اينو راست ميگي! به چشم درون:31: خودم اينو مشاهده كردم و كلي هم ضايع شدم...79 دوستم زير 2 دقيقه وصل شد اما 95 من حدوداي 10 دقيقه طولش داد...:41:نقل قول:
Printable View
اينو راست ميگي! به چشم درون:31: خودم اينو مشاهده كردم و كلي هم ضايع شدم...79 دوستم زير 2 دقيقه وصل شد اما 95 من حدوداي 10 دقيقه طولش داد...:41:نقل قول:
لطفا یه عکس هم از بغلش بذارید
آقا ايول :19: دم همه گرمنقل قول:
با سلام به دوستان
آقا وقتي گوشيم ميره رو پاور سيو صفحه خاموش ميشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتي كه ان86 و ان82 رو كه ديدم صفحشون خاموش نميشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تمام تايمرهاي مرتبط هم دست زدم! درست نشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشيم هم آپديته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميتونه كمكم بكنه؟
فكر نميكردم اينقدر جواب بدين...:41:
بازم ممنون
خب براي من هم همينطوره ...
پاور سيو رو غير فعال کردي درست نشد ؟
و اما سوال من :
وقتي شماره گيري مي کنم ، شماره هايي که تو اون صفحه سفيد مياد خيلي بزرگه و وقتي تعداد شماره ها زياد باشه تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه ... راهي هست که فقط سايز اين شماره ها رو کم کرد طوري که سايز فونتهاي منوي گوشي تغيير نکنه ؟
فکر نکنم ... کل فونت ها تغییر می کنه !نقل قول:
وقتي شماره گيري مي کنم ، شماره هايي که تو اون صفحه سفيد مياد خيلي بزرگه و وقتي تعداد شماره ها زياد باشه تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه ... راهي هست که فقط سايز اين شماره ها رو کم کرد طوري که سايز فونتهاي منوي گوشي تغيير نکنه ؟
نقل قول:
توی گوشی من که سایز فونتها هیچ تغییری نمیکند. فقط شماره ها تو دو خط نوشته ميشه و شماره ها قاطي پاطي ميشه.فونتهاي منوي گوشي هم تغيير نمیکنه.
سلام
گوشی من نمی تونه از گوشی های سونی اریکسون با بلو توث عکس دریافت کنه
وقتی اون گوشی عکس رو میفرسته من هم accept می کنم اما فایل دریافت نمیشه رو گوشی اون می نویسه در حال انتظار برای پذیرش مورد توسط دستگاه دیگر گوشی منم که هیچی وقتی می خوام بلوتوث رو خاموش کنم میگه بلوتوث با یه دستگاه دیگه در ارتباطه ( در واقع همون که ازش در حال دریافت عکسم )
مشکل چیه ؟
فقط هم با سونی اریکسون این مشکل رو دارم اونم واسه عکس ( حدود یک ماه پیش هم این سوال رو تو همین تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد)
سلام به دوست عزيزنقل قول:
سلام
وقتی اون گوشی عکس رو میفرسته من هم accept می کنم اما فایل دریافت نمیشه رو گوشی اون می نویسه در حال انتظار برای پذیرش مورد توسط دستگاه دیگر گوشی منم که هیچی وقتی می خوام بلوتوث رو خاموش کنم میگه بلوتوث با یه دستگاه دیگه در ارتباطه ( در واقع همون که ازش در حال دریافت عکسم )
مشکل چیه ؟
فقط هم با سونی اریکسون این مشکل رو دارم اونم واسه عکس ( حدود یک ماه پیش هم این سوال رو تو همین تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد)
پيشنهاد من اينه كه يه بار گوشيتو با كد ستاره مربع 7370 مربع ريست كني! البته تمام برنامه هاي و اس ها و دفترچه تلفن روي گوشيت ميپره!
بچه ها گوشیه من n97 هستش
ورژن 27
روش هلوکس واسه هک نصب میشه؟
دوستان تا حالا كسي 79 رو هك كرده خواهشن كمك كنيد
حيف اين گوشي نيست كه هك نشه:19:
به نظر من هم بايد يه با ريستش كنينقل قول:
مشکل چیه ؟
دقيقا درسته با برنامه اسمارت تو 3 ثانيه حتي از زير سقف وصل ميشه ونقل قول:
اين که تو بعضي سايتا مثل GSM نوشته که اين گوشي جي پي اس متوسطي داره کاملا غلطه ...
اين گوشي با نرم افزار خود گوشي خوب کار نميکنه ، مثل اينکه برنامش باگ داره .... اما با نرم افزار smartCOM GPS اين قدر قوي کار ميکنه که باورتون نميشه ...
توي حرکت و يا در ماشين در حال حرکت به سرعت وصل ميشه ... اگه تو ساختموني باشيد که فقط يک لايه سقف داشته باشه يعني مثلا طبقه آخر ساختمون باشيد بازم وصل ميشه ...
اگه طبقه ماقبل آخر باشيد بازم وصل ميشه اما فقط مختصات رو نشون ميده ....
ميتونم بگم از خيلي از گوشي ها بخصوص N95 قوي تره ...
با 95 هم مقايسه كردم
95 خيلي دير وصل ميشه
در ضمن قدرت وايرلس 79 خيلي بيشتر از 95 هستش خودم امتحان كردم
سلام دوستان من ميخوام يه n79 بخرم لي دو تا مشكل در باره اين گوشي شنيدم تايد ميكنيد يا نه و اينكه در موقع خريد بايد به چه نكته هايي در مورد اين گوشي توجه كرد (منظورم اينه كه چيزي كم و كسر نداشته باشه)
1- شنيدم اين گوشي خيلي هنگ ميكنه ؟ و اينكه اين مشكل با آپديت حل ميشه درسته؟(آخرين ورژن چيه)
2- شنيدم كه منوي fm tarnsmiter در بعضي از n79 ها يا نيست و يا اگه هست بعد از مدتي ميره!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
سلام دوست عزیز..نقل قول:
درباره هنگ باید بگم که اصلا درست نیست چون خودم این گوشی رو دارم و توی چهار ماه فقط یه دفعه هنگ کرده و اونم واسه این بود که چندتا برنامه با هم داشت کار میکرد.. ازین نظر خیالت راحت..
راجع به اف ام هم تاحالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم ولی خودم که حتی گوشیمو مستر ریست هم کردم هنوز هست.. درضمن اف ام یه سخت افزاره نه نرم افزار.. چطور امکان داره که بره !!!
موقع خرید هم فقط حواست باشه کابل تی وی بدن بهت..
هيچ مشکلي نداره و همش دروغه...
حواست باشه گوشي تر وو تميز باشه ... کوچکترين خط و خشي نداشته باشه ... اگه فروشنده بهت خنديد يا توجه نکن يا گوشي رو پرت کن تو صورتش بگو نميخام ...سه تا قابش با فويل پلاستيکش تو جعبش باشه و دي وي دي OVI هم باشه اينار دقت کن و ....
در مورد قيمت : زير 290 تومن نگير ... چون صد در صد يه مرگش هست که ارزون ميدن ...
حتي المکان از آشنا بر دار
امروز قبل از اينكه پست شما رو بخونم رفتم گوشي رو خريدم اول فروشنده گفت 290 بعد گفت 12 تومن ميگيره تا اف ام ترنسميترش رو فعال كنه منم گفتم اين حرفا چيه من خودم n78 دارم فعال كردن نميخواد گفت نه بايد آپديت بشه تا اف ام ترنسميترش نپره من هم چون گوشي رو واسه كسي مي خواستم دادم آپديت كرد خلاصه نوبت رسيد به رم كه اگه حواسم نبود اونم بهم نميداد چون توي جعبش نبود ديدم كابل تي وي هم نداره گفتم جريان چيه گفت اين سري هاي جديد كابل نداره بخاطر همين ارزون تره خلاصه هر كاري كردم كابل رو نداد اوني هم كه گوشي مي خواست عجله داشت منم مجبور شدم و گرفتمنقل قول:
سلام دوست عزیز..
درباره هنگ باید بگم که اصلا درست نیست چون خودم این گوشی رو دارم و توی چهار ماه فقط یه دفعه هنگ کرده و اونم واسه این بود که چندتا برنامه با هم داشت کار میکرد.. ازین نظر خیالت راحت..
راجع به اف ام هم تاحالا همچین چیزی ندیدم و نشنیدم ولی خودم که حتی گوشیمو مستر ریست هم کردم هنوز هست.. درضمن اف ام یه سخت افزاره نه نرم افزار.. چطور امکان داره که بره !!!
موقع خرید هم فقط حواست باشه کابل تی وی بدن بهت..
حاا اين ها رو نوشتم تا از اين به بعد اگه كسي خواست بره بگيره حواسش باشه
در ضمن يه چيز ديگه اين كابل تي وي رو بيرون چند ميفروشن؟
ببخشید حرف نزنم میترکمنقل قول:
چقدر جماعت فروشنده ها کلاه بردار و هستند که از شما 12 هزار تومان برای فعال کردن اف ام ترانسمیتر گرفته
دوست عزیز من جزو اولین کسانی بودم که وقتی n79 امد بازار خریدم اون موقع فریمورش 10 بود که خودم با ایرانسل یا وایرلس تا حالا هر وقت اپدیتش امده به فریمور جدید اپدیت کردم از همون اول هم ترانسمیترش کار میکرد و ربطی به اپدیت نداره در ضمن چچجوری برات اپدیت کرد؟
ترانسمیتر یک قطعه سخت افزاریه چچجوری میپره من موندم؟
ازون بدتر خودشون کابل تی وی رو برمیدارن
من وقتی خریدم همه چیزش از کابل تی وی بگیر توش بود واقعا الان ازینکه از شما پول برای فعال کردن ترانسمیتر گرفته حسابی عصبانیم
خدا رو خوش نمیاد این کارها:41::41::41::41::41::41::41:
GHOST RECON عزبز
يه چيزي هست که بدون رو در وايستي بايد بگم ...
اينکه سرتو کلاه گذاشتن... البته سر دوستتو ...
شما ميتونستي گوشي رو نخري ... واسه خريدن گوشي هم نبايد عجله کرد چون انقدر مغازه زياده که اگه يه کم حوصله بخرج بدي ميتوني بهترين گزينه رو بخري ...
تازه چه دلايل مسخره اي هم براي فرستنده اف ام آورده .... واقعا چقدر اين فروشنده ها کثيف هستن...
بايد بري 6-7 تومن هم پول کابل تي وي بدي ... تقريبا 310 تومن برات افتاد...
من با 290 تومن پکيج فول رو بدون هيچ کم کاستي خريدم
اگه به جاي رفتن به علادين از محل خودمون كه 315 تومن ميدادن ميخريدم بهتر بو چون ديروز كه پرسيدم اينجا همه چيزش تكميله و نصب كردن چيزي هم لازم نيست (كه صد البته با احتساب تخفيف كه ميگرفتم ميتونستم 295 يا300 بخرم)
راستي گوشي كه من خريدم روي همه چيش نوشته مجارستان و روي باطريش هم نوشته ژاپني هست و فرقش با گوشي هاي چيني اين بود كه اين گوشي 10 تومن گرونتر بود (چيني 280 بود) حالا اينش خوبه يا بازم سرمون كلاه رفته؟
آخه الان مجارش نيست و هر چي هست چينيه تحت ليسانس نوکيا هستش...نقل قول:
راستي گوشي كه من خريدم روي همه چيش نوشته مجارستان و روي باطريش هم نوشته ژاپني هست
شايد مال اون اوايلش باشه که مجاري ميزدن ...
به هر حال اگه به نظرت گوشي خوب کار ميکنه و تر و تميزه و اصالت داره ، ديگه گذشته رو فراموش کن و از گوشي لذت ببر که گوشيه خوبيه !
چه جوري ميشه ويرايشگر آفيس رو فعال کرد ؟ طوري که بشه باهاش يک فايل word ايجاد کرد...
منم گذشته رو فراموش كردم ولي اون دوستم كه واسش گوشي رو خريدم بچه يتيم بود و از قديم گفتن مال يتيم خوردن نداره انشاء... خدا خودش كاري ميكنه كه اون پول از گلوي فروشنده نره پاييننقل قول:
ه هر حال اگه به نظرت گوشي خوب کار ميکنه و تر و تميزه و اصالت داره ، ديگه گذشته رو فراموش کن و از گوشي لذت ببر که گوشيه خوبيه !
نقل قول:
من نرم افزار officesuite را نصب کردم. میشه فایل ورد ایجاد کرد. ولی فارسی را چپه یعنی از چپ به راست می نویسد.
دوستان شما با ال سی دی این گوشی مشکل ندارید
اخه چون سطحش کاملا صاف و ال سی دی مثل N95 تو یه گودی نیست محافظ و مشمبای ال سی دی خیلی سریع کنده میشه . و اگه هم اون نباشه صفحه خیلی سریع پر خط و خش میشه .
دوستان نظر خاصی ندارند و یا راه حلی برا این مشکل ندارند
من که الان یه ماهه گوشی رو خریدم محافظش هیچ مشکلی پیدا نکرده ،
اگر بخای از این محافظ ژله ای ها بندازی که گوشی ضایع میشه ...
به نظر من یک کیف تهیه کن و گوشی رو بزار توش ... این طوری از خط و خش و همچنین گرد و خاک در امان میمونه
سلام
لطفا روش نصب GPS گوشی n79 رو توضیح دهید
GPS گوشی نصبه ...
برای دیدن اطلاعات جی پی اس باید بری توی tools بعد connectivity و بعد gps data ...
وقتی رفتی اونجا برو تو فضای باز و صبر کن تا وصل بشه ...
سلام خدمت دوستان
امروز ال سی دی گوشیم مدام خاموش روشن میشه و یا رنگش عوض میشه خواهشا بگین مشکلش چیه با خاموش کردن هم درست نشد واقعا کلافم کرده چون 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش
یکبار بدون رم گوشی رو روشن کن ...
اگه نشد مستر ریست کن شاید درست بشه
دوستان ، میگن یه کد هستش تو دفترچه راهنمای گوشی ، واسه اینکه بازیهای N-gage رو از حالت تریال در بیاره ...
اما من این کدو ندیدم ، کسی این کد رو داره ؟
من دارم تو دفترچه راهنما نيست توي جعبه يه كاتالوگ مربوط به ngage هست كه آخرين صفحهش كد رو نوشتهنقل قول:
وستان ، میگن یه کد هستش تو دفترچه راهنمای گوشی ، واسه اینکه بازیهای N-gage رو از حالت تریال در بیاره ...
اما من این کدو ندیدم ، کسی این کد رو داره ؟
کدش چنده ؟نقل قول:
کسي کدش رو نميدونه ؟
اگه اشتباه نکنم کدش توی هرکارت با کارت دیگه فرق داره، یعنی هرگوشی کد مخصوص به خودش باید باشه و کد بعد از استفاده غیرقابل استفاده میشه.نقل قول:
سلام دوستان
یه diskcache رو توdiskcacheخود گوشی کپی کردم حالا میرم تو نقشه ها 100درصد که پر میشه از برنامه خارج میشه چیکارش کنم
سلام.
من می خوام این گوشی رو بگیرم.
لطفا اول بگین چه چیزهایی باید همراه گوشی بدن.
دوم بگین از نظر قیمت کی بگیرم بهتره (الان یا دم عید یا بعد از اون یا ...)
ممنون
سلام دوستان
می خواستم ببینم تا به حال توی این تاپیک یرای این گوشی پک نرم افزار کاربردی ارائه شده؟
شرمنده که این سوال رو پرسیدم اما هر چی گشتم پیدا نکردم منم الان این گوشی دستم نیست تا نرم افزرا ها رو امتحان کنم نبینم کدوم کاملا سازگاره یا نه.
اگه کسی قبلا این زحمت رو کشیده و توی این تاپیک هست لطفا آدرس بدید.
سلام ودرود به همه من دو هفته پیش ان 79 مجارستان رو خریدم به قیمت 305 تومن وبا رنگ مشکی ودو تا قاب خوشگل سرمه ای و قهوه ای تیره با تاریخ یک سال پیش روز به روز هم بیشتر با هاش حال میکنم
سلام دوستان چرا زمانی که می رم روی ان گیج اصلا باز نمیشه
بعضی وقتها کسی که زنگ میزنه که شمارش سیوه اسمشو نشون نمیده دلیلش چیه؟
گوشی نازنینمو امروز گم کردم یکسال پیش گرفتمش
نامردی که گوشیمو پیدا کرده گوشی رو خاموش کرده نمیدونم چه کار باید بکنم گوشیم حیف شد.............................
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
گوشی نازنینمو امروز گم کردم یکسال پیش گرفتمش
نامردی که گوشیمو پیدا کرده گوشی رو خاموش کرده نمیدونم چه کار باید بکنم گوشیم حیف شد.............................