این ورژن 2011با اون ورژن2010فرق زیادی داره؟
کلا ارزش داره دانلود و نصب کنم؟
البته برای من آبدیتاش مهمه چون باید یه 80مگ دوباره دانلود کنم
به صورت پیش فرض چند روز تریال داره؟
Printable View
این ورژن 2011با اون ورژن2010فرق زیادی داره؟
کلا ارزش داره دانلود و نصب کنم؟
البته برای من آبدیتاش مهمه چون باید یه 80مگ دوباره دانلود کنم
به صورت پیش فرض چند روز تریال داره؟
شما بر اساس چه مدرکی همچین حرفی زدی ؟نقل قول:
نورتون همیشه تو تست ها جزو رده های بالای جدول بوده وهست
شما وقتی میگید خیلی برنامه ها رو ویروس میشناسه ، فکر میکنم 70% پروگرام های نت رو تحت شعاع قرار میدهنقل قول:
1. خیلی از برنامه ها و فایلها رو به عنوان ویروس یا فایل مخرب شناسایی و پاک میکنه!
در صورتی که هیچ برنامه ای رو ویورس یا مخرب نمیشناسه مگر کرک و پچ ؟
که اون هم برمیگرده به مشکل من و شما که میخوام غیر قانونی از نرمافزار ها استفاده کنیم
که البته پچ ویروسی هم کم نیست و در ضمن قرنطینه هم برای همین جور موقع هاست
نورتون فقط برای اولین بار که نصب میشه حدود 60 تا 70 مگ اپدیت میشهنقل قول:
2. تحت هر شرایطی آپدیتهای سنگین و تموم نشدنیش اعصاب خورد میکنه
بعد از اون روزی حدود 1مگ کمتر بیشتر اپدیت میشه ، که برای اپ تودیت بودن هر ویروس کش قدرتمندی لازمه
اکه البته همون طور که دوتان قبلا هم اشاره کردند میتونید اپدیت های ضروری رو فقط بگیرید
حالا این اپدیت های سنگین و تمام نشدنی ور شما از کجا اوردید من نمیدونم فکر کنم روی 500 مگ منظورتون بود
نورتون2010 و 2011 یکی از سبک ترین انتی ویروس هاست ، برعکس دیگر رقبا مثل کسپر 2011 که طرفداران پرو پا قرص کسپر هم این موضوع رو تایید میکنند ، در ضمن silent mode هم برای1 روز غیر فعال میمونه نه چند دقیقه و فقط 2% cpuنقل قول:
3. حتی با غیر فعال کردن گزینه اسکن سایلنت (اگه اشتباه نکنم تو 2010 یه همچین اسمی داشت) چند دقیقه با موس و کیبرد کاری نداشته باشین، فعال میشه و بابای سیستم رو در می آره حتی اگه سیستم رو تازه کامل اسکن کرده باشه و حتی اگه یه برنامه در حال انجام کاری باشه (کپچر کردن یا تسک مشابه)
میکشه( amd 4800 core 2)
این تکنولورزی silent mode که جدیدا بین انتی ویروسها رایج شده مختص نورتون نیست و در ضمن علتش هم واضحهنقل قول:
من فکر میکنم به همچی مشکوکه مثل آدمهای سادیسمی به همچی شک داره آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
اگر شما مخربی به سیستمتون وارد شه که در باگ ویروس نورتون نباشه و توسط سونار هم شناسایی نشه
اون وقت با اپدیت های جدید که مخرب شناساییو ارسال شد در کمترین زمان توسط silent mode
از خرابکاری بیشتر جلو گیری میشه
1-اکثر آنتی ویروسها همینطور هستن.آمار False Positive ها رو تو تاپیک مقایسه آنتی ویروسها بررسی کنید.نقل قول:
2-آپدیتهای سنگین هم همونطور که دوستان اشاره کردن مربوط به دفعه اول میشه.
3-باید از قسمت تنظیمات گزینه Idle Time Optimizer رو غیرفعال کنید.
شما در مورد تنظیمات نورتون تو همین تاپیک جستجو کنید....
نتایج آزمایش آنتی ویروسها رو هم تو تاپیک مقایسه آنتی ویروسها مطالعه کنید.
اونوقت دید تازه ای پیدا میکنید!
یقینا 2011 از 2010 خیلی قدرتمند تره مخصوصا تست رفتار شناسی که به وضوح قابل لمسه همچنن سرعت اسکننقل قول:
ولی تریال 15 روز ه داره بهتره فعلا صبر کنی تا سریال یا احتمالا تریال ریستش منشر شه
من نمیدونم ولی احساس میکنم که کامپیوترم ویروسیه چون رفتار غیر عادی داره الان
نمیدونم شاید چون نورتون قدرتش کمه
خوب
اینو تو سایت پی سی دی دیدم:
تو پست بعدیم میزارم متن کامل رو
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Fina
آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.
برخی از ویژگی های این نرم افزار:
- محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
- امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
- پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
- داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
- جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
- امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
- امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
- استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
- امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
- داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم مناسب.
- کاربرد آسان.
- و ...
نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.
دانلود norton antivirus 2011
دانلود Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :
رمز:کد:http://dl2.p30day.com/software/security/antivirus/Norton_Antivirus_2011_Final_%5Bwww.p30day.com%5D.rar
دانلود Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :کد:www.p30day.com
رمز:کد:http://dl2.p30day.com/software/security/antivirus/Norton_Internet_Security_2011_Final_%5Bwww.p30day.com%5D.rar
اینم کرککد:www.p30day.com
کد:http://dl2.p30day.com/software/security/Norton.Trial.Reset.2.9.6-%5Bwww.p30day.com%5D.exe
البته من این کرکو تست نکدم برای منم عجیبه ولی گفتم اینجا بزارم دوستان یه استفاده ای بکنن
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
دانلود نسخه نهایی Norton Antivirus 2011 Final, Norton Internet Security 2011 Fina
آنتی ویروس Norton ساخت کمپانی بزرگ Symantec کشور آمریکا میباشد و قادر است تا از ورود هرگونه بد افزارها که از راه های مختلف قصد نفوذ به داخل سیستم را دارند جلوگیری کند و نیز در صورت مشاهده ی آنها اقدام به حذف آنها نماید. این آنتی ویروس جز 5 آنتی ویروس برتر جهان به شمار میرود و رغیب اصلی آنتی ویروسهایی همچون نود32 و کاسپرسکای میباشد. شما با داشتن این نرم افزار دیگر به هیج وجه نگران آلوده شدن سیستم خود نخواهید بود زیرا می توانید با کمک آن تمامی درایوهای سیستم خود را اسکن نموده تا در صورت وجود عوامل مخرب اقدام به پاکسازی آنها نمایید. همچنین این نرم افزار خود به صورت خودکار عمل اسکن را انجام می دهد در واقع اگر یک حافظه ی خارجی مانند فلش مموری به پورت یو اس بی سیستم اتصال یابد نرم افزار آن را آنالیز نموده و در صورت مشاهده ی عوامل مخرب اقدام به حذف آنها می نماید. نکته ی دیگری که در نسخه ی جدید این نرم افزار به چشم میخورد استفاده ی بهینه از پردازنده سیستم و رم می باشد که در مقایسه با نسخه های قبلی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است زیرا اکثر کاربران همیشه از کند شدن سیستم خود پس از نصب این آنتی ویروس شکایت داشتند که در این نسخه این مشکل تا حد قابل قبولی بر طرف شده است.
همچنین شما می توانید برای معرفی ویروسهای جدید به نرم افزار آن را از طریق اینترنت آپدیت کنید تا با مراجعه به شرکت سازنده ی خود ویروسهای جدید به آن معرفی گردد و در صورتی که با این ویروسها مواجه شد اقدام به حذف و پاکسازی آنها نماید. علاوه بر این به همراه اين بسته ی امنیتی برنامه ي کوچکی قرار داده شده است که وظیفه ی آن Trial نگه داشتن نرم افزار به صورت دائمی است زیرا برای داشتن نسخه ی کامل و اصلی این نرم افزار می بایست آن را از شرکت سازنده آن با قیمتی بسیار بالا خریداری نمایید که این امکان برای همه وجود ندارد در نتیجه بهتر است از نسخه محدود آن استفاده شود البته Trial بودن آن بدین معنی نیست که نرم افزار وظایف خود را به طور کامل انجام نمی دهد بلکه محدودیت آن تنها به غیر فعال شدن نرم افزار بعد از زمان مشخص مربوط است که شما با استفاده از این برنامه ی کوچک می توانید آن را برای همیشه درحالت Trial نگه دارید تا هرگز غیر فعال نشود در واقع در حالت عادی و در هر 24 ساعت 1 روز از زمان غیر فعال شدن نرم افزار کم شود اما با کمک این برنامه هر بار که سیستم را خاموش و روشن میکنید زمان Trial نرم افزار به صفر بر میگرداند که در اینصورت نرم افزار برای همیشه در همین حالت باقی خواهد ماند و تمام کارهای خود را به طور دقیق و کامل انجام می دهد.
برخی از ویژگی های این نرم افزار:
- محافظت کامل از سیستم در مقابل نفوذ عوامل مخرب.
- امکان آنالیز و اسکن دقیق هارد برای یافتن بد افزارها.
- پاکسازی خودکار عوامل مخرب در صورت مشاهده آنها.
- داشتن سرعت مناسب رایانه پس از نصب نرم افزار.
- جلوگیری از نفوذ ویروسهایی که از اینترنت قصد ورود به سیستم را دارند.
- امکان ویروس کشی حافظه های خارجی مانند فلش مموری.
- امکان آپدیت نرم افزار جهت معرفی بد افزارهای جدید به آن.
- استفاده ی ناچیز از پردازنده و رم سیستم.
- امکان قرنطینه نمودن فایلهای مشکوک.
- داشتن محيط زيبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم مناسب.
- کاربرد آسان.
- و ...
نسخه Internet Security علاوه بر داشتن ویژگی های نسخه Antivirus یک فایروال قدرتمندی نیز دارد که شما را در اینترنت از -- شدن و نفوذ جاسوس ها جلوگیری می کند.
دانلود norton antivirus 2011
دانلود Norton AntiVirus 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران فاقد اینترنت) :
رمز:کد:http://dl2.p30day.com/software/security/antivirus/Norton_Antivirus_2011_Final_%5Bwww.p30day.com%5D.rar
دانلود Norton Internet Security 2011 18.1.0.37 Final (مناسب برای کاربران دارای ارتباط اینترنت) :کد:www.p30day.com
رمز:کد:http://dl2.p30day.com/software/security/antivirus/Norton_Internet_Security_2011_Final_%5Bwww.p30day.com%5D.rar
اینم کرککد:www.p30day.com
کد:http://dl2.p30day.com/software/security/Norton.Trial.Reset.2.9.6-%5Bwww.p30day.com%5D.exe
البته من این کرکو تست نکدم برای منم عجیبه ولی گفتم اینجا بزارم دوستان یه استفاده ای بکنن
تست شد ، nis منهدم کرد
سلام
من چند روز پیش انتی ویروسم رو افلاین اپدیت کردم(فایلای اپدیت رو گرفتم) و اپدیت هم شد امروز اومدم اپدیتش کنم حجم اپدیتش بود 13MB بعد اپدیت رو دانلود کردم ولی بغل Process Update ضرب در اومد و نوشت که اپدیت کامل نشد اومدم دوباره اپدیت کنم یهو حجمش شد اینقدر:
کسی میدونه مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر میخوای افلاین اپدیت کنی فایل اپدیت رو از خود سایت سیماتک بگیر نه جای دیگهنقل قول:
و به روش های که دوستان توضیح دادن این کار رو انجام بده
اگر نمیدونی از کجای ست سیماتک بگو تا بزارمش.
این سریال دیروز هست: 7/9
می تونید تست کنید.
JWPDGWRCWYK6MPM7PG8YJ9467
کی رو قبول نکردنقل قول:
دیروز پس از دانلود چند نسخه ای از nis2011 ، نسخه ای رو پیدا کردم که تریال 30 روزه داره
کسانی که هنوز دانلود نکردن بهتره این 30 روزه رو نصب کنن ، که براتون تو سرور پر سرعت jumbofiles
با لینک مستقیم اپلود کردم
[PHP]http://jumbofiles.com/zshl3d9u9lt2
[/PHP]
پسورد : mohsen_1363
[QUOTE=aliupdate;5377170]سلام
من چند روز پیش انتی ویروسم رو افلاین اپدیت کردم(فایلای اپدیت رو گرفتم) و اپدیت هم شد امروز اومدم اپدیتش کنم حجم اپدیتش بود 13MB بعد اپدیت رو دانلود کردم ولی بغل Process Update ضرب در اومد و نوشت که اپدیت کامل نشد اومدم دوباره اپدیت کنم یهو حجمش شد اینقدر:
کسی میدونه مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOT
ظاهرا این مشکل تو ورژن فاینال هست چون برای من هم همینطور شده دیرو حدود 70 مگ آپدیت شد حدود 15 تا مونده بود امروز گذاشتم ادامه بده دوباره 76 مگ میخواس اپدیت کنه
درصورتیکه تو نسخه بتا همچین مشکلی نبود
بقیه دوستان هم چک کنن نتیجه روبگن
دوستان عزیز لینک فینال دانلود آخرین ورژن اینترنت سیکرتی نورتون رو میخوام
و چه جوری میشه این آنتی ویروس رو 120 روزه کرد
لطفا جواب بدید
چون میخوام امشب هم دانلود کنم و هم آپدیت کنم . ممنون میشم
سلام دوستان
هنگام آپدیت نورتون اگر وسطش اینترنت قطع بشه و بخواهیم دوباره آپدیت کنیم آیا از اول آپدیت می کنه یا نه ؟ چون تو کاسپراسکای اینطور نیست .
سلام.نقل قول:
بستگی داره.اگر آپدیت اول وسط کار قطع بشه ممکنه مجبور بشید دوباره 70 مگابایت دانلود کنید.
چون همونطور که قبلا گفتم Virus Definition ها تو یه بسته 70-80 مگی هستن و اگر وسط کار قطعی بوجود بیاد باید از نو شروع کنید.
این Virus Definition ها مثل آش کشک خاله ست!همه باید یکبار دانلود و نصبش کنن.
(اگر Smart Definitions فعال باشه این آپدیت حجیم دریافت نمیشه.ولی این حتما به معنی پایین اومدن امنیت نیست)
یه وقتی هم هست که مثلا 5 تا آیتم با هم دانلود و نصب میشن.در اینحالت اگر یکی از آپدیتها به علت قطعی کامل دانلود نشه، بقیه که دانلود شده بودن بدون مشکل نصب میشن و اون یک(یا چند)مورد بعدا دانلود و نصب میشه.
حالا همین یه مورد ممکنه Virus Definition باشه (که معمولا همینه) و شما رو مجبور کنه دوباره حجم زیادی رو دانلود کنید.
برای فرار از این قطعی ها یه راه حل نسبتا خوب هست.اونم اینکه اول از قسمت تنظیمات گزینه Smart Definitions رو فعال کنید تا آپدیتهای ضروری و با حجم کمتر دانلود و نصب بشن.
سپس این گزینه رو غیرفعال کنید تا اون آپدیت حجیمه دانلود و نصب بشه.اینطوری چون یه بار آپدیت کردید، حجم آپدیت و احتمال قطعی کمتر میشه.خصوصا برای عزیزانی که سرعت اینترنتشون کمه.
موفق باشید.
پست اضافی است حذف شدنقل قول:
بله اگر مثل بقیه انتی ویروس ها مسله به همینجا ختم میشد خوب عالی بود من هیچ تعصبی نسب به انتی ویروس خاصی ندارم ولی شما جای من آپدیت اویرا، آپدیت کسپر، آپدیت AVG ، آپدیت نود همگی برای اکثر کاربرا بار اول زیر 40 مگ میشه و آپدیت روزانه هم حداکثر زیر 1 مگ، حالا نورتون مثلا 2010 اینترنت سکیوریتی که داشتم بار اول 62 مگ بار دوم 25 مگ بار سوم 70 مگ بار چهارم 5 مگ گاهی اوقات ما رو از رو میبرد 2 مگ فقط آپدیت میکرد و این مسله تنها برای من نیست توی همین تاپیک دوستان هستن که این مشکل رو داشتننقل قول:
برای قسمت دوم پست من رو دوباره با دقت بیشتری بخون
این پست تجربه شخصی منه ممکنه من اشتباه کنم پس این جور جا ها برای چیه، غیر از انتقال تجربیات؟نقل قول:
شکی نیست ولی برای ما فکر کنم همین کافی باشه که اختلاف رده اول تا سوم و چهارم چندان فاحش نیست که بشه به راحتی از بقیه چشو پوشی کرد
خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...نقل قول:
نورتون فقط برای اولین بار که نصب میشه حدود 60 تا 70 مگ اپدیت میشه
بعد از اون روزی حدود 1مگ کمتر بیشتر اپدیت میشه ، که برای اپ تودیت بودن هر ویروس کش قدرتمندی لازمه
اکه البته همون طور که دوتان قبلا هم اشاره کردند میتونید اپدیت های ضروری رو فقط بگیرید
[/QUOTE]
آیا بهتر نبود مثل بقیه آنتی ویروس ها با تنظیمات پیشفرض همون مقدار حجم رو داشته باشه؟
[/COLOR]نورتون2010 و 2011 یکی از سبک ترین انتی ویروس هاست ، برعکس دیگر رقبا مثل کسپر 2011 که طرفداران پرو پا قرص کسپر هم این موضوع رو تایید میکنند ، در ضمن silent mode هم برای1 روز غیر فعال میمونه نه چند دقیقه و فقط 2% cpu
میکشه( amd 4800 core 2)
این تکنولورزی silent mode که جدیدا بین انتی ویروسها رایج شده مختص نورتون نیست و در ضمن علتش هم واضحه
اگر شما مخربی به سیستمتون وارد شه که در باگ ویروس نورتون نباشه و توسط سونار هم شناسایی نشه
اون وقت با اپدیت های جدید که مخرب شناساییو ارسال شد در کمترین زمان توسط silent mode
از خرابکاری بیشتر جلو گیری میشه
[/QUOTE]
بله ولی تمام سیستمها این مشخصات رو ندارن و این نکته هم فراموش نشه که درصد سی پی یو به تنهایی ملاک بارگذاری برروی سیستم کاربر نیست هارد رو فراموش کردین که چراغش خاموش نمیشه؟ پس با این توضیحات باید با این برنامه مثل گل، ناز بخریم دیگه، ترو خشکش کنیم
این تعریف خوبی از آنتی ویروس نیست اون کارش رو انجام بده با حداقل نظارت کاربر
سلام کرک Norton 360 4 ممکن بذارید ممنون تان یا Norton security 2011 را ممنون میشوم و میشود تصویری طرق کرک کردن را بذارید
Rapid Release Virus Definitions
سلام.
بعضی وقتها که آنتی ویروس رو به طور دستی آپدیت میکنیم،ممکنه نتونه ویروسهای جدید رو شناسایی کنه.
Rapid Release Virus Definitions دسته ای از آپدیتهای زودهنگام برای مقابله با ویروس های نوظهور هستن که به سرعت اونا رو شناسایی میکنن.
این آپدیتها رو میتونید از لینک زیر دریافت و نصب کنید:
توجه : بسته هایی رو دانلود کنید که با ورژن آنتی ویروس شما همخوانی داره.کد:http://www.symantec.com/business/security_response/definitions/download/detail.jsp?gid=rr
اتفاقا اینجا جایی نیست که روی دلت حرفی بزنی ، اینجا وقتی حرفی میزنی باید اثباتش کنینقل قول:
اولا که روی یک سیستم مگه چند تا نرم افزار ما میخواهی داشته باشیمنقل قول:
خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...
همشون هم که کرک وپچ ندارن و نوتون هم ک هبه همشون هم گیر نمیده اخرش یه چند تایی رو از تو قرنطینه باید در بیاری ، در ضمن بقیه انتی ویروس ها همدر مقابل پچ وکرک همچین بی تفاوت نیستند
ظاهر ایه 22 روزی از تارخ عرضه گذشته و روز اول عرضش نیست و در مورد حجم 70 مگ قبول دارم یکم زیادهنقل قول:
آیا بهتر نبود مثل بقیه آنتی ویروس ها با تنظیمات پیشفرض همون مقدار حجم رو داشته باشه؟
و یه انتی ویروس خوب نمونه همون کسپر هم بعد این مدت یه 20 مگی اپدیت میخوان
من هنوز ندیدم انتی ویروسی بعد این مدت همون حجم اول رو داشته باشه با این دنیای روز افزون تروجان
چراغ هارد در حالت طبیعی هر چند لحظه یه چشمک میزنه که وقتی نورتون هم نصبه همین طور هستنقل قول:
بله ولی تمام سیستمها این مشخصات رو ندارن و این نکته هم فراموش نشه که درصد سی پی یو به تنهایی ملاک بارگذاری برروی سیستم کاربر نیست هارد رو فراموش کردین که چراغش خاموش نمیشه؟ پس با این توضیحات باید با این برنامه مثل گل، ناز بخریم دیگه، ترو خشکش کنیم
اگه چراغ هارد شما دائم روشنه وخاموش نمیشه یه مشکلی هست
و
این طور که شما جمع بندی کردید به قول دوستمون نورتون باید جمع کنه به باقالی بفروشه
دوست عزیز این مطلبی که شما میگید فقط تو1.1.0.37 final 2010 همونطور که توپست بالا گفتم برام پیش اومده تو ورژنهای قبلی 2011.0.137 بتا -2010--همین چیزی نبود و پس از آپدیت اولیه حتی حجم آپدیتش به زیر 1 مگ هم میرسیدنقل قول:
دوستان عزیز نورتون باز
من الان از نسخه آنتی ویروس نورتون دارم استفاده میکنم که 13 روزش باقی مونده
میخوام نسخه سیکرتی رو نصب کنم
نسخه که من گرفتم به گفته آقا محسن 30 روز کار میکنه
بعد از این سی روز چیکار کنیم ؟ تریال ریستری براش اومده یا نه ؟
و اینکه میگن نورتون تو ایران کامل آپدیت نمیشه جریانش چیه ؟
لطفا راهنمایی کنید که شدیدا منتظرم
دوست عزیز چه نسخه ای نصب کردید اگه 2011 نسخه فاینا (جدید .0.37 )باشه خیر هنوز trial rest براش نیومده تا اونجایی که خبر دارمنقل قول:
در مورد آپدیت هم کامل وبدون درد سر آپدیت میشه
:10:
سلام عزیز جوننقل قول:
فعلا هیچ کرک یا سریال یا trial reset برای نورتون 2011 نیامده است . احتمال دارد تا چند روز دیگر بیاد ولی قطعی نیست و تضمین نمی کنم .
شما بهتر بود از یک آنتی ویروس دیگر استفاده می کردید تا زمانی که برای نورتون 2011 بیاد .
موفق باشید.
دوست عزیز از کجای کلمات استفاده شده در پست من شما به این نتیجه رسیدی، اگه اشکالی نداره لطفآ پست های قبلی رو با دقت بیشتری و بدون منظور خاصی نگاه کنید شاید یکم با نظر من موافق بودید ولی جبحه گیری سر سختانه کار شایسته کسی که که میخواد چیزی یاد بگیره نیست.نقل قول:
در هر حال باید قبول کرد که این برنامه هم مثل سایرین دارای معایبی هست که نا گفته یه جورایی هم خودتون بااین مسله موافقید ولی نوع جملاتتون از دید بالا نگری به نظر من هست در حالی که باید طور دوستانه تری باشه که هم من توجیح بشم و هم دوستانی که این پستها رو میخونن
اولا که روی یک سیستم مگه چند تا نرم افزار ما میخواهی داشته باشیم
همشون هم که کرک وپچ ندارن و نوتون هم ک هبه همشون هم گیر نمیده اخرش یه چند تایی رو از تو قرنطینه باید در بیاری ، در ضمن بقیه انتی ویروس ها همدر مقابل پچ وکرک همچین بی تفاوت نیستند
[/COLOR][/QUOTE]
همه مثل هم نیستن مثال:
شما یک هارد یک ترا دارید و هر برنامه ای رو که دوست داشته باشید یا بکارتون میاد رو توش میریزید لزومی نداره که از همشون در آن واحد استفاده کنید ، پس با این نگاه شما بریم هاردمون رو بندازیم دور یه هارد هشتاد بگیریم و فقط همون چند دونه برنامه رو که نیاز داشتیم نصب کنیم و خلاص !!!!
ظاهر ایه 22 روزی از تارخ عرضه گذشته و روز اول عرضش نیست و در مورد حجم 70 مگ قبول دارم یکم زیاده
و یه انتی ویروس خوب نمونه همون کسپر هم بعد این مدت یه 20 مگی اپدیت میخوان
من هنوز ندیدم انتی ویروسی بعد این مدت همون حجم اول رو داشته باشه با این دنیای روز افزون تروجان
[/QUOTE]
خب خدارو شکر که یه قدم به سمت نظر ما هم اومدین
[/COLOR]چراغ هارد در حالت طبیعی هر چند لحظه یه چشمک میزنه که وقتی نورتون هم نصبه همین طور هست
اگه چراغ هارد شما دائم روشنه وخاموش نمیشه یه مشکلی هست
[/COLOR][/QUOTE]
زمانی که خود نورتون داره توی سیستم تاری اعلان میکنه مشخصآ داره فایلها رو اسکن میکنه، وای به هارد اگه فلان فایل فشرده باشه که تا فایل رو زیرورو نکنه ول نمکنه این حالت زمانی شدید تره که همین فایل حجم زیادی هم داشته باشه دیگه فقط باید بشینیم ببینیم کی برای یک لحظه خاموش میشه و بد تر از همه این که مثلآ ایمیج دی وی دی 4 گیگی فقط یک فایل الوده توش باشه کلش رو انتقال میده به نا کجا آبادی که دیگه با حجم زیاد برنامه های امروزی جواب گو نیست(منظورم قرنطینه بود) امیدوارم با این مسله تابلو مخالفت نکتید
و این طور که شما جمع بندی کردید به قول دوستمون نورتون باید جمع کنه به باقالی بفروشه[/QUOTE]
بی توجهی یک فرد رو نباید تکرار کرد؟
بی توجهی یک فرد رو نباید تکرار کرد؟[/QUOTE]
دوست گرامی اولا از عبارت گفته شده قصد جسارت به جنابعالی نداشتم اگر ناراحت شدید :11:
ثانیا بهتره به پستهایی که خودتون دادید یه خورده بیشتر توجه کنی فکر نکنم بکار بردن عبارت آدمهای سادیسمی برای همچین انتی ویروسی که همیشه جز 3 آنتی ویروس برتر جهان بوده وهست از ....فروختن سنگین تره باشه
ثالثا بهتره اینطور بحثها بهش دامن زده نشه به قول شما جای تبادل اطلاعات وتجربیات هست نه ....
از اونجایی که شما کوتا بیا نیستی از ادامه حرفاتون
من کوتا میام
نورتون مزخرفترین انتی ویروس دنیاست
با سلام.نقل قول:
زمانی که خود نورتون داره توی سیستم تاری اعلان میکنه مشخصآ داره فایلها رو اسکن میکنه، وای به هارد اگه فلان فایل فشرده باشه که تا فایل رو زیرورو نکنه ول نمکنه این حالت زمانی شدید تره که همین فایل حجم زیادی هم داشته باشه دیگه فقط باید بشینیم ببینیم کی برای یک لحظه خاموش میشه و بد تر از همه این که مثلآ ایمیج دی وی دی 4 گیگی فقط یک فایل الوده توش باشه کلش رو انتقال میده به نا کجا آبادی که دیگه با حجم زیاد برنامه های امروزی جواب گو نیست(منظورم قرنطینه بود) امیدوارم با این مسله تابلو مخالفت نکتید
Idle Time Scan یکی از خصیصه های آنتی ویروس نورتونه که به طور پیش فرض فعاله و امکان زمانبندی و غیر فعال کردنش وجود داره.
همه عملیات مربوط به اسکن نمیشه.Performance Monitoring و Idle Time Optimizer هم کار خودشون رو انجام میدن.
نورتوون هیچ فایل فشرده ای رو (پیش فرض) به طور توماتیک حذف یا قرنطینه نمیکنه.
مطمئنا سازندگان این آنتی ویروس قبل از من و شما به مساله حجیم بودن این فایلها توجه داشتن.
همچنین فایلهای بزرگتر از 2 گیگابایت اسکن نمیشن.Intelligent Skip Scanning هم موقع اسکن اینگونه فایلها سربار کمتری حاصل میکنه.
Idle Time Scan هم همیشه موقع اسکن نگاهی هم به File Insight داره و همین صافی ها سرعت اسکن رو بالا میبرن.
این حرف شما اصلا تخصصی نیست و نمیشه با استناد به این حرف، عملکرد و استراتژی یه برنامه امنیتی رو زیر سوال برد.نقل قول:
خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...
چه نورتون باشه چه هر آنتی ویروس دیگری.
شما میتونید تمام کرکهای خودتون رو به آنتی ویروس معرفی کنید تا از اونا چشم پوشی بشه.
دوستان در این مورد قبلا توضیح دادن.
نقل قول:
این حرف خیلی جالب بود.از این به بعد هارد رو باید مستقل از CPU بدونیم!!!نقل قول:
من فکر میکنم به همچی مشکوکه مثل آدمهای سادیسمی به همچی شک داره آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
مشکل شما اینه که به تنظیمات آنتی ویروس آشنا نیستید و با چشمان بسته نظر میدید.
اسکن زمانبندی شده کاری نداره که هارد شما الان ویروسی هست یا نه.در مورد غیرفعال کردن زمانبند هم قبلا توضیح دادم.
خیر.چون دریافت همه آپدیتها اولویت اصلی برای تضمین امنیته.نقل قول:
==================
=====================
=======================
قصد من از ارسال این پست تصحیح تفکرات اشتباه در مورد اسکن فایلهای فشرده و تنظیمات آنتی ویروس بود.
لطفا اگر با این آنتی ویروس آشنا نیستید اطلاعات غلط در اختیار کاربران قرار ندید.
مشکلات خودتون رو اعلام کنید.من و بقیه وستان تا حد توان کمک میکنیم.
من خودم هم در خیلی از موارد که در مورد پاسخش مشکوک هستم سکوت میکنم.
موفق باشید.
Rapid Release Virus Definitions چیست؟
Rapid Release Virus Definition ها به تازگی تو لیست آپدیتها قرار گرفتن.
اما این دسته از آپدیتها با اون Virus Definition ها که همیشه دانلود می کنیم چه فرقی دارن.
بذارید اینو با یه مثال ساده و خودمونی بررسی کنیم:
همین نسخه 2011 رو فرض کنید.
ما الان این نسخه رو دانلود کردیم و داریم از مهلت 15 روزه آزمایش استفاده میکنیم.
دست به دعا بردیم تا تو این فاصله یه کرک هم منتشر بشه!
با خودمون میگیم : حالا از همین نسخه آزمایشی روزه استفاده میکنیم تا کرکش بیاد و بتونیم به طور دائمی ازش استفاده کنیم.
Rapid Release Virus Definition هم وقتی یه ویروسی تازه منتشر میشه میگه من موقتا بیام این ویروس رو شناسایی و حذف کنم تا هم آنتی ویروس حرفی برای گفتن داشته باشه و هم بعدا بتونم اون ویروس رو (در صورت آلودگی)برای همیشه و با تمام قوا(Virus Definition های بعدی و SONAR) نابود کنم.
===============================================
امکان اشتباه (False Positive) در این نوع آپدیتها زیاده.
احتمالا Rapid Release Virus Definition ها قدرت پاک کنندگی جالبی ندارند.
من یکی از همین فایلهای تاپیک معرفی ویروسها رو دانلود کردم که دکتر جان معرفی کرده بود.
بعد همین فایل رو فرستادم واسه شناسایی(فکر کنم فایل ser.exe بود.)این فایل تقریبا بعد از 6 ساعت رفت تو لیست Rapid Release Virus Definition.
بنابراین سیمانتک نتیجه ی پردازش روی فایلهای ارسال شده رو با سرعت بیشتری اعلام میکنه.
==========
===========
============
آدرس دانلود این آپدیتها رو قبلا معرفی کردم :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5381280&postcount=990
دوستان عزیز میشه
به این چند لینک زیز سر بزنید و بگید که من از کدومش استفاده کنم ؟
وکد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=208&Title=Norton%20Internet%20Security%202010%2017.6.0.32
وکد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=208&Title=Norton%20Internet%20Security%202010%2017.6.0.32
وکد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=705&Title=Norton-360-2010-4.0-Build-127
این آخری حجمش 1 گیگه جریان چیه ؟ :19: :18:کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=583&Title=Symantec-Endpoint-Protection-11.0.6100.645-for-Win/Mac/Linux-x86/x64-+-Manager
خوبیش اینه که سایتش معتبره و تریال ریستر داره ولی من نمیدونم که کدوم یکی رو دانلود کنم
منظور من برعکس این برداشت شما از قضیه بود، به طوری که عملکرد تمامی قطعات PC توی پرفورمنس تاثیر داره، مثلا توی این مورد زمانی که هارد شدیدآ درگیر جابجا کردن قسمتهای مختلف فایل برای اسکن هست توی عملکرد تسک هایی که از هارد بیشترین استفده رو دارند تاثیر میزاره البته به نسبهنقل قول:
یک کمی انصاف داشته باشید همه مثل شما نیستن، یعن نمیشه تو این تاپیک از مسایلی که برای کاربر اتفاغ افتاده چه درست چه اشتباه(از نظر اساتید) صحبت کرد؟نقل قول:
آشنایی با آنتی ویروس که مال خیلی وقت پیشه از بابت کمک شما هم که مطمن هستم و این نظر لطف شما و بقیه دوستان بوده که توی این چند پست جواب دادننقل قول:
به هر حال برای اینکه بحث کش دار نشه از همه تشکر میکنم و موفق باشید
معمولآ اینطوری که یکی که به دلایلی تجربه کمتری داره باعث ایجاد یک سری دردسر برای اساتید میشه من به هیچ عنوان منکر نقات قوت یک برنامه نیستم و هیچ برنامه ای کاملآ بی نقص نیستنقل قول:
از بابت بی ادبی من که در انتخاب کلمه بوده معذرت میخوام و اون پست ادیت شد(با تذکر دوستانه شما)
مرسییییینقل قول:
میگم چطور فایل الوده بفرستیم برای نورتون !؟
مرسی:11:
برای سه ماه تمام 2010 اینترنت سکیوریتی رو سیستم نصب بود
سرعت سیستم با توجه به تمامی آپدیتهایی که در طول این مدت کرفته بود تفاوت نکرده بود که یک امتیاز خیلی خوبه و مزیت دیگه اینکه با سرعت بالاتری سی دی های نرم افزار رو اسکن میکرد بر خلاف بعضی از انتی ویروسها که باز کردن یک فولدر از توی سی دی رام با مکث بیشتری هست.
اما چیزی که باعث شد تا ازش استفاده مجدد نکنم این بود که به فرض اگر همین الان آپدیت انلاین و دستی رو انجام میدادم و بلا فاصله بعد از تایید دریافت کامل آپدیت از طرف آنتی ویروس دوباره دکمه آپدیت دستی رو میزدم بعضی اوقات میزد آپدیت شده و بعضی وقتها 1 الی 5 مگ آپدیت میکرد یا 20 الی 70 مگ من هیچوقت متوجه نشدم این تفاوت حجم با توجه به اینکه تازه آپدیت کامل شده چیه برای همین خاطر روی دو تا سیستم دیگه که بود امتحان کردم(برای سه ماه تموم) شرایط اونها هم همینطور بود!!(با تنظیمات پیش فرظ و بدون دستکاری تنظیمات)
من وقتی نسخه بتا رو نصبیده بودم شاید باورت نشه یهو میدید دو روز اپدیت نمیشه! و میگفت اپدیته میگفتم شاید خرابه ولی بعدا خودش اپدیت میشدنقل قول:
من نمیدونم چظوری برای شما 2 تا 5 مگ میگیره هر دفعه!
اینم یه عکس از کمپانی سیماتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونی که من ازش استفاده کرده بودم بتا نبود بلکه تریال 90 روزه و قانونی خود سایت بودنقل قول:
ولی تا اونجایی که من می دونم آپدیت های اکثر آنتی ویروس ها حداکثر یک روزه هست و برای بعضی ها ساعتی
یعنی یا جلو جلو آپدیتهای روزهای آینده رو میگرفته یا...
هر 6 دقیقه یک بار اپدیت میشه! 20 کیلو بایتنقل قول:
:11:
سلام.نقل قول:
میتونید از لینک زیر استفاده کنید و فایلهای آلوده رو ارسال کنید.
کد:https://submit.symantec.com/websubmit/retail.cgi