مرجع اصلي اين موضوعات دفترچه خودرو و قسمت سرويس هاي ادواري هستش....
50 هزار کيلومتر هم ميانگين هستش...مثلا کساني که معمولا دور بالا رانندگي مي کنند و معکوس هاي سنگين به ماشين مي دهند و اهل تيک آف و... هستند بايد زودتر عوض کنند.
Printable View
مرجع اصلي اين موضوعات دفترچه خودرو و قسمت سرويس هاي ادواري هستش....
50 هزار کيلومتر هم ميانگين هستش...مثلا کساني که معمولا دور بالا رانندگي مي کنند و معکوس هاي سنگين به ماشين مي دهند و اهل تيک آف و... هستند بايد زودتر عوض کنند.
نقل قول:
تشکر دوست عزیز
فقط 2 سوال واسم پیش اومد :
کدوم بهتره؟ هیچکدوم!! اما اونایی که دستی گاز سوز شدن قر کمتری سر ماشین میارن.
1) یعنی تقریبا شما دستی گاز سوز شده رو ترجیح میدید .. درسته ؟ من اینجوری متوجه شدم
2) اگه خودت دستی گازسوز کنی گارانتی ماشین از بین نمیره ؟ شامل میشه ؟
یه مورد دیگه :
پراید بنزین سوز : 000 712 7 تومان و پراید دوگانه سور حدود 000 532 8
یعنی 800 تومن گرونتره .. ولی اگه بنزین سوز بگیری و خودت گازسوز کنی فوقش 500 تا 550 خرج میکنی . پس دستی به صرفه است.
دوست عزيز كجا اين قيمت رو گرفتي ؟؟؟ من چند روز پيش زنگ زدم به يكي از نمايندگي هاي مجاز اولي كلي چرت وپرت تحويلم دادم آخرشم گفت هزينش ميشه 800 تومن !!!نقل قول:
ولی اگه بنزین سوز بگیری و خودت گازسوز کنی فوقش 500 تا 550 خرج میکنی . پس دستی به صرفه است.
منم يهو شدم :18:
1- نظر من اینه. در کل زیاد فرقی نباید داشته باشن چرا که کلا سیستم پیچیده ای نداره. منتها در اونایی که شرکتی گازسوز میشن واسه اینکه کار ظریفتر از آب دربیاد اومدن آپشنهایی اضاف کرداه اند که به دلیل غیر حرفه ای بودن مشکلات بیشتری به بار آورده.نقل قول:
2- خب دیگه. شرکت سایپا داره نهایت استفاده را از بی اطمینانی عرضه بنزین میکنه. خداییش نمیصرفه. اون هم واسه پراید.
باز هم پیشنهادم اینه که اگه ضروری نیست کلا همون بنزینی بخرید. اگه بعدا خواست مشکلی از نظر سوخت پیش بیاد بالاخره راههای زیادی هست. مطمئن باش جایگاهها زیادتر میشه و قیمت نصب هم پایین میاد.
فکر نکنم اینقدر باشه. ولی کلا حساب کتاب دقیقی نداره گرچه تعرفه مشخص شده. حدود دو ماه پیش که حدود 450 بود. البته این پست دوست عزیز هم هستنقل قول:
نقل قول:
اینم در نظر داشته باشید وقتی پراید رو گاز سوز میکنید عقب ماشین یکم میاد پایینتر و اگه سه نفر دیگه هم سوار کنی....!نقل قول:
یعنی 800 تومن گرونتره .. ولی اگه بنزین سوز بگیری و خودت گازسوز کنی فوقش 500 تا 550 خرج میکنی . پس دستی به صرفه است.
پس باید کمک ها رو همبا نوع قویترش عوض کنین. و نوع استانداردی که مخصوص پرایدهای گاز سوز هست بزارید.( دقیق نمیدونم ولی یکی پرایدشو گاز سوز کرده بود گفت کمکهاش مخصوص گاز سوزه!)
پس قیمتش زیاد فرقی نمیکنه.
بچه ها من تو تعمیرات مجاز سایپا کار می کنم.
توصیه های من رو گوش کنید.
کسانی که ماشین تازه می خرن 100 کیلومتر باهاش نرمه بیان دور 80 بیان بعد ماشین رو برونن تا نفس ماشین باز بشه .
2 کسانی که از برج 7 ماشین خریدن پایه گاز سوزه
3 کسانی که می خوان گاز بزنن اول یه باک بنزین بعد یه باک گاز
4 ماشین رو با بنزین روشن و با بنزین خاموش کنید
سوالی در مورد گاز بود در خدمت هستیم
سلام
ميخوام لاستيكاي ماشينمو عوض كنم چي پيشنهاد مي كنين؟
اگر اهل سرعت هستی لاستیک پهن بنداز که توی پیچها بهتر ماشین رو کنترل کنی .
