سلام دوستان پرداکت گوشی من 0568319 هستش
الان گوشیم زیون فارسی داره
ایا اگر اپدیت کنم فارسی رو بازهم داره یا نه ؟
Printable View
سلام دوستان پرداکت گوشی من 0568319 هستش
الان گوشیم زیون فارسی داره
ایا اگر اپدیت کنم فارسی رو بازهم داره یا نه ؟
دوستان کسی تا حالا با مشکل سوختن پیکسل صفحه نمایشش برخورد کرده؟
مال گوشیه دوستم چند تاییش سوخته.
بله با آپدیت هم زبان فارسی میمونه ....نقل قول:
.
در اصل شما پروداکت کد گوشیتون رو تغییر دادین و برای همین تا موقعی که دوباره تغییر ندین همین هست و بالطبع زبان فارسی رو هم داره ...
.نقل قول:
از طرف من به دوستت بگو تا بیشتر از پیکسلهای lcd نسوخته و به خود lcd آسیب نزده ببره و lcd گوشیشو تعویض کنه ...
سامان جان قیمت نداری؟
یه جای خوب برا تعویضش تو تهران میشناسی؟ متاسفانه گارانتیم نیست.
قبل عید گوشیشو خریده. حالا صفحش اینطوری شده!!!
:((
elvis جان قیمت دقیق ندارم ولی برا یکی از دوستام که 82 داشت تابستون قبل 60 تومن واسه lcd داد!!!نقل قول:
خوشبختانه من چنین چیزی تو 85 ندیدم!!
چون صفحه نمایش oledهستش فکر کنم گرونتر باشه
حالا شما بپرس
سلام خدمت همه ی دوستان
یک نکته در مرود اف ام ترنسمیتر
شما با عوض کردن سیگنال میتونید رویه موج دلخاه اهنگ بفرستید
ولی هر بار که گوشی روشن و خاموش میشه سگنال به حالت پیش فرض یعنی107.50hz میره
این یک نکته
دوستان چجوری باید کد انگیج رو گیر بیارم
اقا یونس گفت که باید از فروشنده بخواهی ولی حالا که گذشته باید چکار کرد
با تشکر
مهران جان همراه پکیج گوشیت یه کدفعالسازی برای یکی از بازیهای Ngage میدن ...
.
ولی وقتی شما میتونی از کرک شده این بازیها استفاده کنی دیگه چرا دنباله کد میگردی ...؟
رفیق قیمت ندارم چون تا حالا خوشبختانه به کارم نیومده ....نقل قول:
.
ولی اگه آدرس دقیق مغازه بخوای اولین مغازه دست چپ پاساژ علاالدین از طرف ورودی خیابون حافظ ( نه جمهوری ) مغازه ای هست که فقط قطعات موبایل مخصوصاً lcd انواع گوشیها رو داره ....
کد انگیج پشت دفترچه انگیج هستش که باید تو جعبه باشه اگه نباشه یا به اصل بودنش شک کن یا هم که جعبه دسکاری شده !نقل قول:
دوستان کسی با این فریمور جدید گوشی رو آپ کرده ؟ مشکلاتش حل شده ؟ بازی گالری و موزیک پلیر ادا در میارن ؟! صداش چی ؟بهتر شده ؟
بله گزینه های زیادی اضافه شدهنقل قول:
و هنگ کردن گالری بر طرف شده
در دسکتاپ 2گزینه اضا فه شده
در منوی سنسور هم 2 تا گزینه ی دیگر اضافه شده
و این ورژن رو هم میشه هک کرد
دفتر چه انگیج نداره فقط 4 تا دفترچه داره 2 تا به زبان انگلیسی و 2 تا فکر کنم روسی هستشنقل قول:
در صفحه ی اول عکس بازی فوتبال گزاشته و یک کد 13 رقمی داره
همونه یا نه ؟
منم دقیقا مشکل شمارو دارم،کد انگیج منم یکی خورده،2 تا دفترچه روسی هم داره،ولی پروداکت کدم مال کشورهای مشترک المنافع هست، برا همین FM هم کار نمی کنه!با NSS هم پروداکت کد رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کردم دیگه update نمی کنه،کسی راهی بلد نیست؟نقل قول:
من هم در پست های قبلی گفتمنقل قول:
با فلش گوشی اف ام ترنسمیتر بعضی از گوشیه ها برمیگرده
دوستان یک سوال که منو خیلی اذیت می کنه
وقتی گوشی رو با سیم به کامپیوتر وصل می کنم
فون مموری گوشی رو که اصلا نمیشناسه(نمیاره) بعد هم مموری از هر 10 باری که کابل رو جدا و وصل می کنم میاد
pc suiteکار می کنه ولی مثلا وسط نصب برناه میزنه coneection lost یا conecction failed
به نظر شما برایه چی
کایلم هم سالمه
چه طوری گوشیکو اپ کنم؟فایلشو دان کردم ولی بلد نیستم اپش کنم.
