بزن lookup spell و اسم spell رو shidt click کننقل قول:
پیداش کزدی learn کن !
Printable View
بزن lookup spell و اسم spell رو shidt click کننقل قول:
پیداش کزدی learn کن !
سلام سلام سلام!
خوب میبینم که دوستان دوباره جمع شدن!!
خوب اومدم! یکی میگه که mysql.bat ارور میده! خوب ارور رو بگو عزیز ! ۲ تا احتمال اینکه یا Framework .net ۳.۵ نداری یا اینکه تو درایو c نریختی
!
خوب اما اون دوستی که گفت چقدر فضا میخواد واسه سرور بستگی به سرور خودت داره تا بخواد چند تا پلایر تحمل کنه با چه latency
از ۲ تا ۶ MB تو ایران!
سلام .
من سرور 3.1.3 v8035_FullSetup.exe رو نصب کردم اما اکنت نمی سازه و با همون 4 اکنت پیشفرزش هم تو بازی نه میره :41:
ریلم رم هم عوز کردم . میگه server is logging down :19:
یا یه پیغام دیگه رو میده ؟:18:
اینجا یکی جواب ما رو نمی ده ؟
سلام.
از دوستان هر کس ((دي وي دي هاي بازي يا پچها)) رو بخواد من ميتونم براش بفرستم با پست.البته هزينه هم داره.واسه اينکه پستمونو پاک نکنن براي قيمت ايميل بزنين يا اس ام اس:
09177042422
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دي وي دي شامل همه ي پچهاي 3.0.1 به بالا تا 3.3.0 هست يعني تا هر پچي که خواستين ميتونين نصب کنين و واسه اونايي که تو سروراي فري بازي ميکنن مناسبه.خودمم از همين پک استفاده کردم.100% مطمئن هست هيچ مشکلي نداره.
ونتريلو و نرم افزار کورس هم داره.
عيدتونم مبارک
يا علي
سوالت چیه خب ؟ !نقل قول:
خیلی آقایی ..دمت گرم عروسی بجت !!! حل شدنقل قول:
bbbuuummmppp
واسه راه انداختن سرور چقدر هاست احتیاج هست ؟
می خوام رو سایت زیر سرور بزنم
با سایت نمیشه سرور ران کرد!
باید یک سیستم به عنوانه سیستم هاست با مشخصات خوب باشه که همیشه روشن باشه و همیشه با صورت بالایی به اینترنت وصل باشه! مثلا از ۳ mg شروع اون برو بالا
طرز آیتم سازی رو mikham
توی ۵ صفحه قبلی توضیح داده شده لطفا قبل از پست یک نگاهی به چند صفحه قبلی بکنین!
سلام
ببخشید من سرور مجازی 2.0.2 رو دارم و می خوام به 3.2.2a آپدیتش کنم آیا امکانش هست چند ساعته دارم می گردم چیز کاملی پیدا نکردم و هر چی هم لازم باشه دارم (البته فکر کنم:31:) لطفا کمک کنید ، پچ بازیم enUS هستش و تمام map ها و dbc ها رو هم دارم . ولی اطلاعاتم جور در نمیاد به هم ریختس !!!!!!
دوباره سلام
ببخشید من mangos رو واسه ورژن 3.2.2 دانلود کردم ولی این دو تا فایل mangos.exe , realmd.exe ارور میده .
این ارور:
the application has failed to start because the application is incorrect,reinstalling the application may fix this problem
خواهش می کنم کمک کنید ، من با دیال آپ ام و سرعتم خیلی پایینه ، نمیتونم دانلود کنم.
سلام به همه بچها:thumbsup:
تایپیک ها خیلی خوبند
ممنون
دوستان چندتا سوال داشتم تایپیک ها رو زیرو رو کردم اما به جواب قطعی نرسیدم اگه میشه خواهشاٌ جواب منو بدید:
1-از سرور سازهای آف کدوم برای پچ 3.1.3 هست
2-کدام بهتره
3-و در آخر لینک های دانلود
ممنون میشم
---------------------------------------------------
:10:
دمت گرم داداش - من از اون روز به بعد به سایت نگاه نکردم اما الان که امدم یاد گرفتمنقل قول:
MerC :10::40:
کسی نیست به ما hlp برسونه بابا تو رو خدا یه کمکی بکنید !!!!!!!!
اگه میشه یه خورده سریع تر من باید دیس شم دقیقا 10 دقیقه دیگه !!!! :41:
BBBUUUMMMPPP
سلام دوستان.بابا MANgOs که زیاد باهال نیست منظورم اینه که دوستانی که می خوان تازه WOW oFFlion بازی کنن استفاده از MANgos خیلی سخته (خودم امتحان کردم)و بیچیدست ولی من توصیه میکنم بیشتر روی ArcEmu بحث کنید هم برنامه کاملتریه هم آسون تر :31:
fبا عرض سلام من لينك دانلود كامل كلاينت 3.0.9 رامي خواهم اگر مي شود براي بگذارييد.
سلام به همه بچها
تایپیک ها خیلی خوبند
ممنون
دوستان چندتا سوال داشتم تایپیک ها رو زیرو رو کردم اما به جواب قطعی نرسیدم اگه میشه خواهشاٌ جواب منو بدید:
1-از سرور سازهای آف کدوم برای پچ 3.1.3 هست
2-کدام بهتره
3-و در آخر لینک های دانلود
ممنون میشم
---------------------------------------------------
واقا ممنون از کمکهای فراوان تون ، از مدیر سایت خواهش می کنم این تاپیک رو کلا حذف کنید چون هیچکی نیست جواب بده !!!!:19:
با سلام، من trinity HD-gaming repack رو دانلود کردم که برای پچ 3.2.2a هستش! توش سه تا پوشه ی tools , server, trinity هست.اما من بلد نیستم یه سرور آفلاین بسازم! کسی می تونه آموزش این repack رو از اول اول برام بزاره؟ خواهش میکنم آموزششو بزارین! تو کف wow موندمااااااا! راستی حجم این Repack 124 مگابایت بود!
اول یک تشکر از دوستمون که ArcEmu رو میپسنده!!
۲. اون دوستمون که میگه این تاپیک به درد نمیخوره میتونه اگه تسلطی به زبان انگلیسی داره بره و تو ac-web.org یا mmowned.com بره و تو قسمت ساپورت پست بده تا ببین که اینجا ما تازه خیلی مرام هم داریم میزاریم جواب میدیم!
و خوب برای اون دوستان دیگه که کمک احتیاج دارن برای بار ۱۰۰ اوم شناس یاهو خودمو میدم تا بیان و اونجا کمک بگیرن تا حالا حدود ۹ نفر از اینجا از یاهو با من تماس گرفتن و فکر نکنم کسی بدون حال مشکله خودش رفته باشه!
hitman@agant۴۷۲۰۰۲@yahoo.com
من سات ۷ به بده شب همیشه اون میشم سوالی داشتین در خدمتیم
آقا برای بر ۵۰ آموزش ساختن سرور آفلاین واسه wow رو میزارم!
نرم افزار لازم برای نصب :
Framework ۳.۵ لینک دانلود ضمیمه میشه
خیلی راحت فقط
Lbniese-Repack ۲.۵ Installer.exe رو نصب کنین
(هرجا که خواستین) بد برین اونجایی که نصب کردین
پوش server رو باز کنین از اونجا فایل Mysql.bat رو اجرا کنین بد بیعی عقب برین تو پوش ArcEmu فایل world.exeو logon.exeرو اجرا کنین بعد از کن realmlist بعضی رو به ۱۲۷.۰.۰.۱ تغییر بدین و بد با account: admin و پسورد admin برین داخل بعضی!
باید قبل از این کارا framework رو نصب کنین!