اگر معمولی می رونی نمی خواد لاستیک های خودش خوبه راستی لاستیک از چه نوعی هستش کشور سازنده رو می گم
راستی کمی صبر کن تا تو شرکت نگاه کنم بهترین جنس رو بهت پیشنهاد کنم
اگه ماشین بناست پایه گازسوز باشه دیگه چه لزومی داره که یه باک بنزین زده بشه و یه باک گاز و یا هر نوع عمل احتیاطی دیگه؟نقل قول:
مگر اینکه منظور شما همین گازسوزهای فعلی باشه.
206 پايه گازسوز هم همينطور است موقع روشن و خاموش اتومات مي ره روي بنزين.نقل قول:
اون مسئله يک باک بنزين و يک باک گاز هم همون مسئله احتياط است.
(پايه گازسوز هم به نظر من بازار گرمي بيش نيست....و معايب گاز در اين موتور هم به نظرم کماکان باقي مي ماند)
گزينه هاي زيادي براي نتخاب هست.بستگي دارد به اينکه چه انتظاري از لاستيک داشته باشيد يا چقدر مي خوهيد هزينه کنيد و....نقل قول:
تبریزنقل قول:
دوستم 1 ماه قبل یه ROA صفر خریده ... با 650 گاز سوز کرده اونم مخزن ایتالیایی و بقیه تجهیزات هم از نوع مرغوب
منم از یارو پرسیدم پراید چند درمیاد با همین شرایط گفت 550
تازه نمایندگی مجازه و بیمه میکنه و میگه برو فیش بریز تو بانک و پرونده واست تشکیل میشه
ممنون میشم بچه هایی که گازسوز کردن و از قیمت اطلاعی دارن کمک کنن
:40:
راستش من 000 712 7 واریز کردم و دارم پراید بنزینی میگیرم .. ولی یه جورایی پشیمونم و میگم ای کاش 800 هم بیشتر میدادم گاز سوز رو میگرفتم ...نقل قول:
به خاطر اون دارم میپرسم که اگه خودم گازسوز کنم چه جوری میشه ؟ و آیا صلاح میدونید یا نه ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو پست قبلی هم اشاره کردم : من یه پراید بنزینی ثبت نام کردم به قیمت 000 712 7 ... ولی الان پشیمونم و میگم کاش دوگانه میگرفتم و ماشین رو تحویل نگرفته دنبال گازسوز کردنشم
چند تا سوال داشتم :
1 ) یعنی چی کسایی که از برج 7 ماشین خریدن پایه گازسوزه ؟ یعنی ماشینی که من قراره تحویل بگیرم پایه گاز سوزه ؟
2 ) آیا شما صلاح میدونی که من ماشین رو گاز سوز کنم .. ؟
3 ) هزینه گاز سوز کردن یه پراید صبا چنده ؟
4) گارانتی ماشین پابرجا میمونه دیگه ؟ درسته ؟
ممنون میشم یکم راهنماییم کنی .... آخه اولین ماشینی که دارم میگیرم زیاد اطلاعات ندارم مخصوصا در مورد گازسوزی ماشین
منتظرم :11:
صفحه قبل را بخوانيد!نقل قول:
با سلام.
از اونجائيكه پرايد با هيدروليك و پرايد با ABS فعلا موجود هست .ايا با توجه به اجباري شدن ABS كسي خبر داره كه پرايد هم با ABS و هم هيدروليك توليد ميشه يا نه؟
ضمنا شنيدم يكي از نمايندگيهاي سايپا پرايد رو اتومات ميكنه.ايا خود سايپا بصورت سفارشي اتومات هم توليد ميكنه؟
با تشكر.
اطلاعي از منبعي موثق در دسترس نيست که پرايد هم با ABS و هم هيدروليک توليد بشود.
در حال حاضر پرايد اتوماتيک توليد نمي شود.پرايدهاي اتوماتيک موجود هم يا مال چند سال پيش هستند که سايپا يکسري پرايد اتوماتيک توليد کرد يا با استفاده از گيربکس هاي وارداتي استوک اتومات شده اند....
بابا کی میشه این داشبور پراید عوض بشه.
این 132 رو هم با همین داشبورد زده
بابا یه تغیری بده
خشک و بیروح
حد اقل مثل 141 بزار داشبوردشو.
حالا کیه که گوش کنه؟
فعلاً که در ارتباط با کیفیت قطعات باید گفت دریق از پارسالنقل قول:
اگه از اینی که هست بدتر نشه باید خدا رو شکر کرد .
نقل قول:
100 درصد که گارانتی داره .
بعد کارخونه موتور برای گاز سوز تقویت می کنه دیگه تو سرعت دل نمی زنه و موتور رو از هر لحاظ تقویت می کنن با دستی ها فرق می کنه ماشین بنزینی کارخونه می زنه مخصوص بنزین و یک دفعه که سوختش فرق می کنه موتور تعجب می کنه و عمر اون کم می شه حتی تو سرعت دل می زنه و زیاد گاز نمی خوره
3 ) هزینه گاز سوز کردن یه پراید صبا چنده ؟ هزینه 800 تومن
نقل قول:
دوست من تو فکر می کنی بنزین گه تو ایران هستش به ماشین فشار نمی یاره یه باک بنزین یه باک گاز موتور عادت می کنه و دیگه مشکلی پیش نمی یاد و باک ها که عوض می شه همدیگه رو تقویت می کنه
نقل قول:
داداش من چرا می گن با روشن خاموش کردن ماشین از گاز استفاده نشه ؟ بخاطر اینکه چون داره استارت می شه مایع بهش بخوره بهتر تا چیزی که خوشک باشه بعداش موقع خاموش کردن رو بنزین که بره کمی از بنزین می مونه و موقع روشن کردن که گاز با هاش قاطی بشه می گن موتور خفه می شه
گاز =بنزین =بسیار خطر ناک واسه موتور با هم
نقل قول:
تایید می شه حالا تو شهر های بزرگ واسه امکانات که هستش زیاد می گیرن شما هم نگاه به مخزن نکن نگاه به لیگلاتور بقی چیز ها نگاه کن
نقل قول:
درخواست بدی اره
بعد هنوز بخاطر قیمت زیاد دستور ساخت نیومده ولی می یاد فرمون هیدرولیک تو سرعت زیاد خطر ناک واسه ماشین سبک
نقل قول:
دوستان بعضی ها می گن چرا با کیفیت نمی زارید خوب بابا شما هم زور می گین اگر بزارن بگن پراید 11 میلیون شما می خری نه پراید از عرضه خارج می شه خوب باید قطعات بیاد تو ایران از گمرک بگزه تمام اینها گیرون حساب میشه و می یاد روی قیمت ماشین
نقل قول:
می گم بزن زیرش موقع تحویل بگو من گاز سوز سفارش داده بودم و باید این ماشین برگشت بخوره این ماشین بدرد من نمی خوره
و اشتباه در سفارش علت برگشت رو بزن
نقل قول:
والا اینم حرفیه :31: ولی نمیشه .. میگن مگه عقل مونده بود خونتون وقتی داشتی فرم پر میکردی و امضا میکردی :41:
میگم حالا ماشین رو تحویل بگیرم یه مدت با بنزین برونم شاید بنزینم کافی بود (که احتمالش خیلی کمه) اگه دیدم کافی نیست آزاد میزنم (400 تومان) دیدم میصرفه همین رو میرونم دردسر گاز رو هم ندارم خیالم هم راحته ولی اگه دیدم نه نمیشه میبرم میدم نمایندگی مجاز گازسوز میکنه
از بچه های پراید دار که خودشون بیرون گازسوز کردن کسی نیست بیاد از معایب و مزایا گازسوزی پراید یکم توضیح بده ؟
گارانتی که همشون دارن منتها مهم اینه که این گارانتی چقدر به درد بخوره. کلا حس میشه که شرکتهای ایرانی (حالا مگه چنتا شرکت هست؟!) مقداری از کارهایی که باید رو ماشین تولیدی انجام میدادن را گذاشتن تا خریدار بره نمایندگیها واسش انجام بدن!نقل قول:
این که ماشین گازسوز شده توی سرعت دل بزنه یا نه به اونایی بستگی داره که نصبش میکنن. اتفاقا دوستان من که پراید گازسوز شده شرکتی خریدن همشون مینالند که مرتب ماشین دل میزنه و یا وقتی میخواد بره گاز یا بنزین مشکل داره و ...
جدیدا یکی میگفت روی گاز خوبه اما میزنم بنزین ریپ میزنه!
البته بعدش میبرن گارانتی تا خوب بشه اما حرف من اینه که کلا مورد پیچیده ای نداره که. اگه درست تنظیم بشه (تنظیم در حد همینی که هست وگرنه کلا اینجور گازسوز کردن ماشیها کلمه تنظیم دیگه جایی نداره)
مثلا ماشین خود من نمیدونم از روی خوش شانسی بوده یا هرچیز دیگه حدود یک و نیم ساله دستی گازی شده و هیچکدوم از مشکلات را به شکل جدی نداشته .(چون به شکل جزئئ که تو ایران غیر ممکنه!)
هر دوتا ماشین هنگام عوض کردن نوع سوخت شتابشون فرق میکنه اما میگن که در ماشینهایی که کارخانه گازسوز میکنه این تفاوت کمتر حس میشه.
این کلمه "عادت" بیشتر برای جاندار و انسانها به کار میره. ماشین مگه آدمه که یه چیزی واسش عادی بشه یه چیزی نشه؟!نقل قول:
اگه بناست که سوخت گاز فشار بیاره همیشه میاره و بنانیست که بعد از مدتی ماشین "عادت" کنه مگه اینکه از نظر فنی تغییراتی اعمال بشه.
تا اونجایی که من شنیده ام میگن یه باک بنزین یه بار گاز واسه اینکه از خشکی (که این هم نمیدونم چقدر دقیقه) جلوگیری بشه.
حالا یکی دیگه میگفت یه بار گاز بزن بعدش به اندازه یه درجه ، بنزین بسوزون و .. .(مثل اینکه این دومی به صرفه تر است:دی )
ممنون به خاطر توضیحات و راهنمایی مفید شما دوست عزیز :40:نقل قول:
من منظورم از گارانتی اینه :
پراید بنزین سوز گرفتی که گارانتی داره
بعد میبری خودت دستکاری مکینی و میدی بیرون واست گازسوز میکنن ....
بعد وقتی یه موقع مشکلی پیش اومد بردی سایپا نگن این ماشین بنزین سوز و چون خودت گازسوز کردی پس گارانتی ساقط ؟
:11:
نقل قول:
اره عادت برای کسانی که جاندار هستن و بی جان یکی شما اگر یک ماه بنزین بزنی و یک ماه گاز بزنی ماشین به فنا می ره عزیزم بنزین واسه لیز کردن سوپاپ هستش و گاز که بعداش می زنی مشکلی براش پیش نمی یاد
گاز سوز کارخونه خیلی فرق داره تا بیرون اگر دقت کنی شلنگ ها و کپسول و لیگلاتور خیلی فرق داره عزیزم
شیر سرنیگ اون که خیلی مهم هستش کمک در رفت امد گاز می کنه
که تو دستی فرق داره از شیر معمولی استفاده می کنن تو هم نمی فهمی
نقل قول:
نه این طوری نیست اگر جای ماشین بر اثر گاز این طوری بشه اون قطعه فاقد گارانتی هستش ولی جای دیگه نه گارانتی داره بیشتر موتور اینطوری می شه
الان دستور فوری دادن به کل کشور ماشین های lpg رو دارن می برن پارکینگ
دوستان من يه پرايد صندوق دار صفري دارم كه الان داره ميره تو يكسال حالا به نظرتون بيارمش پايين
يا نه !!!
اگر بيارم پايين پليس گير نميده !!
يا اينكه دوباره ميشه ببرمش بالا
يا اينكه تهش گير نمي كنه !!!
اصلا چه معايب و مزايايي داره :31: صرف مي كنه !!!!
نقل قول:
منبع حرفتون؟
بازهم از اون سوالاتي که جوابشون معلومه!نقل قول:
جناب پستتون نامفهومه...اولا بالا و پايين آوردن ماشين چه ربطي داشت به يکساله بودن ماشين که نظر مي پرسي؟
دوما پليس به هرگونه تغيير شکل ظاهري و غير فابريک تو ايران مي تونه گير بده....
بالا و پايين هم هزار دفعه مي توني انجام بدي و بلعکس
خب وقتي ماشين را مي ياري پايين ( بيش از اندازه) معلمومه کارتل و پلوس و منبع اگزوز و... به زمين گير مي کنند و يا اينکه آسيب مي بينند.
تنها حسن اين کار کمي هندلينگ بهتر است که در سرعت هاي بالا و عکس العمل هاي سريع و ناگهاني خودشو نشون مي ده....
توي شهر هم ماشينتون مي کوبه...پلوس ها و سر پلوس ها زود خراب مي شن...کمک هاتون مرتبا روغن مي زنه....کف ماشين و کارتل و منبع به زمين گير مي کنه...پليس بهتون گير مي ده و مي ريد پارکينگ...بيشتر چاله ها و مانع ها را نمي تونيد رد بشيد....و....
من خوابوندن رو واسه پرايد اصلا پيشنهاد نميكنم !!!
چون پرايد از خودش كفش به زمين خيلي نزديكه و سر كوچكترين دست اندازها گير ميكنه ديگه چه برسه به اينكه بخوابونيش !!!
نقل قول:
منبع خودم هستم که تو شرکت سایپا کارشناس هستم
نقل قول:
اگر خیلی مشتاق هستی که ماشین رو بیاری پاهین ؟
ماشین پراید چون خودش پایین هستش شما دوتا از فنر های ماشین رو کم کن و فنر اسپرت روش بندازکه ماشین
پاهیین تر نره هیچ موشکلی نداره
حالا شما بعد از گارانتی ببر گازی کن که خیالت تخت باشه. اگه هم مطمئن شدی که مشکلی نداره که هیچینقل قول:
بنده نگفتم که حرف شما در مورد استفاده یک در میون از گاز و بنزین اشتباهه چرا که خودم هم همینکار را میکنم.نقل قول:
کلا در مورد نسبت دادن احساسات خودمون به ماشین است که رواج داره.
مثلا ملت چون فکر میکنن ماشین هم مثل خودشون یخ میکنه میزارن که اول صبح یه نیم ساعتی درجا کار کنه که شما به عنوان کارشناس بهتر میدونید که چه کار اشتباهیه.
جنس شیلنگ خیلی مهمه؟ مثلا فرق و قیمت یه شبلنگ خوب با بد چقدره؟ چقدر تاثیر داره. شاید مثلا شرکت از جنس مرغوب استفاده میکنه اما خب اینکه نمیتونه به تنهایی به عنوان یه مزایای عمده تلقی بشه.
حالا نه شیلنگ بلکه بقیه وسایل دیگه مثل شیر گاز و ...
کپسولها کلا خارج از کشور وارد میشن و همه باید استاندار باشن که هستن. خدا را شکر هنوز اینقدر تکنولوژی وطنی پیشرفت نکرده که چنتا قطعه ساز بیان جنس تولید کنن!
نقل قول:
نه بابا!؟ منم مي گم خونمون مرکز زمين! باور نداري؟ برو اندازه بگير.... (تو کدوم قسمت کار مي کني؟ مي توني خودتي معرفي کني چون من اهوازم مثل شما شايد لازم بشه شخصا برسم حضورتون...)
نقل قول:والله من نديدم يک کارشناس مثل مکانيک هاي سي سال پيش در مورد گاز و بنزين حرف بزنه....نقل قول:
حالا بگذريم ...جناب مي فرماييد ما کدوم دوتا فنر را بايد کم کنيم ؟ چيشو کم کنيم؟ مگه کم و زياد مي شه؟
فنر اسپرت چه شمارهايي و چه شرکتي؟ موشکل!! يا مشکل چطوره نداره کارشناس جان؟
نه بابا!؟ منم مي گم خونمون مرکز زمين! باور نداري؟ برو اندازه بگير.... (تو کدوم قسمت کار مي کني؟ مي توني خودتي معرفي کني چون من اهوازم مثل شما شايد لازم بشه شخصا برسم حضورتون...)نقل قول:
سوال:
برای عوض کردن تسمه تایم پراید باید چه کرد؟
قیمت و اجزا تعویضی؟
یه دونه تسمه تایم از لوازم یدکی فروشی میخری (سه سال پیش من 15000 تومن خریدم)نقل قول:
میری پیش یه مکانیک ماهر و مطمئن 10000 تومن هم بیشتر فکر نکنم دستمزد بگیره
اولا که هم خود تسمه تايم و احيانا واشر قالپاق آنرا از نمايندگي معتبر و جنس شرکتي بگيريد نه انواع ايراني و چيني....نقل قول:
دوما حتما و حتما به معتبر ترين مکانيک يا نمايندگي که مي شناسيد براي تعويض مراجعه کنيد چون وقت و هزينه ايي که براي انجام دقيق اين کار مي پردازيد ارزشش را دارد.
(ضمنا بهتر است بلبرینگ هرزگرد را هم تعويض کنيد.همچنين در همان مکان تسمه دينام را هم از لحاظ سلامت چک کنيد.)
قيمت : حدود 15
اجرت: حدود 15
نقل قول:
من تو بهبهان هستم و بعضی موقع ها می یام اهواز من تو شرکت سایپا رضا متوسل هستم ماشین که درست می کنن من ماشین رو می رونم ببینم از نظر کیفی چطور هستش مشکلی داشت بره دوباره گارانتی