66 , 77 رو نگاه کن.نقل قول:
Printable View
66 , 77 رو نگاه کن.نقل قول:
ببخشید mpeg4 چی ؟اونو پخش نمی کنه؟
یه DVD پلیر خوب می خوام که قابلیت ضبط داشته باشه طوری که رایت بزنه رو دی وی دی و یا هارد داخلی
مشخصات و مدل
ممنون
با سلام دوستان
منم دنبال یه DVDPLAYER هستم که بتونه از روی USB همه فرمتا رو اجرا بکنه ,
سلام
دوستان 2 تا سوال:
1) فرق پايونير 600 با 610 چيه؟
2) بين 410 و 600 كدومشونو پيشنهاد ميكنيد؟و چرا؟
اگه پست تكراريه عذرخواهي ميكنم.
منم دنباله یه همچین چیزی هستمنقل قول:
===============================
ارزونترین پلیر DVD مارک دار(متفرقه نباشه و گارانتی داشته باشه) که فرمتDivx, . . . . UTF8 را پشتیبانی کنه و USB داشته باشه کدوم مدلیه(نام برند و مدل)
راستش من یه چرخی تویه تاپیک زدم ظاهرا سامسونگ U8900 و U9191 ارزونترین هستتند..اگر با زیر نویس فارسی مشکلی ندارند و کدک هاشون کامله و USB میخورند همین رو بخرم وگرنه شاید 3350 یا 3360
مصرف کننده این دستگاه بلندگوی 5 تیکه داره ولی فعلا LCD نداره شاید تا یکسال تهیه کنه.
اصولا DVDplayer هاي LG فرمت هاي بيشتري رو نسبت به سامسونگ ساپورت ميكنن.نقل قول:
من امتحان كردم. تو USB همه فرمت هايي كه ميخواستم رو ريختم و بردم هر لوازم صوتي تصويري امتحان كردم.
ال جي از همه بيشتر جواب ميده
چند تا سوال دارم خواهشا یکی پیدا شه جواب بده
دنبال یه dvd player یا blueray میگردم
1- اصلا blueray player اومده تو بازار؟ تو چه رنج قیمتی هستن؟
2- یکی گفت یه سیتم های جدیدی اومدن که زیرنویس رو ترجمه میکنن؟ حقیقت داره؟
3- یه پلیر که بتونه اکثر فرمتهای ویدئویی رو بخونه، با مارک معتبر و ضمانت نامه، چی پیشنهاد میکنین؟
ضمنا ضبط کننده dvd داشته باشه و usb هم بخونه (نام برند و مدل رو بگید لطفا)
راستش تویه همین تاپیک در مورد فیلیپس این جمله از طرف باتجربه ها گفته شده!!!:18:نقل قول:
اقا بالاخره چی بگیریم..؟یو اس بی دار با ساپورت mkv و زیر نویس..داریم اصلا؟
سلام
من یه تلویزیون sony 46x450 سفارش دادم
حالا میخوام یه dvd player هم بگیرم
نظرتون راجع به sony dvp-ns728 چیه؟
ممنونم
سلامنقل قول:
دي وي دي پليرهاي سوني تو صدا مشكل دارن! من از آقاي برزين پرسيدم ايشون بهم گفتن.
تو تحليل بهترين بلوري پلير سوني هم ايشون گفتند صدا مشكل داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من خودم سوني دارم.
سوني هيچ مشكلي تو صدا نداره.
سوني چندتا برتري عمده داره كه كسي بهش توجه نمي كنه :
1- سيستم مخصوصي جهت پخش سي دي هاي خش دار داره. تقريبا همه ديسكهاي درب و داغون رو ميخونه.من خودم ديسكهايي كه تو سامسونگ پخش نشده رو تو سوني پخش كردم
2- سيستم PhotoHD داره كه براي پخش عكسها بسيار به درد ميخوره. عكسهايي كه با دوربين ديجيتال ميگيريد رو با كيفيت بسيار عالي در LCD نشون ميده.
3- تقريبا همه مدل هاي سوني HDMI CEC رو دارن.
با مطالعه تاپيك متوجه شدم كه پليرهاي divx نمي توانند فارسي با فرمت srt را درست نشان دهند؛ آيا الآن اين مشكل برطرف شده است؟ اگر برطرف شده است كدام برند و مدل؟
سلام دوستان
ببخشید کسی میدونه فیلیپس 3360 صدای 5کاناله داره یا نه؟
اون چيزي كه امثال آقاي برزين در مورد اون صحبت ميكنند خيلي بالاتر از اين حرفهاي بچه گانه هست.نقل قول:
پليرهاي چند ميليوني تو صدا و تصوير مشكل دارن چه برسه به اين اسباب بازي ها كه توش دي وي دي كپي نگاه ميكنيد.
دوستان سلام
میخواستم از این دی وی دی پلیرهای پرتابل 8 اینچ ( مثلا" مدل LG - DP 1600 ) بگیرم. خواستم ببینم اولا" کیفیتشون چطوره ؟ دوما" آیا ورودی صدا و تصویر هم دارند یا خیر ؟ ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان
من صفحات تاپبک رو با دقت خوندم نهایتا تصمیم گرفتم فیلیپس 3360 با توجه به نظر دوستان بگیرم چون تعریف زیادی ازش شنیدم
ولی بعد باز کردن و کار با اون حسابی نا امیدم کرد
وسط اغلب فیلم هنگ می کرد و دوباره ریستارت می شدبه خصوص فیلم کیفیت بالا البته نه اچ دی
تعدادی از زیر نویس ها رو با پلیر سامسونگ به راحتی اوردم ولی با این دستگاه تبدیل به فوت عجیب و غریبی می شد درحالی که فرمتش اس ار تی نبود
آیا باید با این مشکلاتش بسازم یا پچی چیزی اومده اگه اومد لینکشو بزارید ممنون می شم
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
نه نداره که به خاطر این مجبور شدم یه سینمای خانواده 3378 هم بگیرم که جور دربیادنقل قول:
شما باید یه آمپی فایر و باند جدا بگیرید یا یه پول مفت بدید کار منو انجام بدید
یا حق
سلام
من این سوالو تو جاهای دیگه هم مطرح کردم کسی جواب نداد
یه دستگاه دی وی دی میخوام که هم dvd ram داشته باشه هم flash بخوره.
اینو معمولا همه دارن ولی میخوام فرمت mkv & avi رو پخش کنه با زیرنویس srt مشکل نداشته باشه( فارسی)
معولا همه اونایی که فلش میخورن avi میخونن ولی mkv نه نمی خونند خیلی امتحان کردم و بازیرنویسم مشکل دارن:41:
لطفا اساتید جواب بدن:13:
سلامنقل قول:
پيشنهاد دوستانه من به همه شما دوستان مشورت با آقاي برزين هست.
ميدونيد ايشون با تمام وارد كننده هاي بزرگ در ايران رابطه نزديك دارن و سالها در خارج از كشور تجربه صدا و تصوير دارن.
چرا وقتي اساتيدي مثل جناب برزين و دوستان ايشون هستند از افرادي كه تجربه اي در حد محصولات 100 هزار توماني دارند سوال كنيم.
بايد اين نكته را هم بگم ايشون زياد موافق محصولات تجاري نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها مشکل هنگ کردن دستگاه برای من با بعضی فونتای زیرنویس sub/idx هستش و الا من دی وی دی 9 هم تست کردم خیلی خوب اجرا کردهنقل قول:
ای بابا بازم کسی نیست جواب بده نه باز منو پاس میدن اینور اونور اخرشم هچی. دوستان جواب بدن خواهشا:44::9:
نداريم عزيز برادر....دستگاه DVD player نداريم كه MKV ساپورت كنه ....مگر اينكه BD player بگيريد يا اينكه از همون دستگاه بدون dvd ram بگيريد.نقل قول:
bd player این چیه ؟
mkv ساپورت داره ؟؟؟؟؟؟؟
چی هست؟
حرف شما متیننقل قول:
ولی صحبت اینجوری هم درست نیست و موجب بی احترامی به دوستانی میشه که قصد کمک دارند هدف ما کسب تجربه است بدون کمترین زیان مالی اگه متن قبلی منو بخونی بعلت عدم آگاهی یه وسیله رو دوبار خریدم
وقتی که دوستی کالایی رو می خره مطمئنا از ویژگی های آن مارو بی خبر نمی زاره حالا چه مهندس باشه چه نباشه
این آقای برزین هم با تمام متناشو قبلا خوندم آدم کم تجربه ای نیست ولی با این حساب ما در کشور فقط یه جراح یه خلبان یه بنا و یه کارشناس حوزه صوتی تصویری داریم
سلام
این فول اچ دی که روی سینمای خانواده یا دی وی دی پلیر مینویسه، منظور چیه؟
چه نوع فایلی رو می تونه با رزولوشن HD پخش کنه؟
با سلام
من دستگاه فیلیپس 3360 دارم . آیا میتوان با این دستگاه فیلم را تا زمان مشخص جلو برد . مثلا در ابتدای فیلم برویم به زمان 30 دقیقه بدون اینکه از کلید فوروارد استفاده کنیم و با سختی تا این زمان برویم .
[QUOTE=davood-d;4657244]ا--
نقل قول:
من فكر ميكنم شما انجمن رو اشتباهي اومديد !
اينجا ما داريم در مورد دستگاهاي DVD Player با قيمت مناسب صحبت ميكينم كه مناسب وضعيت مالي كاربراي ايراني و هموطنمون باشه و شما داري از پليرهاي چند مليوني صحبت ميكني كه شايد تو كل ايران 100 نفر هم خريدار نداشته باشه.
اون چيزهايي كه شما در مورد پلير سوني ، كه گفيتد بچه بازيه ، در بسياري از پليرهاي هم رده بازار يافت نميشه.
========
چند روز پيش يه فيليپس 3360 براي دوستام خرديم.
چيزي كه خيلي نظرمو خيلي جلب كرد اين بود كه كيفيت Upscale بسيار خوبي داشت و فايلهاي DVD كه روي حافظه فلش بود رو ميتونست اجرا كنه و احتياجي به DivX كردنشون نبود !.
البته هنوز تست نكردم كه آيا ميتونه ديسكهاي خشدار رو مثل سوني راحت پخش كنه يا نه ....
سلام
من یه دی وی دی میخام که data رو پخش کنه
یعنی عاتوه بر بقیه فرمت ها اینم پخش کنه
میگن مارک شان این تمکان رو داره
ولی خودم یه مارک سونی علاقه دارم
راهنمایی میخام
یه چیز سفارشی میخوام
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ميشه.نقل قول:
الان دستگاه دم دستم نيست كه دقيق بگم .
موقع پخش فيلم دكمه info رو از كنترل از راه دور بزن. با دكمه جهت داره به سمت پايين بيا و برو رو گزينه هايي كه در مورد Time هستش. اونجا ميتوني زمان بدي .
من بي احترامي نكردم!نقل قول:
خود من كسي بودم كه يه پلير سوني داشتم و دنبال فيلم هاي كپي بودم.
بعد از راهنماي جناب برزين و خريد فيلم اورجينال و پلير 1930 دنون و همينطور كابل مانستر تازه فهميدم صدا و تصوير چيه!
هدف دور كردن مردم از فيلم هاي كپي و فايل هاي فشرده شده هست.
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
[QUOTE=outpost;4679543]دوست گرامي افرادي مثل جناب برزين دنبال همين موضوع هستند كه علاقمندان دنبال فيلم كپي و فايل هاي فشرده نباشند!نقل قول:
در مورد زيرنويس كردن صحبت كردن يا پخش ديسك هاي خش دار فكر نميكنم هنر باشه؟ اگر چيزي ميدونيم بيايم دوستان را از اين جهالت دور كنيم .
من اگر ميگم جناب برين براي اينكه خودم مثل شما بودم و دنبال فايل هاي فشرده! متاسفانه
الان چيزهاي ياد گرفتم و تجهيزاتي خريدم كه ميفهمم چقدر گمراه بودم.
دوست عزیز شما بهتره این موضوع رو هم در نظر بگیرید که مطمئنا هیچکسی از داشتن بهترین دستگاه ها و دیدن فیلم های با کیفیت بدش نمیاد ولی هر کس به اندازه جیبش خرج می کنه.کسانی که فیلم کپی می خرند و یا فیلم های فشرده دلیل اصلیش اینه که از لحاظ اقتصادی برایشان به صرفه تر هستش وگرنه شما فکر کردید که کسی بدش میاد فیلم بلوری اورجینال نگاه کنه؟؟؟؟شما مطمئن باش که هیچکی بدش نمیاد ولی هر کسی نمیره 30 هزار تومن پول فیلم بلوری اورجینال بده پس اینا دلیلی بر گمراهی دوستان نیست.
آقای برزین هم شخص قابل احترام و واردی هستش و تجربیات بالایی داره ولی هزینه هایی که اون واسه فیلم دیدن می کنه 95 درصد از بچه ها نمیخوان هزینه کنن.
این دی وی دی پلیرهای تجاری هم درسته که حرفه ای نیست ولی کار راه اندازه.اینجا هر کسی با توجه به جیبش از دوستان کمک می خواد و هدفش خرید دستگاهی هست که بتونه با اون در حد نیازهای خودش فیلم های مورد علاقه اش رو ببینه.
در کل همه که مثل آقای برزین نمیتونن پول زیادی بابت دستگاه های حرفه ای و فیلم های اورجینال بدن.
سلام خدمت شما دوست گرامينقل قول:
به فرمايش شما احترام ميزارم؟
اميدوارم اگر امكان خريد يك سيستم مناسب و فيلم اورجينال را داريم اين لذت را از خود نگيريم.
ارادتمند شما
با سلام خدمت دوستان اگه میشه لطف کنید قیمت روز فیلیپس5986و 3360 و پایونیر dv-220 روبگید.اگر هم پلیر جدیدی از همین دو برند تا حدود 85 تومن اومده بگید.
با تشکر.
ببخشید کسی میدونه که به پایونییر dv-220 یا فیلیپس 3360 میشه اسپیکر 3تیکه وصل کرد یا نه؟:20:
دوستان میشه یکی به من بگه که گارانتی دی وی دی پلیرهای فیلیپس در ایران اسمش چیه؟
شماره تلقنی از نمایندگی فروش فیلیپس در جمهوری اگه دارید ممنون میشم بگید....
نیاز فوری دارم............
مرسی..............
دوستان آیا بلوری پلیر فیلیپس مدل 7300 وارد ایران شده؟
فیلیپس 3360 رو امتحان کردم میشه اینکارو کردنقل قول:
کسی نیست سئوال مارو جواب بده؟...............
نقل قول:
عجب! یعنی هیشکی جواب نمیده؟