یه سوال: fm transmiter ش رو همه فریمورا نیست درسته؟
یکی کمک کنه.من فایل 80 مگی رو دان کردم.بلد نیستم اپ کنم.از گوشیمم که میخوام اپ کنم وقتی میره در حالت دانلود این پیغامو میده(connectig lost during update)
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با نرم افزار jaf فلش کنینقل قول:
کار سختی هم نیست
این هم ادسش
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
نمیدونم چرا ولی بعضی از گوشی ها از فابریکیشون اینو ندارننقل قول:
این ایراد احتمالا رئ تولید یکسری شده (مثلا ناقص فلش کردند)
چون من با فریمورر 11.47 نداشتم ولی دوباره به 11.47 فلش کردم اومد
دوست عزیز 80 مگا بایت نیست بلکه 120 مگابایت هستش !نقل قول:
شما باید گوشیتو با این فریمور جدید فلش کنی
یه راه دیگه هست
میتونی یا گوشیت به اینرنت وصل شی و وایسی اپدیت کنه فکر کنم برای فول اپدیتش اگر همراه اول داشته باشی ودر ساعت 2 شب کانکت شی 20 هزار تومن بیفته
میتونی اگر در تهران هستی به مصلی بری اونجا ئایرلس رایگان داره اون جا هم میتونی اپدیت کنی(من هم میخوام برم)
با فلش همه چیزه گوشیم پاک میشه؟نقل قول:
اطلاعات رم گوشی تکون نمیخورینقل قول:
ولی فون مموریت کلا فرمت میشه
یعنی ای ام اس و مخاطبین و نرم افزارهایی که روی فون مموری نصب کردی میپره
میتونی با pc suiteاز اطلاعاتت بک اپ بگیری و بعد فلش اون هارو دوباره برگردونی
ماله من یه دفترچه هست که روش با فونت درشت و نارنجی نوشته GET OUT AND PLAY! وپشتش یه کد 15 رقمی واسه اکتیو هست که من فیفا رو اکتیو کردم (گوشی من رو آشنایی از اروپا آورده و دست ایران بش نخورده)نقل قول:
این که فن مموری نمیاد واسه مسائل هک هست فک کنم و طبیعی .نقل قول:
Pc suits رو از OVI که همرا گوشی هست استفاده کن ، نشد جدیدشو دانلود کن . نشدهم ویندوزتو عوض کن حل میشه 100%
از دوستانی که گوشی رو آپدیت کردن به این ورژن جدیده ، صدای گوشی تغییری کرده ؟ بهتر شده ؟
باسلام به همه
من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
دوستانی که لطفشون زیاده لطف راهنمایی بکنن:
1- آیا فلش این دوربین مانند چراغ قوه عمل میکنه .برای روشن کردنش چه راهی هست؟
2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
5-توصیه وترفندهای لازم برای استفاده بهتراز این گوشی
6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
مبارک باشه :46::46::46:نقل قول:
1. نه اونجوری روشن نمیشه(مثل گوشی قبلیت) با نرم افزار ها فلش قرمزش روشن میشه
2.از بقیه بپرس
3.استفاده از برنامه nokia pc suite که باید دان کنی و روی کتمپیوتر نصب کنی
4.باید وارد بحث پروداکت بشی (سرچ کنی بهتره)
5.مواظب باش زمین نخوره چون هم اسپیکر ضعیف میشه هم قابش 80 هزار تومنه
6.قابلی نداشت
من گوشیم رو با نرم افزار software updater داشتم آپدیت میکردم که ارتباطم با اینترنت قطع شد و حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده ولی خیلی اذیت نمیشم.به نظرتون دوباره بزارم آپدیت بشه یا اول فلشش کنم؟؟؟
در کدام مرحله قطع شد؟موقع آپدیت دو مرحله دارد در مرحله اول کل فایل را دانلود می کند در کامپیوتر و سپس 10-15 دقیقه طول می کشد تا این فایلها را بر روی گوشی می ریزد و ریستارت می شود.نقل قول:
در مرحله اول قطعی مشکلی ایجاد نمی کند اما در مرحله دوم خطرناک هست و ممکن است گوشی روشن نشود و نیاز به فلش داشته باشد.
اگر در مرحله دوم بودی و قطع شده و گوشی کار می کند خیلی شانس آوردی اما حتماً یک فرمت 3 کلیده انجام بده و بعد دوباره با نرم افزار اپدیت کن.
1- با نصب نرم افزار امکان پذیر می باشد( مثل NTORCH LITE و یا ...).نقل قول:
2- برای ضبط صدا از قسمت Recorder در پوشه Media واقع در Application می توانی استفاده کنی.البته امکاناتش محدوده ام بی از هیچه!اگر راضی نبودی نرم افزار در این زمینه زیاد است.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و LCG JukeBox)
3- اول PC Suit بعد می می روی تو آدرس بوک گوشی قبلیت بعد mark all را می زنی بعد گزینه کپی تو مموری کارت را می زنی بعد همه را انتقال می دهد بخ پوشه Others در مموری کارت که آنرا کپی می کنی روی کامپیوتر و بعد روی مموری جدیدت در پوشه Other بعد می روی تو contact و گزینه کپی از مموری کارت را می زنی(برای نوکیا) اگر سونی اریکسون دارید تنها راه انتقال به سیم کارت و دوباره از سیم کارت به گوشی جدید(دردسرش ززیاده مخصوصاً برای چند شماره ای ها اما چاره ای نیست)
4-پروداکت کد گوشی را چک کن ببین چند برای فارسی پرداکت کد آن 0561234 یا 0572869 باید باشد(پشت گوشی در زیر باتری کنار IMEI این کد نوشته شده است)اگر نبود باید با برنامه NSS پروداکت کد را به 0561234 تبدیل کنی بعد با این فریم ویر جدید آپدیت کنی تا زبان فارسی به گوشیت اضافه شود.
5- نرم افزار x-plor را نصب کن خیلی کاربرد دارد.محافظ لنز دوربین آن زود بی رنگ می شود اگر می توانی چسبی چیزی روش بزن یا با لاک بی رنگ خیلی ظریف یک لایه روش بزن.مراقب باش لقی گوشیت زیاد نشود.در قسمت تنظیمات phone بخش نتورک چک کن حتماً اولین گزینه روی GSM باشد(معمولاً روی Dual mode هست)
6- قابل ندارد خوشحالم که به جمع نوکیا دارها پیوستی!
میشه اینو توضیح بدی من نفهمیدمنقل قول:
حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده
گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.نقل قول:
حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟
1=خیر ، ولی مواردی هست که بشه با هک فلش رو روشن کرد که بسیار خطرناکه و بشدت گرم میشه و امکان سوختگی هست ، اگم میخای کمی روشن بمونه به حالت فیمبرداری بزار و فیلم بگیر ، روشن میمونه به نظرمنقل قول:
2=نرم افزاری لازم نیست خودش recorder داره
3=میتونه از خود contact ها با گوشی بکاپ بگیری رو مموری و اونرو رو کامپیوترت بریزی
4=اولا میتونی با تغییر پراکد اپدیت کنی و فارسی هم داشته باشی دوم از برنامه های فارسی ساز استفاده کن
5=!! دونبال چه ترفندی هستی ؟
6= منم تشکر ، بعد اینا چه راهنمایی میخوای بگو تا بگیم
به نظر من که نوکیا چنین مشکلی رو گوشیای نباشه که اگه وسط آپ قط شه کلا قاطی کنه ! حتما فکر اینجاشم کردن ، ولی شما یبار دیگه کامل آپش کن تا خیالت راحت باشهنقل قول:
دوستان اگه ممکنه لینک آخرین ورژن NSS رو بگذارید ، ممنون . راستی پراکد گوشیه من 0572869 هست و الان فقط انگلیسی و فرانسه رو داره (گوشی من رو یکی از آشناها از اون ور آورده) و فارسی نداره ، با همین پراکد خودش آپ کنم، فارسی اضافه میشه ؟
موضوع فریم ور نیست، موضوع اینه که توی بعضی مناطق که گوشی هارو براشون زدن، فرستنده اف ام ممنوعه، برای همین نوکیا این قابلیت رو براساس منطقه قرار داده، تو بعضی گوشی های که اومده تو ایزان هم چون مال اون مناطق هستن در اصل، فرستنده غیر فعاله، که با آپدیت هم حل نمیشه، چون آپ دیت اول نیگا می کنه به پروداکت کدتو می بینه که مال کجایی، براساس اون آپ دیت می کنه، تغییر پروداکت کد با nss و آپدیت بعدش هم به من کمک نکرد، گارانتیم قراراه به گفته خودش erase بکنه بیارتش بالا، نمی دونم چی می شه!نقل قول: