفیگ نشدن مودمتون است یا از طرف isp است این مشکل
مقدار vpi و vci و همچنین یوزر و پسورد رو درست میدید ؟
درود به همه
من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
1 - من قبلا يه مودم تي پپ معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 و سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهم داشت ؟
2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ( در واقع پيشنهادشون اين بود كه هر موقع كه مي خوام از ويندوز جديد استفاده كنم ، حتما زنگ بزنم و مك آدرس رو برام ست كنن هر دفعه !!! ) ، احتمال دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
خودشون مودم استار نت دارن و اونو پيشنهاد كردن . 110هزار تومن !!!
لطفا زود جواب بدين . ممنون
من همه چیز رو درست وارد کردم ISP هم از مودم های tplink پشتیبانی میکنه لطفا کمکم کن
سلام من چند روز پیش این مودم گرفتم مودم خیلی خوبیه این مشکلی که شما میگی رو نمیدونم چون دو ویندوز ندارم ولی این مودم چون وایرلس داره بعیده دیگه این مشکل وجود داشته باشهنقل قول:
کلا خواستم بگم مودم خیلی خوبیه
من جوابتون رو دادم اگه کانفیگ مدمتون درست باشه باید زنگ بزنید به isp و بگین مک آدرستونو براتون ریست کنن سپس مودم رو بعد از اینکار خاموش کنید کابل هاشو بکشین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه سپس مودم رو روشن کنید و ازش استفاده کنیدنقل قول:
سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشتنقل قول:
این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی
خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )نقل قول:
در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟
در مورد اون دزدی اعتبار همچین اتفاقی برای من نیفتادنقل قول:
ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
فقط ي; سوال :
الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟
WEP 128BIT امنیتش زیاد بالا نیست شما از wpa2 با الگوریتم AES استفاده کنید طول پسوردتون زیاد باشه و ترکیبی از اعداد و حروف باشه از SPACE هم تو پسورد استفاده کنید بد نیستنقل قول:
سلام
من امروز از یک فروشگاه اینترنتی مودم Tp-link [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همراه با یک آنتن 8 Dbi سفارش دادم که برام بیارند به نظرتون میتونم با این وضعیت و این آنتن تا 150 متر که مانع هم جلوش هست دریافت داشته باشم؟
با این قدرت آنتن چند متر پوشش داره؟
راستی این مودم دو تا آنتن 3 Dbi داره اینا با قدرت کلی 6 Dbi هست؟!
بله مشکلی ندارین در برد با همون دو تا آنتن 3dbi اشم تو اون فاصله مشکلی براتون پیش نمیومد
کسی مودم idsl وایرلسی که قابلیت فکس مودم هم داشته باشه میشناسه؟مثل مودمهای دابل اپ
هر چند مدلی که میشناسید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا اگه قیمت هم داشتید بگید.
من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