نقل قول:
برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده
ميگن همه چيزم برا اوناست اينه از يه كدم نميگزرن اخه چرا همش يا برا امريكا با انگليسه:41::13::19::19:
كاش يه 2 سال پيش واسه انگليس ميدادن من ميتونستم بگيرم حيف:27:
Printable View
نقل قول:
برای ساکنین انگلیس هر بازی بخوان کد میده
ميگن همه چيزم برا اوناست اينه از يه كدم نميگزرن اخه چرا همش يا برا امريكا با انگليسه:41::13::19::19:
كاش يه 2 سال پيش واسه انگليس ميدادن من ميتونستم بگيرم حيف:27:
کسی محل سیو بازی دوکاتی موتو رو بلد نیست بهم بگه ؟؟!؟!؟؟؟!
به پست آموزش اضافه کردم..:46: نسخه 3.09نقل قول:
شاد باشی:40:
یونس جون گفتم که محل سیو رو برام پ خ کن تا ورژن 3 رو بذارم ! حالا اشکال نداره درستش میکنم میذارم توی تاپیک آموزش !
یه سوال داشتم از دوستان جدیدن دیگه بازی هایی جدیی که منتشر می شند کرک نمی شن؟؟!!!
نه متاسفانه BiNPDA دیگه بازی ها رو کرک نمیکنه !کس دیگه ای هم نیست تا بتونه کرک کنه!!
پس دیگه ان گیج به چه دردی می خوره؟!!!!!!!!!
یعنی از این به بعد دیگه باید بی خیال انگیج شد؟!
هنوز امیدی برای کرک شدن بازی ها هست !نقل قول:
پس دیگه ان گیج به چه دردی می خوره؟!!!!!!!!!
یعنی از این به بعد دیگه باید بی خیال انگیج شد؟!
در ضمن برای بعضی بازی ها هم کد میدن و ... !!!!!!!!
به خیلی درد ها...! میتونی بری بازی رو بخری ،تو مسابقه شرکت کنی اگه شانس داشتی گوشی و .. برنده بشی...به همین سادگی!نقل قول:
شاد باشی!
ولی آخه این بازی های n-gage از نظر گرافیک و گیم پلی ارزش چندانی نداره که آدم بخواد براش پول بده !!نقل قول:
نمونش هم همین بازی WWP بود که واقعا نمیشد بازیش کرد ! شما اگر نسخه ی کامپیوتر worms رو بازی کرده باشی میفهمی چی میگم .:10:
2 سوال ساده از بازی آسفالت ! :دی
1- این wanted چیه که به مرور هم پر میشه ؟!
2- کدهاش چیان و کجا باید واردشون کرد ؟!
کامپیوتر روکه با گوشی مقایسه نمیکنن...:31:نقل قول:
کلا" ما واسه کدوم بازی پول میدیم که واسه اینا بدیم؟! پس باید صبر کنیم..بهای مفت بازی کردن صیره...:10:
تو تاپیک آسفالت میگفتی بهتر نبود؟! اون وانتد واسه پلیس هاست...کد ها هم باید اونجا که نقشه رو نشون میده بزنی... (;نقل قول:
2 سوال ساده از بازی آسفالت ! :31:
1- این wanted چیه که به مرور هم پر میشه ؟!
2- کدهاش چیان و کجا باید واردشون کرد ؟!
شاد باشید:40:
بازی جدید EA SPORTS™ TIGER WOODS PGA TOURبه شوروم اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم انگيج براش مشكلي پيش اومده؟
من جديدا ديگه نميتونم پروفايلمو اپديت كنم...:41:can't update your profile!!!
كلي امتياز گرفتيم همينجور ول مطل مونده!:31:
In che bazie?golf?نقل قول:
بله بله...نقل قول:
قرار هم بود بیاد..ولی نه الان!
شاد باشی:40:
این بازی قایق خیلی جالبه.
فکر کنم بازی خوبی باشه.
خوش به حال خارجی ها!!!!!
چقدر بدبختم ما ایرانی ها، باید منتظر کرک باشیم. حتماً میگین که برم بازی رو بخرم، بابا ما که پول نداریم!
فک کنم این ماهیگیری هه کرک شده .... چون من رو ngage ام ریختم فوله !
منظور این دوستمون بازی Powerboat Challenge که هنوز نیومدهنقل قول:
نوكيا با اذعان به شكست سرويس بازي N-Gage، در سال آينده به فعاليت آن پايان ميدهد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نوكيا كه شاهد اشباع شدن بازار سنتي گوشي خود بوده، با راهاندازي N-Gage بهدنبال درآمد جديد از سرويسهاي آنلاين بهويژه در بخش بازي و آهنگ بود اما سرويس بازي نوكيا با چالشهاي عمدهاي مواجه شده و مصرفكنندگان از نخستين تلفن بازي محور اين سازنده گوشي كه همراه با تبليغات جهاني گسترده در ماه اكتبر 2003 روانه بازار شد، استقبال نكردند.
سرويس بازي آنلاين نوكيا كه سال گذشته با برند N-Gage راهاندازي شد، هرگز نتوانست از شماري از مخاطبان طرفدار بازي فراتر رود. نوكيا در وبلاگ Gage اعلام كرد اين شركت ديگر بازيهاي جديد براي سرويس N-Gage منتشر نميكند.
طبق اعلام نوكيا، بازيهاي اين سرويس تا پايان ماه سپتامبر 2010 قابل خريداري بوده و اين سايت تا پايان سال 2010 فعاليت خواهد كرد. نوكيا پس از بستن سرويس N-Gage همچنان به فروش بازي در فروشگاه آنلاين Ovi Store كه رقيب كوچكتر App Store اپل است، ادامه خواهد داد.
نقل قول:
چه عالی !!!!:13::13::13::13:
دلمون به انگیجمون خوش بود . تازه امیدوار بودیم کرک شن !!!
کاش نوکیا یه حالی به کاربرا بده تا همه ی بازی هارو فول کنه !!!!!!
حال کنید چه قدر امید وارم :19::19::19::19:
حالا که انگیج 2 هم کارش تمومه کاشکی binpda بیاد همه بازی ها رو کرک کنه :دی ...
منبع اصلی خبر :
کد:http://blog.n-gage.com/archive/mobile-gaming-evolves-%E2%80%93-ovi-store-is-here
یه نظرتون بعد n gage نوکیا باز یه امکانی جدیدی می اره وسط ؟یا .....
بیاره و نیاره چه فایده ! وقتی بازم شکست میخوره !نقل قول:
یه نظرتون بعد n gage نوکیا باز یه امکانی جدیدی می اره وسط ؟یا .....
باید این بازی ها رو مجانی عرضه میکرد تا حداقل فروش گوشیهاش بره بالا ! باید سیاستشو تغییر بــده !
چه جالب. پس Ngage 2 هم ترکید!!!
خسته نباشه.
وقتی نوکیا گرافیک N900 رو دید معلوم بود که انگیج رو تعطیل می کنه.
خودشم از گرافیک n900 تعجب خرد. حالا اون بازی bounce بود اونجوری بود وگرنه اگه بازی ماشین سواری باشه دیگه هیچی!!
ای بابا این تاپیک هم که دیگه تعطیل شد!
یاد قدیم بخیر.
ظاهراً با تعطیل شدن انگیج, علاقه مندان به این بازی ها هم دلسرد شدند. اما اشکالی نداره. نوکیا ثابت کردن که همیشه یه چیزی برای رو کردن داره.
منم از ماه قبل که N95 خودمو فروختم و 5800 گرفتم دیگه رنگ بازی های انگیج رو هم ندیدم. حیف شد.
تازه میخواست one 2 بیاد!!!!!!!!
آقا این Age Of Empires که به این روش زیر فول می شه همین نسخه ی تریل رو باید دانلود کنیم از روش زیر عمل کنیم؟
نقل قول:
1.فایل زیر را پاک کنید.
private\2001085B\liсеnsе.dаt.ngdаt
2.بازی را اجرا کرده پس از انجام مرحله ی 1 از شما در خواست می شود که بازی را بخرید.
ok را بزنید و مراحل بعد را بازی کنید !!!
نکته : قبل از خاج شدن از بازی سیو کنید چون تنها راه ادامه ی بازی است .و گزینه ی انتخاب مراحل کار نمی کند.
به غیر همین تریل مگه چیزه دیگه ای هم هست واسه دان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید همین تریل رو دان کنی !!!!!
یاد قدیما بخیر.من خیلی وقت پیش میگفتم انگیج به شکست خاهد انجامید و نوکیا مجبور میشه یک سیستم بازی دیگه ای رو بسازه
دوستان تعصب دار هم همش از خجالت بنده در میومدن.البته این بار اول نیست که تعصبی ها ضایع شدن قبلا هم سر قیمت یک سری گوشی ها مشکل داشتم با بعضی از دوستان که خب گذشت زمان نشون داد کی منطقی تر فکر میکنه!
----------------
نوکیا یک کار مسخرش دادن کلاینت برای اجرا شدن بازی ها بود.مگه بازی های آیفون تحت کلاینت اجرا میشن؟کلا این ایده ی کلاینت اصلا کار جالبی نبود.بعدشم اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار! 4تا بازی درست درمون مثل cotd و reset g بده بیرون
الان شرکتهای بزرگی مثل infinite dreams سازنده cotd و gameloft سازنده asphaltو.... دارن برای اپل بازی میسازن همش.gameloft که قدیما کلی بازی سیس و جاوا هر سال میداد بیرون الان بیخیال شده و همش داره روی آیفون کار میکنه واسه ساخت بازی.برنامه و بازی ساختن برای آیفون شده تاسیس کارخونه ی تولید اسکناس که همش داره سوددهی میکنه.الکی دلتون رو به چیپ گرافیکی خوش کرده بودید! خود نوکیا هم نمیدونست میخاد چیکار کنه
من همیشه با نطرات موافق بودم مهندس...نقل قول:
یاد قدیما بخیر.من خیلی وقت پیش میگفتم انگیج به شکست خاهد انجامید و نوکیا مجبور میشه یک سیستم بازی دیگه ای رو بسازه
دوستان تعصب دار هم همش از خجالت بنده در میومدن.البته این بار اول نیست که تعصبی ها ضایع شدن قبلا هم سر قیمت یک سری گوشی ها مشکل داشتم با بعضی از دوستان که خب گذشت زمان نشون داد کی منطقی تر فکر میکنه!
----------------
نوکیا یک کار مسخرش دادن کلاینت برای اجرا شدن بازی ها بود.مگه بازی های آیفون تحت کلاینت اجرا میشن؟کلا این ایده ی کلاینت اصلا کار جالبی نبود.بعدشم اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار! 4تا بازی درست درمون مثل cotd و reset g بده بیرون
الان شرکتهای بزرگی مثل infinite dreams سازنده cotd و gameloft سازنده asphaltو.... دارن برای اپل بازی میسازن همش.gameloft که قدیما کلی بازی سیس و جاوا هر سال میداد بیرون الان بیخیال شده و همش داره روی آیفون کار میکنه واسه ساخت بازی.برنامه و بازی ساختن برای آیفون شده تاسیس کارخونه ی تولید اسکناس که همش داره سوددهی میکنه.الکی دلتون رو به چیپ گرافیکی خوش کرده بودید! خود نوکیا هم نمیدونست میخاد چیکار کنه
N.Gage جای پیشرفت داشت اما نوکیا سیاست جالبی نداشت.
حالا هم دوستان N95 دار و N82 دار و ... برید حال کنید با چیپست گرافیکی گوشیهاتون ...
ما مردیم و استفاده از این چیپ رو ندیدیم!!!
این هم هیچ استفاده ای نداره به جز تو 3-4 تا بازی مثل Quake و Global Raceنقل قول:
حالا هم دوستان N95 دار و N82 دار و ... برید حال کنید با چیپست گرافیکی گوشیهاتون ...
نقل قول:
کاملا درسته
نصب کلاینت فقط برای این بود که بتونه یه فرقی بین بازی های جاوا و انگیج بزاره.
اصلا نمیشه ایفون رو با گوشی های دیگه مقایسه کرد همه شرکتا براش کار میکنن. برنامه از ناسا و ویکی پدیا داره
تا کلی شرکتای دیگه و بازی هم که از همه شرکتا براش میسازن بهتریناش هم همین گیم لافت و infinite dreams که شما گفتین.(حالا بگزریم از شرکتایی که بازی های ورزشی میسازن مثل ea و...)
البته این دلیلش قدرت سخت افزاری گوشی ایفونه که این اجازه رو به برنامه نویسان میده که تا هرجا که بخوان کار کنن رو برنامه.
دیگه هرچی باشه اپله دیگه:40::40:
بسیار بسیار از این قسمت خوشم اومد.:40::11:نقل قول:
اینکه بازی های جاوا و سیس رو برداری بهش انگیج پوینت اضافه کنی که نشد کار!
درکل خیلی قشنگ گفتی مهندس جان ممنون.:11::11::10::40::40: