سلام دوستان
ایا این گوشی کیبورد فارسی روش هست یا باید خودمون با هک کردن روش بریزیم؟
Printable View
سلام دوستان
ایا این گوشی کیبورد فارسی روش هست یا باید خودمون با هک کردن روش بریزیم؟
سلام دوستان
آقا این گوشی شارژرش تبدیل می خواد؟ شارژر من که تبدیل می خواهد.
بعد از کدوم سایت میشه سریال گوشی رو چک کرد؟؟ ممنون میشم جواب بدید.
اشتباه شنیدید!نقل قول:
شارژر گوشی من هم تبدیل میخواست! چون گوشی مال امریکای شمالی هستش!نقل قول:
شما با آپدیت کردن از طریق Nsu و تغییر پروداکت کد میتونی زبان فارسی رو بهش اضافه کنی!نقل قول:
این که گفتی یعنی چه؟!نقل قول:
شما با آپدیت کردن از طریق nsu و تغییر پروداکت کد میتونی زبان فارسی رو بهش اضافه کنی!
چه جوری این کارو انجام بدم؟
تو تاپیک مربوطه هستش میتونی اونجا مراحل کار رو یاد بگیری!نقل قول:
سلام به همه و با تشکر از راهنماییاتون
من گوشی داداشمو پروداکت کدشو تغییر دادم و به ورژن 20 آپدیت کردم
الان زبان گوشی انگلیسی فارسی عربی و اردو هست دیگه خدا رو شکر اثری از چین نیست
تاریخ آپدیتشم سال 2009 زده سرعت گوشی عالی شده
دیگه هیچ مشکلی باهاش نداره
یه برنامه هم فکر کنم اضافه شده بود!!!
کیبورد فارسیم داره
در کل خیلی توپ شده
دست همتون درد نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پنسل واسه مارک کردن تو گالری و اینباکس و ... در 5800
سلام به همه
ببينيد همه چيز رو تو خودش نداره
منم مشكلم الان با خريدش همينه كه آيا N79 بخرم يا 5800 ؟
چون 5800 سيستم FM transmiter رو نداره و اين تكنولوزي رو فقط N85, N78 , N79 داره و ازشم نميشه گذشت
حالا ميشه راهنمايي كنيد كدومو بخرم؟
خوب وقتی از FM Transmiter نمی تونی بگذری یکی از این سه گوشی:31:نقل قول:
دوست عزیز اینجا جای قرار دادن برنامست:نقل قول:
در ضمن یا لینک مستقیم بذارید یا خودتون برنامه رو یه جا آپلود کنید(صد مرتبه):10:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=205
گوشی من موقع نوشتن sms اون کرسر چشمک زنش بعضی وقتا رنگش یه لحظه عوض میشه.مثلا سبز یا بنفش یا... کسی دلیلشو میدونه؟
قبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
من این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
مطمئنید که برای 5800 هست؟
توی تنظیمات پروفایل یه گزینه هست به اسم say caller's nameنقل قول:
قبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
منم نفهمیدم چطوری کار میکنهنقل قول:
من این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
نقل قول:
منم یه بار وقتی داشتم با لیست contact هام ور می رفتم متوجه شدم فضا از رنگ طوسی به رنگ بنفش دراومد. فکر می کنم گوشی از نظر نرم افزاری هنوز به حالت stable نرسیده، هنوزم تا حدودی گیج و گوله. با این که ازش کار زیادی نمی کشم، با همون نرم افزارای خودش هم نمی تونه اُپتیمم کارایی رو داشته باشه. گاهی کُنده و برای اجرای یه دستور صفحه سیاه می شه و بعدش shift می کنه به صفحه بعدی. گمونم باید حالا حالاها منتظر آپدیتهای جدید از طرف نوکیا باشیم.
در ضمن، اگه رو گوشیتون برنامه france 24 رو دارین فعالش کنین، جالبه. برنامه خبری، اخبار اقتصادی، هنری، و برنامه های live داره به سه زبون انگلیسی، فرانسه و عربی (مال من که این جوریه!). اگه با کابل به تلویزیون وصلش کنین، می تونین اونجا هم ببینین، که البته تصویرش کیفیتی نداره. باطری رو هم زیاد مصرف می کنه. (من از طریق WiFi وصل شدم.) :20:
نقل قول:
این برنامه با نگه داشتن دکمه سبز کار میکنه ولی کاراییش زیاد خوب نیست
اما از هیچی بهتره
دوستان یه سوال مهم داشتم
من این گوشی را به تازگی حدود 2 روزه که خریدم.تنها کاری که باش کردم گوش دادن آهنگ و ریختن یه سری آهنگ از طریق کابل بوده
حالا هر چند دقیقه یک بار همین طور که با گوشی کار میکنم به طور اتفاقی رنگ صفحه ال سی دی به مدت چند ثانیه نارنجی یا سبز یا رنگ های دیگه میشه و دوباره به حالت عادی بر میگرده
البته اینم بگم که این رنگ ها به صورت های لایت رو صفه میفتن(یعنی رنگ اصلی صفحه و منوی گوشی حفظ میشه و این رنگ ها به صورت های لایت بهش اضافه میشن و بعد 2 ثانیه به حالت عادی بر میگرده)
میخوام بدونم علتش چیه؟؟ یعنی ال سی دی ایراد داره؟؟؟
گوشی هم که گارانتی نداره.حالا باید چی کار کنم؟؟
سلام دوستان.
من یه مشکل با این گوشی دارم اگه می شه راهنماییم کنید.گوشی من made in china هست و گوشی دوستم زده maden hungary . ال سی دی گوشیه دوستم رنگارو پررنگ تر نشون می ده [مخصوصا رنگ مشکیو خیلی بهتر نشون میده] یعنی ال سی دی گوشیه من مشکل داره؟تنظیماتی نیست که رنگشو درست کنم؟
سلام دوستان 5800 دار
کسی میتونه بگه که صداش چقدر با 5800 فرق داره
بلندی و کیفیت
تتنظیماتی برای این موضوع که گفتی نداره.فقط تو قسمت setting/display میتونی نور صفحه را زیاد کنی.همیننقل قول:
البته اینم بگم که زیاد سخت نگیر.همینطوری هست
ادیت.......
اگه منظورت 5700 باشه.صداش هم از لحاظ بلندی و هم از لحاظ کیفیت بهتره.البته نه خیلی زیاد ولی قابل محسوسهنقل قول:
من گوشیم موقع نصب sis ها ارور certificate میداد
الان با 7370 ریستش کردم بعضی برنامه ها رو نصب می کنه اما بعضی ها رو هنوز نه
مثلا marble maze و mobile paint و smartcom نصب نشدن
اینا باید ساین بشن؟
یک سوال!!
با جی پی اس روشن چقدر باطری دووم میاره؟؟
در مقایسه با n78 .
سپهر جان ...گوشيرو هك كن تا راحت شي...:46:نقل قول:
شاد باشي
اگه فرصت کنم و یه اینترنت پر سرعت و درست و حسابی پیدا کنم حتما اینکارو می کنمنقل قول:
اما فعلا با ساین کردن تونستم اونا رو هم نصب کنم:46:
برای هک کردن که احتیاج به اینترنت پرسرعت نداری.اون آپدیت که اینترنت پرسرعت میخواد.اگر فایلهای cer , key رو داری و با ساین کردن مشکلی نداری هک نکن اما اگر میخوای راحت بشی هک کن.درضمن با هک کردن بعضی از برنامه ها هنوز ساین میخوان که با فایلهای توی صفحه اول اینکارو میشه کرد.نقل قول:
کسی می دونه توی تهران از کجا می شه کارت حافظه 16 گیگ واسش گرفت؟از هر جا می پرسم ندارن
:45::45::45:نقل قول:
دوستان اولاً هنوز فایل installserver برای این گوشی و کلاً S60V5 نیومده که بخواین هک کنین .... پس همون فایل Cer و Key رو باید بگیرید ....
دوماً دوست من مگه شما 16 گیگ اطلاعات داری که میخوای روی گوشی بریزی ...؟ بابا بنده خدا اگه N97 هم باشه کم میاره ....
سوماً من باطری 5800 رو نمیدونم اما میدونم با Gps روشن مصرف باطریت نصف میشه .....
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
چرا کم بیاره سامان؟ تا 32 هم جواب میده...هیچ مشکلی نداره...نقل قول:
دوماً دوست من مگه شما 16 گیگ اطلاعات داری که میخوای روی گوشی بریزی ...؟ بابا بنده خدا اگه n97 هم باشه کم میاره ....
شاد باشی
سلام .
کسی قیمت روز رو نداره؟
سلام
مجارستان:363تومن.
معایب هک کردن گوشی رو میگین
یعنی اگه این گوشی رو هک کنم چه مشکلاتی پیش رو خواهد بود ؟ و کدوم روش بهتره
اینجا مطرح کردم چون گوشیم 5800 و اثرات هک رو این گوشی رو میخوام بدونم
با سلام به همه رفقا ( فقط دوم خردا *some text missing* ! ) :
میگن این گوشیها این مشکلات رو دارند حالا راست یا دروغش پا خودشون !
1.در زبان فارسی مشکلات جدی دارند و می بایستی در صورت لزوم نرم و میان افزارهای خاصی روشون نصب بشه.
2.برای sms دادن به علت اینکه touch screen هستند زیاد جالب نیستند مخصوصا وقتی که از حروفهایی که روی دکمه دوم یا سوم هستند می خاوی استفاده کنی ؟!
3.گرچه وقتی حین مکالمه گوشی رو نزدیک گوشت میکنه صفحه اش غیر فعال می شه ولی 100% نیست!
4.بعد از مدتی رو صفحه اش گرچه محافظ داره ولی خط و اثر انگشتت می افته ؟
و غیره ...
در کل گوشی به دردنخوریه .....ازش متنفرم ..بدم می یاد :31:
ممنونم
خاتمی