لینک .5 framework ۳
لینک دانلود repack
سلام بروبکس ! آقای wow-admin جان، چرا خالی می بندی؟ جواب mail منو ندادی که یه هفته ی برات فرستادم! حالا که اونو جواب ندادی اشکالی نداره! حد اقل پست شماره 984 رو جواب بده! از بقیه هم تقاضا می شود اگه بلد باشن به mail من بفرستن!
عزیزم من نمی گم "این تاپیک به درد نمیخوره" من دارم می گم "هیچکی نیست جواب بده" و بلاخره اگه ناراحت شدید ببخشید و شما که می گی مرام داری بحثی نیست اما من از این تاپیک چیز زیادی متوجه نشدم و به قول شما "بره و تو ac-web.org یا mmowned.com" رفتم داخل چندتا از این سایتهای خارجی مشکلم رو حل کردم و خدا رو شکر سرور mangos اف 3.2.2a ام هم راه افتاد !!!!!!!!:31:
عزیزم من نمی گم "این تاپیک به درد نمیخوره" من دارم می گم "هیچکی نیست جواب بده" و بلاخره اگه ناراحت شدید ببخشید و شما که می گی مرام داری بحثی نیست اما من از این تاپیک چیز زیادی متوجه نشدم و به قول شما "بره و تو ac-web.org یا mmowned.com" رفتم داخل چندتا از این سایتهای خارجی مشکلم رو حل کردم و خدا رو شکر سرور mangos اف 3.2.2a ام هم راه افتاد !!!!!!!!:31:
سلام بر همه ی برادران
من می خوام سرور 3.2.2 a رو راه بندازم.
لینک های نرم افزار ها ی مورد نیاز و سرور patch برام بزارین.
ممنون
با سلامنقل قول:
اول کلا اون فایلی رو که دانلود کردی توی درایو c قرار بده.
ببین به این ترتیب که بهت میگم عمل کن :
ا- برو توی پوشه tools و فایل ad.exe رو توی محل نصب بازی قرار بده (/c:program files/wordofwarcraft).
فایل رو اجرا کن صبر کن تا کارش رو کامل انجام بده .بعد از تمام شدن خودش احتمالا بسته بشه.
حالا توی همون محل نصب بازی دو تا پوشه جدید به نام های maps و dbc داری که اون فایل ad.exe برات ساخته اونا رو copy کن.
2- حالا برو توی پوشه trinity که داری و این دوتا پوشه رو توش کپی کن.
3-حالا برو توی پوشه server فایل bat رو اجرا کن.
4- بعد دوباره برو توی پوشه trinity و فایل های trinityrealmd.exe و trinityworld.exe رو اجرا کن.خودکار خودش به mysql وصل میشه.
5- بعد برو توی محل نصب بازی و ip بازی رو در محل c:programfiles/wordofwarcarft/date/engb.enus/ به 127.0.0.1 تغییر بده.
6- حالا بوسیله فایل trinityworld.exe یه اکانت بساز وبرو بازی کن و حالشو ببر:27:
سلام به بچه هاي wow باز
كسي هست كه يه wow داشته باشه كه بشه بوت بسازي داخلش با بوت ها بريم اينس دئول كنيم ؟
اگه كسي داره لينك DL بزاره مرسي
سلام
این برای کسی که خیلی وقت دنباله سرور اف wow 3.2.2a می گرده(مثل خودم) و کسی نیست به دادش برسه البته بلا نسبت ، با مرامها !!!!!!!
1- این فایل که "10 MaNGOS " است رو دانلود کنید :
[HTML]http://filebeam.com/9ad2bd579c9c780442a753a0d67450f0[/HTML]
2- می تونید Microsoft .NET Framework 3.5 v نصب کنید که کاری بسیار مشکل و طاقت فارسا است(پیدا کردنش ، نصبش که تو بعضی ویندوز ها نصب نمیشه و ...) .پس کلا بیخیال Microsoft .NET Framework 3.5 v بشید . ما هم فرض می کنیم که شما بیخیال شدید . بعد دانلود این نرم افزار (ضروریه حتما باید نصب بشه ) :
[HTML]http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en[/HTML]
3- حالا "10 MaNGOS " رو اجرا کنید (به هیچ وجه من الوجود مسیر را تغییر ندهید که دردسر داره; ضمنا باید حداقل 3.2 گیگ فضا داشته باشید برای کل سرور )
نکته خیلی مهم : تا آخر کار ما هر پنجره ای که باز می کنیم close نمی کنیم و منتظر میمانیم تا برنامه خودش بسته شود یا دستور بسته شدن بخواهد. برای بوجود نیامدن مشکل ، فایروال خود را از کنترل پنل disable کنید و در این حالت اینترنت خود را برای امنیت dis کنید. فقط یادتان باشد که دوباره فایروال را Enable کنید.و اگر Microsoft .NET Framework 3.5 v نصب نکردین میانبر داخل دسکتاپ رو حذف کنید.
4- برین به این آدرس
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Tools
و فایل ad.exe را کپی کنید ، , و در آدرسی که بازی قرار دارد مثلا
D:\World of Warcraft Litch King
یا همان پوشه اصلی بازی paste کنید , اجرا کنید. (حالا باید اونقدر صبر کنید که زیر موستون علف سبز شه آخه طول می کشه )
5-بعد از این که به سلامتی اکستراد کردن فایل ad.exe که تموم شد دو پوشه در همان آدرس بازی ایجاد شده است : map , dbc حالا این دو پوشه رو به این آدرس منتقل کنید
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\MaNGOS
6-هنوز کارمون تموم نشده برین به این آدرس
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Tools\vmap_extract_assembler_bin
و به ترتیب اول make vmaps.bat, بعد vmapextract_v2.exe رو اجرا کنید (بعد دوباره باید اونقدر صبر کنید تا علفهای زیر موستون خشک بشه ) حالا باید پوشه vmap رو که ایجاد شده به این آدرس ببرید
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\MaNGOS
7-خوب حالا خیلی نزدیک شدید پس ادامه بدید و به این آدرسها برید
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server\mysql
و فایل mysql_installservice.bat رو اجرا کنید .
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server\apache
و فایل apache_installservice.bat رو اجرا کنید .
خوب بلاخره تموم شد حالا برای اجرای سرور برای بار اول برو به این ادرس
C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server
و فایلهای MySQL.bat و Apache.bat رو اجرا کن برای بارهای بعد با بالا امدن ویندوز این دو فایل اجرا میشن (باید بشن اگه نشدن شما اجرا کنید :27:)
بعدش دو فایل mangosd.exe و realmd.exe را باید هر بار اجرا کنید .تمام شد حالا سرور اجرا شد.
user & pass account : adminببخشید اگه غلط املایی چیزی داشتم ، واقا دیگه از این بهتر نمی شد توضیح داد به نظرم کامل توضیح دادم اگه مشکلی داشتم بگید.
user connection : root , pass connection :ascent
راستی برین به این آدرس (به عنوان مثال)
D:\World of Warcraft Litch King\Data\enUS
Or
D:\World of Warcraft Litch King\Data\enGE
و فایل realmlist.wtf رو با نوت پد بازش کنید , و خط زیر را به جای خط موجود در realmlist.wtf جای گزین کنید :
set realmlist localhost
سلام
خیلی وقته به خاطر مدیریت غلط p30world ا ( نظر شخصی ، چیزی که میبینیم فقط هدف کسب در آمد هست ) تمایلی به فعالیت اینجا ندارم، امروز این تاپیک رو هم دیدم.
سرور wow من رو که امروز با patch 3.3.0 به آدرس
راه انداختم می تونین به عنوان نمونه کار ببینین.
نظر به اینکه هسته تمام شبیه سازهای دیگه از مانگوس شروع شده (هر چند الان مسیر خودشون رو میرن و حتی شاید کاملتر باشن ) اما من به شخصه از سرور 1.0.5 که داشتم با مانگوس کار کردم و الان هم مانگوس رو ریختم
نظر به پرتال های زیاد و مسخره شدن بیش از حد سیلورموون، الان UDB رو ترجیح می دم، سرورم هم UDB هست اما همونطور که میبینین فعلا UDB دان شده ! با وجود این فعلا تغییر به سیلورمون رو دست نگه می دارم.
در مورد سوال و جواب ها دیر دیر اینجا میام ( تاپیک رو بیشتر برای خودنمایی دیدم تا کمک ! ) این هست که شاید از تاپیک مربوطه خودم توو سایتم ، سریعتر به جواب برسین. اما سعی می کنم اینجا هم سری بزنم.
( به آدرس های
)
احتمالا بعضی ها من رو توو سرور ها به اسم azmayeshi یا i hseyamza میشناسن.
اما در مورد سرورم :
آیا کم باگترین سرور هست ؟
خیر ! بیشترین باگ رو داره ! این ماهیت هسته مانگوس هست که همیشه سعی می کنه بعد از اینکه مدتها از تغییرات سرور اصلی گذشت، با بازی کردن و دیدن و حدس زدن، اون رو به زور شبیه سازی کنن ! پس سر تا پا ناقص و باگ دار هست ! بی خود پی بی باگ بودن نباشین !
سرعت چطور هست و آیا میشه راحت بازی کرد ؟
خیر ، سرور من یک VPS توو آمریکا هست، فقط به عنوان تست از اون استفاده می کنم، پینگ اون از ایران بالای 300 و رم سرور من الان 512 مگ هست ! درسته که رم 512 مگ برای دست کم 64 بازیکن کافی هست ( در سرور های لینوکس که بعدا اونها رو هم آموزش می دم ، این مقدار واقعا کافی هست اما برای ویندوز .... ) اما share بودن CPU مزید بر علت کند بودن زیاد سرور شده !
آیا سرور فان هست ؟
تقریبا بله، نظر به اینکه هیچ وقت حوصله این بازی رو نداشتم و معمولا کم بازی می کنم، جز race دروید بقیه ریس ها رو درست بلد نیستم ! خود همین druid رو هم کامل بلد نیستم ! چه برسه به اینکه بخوام بازی رو بر اساس اون اصلاح کنم ! من فقط ساخت، برنامه نویسی، رفع باگ و ... رو بلدم اما جون خود بازی رو درست بلد نیستم،تا کسی که بازی رو کامل حفظه و دقیق می دونه به چی باید تغییر داده بشه، نمی تونم کمکی کنم.
اینس های جدیدی دارم طراحی می کنم. با باس ها و آیتم ها جدید ! منتهی وقتی 70% باس های خود بلیز رو ندیدم ! نمی دونم چطور می تونم این کار رو درست انجام بدم ! میشه گفت :
نقاش کوری هستم که فقط هنر بالایی دارم ! اما دنیا رو ندیدم که ترسیمش کنم.
آیا به من کمک می کنی ؟
خوشحال هم میشم !
بقیه سوال و جواب ها هر وقت که حوصله کردم !
سلام
آیا کسی هست که بتونه یه ست کامل آیکون با حال برای ManGOS بده ممنون میشم (منظورم فایل های sql شونه !!!!!!
برنامه winrar نصب کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
با سلام
من نمی تونم از این لینک hd gamingTrinityCore repack رو دانلود کنکم لطفا کمکم کنید :(
:41:با سلام
من نمی تونم از این لینک hd gamingTrinityCore repack رو دانلود کنکم لطفا کمکم کنید :(
:41::41::41::41:
سلام ، بالاخره سرور 3.2.2a من هم راه افتاد.دست آقایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... درد نکنه!
یه سوال دیگه: یه command می خوام که مثل command : .kill کار بکنه؟ چون تو این سرور .kill کار نکرد، خلاصه یه command می خوام که باهاش همه چی رو بکشم! اگه هست معرفی کنید!
راستی اگه command باشه که باهاش بشه پولتو زیاد کنی یا اینکه جان یا xp بارتو زیاد کنی ، باشه ، اون رو هم با ذکر مثال معرفی کنید لطفا !