دوستان عزیز لطف کنید خیلی ساده و روون در حد سیکل بگید که برای اینکه این Need For Speed جدید بازی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟
ورژن داشبورد ایکس باکسم 2.0.9199.0
دوستان عزیز لطف کنید خیلی ساده و روون در حد سیکل بگید که برای اینکه این Need For Speed جدید بازی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟
ورژن داشبورد ایکس باکسم 2.0.9199.0
کسی هستش که بدونه چطوری میشه LT+ رو نصبش کرد ؟؟؟
کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه
منظورت چه آپدیتیه ؟؟؟نقل قول:
کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه
همین چند روز پیش جدیدترین ها اومدن که !!!
اره بابا خودم بلدم وای بیچاره کنسول رو باز باید لتو پاره کنم ....دوستان وخاهید من اموزش این کار رو بنویسم قدم به قدمنقل قول:
سلام
با خیال راحت برو اپدیت کن البته قبلش LT + رو بریز اگه بلدی که هیچ اگر نه ببر برات بریزن بعد بیا اپدیت داشبورد رو بریز و برو حال کن دیگه تمومه و میشه راحت بازی کنی. من دل و زدم به دریا و همه رو انجام دادم. الان دارم راحت بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
خودتون در خانه انجام بدهید
نیکی و پرسش؟نقل قول:
با این ورژن داشبورد ایکس باکسم 9199 میتونم Need For Speed جدیدرو بازی کنم؟؟؟
تو رو خدا بگید میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
خیر دوست من . شما اول باید فریم ویر lt+ رو بریزید سپس اپدیت داشبورد جدید رو تا بتونید این بازی و بازی هایی که در آینده میان رو اجرا کنید.
پس من امشب یا فردا شب شروع وکنم و از مراحلش هم عکس میندازم
در کنار تصاویر میگم که چگونه بید.
تقریبا چیزی شبیه اتاق عمل میشه.
به اين سادگي كه نيست همينطوري نصب كني بايد كنسولو باز كني درايو رو به pc وصل كني با توجه به مدل و ورژن درايو key درايو رو بدست بياري و با فريمور جديد مخلوط كني بعد فريمور درايو رو پاك و فريمور جديد رو روش نصب كني. هر كدوم از اين مراحل نكتها داره كه بحثش خيلي طولاني ميشه.نقل قول:
سلام من اان assassin creed رو گرفتم نمیاد باید چی کار کنم اپدیت کنم ؟
سلام ورژن داشبورد من 2.0.12611.0 هستش میخواستم ببینم منم نیاز به lt+ دارم؟یا با همون دو تا پچ ادونچر و انیمال کارم راه میفته؟راستی من اصلا از لایو استفاده نکردم و نخواهم کرد؛لطفا اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه؛اینجا یعنی اهواز 35 تومن بابت ریختن lt+ میگرن اخه ادم زورش میاد تقریبا قیمت یه دستست!
سلام دوستان من میخوام lt+ بریزم همه نرم افزارا با نسخه firm ware که حاوی اپدیت lite on برای درایم که لایتون هست رو داره...ولی مشکل اینه که وقتی درایومو به کامپیوتر نصب میکنم در برنامه jungle flashe 0.1.76 b وقتی دکمه open source firmwareرو میزنم فریمورای lt رو که باز میکنم بجای اینکهفایل با فرمت lite_ofw .bin بیاد همون محتوای پوشه رو نشون میده .در کل نمیتو نم به فرمت lite_ofw.bin تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟ممنون
شما دقیقا بگو چه اتفاقی نیوفته که نمیاد.ورژن داشبورد هم مهمم .ixtreme هم LT+ باید باشه.نقل قول:
این اپدیت جدیدرو بریزیم و lt جدیدرو نریزیم، بازیهای جدید اجرا میشن یا نه؟؟
نقل قول:
بازی هایی که از AP25 پشتیبانی میکنند اجرا نمیشه .
الان فقط بازی های HP / AC:BH / Fable III این AP25 رودارن .
بعضی بازی های جدید تر هم اومدند که AP25 ندارند مثل Apache / mono poly / create و چنتا بازی دیگه .
دوست عزیز من دستکاه رو تازه خریدم و lt روش هستنقل قول:
من با پسر داییم گرفتن دستگاه رو یعنی 2 تا گرفتیم اون برده توپ خونه 12 تومن داده با فلش دستگاه رو اپدیت کردن براش ولی دستگاه رو باز نکردن من حالا نمیخوام 12 تومن پول بدم اگه میشه لینک اپدیت رو بدید خودم اپدیت کنم مرسی
دوستان ببخشید حالا با این lt مایی که داشبوردمون رو به کینکت آپدیت کردیم هم دیگه مشکلی نداریم؟
یعنی کنسولمو فقط باید یه جایی بدم که درستش کنند؟
اون آپدیتی که کردم مشکلساز نمیشه؟
ممنون
من بازی Vanquish رو هم نمیتونم اجراش کنم ایراد کپی بودن بازی رو میگیره :41::41::41:نقل قول:
من بازی hot persuit و assassin creedگرفتم
میگه باید آپدیت بشه
مسله اینکه میگفت ماله کارت گرافیکشه اما من نمیدونم
میخاستم ببینم اگه میشه اپدایتشو دانلود کرد و با فلش ریخت ،از کجا باید دانلود کنم
ممنونم
سلام من دستگاه رو دادم برام اپدیت lt کردن ولی یه سوال هست اونم اینکه این lt رو بریزیم ظاهر داشبورد هم عوض میشه در واقع من به یارو گفتم فریمور جدید رو بریزه ولی الان ورژن و ظاهر داشبورد عوض شده یعنی آپدیت داشبورد رو ریخته یا فریمور؟
هر دو احتمالا
دوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟
آره یه شش مگی بود که منم با سلام و صلوات آپدیت کردم مشکلی پیش نیومدنقل قول:
دوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟
آپ کن نترس
سلام دوستان . میخواستم بدونم فریمور جدید اومده که بشه nfs و fable 3 رو بازی کرد ؟
نقل قول:
بله +LT .......
من روی درابوم lt نصب بود که برای انلاین مشکل نداشته باشم
درایوم هم چون از این سری هایی بود که تراشیده میشد فکر می کنم lite on بود
حالا اشتباهی با بازی nfs و اپدیتش به مشکل برخوردم و نمی تونم اجرا کنم
می خوام دوباره به LT برگردونم
لینک دانلود LT رو می خواستم
LT که چیزی نیست که بشه دانلودش کرد ... باید دستگاه رو باز کنن ... یه مشت تغییرش بدن .... اون آپدیت داشبورده که میشه دانلود کرد... شما هم برای اینکه بتونی NFS Hot Pursuit و AC Brotherhood و Fabel III رو بازی کنی باید LT+ رو نصب کنی ... ولی کار سختیه ... ببر بیرون ...
اخه دفعه قبلی که LT ریخته بودم دیدم اون تعمیرکاره با یه فلش مموری LT رو نصب کردنقل قول:
پس باید ببرم بیرون؟ !چقدر میگیرن ؟
این فوتبال PES 2011 رو روی کنسول پسرعموم اجرا نمیشه
اما اون اصل اپدیت نکرده به lt مشکل اون چیه ؟
این LT+ روی اسیمها هم بدون دردسر جواب میده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه آپدیت چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چند وقت یه بار واسش آپدیت میاد و با آپدیت چه قابلیتهایی به دستگاه اضافه میشه ؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه .. این +lt جدید مشکل بن شدن و این جور چیزا رو داره ؟ یعنی فقط میتونه بازی های ap 2.5 رو اجرا کنه یا اینکه از بن شدنم جلوگیری میکنه ؟
ديگه هيچ مشكلي از لحاظ بن شدن و ساير موارد نخواهيد داشت
بچه ها الان یه پچ دیگه اومده 44 مِگه
قضیش چیه ؟ این یکی رو می ترسم آپدیت کنم !
نقل قول:
سلام علی جان....
چه پچی؟؟:31: بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...
اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی:31:
یا حق :)
موقع بازی ها که آرهنقل قول:
سلام علی جان....
چه پچی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...
اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق :)
اینو کنسل کردمش یعنی نزاشتم آپ کنه
بعد با صلوات و اینا دوباره وصل شدم به لایو و دیگه هم چین پیامی هم نداد و یه ساعتی Black Ops زدم :دی
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گذاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
ولی بازی رو نخوند و این ارور رو داد:
THIS DICK IS UNREADABLE
بعد فهمیدم که دو تا آپ دیت رو قبل از این باید نصب می کردم update kinekt advanture , update kinekt animal حالا من باید چی کار کنم که بتونم این بازی رو انجام بدم
چه جوری میشه دستگاه رو به حالت قبل از آپ دیت برگردونم تا اول update kinekt advanture , update kinekt animal رو نصب کنم بعد بازی رو بذارم و از توی بازی آپ دیت رو نصب کنم لطفا یه راهنمایی کنید . دستتون درد نکنه
خواهش میکنم یک نفر یک راهی به من نشون بده .............
داداش اصلا به لایو وصل نشو که بن میشی.الان دستگاهت فلگ شدهنقل قول:
باید بدی بیرون برات فریمور جدیدو بریزن.(LT+)
فريمور درايوت LT بود؟نقل قول:
ديگه كار از كار گذشت با وصل شدن به لايو احتمالا در آينده بن ميشي
یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست
بله اول اپدیتش کن بعد .التی رو بریز...نقل قول:
یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست